![]() |
temat zdechl ;<
cos od ruskich na pocieszenie qlimax sie chowa http://www.youtube.com/watch?v=oowP4CefwOs |
Za bardzo pocisnelem aduskowi i teraz siedzi w kacie i sie tnie :(
sorki ze uświadomiłem mu ze jest 0 :D i teraz już nie spamuje ;( |
oj;] no to chlopaka zalamales
|
Szweducha zawsze możemy pospamowac razem >.< chociaż trochę będzie bardziej nuda niż ktoś się do mnie dopier,dalal:(
Adusek comeeeeeee backkkk!!!!!11!!1!!11!! a i jego friendy z carlin tez !1!1!!1!!! |
No nareszcie pocieszenie.
Z tego co widac nie tylko Polak potrafi zrobic laske za itemy! 23:55 Redemptiion [8]: item pls 23:55 Redemptiion [8]: pls 23:55 Don Ballantines [33]: If You lick my dick maybe i can give You 23:56 Don Ballantines [33]: come nand lick it 23:56 Redemptiion [8]: lick 23:56 Redemptiion [8]: xD 23:56 Don Ballantines [33]: not good :/ 23:57 Redemptiion [8]: LICK 23:57 Don Ballantines [33]: hmmm 23:57 Redemptiion [8]: pls 23:57 Don Ballantines [33]: maybe 23:57 Don Ballantines [33]: lick again 23:57 Redemptiion [8]: lick 23:57 Don Ballantines [33]: good 23:58 Don Ballantines [33]: now feel my ass 23:58 Don Ballantines [33]: <psss> 23:58 Don Ballantines [33]: <psss> 23:58 Redemptiion [8]: mmm yeah 23:58 Redemptiion [8]: i am a good licker x))) 23:58 Redemptiion [8]: xD 23:58 Redemptiion [8]: now my item :D |
Cytuj:
|
@Mantel
Mantel a ja mam wyjebane na to ze ty masz wyjebane . Jesteś kolejna osoba która się wpier dala a nie chce mi się tego od nowa tłumaczy dla takich ciot jak ty wiec sorki ale wypier dalaj... ps up . ale nie wiem gdzie on w ogole napisał >.< chyba slepy jestem :P |
zawsze zastanawialem sie po co gowna takie jak ty graja w ta gre shelmas,dziwilem sie nie walczysz i zachowujesz sie jak cipa.
teraz zachowujesz sie nei dosc ze jak cipa to jeszcze jak uposledzony debil ktory strasznie sie podniecil ze walczy o swoje mimo ze 1000 lat byl gownem a fakty sa takie ze gowna w zloto nie zamienisz chocby nie wiem co ,wiec co bys nie robil zawsze bedziesz gownem yo ! pozatym nie wiem jakim prawem wrzucasz na zyle czy wolglera skoro jestes lata swietlne za nimi over&out |
Owned :D:D:D:D:D
co slychac na obsidi? |
@.:Boixos:.
Widzisz ja też się zastanawiam dlaczego nie spytasz się na vencie, zanim cokolwiek napiszesz. No insults please. A co do mojej sytuacji to wszystko było od razu przedstawione przeze mnie przed warem wiec nie mów mi, że jestem gównem, jak nie wiesz o co chodzi. Jak masz zamiar pisać takie rzeczy to naprawdę wejdź na venta i pogadaj wbrew pozorom staram siedzieć się tam dosyć często jak mam wolny czas. Co do mojej walki nie chce się wypowiadać tutaj publicznie. Jak masz jeszcze jakieś wątpliwości to vent. |
Cytuj:
a powiedzcie jak przyjeliscie decyzje Infi co do ng memberow? |
Ja nie wiem o co chodzi nie gram w sumie na obsdii od wojny Ng vs TU no moze chwile gralem ale mialem jakeigos 40 ed :baby:
|
jakbys nie zauwazylem na tym vencie siedzialem moze 3 dni podczas tej wojny i mam gleboko w dupie to cale ng procz 10 osob na teraz;]
a co do expienia do oddaje pc do naprawy i oram chyba :P |
Skor, no wez nie zaczynaj bo znow bedziesz mi trul dupe o te 40k XDDD;*
|
no jakos nie mgoe ci tego odzalowac xD ;***
|
|
Ty kurwa skor i shelmas tak widzę sobie właśnie dyskutujecie to może sobie poobcigajcie na wzajem będzie nie zła zabawa! Pedauly
|
AUUUCH wasssup nygusy jak ktorys dorwie ucia niech mu powie ze go szukam :)
|
witam witam zes dojebal z botami ^^
|
Semanoo:D
co sie dzieje na nOBsidi? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:26. |