![]() |
Cytuj:
2. Tak, jeżeli potwor bedzie sie leczył (chyba, ze grasz na non-pvp) |
Cytuj:
sry za capsa, ale ten "problem" pojawia sie praktycznie na kazdej stronie tematu>.< |
jakie sa minimalne obrazenia a jakie maxymalne obrazenia z rozdzki dla druida a jakie dla sorca (chodzi mi o lidzby)
|
@up jestes piekielnie leniwy -.- SPRAWDZ, przecietne ci nie wystarcza ? a moze nawet nie patrzyles -.- http://www.tibia.pl/items.php?sort=atk&typ=staff wez looknij np snakebite rod - przecietne obrazenia : 13 nie wiesz jak sie wyciaga srednia ? bylo nie myslec o tibii na matematyce -.- w podstawowce takich rzeczy ucza ... affffff. poza tym trudno podac maxymalne i minimalne obrazenia w tibii za pomoca znakow i symboli a nie np cyfr i liczb , chyba ze potrafisz to chce to zobaczyc.
|
co do czarów to są czary od mlvl naprzykład mam 10 lvl i 20 mlvl i kupuje czar na 20 mlvl a nie na 10 lvl bo wszędzie pisze czar i lvl oszywiście trzeba mieć tyle many ile potrzeba na żucenie czaru bo kolega mi powiadział że są takie ale nigdzie niemoge znaleść albo np ide do npc i mówie hi\spell\magic level\np 10 ale on mówi o czarach na 10 zwykły plix help!!!
|
mam pytanie wyleciała mi różdżka i nie wiem gzie kupic pomocy błagam;(
|
Cytuj:
w gildi swojej postaci albo od graczy:P |
a nie ma 9inej możliwosci od graczy mi sie niechce bo mnie zajebią
|
u npc któr sprzedaje czary dla sorka czy tam druta zależy kim jesteś wejdz na tibia.pl i w mapach se znajdziesz gildia maga (sork ) czy tam druida :)
|
Cytuj:
odpowiedzcie plix!!! |
bo czary zaleza od LEVELA a nie magic levela...
|
czyli niema czarów od mlvl thx
|
Różdżka
Czy moc różdżki zależy od m lvl ?
|
Moc różdżki jest niezależna od lvl i magic lvl. Hity zawsze będą w tych samych granicach.
|
Właśnie wygrałem konto PACC, przed chwilą je aktywowałem i już mam problem. Gdzie można kupić czary PACC? Próbowałem u Muriel z Thais, ale ona ma tylko zwykłe :/ .
|
jakie w przyblizeniu obrazenia zadaje czar fire wave:mag: prosze o jak najsybsza odpowiedz
z gory thx:D 15mlvl i 18 lvl sork |
eno ja mam tylko 12lvl a mam 21 magic lvl kto mnie pobije?
|
Moc rozdzki nie zalezy od magic lvl ani lvl X(
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Opłaca się wop kupować ?? free account |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:27. |