![]() |
moze powiekszy mi piersi?^^
|
koniec ery priv serverów. forumwow.net i poczytajcie sobie artykuł.
|
I bardzo dobrze. Skończy się piracenie
|
a w ogole to cale DCMA obowiazuje poza stanami?
|
Barber -> pimp my hero.
Fryzurki rozumiem, ale zmiana twarzy jak rękawiczek? Co się z tym WoW dzieje :-( A fryzurka człowieka na blood elfa... Chryste! Tak, narzekam. |
Mam pytanie
Czy można zainstalować na innym komputerze WoWa z płyty która już była raz używana? Czy potrzeba CD-keya do zainstalowania? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Powiedz mu, że jest idiotą, a jego rodzicom powiedz, że jest za młody na taką zabawkę jak komputer i Internet.
|
Jest starszy
Idę zara do niego i mu to powiem |
Widać rozwój emocjonalno-intelektualny nie idzie u niego w parze z fizycznym.
|
Cytuj:
|
Gz kuzyna :>
|
cholera ja zaraz 68 i sie tego wstydze bo juz dawno 72+ powinno być =/ Btw co do tego cd keya. Toż wow'a można ściągnąć nawet z głównej strony blizza wiec niby jaka różnica? a raz wykorzystanego kodu który był w pudelku nie da sie jeszcze raz wykorzystać.
aha tutaj macie 2 linka do strony eng. http://www.wowinsider.com/2008/12/05...ivate-servers/ ani-wow i toxic wow zamknięte. Nie wiem czy wowscape sie szykuje czy juz zamknięty(u mnie strona nie dziala). |
I dobrze, może Global WoW, będzie miał jeszcze więcej graczy :)
|
albo tibia bo wroca.
|
Już widzę oczami wyobraźni tibię liczącą miliony graczy, którzy podkreślają że "Wow sux1!" bo teraz nawet na privach nie można zagrać, no szczyt.
|
Wystarczylo wczoraj poczytac temat, zanim go skasowali :D
|
Eh, mialem hacka ;< Czy wyslanie Blizz skanu paszportu zalatwi sprawe odzyskania konta? Bo odpowiedz na secret question nie dziala ;'(
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:38. |