![]() |
A tak w ogóle to jakas wojna jest na Morganie ?:o
|
Umiescilem ta wiadomosc z zabiciem lavio bo jak zabije jakiegos avisa z nizszym lvl to mowia ze tylko takie lvl umiem zabijac ze wiekszego nie potrafie. Mysle ze tym ragiem dalem przyklad ze moge zabic podobny lvl do siebie. Mysle ze teraz nie powiecie ze te 3 lvl roznicy to tez latwo mi z nim poszlo jak z kazdym inna osoba. chcialem tylko oznajmic ze znam moc postaci i wiem ze dam rade zabic jeszcze wiekszy lvl.
|
No graty mimo tego kogo lubie a kogos nie.
A o Avis to sadze ze kazdy by sie wku gdyby ktos na nas zarabial oj spore pieniadze i na mysl zeby sie dzielic zwalil wine na nas ;) |
Cytuj:
No i tak wielkie bravo za zabicie kogos kto sie leczy exura i robi mapklika. Przyznaje to jest OWNED (lavio znoobil XD) ale ty dalej jestes nikim. Wsadz fraga w comment i chwal sie kolegom. |
Cytuj:
za to wy pokazaliscie pvp walac z combo bota, wcale nie bronie victerona |
Cytuj:
|
Wszyscy jestescie Chrystusami :)
|
@up
Wiadomo ^.^ :) Pozdro ! |
Znowu zaczyna sie Forumfighterowanie? :baby::baby::baby:
Z tego co ja wiem to Szymon trafił w idealny moment Xddd a ze vic ma mocne ue a lavio mial seta na sobie co ma podajno¶ć na obrażenia od energi to sie exurk± nie wyleczył... Xdddd ale i tak lavio juz to odrobił i je¶li chodziło o przypomnienie o sobie Szymon to dobra robota Xdddd |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jakby wpisac same fragi Szymona to uwierz mi ,ze by sie zmiescily :) |
GZ Vic :cup:
Teraz Powolutku All Murzynów Wykos :D :) |
Cytuj:
co masz do murzynow, powinienes podziwiac m.in. takiego russela za to, ze potrafi robic ludzi w chuja a oni dalej za nim stoja 8o |
Tak to mi sie najbardziej podoba :D Russel ma polewe z ludzi w bambusa ich robi a oni go popieraja i chwala ani jakiego boga. tak jak russel powie musi byc, poprostu zal :D Sprzeciwic moze i by sie umieli tylko prada jest taka ze boja sie o postacie, taki victoriano by 2 bardzo dobre postacie stracil, taki Eter postac zycia przebyl tyle wojej ale wszystki przegrane, wymieniac mozna w nieskonczonosc ale czlowieka to juz nie zmienie.
|
Chill Out Szymek naprawde uwazałem tak jak ty , ale poznałem tych ludzi i naprawde jest inaczej, z każdym mozna pogadać na każdy temat pomog± kiedy trzeba RLY szkoda ze wszystko sie tak potoczyło jak potoczyło....
|
Cytuj:
lick lick lick...... |
czoka wg mnie zaliczasz sie juz do tej grupy ktora boi sie o postac i to normalne ze reprezentujesz juz inny pkt widzenia ale ciezko sie nie zgodzic z vicem, murzyn musial wygrac wojne, polaczki chcieli sie wbic na szczyt, zaprosil brudasow ... i jak to wszystko sie teraz konczy, brudasy dostali w dupe, polaczki jak tylko sie upomnieli o pieniadze zostali wy**(aleni z avis, a russel zostal na szczycie jak byl z 40kk zysku i nie w glowie mu sie teraz dzielic
|
Czooka sie boi o postac ? lol on doszedl do wojny 170~ RP i to ma byc banie sie ? Wybiegal na akcje prawie zawsze ... Pochwal sie moze kim ty doszedles ? Hmm ? -.- jesli mowisz ze on zalicza sie do grupy ktora boi sie o postac, a moze poprostu wogule cie w wojnie nie bylo slychac ani widac ;o ? WoooT ?
|
Racja, jeste¶my spoko :] No i Ci co jeszcze graj± i mog±, to zazwyczaj pomog±.. :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:32. |