![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
A no tak powinno już byćX( |
@oftop
Dla tych co nie czytają tibia.com "Due to unexpected circumstances while installing a new piece of hardware, the downtime of the German game servers will last until approximately 18:00 CEST. Please excuse any inconvenience." Dla tych co nie znają angielskiego, wyłączenie niemieckich serwerów przedłużyło sie do 18. @update Im dłużej sie nad tym zastanawiam tym bardziej mi sie ten up podoba. Ładniutki nowy out, grafiki tez fajne. |
.......:(:( ja chce se pograć......... szkoda że do 18:00
Niemoge sie Update doczekać...:p:p |
Teaser V - Nowe właściwości itemów.
Nie rozumiem co oni tak długo robią ..... ;(
|
HEHE ale by było fajnie jak update by teraz wprowadzili8o
|
Cytuj:
A co? Ręce się trzęsą? Nie masz powodu żeby walnąć kogoś krzesłem? Poczekać mogłeś! |
xD wszystkie krzesla rozwaliłem
|
Wracjajac do Tutoriala mysle ze to dobre rozwiazanie aby go dodac poniewaz raczej dodadza tam jak selac i kupowac itemki itp przez trade bo juz mnie nudzi gadanie nowym graczom o tym co to jest trade i do czego sluzy przyznajecie mi chociaz troche racje co nie ?? i sorki za ortografie :P
|
dobrze że robia to trade bo teraz ni bedzieszmusiał z wora wyciagac do swojego bp lota tylko wszystko bedzie na iemi ty bedziesz se klikał mysle ze to tak bedzie działac chociaz nie jestem przekonany bo nie grałem testerem na testerze jeszcze :P
|
tutorial
dobrze że robia to trade bo teraz ni bedzieszmusiał z wora wyciagac do swojego bp lota tylko wszystko bedzie na iemi ty bedziesz se klikał mysle ze to tak bedzie działac chociaz nie jestem przekonany bo nie grałem na testerze jeszcze :P
|
cipsoft powiedział że serwery będą wyłączone jeszcze 30 minut, więc proszę nie płakać.
|
Ludzie czego wy narzekacie, jak patrze na lvle pod postami to się śmieje z waszych komentarzy. Po co narzekasz na te przedmioty jak i tak nigdy ich na oczy nie zobaczysz?
|
ehh po co było tyle czekania? :cygaro:
|
@up
Tez to zauwazylem ze wiekszosc osob placzacych z powodu braku Tibii to lvl <20 |
Do 18, którą podali musimy my Polacy dodać jedną godzinę z powodu naszej strefy czasowej.
Tak więc u nas start po 19. |
Nowy server?
Podobno zaraz po upie mają dodać 2 nowe servery non-pvp
@temat Jeśli po upie będzie to co jest w treaser'ach to będzie spoko Każdą profesja będzie sie fajnie grało... @cipsoft gogo! @Scartex K.. S.. KSG.. KSGórnik.. Zabrze..!!!!!!!! |
Cytuj:
|
@up
Nie zauwazylem ;pp Cytuj:
|
dobra tibia już jest, koniec narzekania.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:02. |