![]() |
Cytuj:
|
Nie no oczywiscie ze nie chciales. Ale sugestia moze tez obrazic. Jesli napisze do kogos dobrze ze skonczyles z tibia przynajmniej znajdziesz prace zarobisz sobie na farbe do wlosow zamiast wody utlenionej to pokazuje ze np szydze z jego fyzury. Ty ewidentnie watpiles w jego seksualne podboje szydzac z niego.
|
Cytuj:
po jedo odopwiedzi widac ze trafilem w czoly punkt.. chyba jednak musi to byc prawda a zeby wyjsc z twarza musial cos odszczekac.) |
ma ktos film z rana jak boroth pada?XDDDD
|
Jun 22 2009, 08:00:19 CEST
OSZUKALI MNIE BANDA NIEMIECKICH DECYDENCÓW! |
Jak sie nie myle to zawsze wywala o 08:01:00 CEST :P
|
Cytuj:
gratki same 11 dla tego pana <333 pozdro pici heheheh |
Jest jakis filmik z dzis?:P Gz Boroth
|
Cytuj:
|
Żoltowlosy szczurze jeszcze musze ci cos wyjasnic. Mianowicie :
Cytuj:
masz lepiej bo dmuchasz grube cipsko to jestes zajebisty \o\ Cytuj:
Cytuj:
Ps. Slyszalem ze jajecznica na bani daje zajebisty kolor, musisz sprobowac, napewno bedziesz zadowolny z rezultatow \o/ |
heh o gustach sie nie dyskutuje moze lubi grube :/X(
|
Cytuj:
pedofil czy co? a ty chyba jednak mas zkomplexy z tymi babami bo trafilem takl w czuly punkt ze sie az zafuflales piszac posty,chyba oplules cala klawiature :D no ale co ja wymagam od idioty ktory tydzien czy 2 przed updatem wbil se delete za pekowanie:D trzeba byc zwyklym taboretemn i prymitywem i miec nick goral ps znizajac sie do twojego poziomu, <znizam sie do poziomu ****ucha> gruba to jest twoja stara jak ciagnie wielblacza paly a stary pozniej pije soczek z jej wyjebanego jak wanna pizdziska.. i wachajac zarazem jej wielki otwor na srake jak stocznia gdanska ps. powiedz starej zeby sie wkoncu ogolila na klacie cfelu afrykanski ,bo jej w zoo niepoznaja.) <powort do normalnosci> a co z wojna bo cos ostatnio same wyzwiska zamiast pisac o wojnie :D |
jestem ciekawe ile musisz tej swojej lasce najebac sniegu do pizdy zeby ulepila drugiego takiego balwana jakim jestes :)
a co do wojny to zacznij wiecej robic niz pisac ogorku :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
:D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj: