Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Morgana Pogaduszki ;] (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=184892)

Druid-Carlos 24-09-2008 21:00

A tak w ogóle to jakas wojna jest na Morganie ?:o

Victeron 24-09-2008 22:19

Umiescilem ta wiadomosc z zabiciem lavio bo jak zabije jakiegos avisa z nizszym lvl to mowia ze tylko takie lvl umiem zabijac ze wiekszego nie potrafie. Mysle ze tym ragiem dalem przyklad ze moge zabic podobny lvl do siebie. Mysle ze teraz nie powiecie ze te 3 lvl roznicy to tez latwo mi z nim poszlo jak z kazdym inna osoba. chcialem tylko oznajmic ze znam moc postaci i wiem ze dam rade zabic jeszcze wiekszy lvl.

Zielony_mis 24-09-2008 22:30

No graty mimo tego kogo lubie a kogos nie.

A o Avis to sadze ze kazdy by sie wku gdyby ktos na nas zarabial oj spore pieniadze i na mysl zeby sie dzielic zwalil wine na nas ;)

Komisarzyk 25-09-2008 01:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Victeron (Post 2277677)
Umiescilem ta wiadomosc z zabiciem lavio bo jak zabije jakiegos avisa z nizszym lvl to mowia ze tylko takie lvl umiem zabijac ze wiekszego nie potrafie. Mysle ze tym ragiem dalem przyklad ze moge zabic podobny lvl do siebie. Mysle ze teraz nie powiecie ze te 3 lvl roznicy to tez latwo mi z nim poszlo jak z kazdym inna osoba. chcialem tylko oznajmic ze znam moc postaci i wiem ze dam rade zabic jeszcze wiekszy lvl.

Nikt nie watpil nigdy ze masz wspaniale pvp haha. Tylko czemu tak malo to pokazywales podczas wojny.

No i tak wielkie bravo za zabicie kogos kto sie leczy exura i robi mapklika.

Przyznaje to jest OWNED (lavio znoobil XD) ale ty dalej jestes nikim. Wsadz fraga w comment i chwal sie kolegom.

Gondzio 25-09-2008 02:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Komisarzyk (Post 2277809)
Nikt nie watpil nigdy ze masz wspaniale pvp haha. Tylko czemu tak malo to pokazywales podczas wojny.

Przyznaje to jest OWNED (lavio znoobil XD) ale ty dalej jestes nikim. Wsadz fraga w comment i chwal sie kolegom.

za to wy pokazaliscie pvp walac z combo bota, wcale nie bronie victerona

Jezior666 25-09-2008 08:13

Cytuj:

ty za to pokazales pvp padajac jak bot na eremo przy blessie wiec nie mow nic na niego bo sam lepszy nie jestes kazdy uwazal ze byles i bedziesz botem nie pamietasz swoich dedow jak padales :[ ?

Macjei 25-09-2008 09:25

Wszyscy jestescie Chrystusami :)

Mincior 25-09-2008 09:26

@up

Wiadomo ^.^ :)

Pozdro !

Torpeter 25-09-2008 14:50

Znowu zaczyna sie Forumfighterowanie? :baby::baby::baby:

Z tego co ja wiem to Szymon trafił w idealny moment Xddd
a ze vic ma mocne ue a lavio mial seta na sobie co ma podajno¶ć na obrażenia od energi to sie exurk± nie wyleczył... Xdddd ale i tak lavio juz to odrobił i je¶li chodziło o przypomnienie o sobie Szymon to dobra robota Xdddd

Komisarzyk 25-09-2008 15:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jezior666 (Post 2277846)
ty za to pokazales pvp padajac jak bot na eremo przy blessie wiec nie mow nic na niego bo sam lepszy nie jestes kazdy uwazal ze byles i bedziesz botem nie pamietasz swoich dedow jak padales :[ ?

No czasami sie popelnia bledy jak sie gra non stop na swoim charze. Ciekawe co by bylo jakby Szymon gral non stop.

Kafffar 25-09-2008 15:09

Cytuj:

. Wsadz fraga w comment i chwal sie kolegom.

Napisales to jak by Vic nigdy zadnego fraga nie zrobil i jaral sie nim jak Yazo Bone na kims tam. Gdyby mial wklejac wszystkie fragi w comment juz dawno by sie tam nie miescily;) A o pvp roznych ludzi sie nie wypowiadam.

Komisarzyk 25-09-2008 15:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kafffar (Post 2277997)
Napisales to jak by Vic nigdy zadnego fraga nie zrobil i jaral sie nim jak Yazo Bone na kims tam. Gdyby mial wklejac wszystkie fragi w comment juz dawno by sie tam nie miescily;) A o pvp roznych ludzi sie nie wypowiadam.

Z wypowiedzi Victerona wnioskuje ze jest dumny ze swojego pvp dlatego wogole tu cos napisalem.
Jakby wpisac same fragi Szymona to uwierz mi ,ze by sie zmiescily :)

xMaGiCx 25-09-2008 17:51

GZ Vic :cup:

Teraz Powolutku All Murzynów Wykos :D :)

Gondzio 25-09-2008 18:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez xMaGiCx (Post 2278166)
GZ Vic :cup:

Teraz Powolutku All Murzynów Wykos :D :)

co masz do murzynow, powinienes podziwiac m.in. takiego russela za to, ze potrafi robic ludzi w chuja a oni dalej za nim stoja 8o

Victeron 25-09-2008 21:03

Tak to mi sie najbardziej podoba :D Russel ma polewe z ludzi w bambusa ich robi a oni go popieraja i chwala ani jakiego boga. tak jak russel powie musi byc, poprostu zal :D Sprzeciwic moze i by sie umieli tylko prada jest taka ze boja sie o postacie, taki victoriano by 2 bardzo dobre postacie stracil, taki Eter postac zycia przebyl tyle wojej ale wszystki przegrane, wymieniac mozna w nieskonczonosc ale czlowieka to juz nie zmienie.

Torpeter 25-09-2008 21:19

Chill Out Szymek naprawde uwazałem tak jak ty , ale poznałem tych ludzi i naprawde jest inaczej, z każdym mozna pogadać na każdy temat pomog± kiedy trzeba RLY szkoda ze wszystko sie tak potoczyło jak potoczyło....

Magroo 25-09-2008 21:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Torpeter (Post 2278369)
Chill Out Szymek naprawde uwazałem tak jak ty , ale poznałem tych ludzi i naprawde jest inaczej, z każdym mozna pogadać na każdy temat pomog± kiedy trzeba RLY szkoda ze wszystko sie tak potoczyło jak potoczyło....

lick lick lick......

filipso 25-09-2008 21:52

czoka wg mnie zaliczasz sie juz do tej grupy ktora boi sie o postac i to normalne ze reprezentujesz juz inny pkt widzenia ale ciezko sie nie zgodzic z vicem, murzyn musial wygrac wojne, polaczki chcieli sie wbic na szczyt, zaprosil brudasow ... i jak to wszystko sie teraz konczy, brudasy dostali w dupe, polaczki jak tylko sie upomnieli o pieniadze zostali wy**(aleni z avis, a russel zostal na szczycie jak byl z 40kk zysku i nie w glowie mu sie teraz dzielic

Benisato 25-09-2008 23:28

Czooka sie boi o postac ? lol on doszedl do wojny 170~ RP i to ma byc banie sie ? Wybiegal na akcje prawie zawsze ... Pochwal sie moze kim ty doszedles ? Hmm ? -.- jesli mowisz ze on zalicza sie do grupy ktora boi sie o postac, a moze poprostu wogule cie w wojnie nie bylo slychac ani widac ;o ? WoooT ?

Jaz' 26-09-2008 01:30

Racja, jeste¶my spoko :] No i Ci co jeszcze graj± i mog±, to zazwyczaj pomog±.. :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:32.