![]() |
Ja Cię Swen kojarzę! <3<3 muj boski ty ho paruwo ty
|
krul
Ja też kojarzę:D:D
Pamiętam jak graliśmy w Tibie mnie zostawiłeś w kopalniach samego bez linyX(X(X(X(X( i mnie guardy ubiły;(;(;( |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A... to widze ktoś mnie kojarzy. I jedna niebiesko - czarna paruwa!
|
Lepsza niebiesko - czarna parówa niż czerwono - czarny burak ;)
A tak swoją drogą: Skoro już tu zajrzeliście drodzy starzy wyjadacze (tj. Eerion i Sven) to może pomyślicie o jakimś fake, chętnie bym zobaczył ciąg dalszy Cyklu :) A jak nie to możecie chociaż zaglądać tak z raz czy dwa razy na tydzień ;p |
Eerion, zrób fake'a. ;<
|
Jak mi ktoś dostarczy w pizdu grafik (nie chce mi się wycinać każdego drzewka, wszystkich postaci, itd. itp.) to mogę się za coś zabrać :P
A no i jakiś mały tutorial w PSie... xD edit: No zabrałbym się dopiero po 20 (wracam wtedy z Irlandii) |
Napisz mi na gg, o ile jeszcze masz moj nr ;d
|
Anyway wczoraj wracając z pracy wymyśliłem fabułę do fake.
Chciałem z poczatku kontynuować/zremasterować cykl, ale... chciałbym go w przyszłym roku wydać, w związku z tym musiałbym skasować to co tutaj jest więc szkoda. A tak mam już pomysł, zostało tylko dopracować detale. Czy wejdzie on w życie... Zobaczymy :P |
Super, pozostaje życzyć ci powodzenia. ;)
|
Omg, czy mi się wydaje, czy na tym stęchłym forum nie ma jeszcze ani jednego fake o DragonAge?
|
@Up:
To dobrze czy źle? @topic: Eee... Wam też Fake Font Converter przestał nagle robić tą -jakby- białą kreskę na górze?! X( Strata, wielka strata. P.S.: Tak, coś ruszyło. @down: Nie używasz go dlatego, że nie robi tej kreski? O_o Mnie tam zawsze wkurzała ta kreska... ale i tak mi jej szkoda X( |
Mi też od pewnego czasu(reinstalu systemu) zaczął tak robić, dlatego nie używam go...
Szybciej wychodzi w Gimpie walnąć tekst, w miarę taki sam czas robienia + polskie znaki + większa ilość opcji edytowania tekstu... Cytuj:
A dla dzieci tępych FPS'ów typu CoD:MW2 taka gra jest za trudna do zgryzienia... Cytuj:
|
Ostatnio przeczytałem komentarze w cyklu i szukając sensu...
Postaram się coś sklecić :P robocza nazwa: "The Beginning" Pytanie tylko jak was nie zanudzić od samego początku? |
@Up
Zrób cokolwiek. Wątpię by to kogokolwiek zanudziło. |
A właśnie.
Kto mnie podszkoli w photoshopie? :P No i rasy... Jakbym chciał użyć np. dwarfa, czy orka - to czy są jakieś specjalne grafiki, należy zrobić swoje od nowa czy bazować na tibijskich (ubogich btw) |
A od czego masz moje gg? :d
|
Prosiłbym o plik spr. do tibi. Nie, nie będę ściągał i instalował - wybaczcie.
W miarę możliwości - pliczek chciałbym mieć na speedyshare. |
My tu wspomagamy początkujących fake'owców a nie patentowanych leni twojego pokroju, jak ci się nie chce tibii instalować to masz problem.
A poza tym nie ten temat. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:28. |