Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Arcania - Hyde Park (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=191384)

Koszyk 16-10-2008 23:04

Oj, Gali Gali nie wyczules ironi :D

Cypeek 17-10-2008 00:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dusia2505 (Post 2300118)
Hahaha!! Jestem z tego samego serva co Wy! I nie zadne non pvp! Hahaha w zyciu nie bede grala na non pvp! "a ty co ? kolejny kretyn z non pvp z choinki sie urwał i tutaj swoje mądrosci wypisuje ? precz na swoje non pvp jebany idioto ...:" a Ty co sobie myslisz? Kretyn? Hahaha! Jak nie wiesz o co chodzi to lepiej nic nie pisz bo sam z Siebie robisz "Kretyna" i prosze zwracaj sie jakos do kobiet.

Hahaha!! Zamknij juz morde.

Xr3 17-10-2008 00:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SpoconyKrystyna (Post 2300078)
a ty co ? kolejny kretyn z non pvp z choinki sie urwał i tutaj swoje mądrosci wypisuje ? precz na swoje non pvp jebany idioto ...

Kiedyś, na pvp osiągnąłem ~4 razy więcej, niż ty osiągniesz kiedykolwiek. Nie znaczysz praktycznie nic. Lepiej wracaj wyłudzać plate sety marny pjonie.

Z doświadczenia wiem, że mnóstwo takich pachołków jak ty, na pvp w hierarchii serwera, ma co najwyżej stopień pariasa. Nikt się z tobą nie liczy i każdy tobą popycha. Taka jest prawda. Przestań się pysznić tym, że grasz na PVP, ponieważ "grać", a "osiągnąć" tam coś, to dwie różne rzeczy. Już sam twój styl pisma daje sporo do myślenia...

SpoconyKrystyna 17-10-2008 07:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dusia2505 (Post 2300118)
Hahaha!! Jestem z tego samego serva co Wy! I nie zadne non pvp! Hahaha w zyciu nie bede grala na non pvp! "a ty co ? kolejny kretyn z non pvp z choinki sie urwał i tutaj swoje mądrosci wypisuje ? precz na swoje non pvp jebany idioto ...:" a Ty co sobie myslisz? Kretyn? Hahaha! Jak nie wiesz o co chodzi to lepiej nic nie pisz bo sam z Siebie robisz "Kretyna" i prosze zwracaj sie jakos do kobiet.

Jestes takim kretynem że nawet nie umiesz
Cytuj:

cytowac

bemo 17-10-2008 07:23

a ja lubie spoconego !!!!1

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dusia2505 (Post 2300070)
Haha! Jak zobaczylam Twoja wypowiedz Thuygioshok padłam ze śmiechu.:D Z gory mowie, ze to co zrobiles jest zalosne i sam osmieszyles siebie. Na poczatek mowie zebys napisal ten swoj prawdziwy nick. Wyrecze Cie Keny Arakes. I tym straszyles-jak ty ja nazwales -"Lemaemaemaene Lena"( hahahahahahah ) "hunted". No i kazales jej placic 10k;( (haha zwala z tego na maxsa)8o Wogole dales wczoraj takie jazdy ze masakra. Widac ze jestes niewyzyty Tibijczyk. Btw co to Twoich kontekstow do nas (czyli mnie i Lenki oraz Olci).Nic mnie to ochodzi jak mnie nazywasz smarkaczu. Nie masz pojecia ile mam lat ani jaka jestem. Nie powiedziales tego w ryj to nie powiedziales nic!Btw zadne 14-letnie dziecko nie powinno wyrazac sie tak wulgarnie jak ty. Tym bardziej,ze piszesz na forum i obowiazuje tu kultura.:p Pozdrawiam wszystkich i zycze milej gry :)

jak jusz chcesz pisac po polsku, to staraj sie :( Felix ma 15 lat, ale Ty masz conajwytzej 17. co do nicku felixa wiedzielismy to od dawna wiec nikogo nie musisz wyreczac, pozatym jezdzisz felixa ze dawal jazdy, ok wporzo, znam go. ale twoim zachowaniem i odpowiedziami rowniez dajesz te jazdy =(

juz nie chce byc hamski(tak fayter, nie jestem hamski !) ale "Pozdrawiam wszystkich i zycze milej gry" na tym forum jest postrzegane jak to felix mowi, spuszczasz sie on face

Thuygioshok 17-10-2008 07:52

@ madzia dzikus bo wywnioskowałem z twojej wypowiedzi ze to ty.w pierwszych słowach mego listu chciałbym cie uświadomić ze mam 15 lat a nie14.pozatym te pisanie to twojej kolezanki hm zapytaj faytera on wie ze to mnie bawi poprostu.dopisze nie moge z tele

Thuygioshok 17-10-2008 07:55

Jestem na telefonie i skończyły mi sie znaki.a keny to moj ms na pk i na wlasnie takie pisanie.a co do niej to zabije ja :)

Picinhoxs 17-10-2008 08:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xr3 (Post 2300282)
Kiedyś, na pvp osiągnąłem ~4 razy więcej, niż ty osiągniesz kiedykolwiek. Nie znaczysz praktycznie nic. Lepiej wracaj wyłudzać plate sety marny pjonie.

Z doświadczenia wiem, że mnóstwo takich pachołków jak ty, na pvp w hierarchii serwera, ma co najwyżej stopień pariasa. Nikt się z tobą nie liczy i każdy tobą popycha. Taka jest prawda. Przestań się pysznić tym, że grasz na PVP, ponieważ "grać", a "osiągnąć" tam coś, to dwie różne rzeczy. Już sam twój styl pisma daje sporo do myślenia...

Idioto jebany kogo obchodzi twoj styl gry i gowno mogles osiagnac pff kazdy w ormo ma kolo 5kk na roznych swiatach niektorzy po 20 inni wiecej i nie pierdol ze cos osiagneles...

Kazdy ciebie jedzie niby z ciebie taki pro gamer to powiedz kiedy byly plotki o zaczeciu robienia poi przez cip [mozesz powiedziec przez kogo nawet]

Wystarczy spojrzec ze jestes elo gracz ale jako stary tibijarz niepowinienes siedziec na durnym nonpvp bo przecierz grales od tibi 5.0 beta pewnie ;]]]]]]]]

zal ogolnie madzia dzikus tez wielka o 120 ms z it ooo ziomki ooooo moja fotka patrz ooooo jestes ladny oooooooo mozemy sie na rl spotkac ooooooooo moge pokazac ci moja nieruszana łechtaczke mozesz z nia zrobic co chcesz ooooo kuwa wpadlam plac alimenty w tibii raus

Picinhoxs 17-10-2008 08:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bemo (Post 2300321)

jak jusz chcesz pisac po polsku, to staraj sie :( Felix ma 15 lat, ale Ty masz conajwytzej 17. co do nicku felixa wiedzielismy to od dawna wiec nikogo nie musisz wyreczac, pozatym jezdzisz felixa ze dawal jazdy, ok wporzo, znam go. ale twoim zachowaniem i odpowiedziami rowniez dajesz te jazdy =(

juz nie chce byc hamski(tak fayter, nie jestem hamski !) ale "Pozdrawiam wszystkich i zycze milej gry" na tym forum jest postrzegane jak to felix mowi, spuszczasz sie on face

odpierdol sie od felixa omg co ci zrobil myslisz ze wbijesz lv bedziesz w it i same laski beda ci przy rt pomagacw blowjob

Faytah 17-10-2008 09:21

wy jednak zawsze bedziecie sie poslugiwac schematem:

Ja cie wyzwe -spoko
Ty mnie wyzwiesz -jestes szmata

gz... >_<

Dusia2505 17-10-2008 12:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bemo (Post 2300321)

Ah. Dobra no comet. Z tego co tu widze wypowidaja sie na tym forum w Felixsa osoby ktore nie maja wiecej niz 15 lat i nie maja wiekszego poziomu niz 60 (pomijajac co do tej pory Faytera). A tak wogole wiesz co jak chcesz pisac na forum i to w obronie kogos Bemo to pisz z poprawna polszczyzna bo z tego co mi wiadomo to nie pisze sie "juSz" tylko "juZ". :D

ywemytus 17-10-2008 12:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dusia2505 (Post 2300415)
Ah. Dobra no comet. Z tego co tu widze wypowidaja sie na tym forum w Felixsa osoby ktore nie maja wiecej niz 15 lat i nie maja wiekszego poziomu niz 60 (pomijajac co do tej pory Faytera). A tak wogole wiesz co jak chcesz pisac na forum i to w obronie kogos Bemo to pisz z poprawna polszczyzna bo z tego co mi wiadomo to nie pisze sie "juSz" tylko "juZ". :D

pokaz cycki za pro!

btw: xr3, moze idz na swoje forum i tam sie wypowiadaj, bo jakos nic nie wnosisz tutaj?

Xr3 17-10-2008 13:44

Cytuj:

kazdy w ormo ma kolo 5kk na roznych swiatach niektorzy po 20 inni wiecej
Chyba dodałeś za dużo "k". Załóżmy, że mieli by tyle kasy. Jeśli tak, to skąd?

Cytuj:

Idioto jebany kogo obchodzi twoj styl gry i gowno mogles osiagnac pff
Jak cię nie obchodzi, to się "nie odzywaj", żeby brzydko nie powiedzieć, gdyż moderatorzy tutaj, to bardzo delikatne osoby, więc wulgaryzmy typu "d*pa", czy "k*rde" oznaczają wysoki poziom chamstwa u użytkownika.

Cytuj:

Kazdy ciebie jedzie niby z ciebie taki pro gamer to powiedz kiedy byly plotki o zaczeciu robienia poi przez cip [mozesz powiedziec przez kogo nawet]
Z tego co pamiętam, to Tibia 7.3~7.5. Pewna osoba jakimś cudem tam weszła, przez błąd w grze. Większość skryptów związanych z questem nie działała, ani nie było tam mobów (chociaż chodzą ploty, że był tam jeden Behemoth). Owy gracz, w pewnym momencie automatycznie padł, po wejściu na pewien sqm...

Cytuj:

Wystarczy spojrzec ze jestes elo gracz ale jako stary tibijarz niepowinienes siedziec na durnym nonpvp bo przecierz grales od tibi 5.0 beta pewnie ;]]]]]]]]
Kiedyś, po wielu sukcesach podwinęła mi się noga i zmęczony huntedami, wszedłem na Tibia.com, gdzie był news o powstaniu nowego serwera.
Cofnij się do góry, gdzie z tego co pamiętam, kilka razy wspominałem, na jakiej wersji zaczynałem grać.

Cytuj:

zal ogolnie madzia dzikus tez wielka o 120 ms z it ooo ziomki ooooo moja fotka patrz ooooo jestes ladny oooooooo mozemy sie na rl spotkac ooooooooo moge pokazac ci moja nieruszana łechtaczke mozesz z nia zrobic co chcesz ooooo kuwa wpadlam plac alimenty w tibii raus
Jak by wyskoczyła z dupką to pewnie chętnie byś potryskał co? Młode, jędrne ciało... Coś dla ciebie. W sumie by ci to na złe nie wyszło - odpoczynku od Tibii, nigdy za wiele;).

Już mówiłem, zamontuj sobie sracz w pokoju, to kupy nie będą leciały do majt przynajmniej i mama oszczędzi na zużyciu wody. Hm?;)

Cytuj:

btw: xr3, moze idz na swoje forum i tam sie wypowiadaj, bo jakos nic nie wnosisz tutaj?
Nie.

bemo 17-10-2008 14:17

mam wiecej niz 15lat, ba PRAWIE 17, jusz to byla ironia, no ale ty najwyrazniej i jej nie dostrzegasz, nie pisze poprawna polszczyzna, bo nie mam na to czasu.

picin@

pokaz mi post w ktorym jechalem felixa?powiedzial bym nawet ze go lubie i go bronilem:)

Thuygioshok 17-10-2008 14:28

Cytuj:

szkoda ze mam 12x kina i 7x pala ale ok
a faytera znam od malego i wystarczy ze powiem 'zabij ta idiotke' i cie zabije, on dla mnie by poswiecil real life a moze i tibie nawet, ja dla niego to samo
a i co do stosunku do gry, to ja w przeciwienstwie do ciebie nawet 1 zl na nia nie wydalem, a ty ile juz paccow za rl kupilas? te, ktore dostalas na urodziny tez sie licza, ja mialem z 10 za gp, na pierwszy uzbieralem na faccu

Cytuj:

Jak by wyskoczyła z dupką to pewnie chętnie byś potryskał co? Młode, jędrne ciało... Coś dla ciebie. W sumie by ci to na złe nie wyszło - odpoczynku od Tibii, nigdy za wiele.
przeliczyles sie ona ma 1 fotke z rl i 39458340958 z Tibi :> kto tu manjak (mowie o fotka.pl)

bemo 17-10-2008 14:39

chwilke nowy post

Twoje IQ wynosi: 113
Dziękujemy za rozwiązanie testu.

Wynik IQ = 85 -115 – wynik przeciętny/średni. Dobrze. Twój wynik mieści się w grupie wyników średnich. Tak odpowiada ponad 65% Polaków. Rozwiązuj zadania, ćwicz pamięć i koncentrację, dbaj o odpowiednie warunki podczas testowania. Może możesz być jeszcze lepszy za rok?

Wynik IQ =115-130 – wynik wysoki. Świetnie. Widać, że zadbałeś o optymalne warunki podczas testowania. Gratulujemy!

bylem blisko ;p

Lafa_elo 17-10-2008 14:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xr3 (Post 2300458)
Chyba dodałeś za dużo "k". Załóżmy, że mieli by tyle kasy. Jeśli tak, to skąd?

z magicznego worka bez dna Filusha

Filush_ 17-10-2008 14:53

Cytuj:

Zawsze myślałem, że powinno się pisać "w ogóle" a nie "wogóle". Poza tym jak można pisać z poprawną polszczyzną? Nie lepiej samemu?:)

bemo 17-10-2008 14:57

hhehe d;ddd

Gallanonim513 17-10-2008 15:05

jednak w ormo sa popierdolce. Po chuj sie chwalisz ze ormo ma tyle i tyle kasy pomysl czlowieku, czujesz sie dumny z tego powodu? iz wyglosisz na forum ze kazdy ormowiec maaa wchuuuj kasy o czym to swiadczy? co moze pomyslec zwykly szary uzytkownik tego forum? no zastanowmy sie bo dla mnie przychodzi jedna mysl. Pozatym mielismy swoje chwile na arcanii te czasy juz minely (ale mam nadzieje ze sie to zmieni) prawda jest taka, ze nasze spoleczenstwo slynie z tego iz dopoki ktos osiaga sukces tak jakby bylo to w przypadku ormo jezeli wogle moge to tak okreslic to ludzie nas szanowali, gdy zostalismy "rozjebani" w paru akcjach przez IT. co sie pojawilo? cytuje "hahahaha ormo nooby""jebac ormo" " chuja mi mozesz" a wczesniej bylo tak, nie pokaze nicku tej osoby bo nie chce go zblaznic

12:28 Dark Yairobe [76]: lleave dragons 12:28 Dark Yairobe [76]: you have 5 mins 12:28 Dark Yairobe [76]: masz 5 minut zeby s*******ac
12:28[109]: spoko 12:28 [109]: jzu spadam
12:32 Dark Yairobe [76]: 12:28 [109]: nie ma mnie 12:28 Dark Yairobe [76]: dziekuje ;* 12:29 [109]: np

Nawet mozna pokazac inny przyklad bardziej realistyczny jakie jest nasze ukochane spoleczenstwo np. aktualne mniemanie o Borucu, jeszcze niedawno byl bohaterem a teraz? poczytajcie komentarze. Mam nadzieje ze wkoncu cos zrozumiecie

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:21.