Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Skąd nienawiść do policji? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=219301)

Albertus 01-09-2009 14:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Seeleesee1992 (Post 2639509)
Fajnie… Znasz 20 policjantów z czego 18 to „źli” ludzie. Więc wszyscy (setki/tysiące) policjantów to kretyni.

Tak jak już wcześniej mówiłem: w TV i w gazetach zazwyczaj mówi się o złych ludziach. Dużo częściej słyszałem o złych Polakach. Rozumiem że z każdym z tego tłumu żydów porozmawiałeś, poznałeś jego poglądy itp.? Jeżeli nie, to jak śmiesz gadać takie cholerne głupoty?! Bo co? Nie podobali Ci się?

Tak jak z policjantami… Znałeś 38 złych murzynów (na świecie są ich miliony), więc wszyscy są źli.

Mam wrażenie, że nie potrafisz dobrze uargumentować swojej „ideologii”

na pw napisz to dostaniesz numer gg , nie chce dać satysfakcji moderatorom z wlepienia mi bana ;D

CytrynowySorbet 01-09-2009 15:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2639496)
Policjantow znam kolo 15-20 mniej wiecej z czego 2 normalnych

zydow osobiscie znalem z 20 (ale o wielu slyszalem w gazetach i tv) + widziamem cale tlumy na ulicy w ich dzielnicy , zaden normalny

murzynow znalem osobiscie kolo 30/40 + widzialem cale masy na ich dzielnicach. normalnych : 2

Weź daj już spokój, co jeszcze? Znasz 20 Azjatek, z czego 18 to prostytutki?

Cytuj:

Mieszkam w normalnej dzielnicy ;D znaczy u nas miasto dzieli sie na 3 rejony
1. Pewne osiedle gdzie wiekszosc to narkomani
2.Domy jednorodzinne , tam wychowuja sie takie dzieci bogatych rodzicow
3. Miasto , zbior osiedli gdzie od malego wychowujesz sie pod blokiem , szybko poznajesz co to alkohol , papierosy itp. nawet czesto jakies nawalanki sa
HUHU, normalna dzielnica, normalne miasto, normalne życie. Co takiego zrobiłem, że Bóg pokarał mnie taką nienormalnością :\

Hakuje_plate_sety 01-09-2009 15:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2639483)
moze masz na to inny poglad , jak chcesz to go przedstaw

Przez neta znam jakichś kilkudziesięciu NOPowców, ONRowców, MWowców i innych "ogarniaczy". Z czego normalnych jest, hmmm, nie wiem, dwóch?

Wniosek: środowisko narodowo-patriotyczno-socjalistyczno-hoolsowsko-dresiarskie jest najbardziej zarzyganym, zaśmierdziałym i w ogóle najgłupszym środowiskiem polityczno-rodzinnym w całej naszej zasyfiałej Polsce.

Ale to tylko moje zdanie i jak ktoś uważa inaczej, to ch*j mu w dupę.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rothes (Post 2639495)
Czy tylko mi Albertus przypomina Mystlicha? :P

Mi on przypomina pewnego zbanowanego usera ;)

Ukryty tekst:
Do adminów: proszę nie traktować tego posta poważnie, i wlepić mi najwyżej 1 punktowego warna. Ale posta zostawić!!11oneone

Albertus 01-09-2009 15:04

up.

mozesz se tak myslec , skoro wiekszosc to byli debile (wedlug twojego zdania)
Wiem ze pewnie ci sami ludzie dla mnie beda w porzadku wiec ja mam o nich inne zdanie.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet (Post 2639518)
Weź daj już spokój, co jeszcze? Znasz 20 Azjatek, z czego 18 to prostytutki?

tych co napisalem , znalem tak lepiej ( gadalem z nimi na rozne tematy itp.) ale wiele zachowan widzialem na wlasne oczy. I mam takie zdanie o nich jakie mam.

CytrynowySorbet 01-09-2009 15:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2639525)
tych co napisalem , znalem tak lepiej ( gadalem z nimi na rozne tematy itp.) ale wiele zachowan widzialem na wlasne oczy. I mam takie zdanie o nich jakie mam.

Ale to nie znaczy, że masz podstawy co oceniania ogółu (że niby większość), skoro nie znasz nawet 1%... A to że byłeś w ich dzielnicach, cóż... Tak już się oni tam rozwinęli.

Mówiłeś że w twoim mieście wciąż jakieś pobicia, nawet morderstwa, czy to znaczy, że w Siemiatyczach mieszkają sami przestępcy i mordercy?

Argen 01-09-2009 15:21

Ta, już ja widze jak gnój co od ziemi nie wyrósł poznał lepiej 40 murzynów. pozdro.

sphinx123 01-09-2009 15:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Argen (Post 2639539)
Ta, już ja widze jak gnój co od ziemi nie wyrósł poznał lepiej 40 murzynów. pozdro.

Oceniaj poglądy, a nie ludzi.

@topic

Jak wracałem ze szkoły, to widziałem jak koleś naje**ny w przysłowiowe cztery dupy próbował wejść do swojego samochodu. Zadzwoniłem na policję z komy i po chwili go zgarnęli. ALE ZE MNIE KONFIDENT, CHUJ MI W DUPE :/

Seeleesee1992 01-09-2009 15:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sphinx123 (Post 2639575)
Zadzwoniłem na policję z komy i po chwili go zgarnęli.

TYYYY SPRZEDAWCZYKU!!! WŁASNĄ MATKĘ PEWNIE TEŻ BYŚ PSOM SPRZEDAŁ!!! WSTYDŹ SIĘ!!! [ironia ofc – na tym forum wiele osób tego może nie załapać ;D]

@down
Dobra, Ty śpisz w aucie, koleś może też chciał się kimnąć w aucie, a może wsiadłby w auto, pojedzie i pal licho jak zabije siebie, gorzej jak zabije przypadkowego przechodnia. Wg. mnie sphinx123 bardzo dobrze zrobił.

spider-bialystok 01-09-2009 16:29

Cytuj:

@topic

Jak wracałem ze szkoły, to widziałem jak koleś naje**ny w przysłowiowe cztery dupy próbował wejść do swojego samochodu. Zadzwoniłem na policję z komy i po chwili go zgarnęli. ALE ZE MNIE KONFIDENT, CHUJ MI W DUPE :/

Ja czesto na wyjazdach spie w swoim samochodzie, do ktorego wchodze po pijaku.
To, ze wsiadal nie znaczy, ze chcial jechac.
A zgraniecie przez policje na ostrej bani to nie za mila sytuacja - policja moze zrobic wszystko i ujdzie im to bez problemu, "bo on byl pijany".

sphinx123 01-09-2009 16:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez spider-bialystok (Post 2639627)
Ja czesto na wyjazdach spie w swoim samochodzie, do ktorego wchodze po pijaku.
To, ze wsiadal nie znaczy, ze chcial jechac.
A zgraniecie przez policje na ostrej bani to nie za mila sytuacja - policja moze zrobic wszystko i ujdzie im to bez problemu, "bo on byl pijany".

Nie będę ryzykował. Może ta czynność uratowała ludzi, których pijany mógłby potrącić. Ludzie zawsze wolą tłumaczyć sobie nieprawidłowości w zachowaniu innych jako coś nieszkodliwego, albo nie reagują bo nie dotyczy to bezpośrednio ich osoby. Potem jest "A POLYCJJIA NIC NIE ROBI!!1111". A co ma robić, skoro nikt nic nie zgłasza? ...

Argen 01-09-2009 16:50

Cytuj:

Oceniam oczywistą nieprawde zawartą w jego słowach. Pisze co mu ślina na język przyniesie.

Albertus 01-09-2009 17:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Argen (Post 2639656)
Oceniam oczywistą nieprawde zawartą w jego słowach. Pisze co mu ślina na język przyniesie.

mieszkalem za granica , mialem murzynow w klasie i w szkole. A wtedy nie bylem takim rasista i normalnie gadalem z kazdym... Pogladow rasistowskich zaczelem nabierac po 1,5 roku mieszkania tam , i ciagle mi sie to umacnialo gdy widzialem kolejne rzeczy co tam sie dzieją.

PS. mogles poczekac chwile , i jak koles by odpalal samochod wtedy pownienes na milicje dzwonic , jak by sie polozyl i spal to niech se spi. Takie moje zdanie. Ja na te wakacje widzialem kolesia co lezal na chodniku pijany (sam tez wstawiony bylem ;D ) to pomoglem mu wstac i zaprowadzilem w pewne krzaki zeby go policja nie zgarnela, a tam mogl sie wyspac , wytrzeźwieć i isc gdzies. Mysle ze zrobilem dobrze , Ty bys w takiej sytuacji zadzwonil na policje???

PS. Cytrynowy

ja mysle ze jak 38/40 to frajerzy , to w przypadku 1000 - 100000 czy calych milionow bedzie podobnie.
jak nie , to przyznam sie do bledu i przeprosze. Ale jak narazie w moich oczach jest tak jak napisalem powyzej.

Co do tych Siemiatycz , sa u nas tez dobre rzeczy , tylko ze ja o nich nie mowie. Ale nie obrazilbym sie jak bys tak powiedzial bo z x histori ktore o tym miescie opowiadam wiekszosc jest na ten temat. Wiec w TWOICH oczach moze to tak wygladac.

Duch Niespokojny 01-09-2009 17:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2639448)
ojej , maja prawo ; ale czy to bylo madre? masz prawo wejsc z szalikiem widzewa na zylete , masz takie prawo ale za madre to nie bedzie.

Może i nie będzie, ale to nie znaczy, że byłbym odpowiedzialny za to, że zostałem pobity.
Cytuj:

a to moje prywatne zdanie , ze jak znam powiedzmy 10 kolesi X z czego 8 to debile to smialo moge powiedziec ze X to debile

Ci dwaj pozostali też należą do X, więc siłą rzeczy również zaliczasz ich do debili, tak?

Albertus 01-09-2009 17:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Duch Niespokojny (Post 2639693)
Może i nie będzie, ale to nie znaczy, że byłbym odpowiedzialny za to, że zostałem pobity.

Ci dwaj pozostali też należą do X, więc siłą rzeczy również zaliczasz ich do debili, tak?

no a kto? To twoje ryzyko , tak jakbys uprawial sport ekstremalny ;D

jak bede mowil pan Y (ktory jest w X) to powiem ze jest normalny i ze jest wyjatkiem w grupie

ale jak bede mowil panowie X (w ktorych jest 1 Y ) wtedy powiem ze ta grupa to debile a jak ktos bedzie sie pytal o wiecej szczegolow to powiem ze w tej grupie jest bardzo bardzo nieliczny normalny.

Otakuma 01-09-2009 17:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MasterofPuppets (Post 2639237)
http://www.youtube.com/watch?v=KutOc5ceXeY
I przez takie zachowania jest 60% burd na stadionach ;). Policja lub ochrona na wyjazdach sama prowokuje swoimi tępymi tekstami typu: ,, O, hołota przyjechała"... Więc teraz gdzie widzicie tutaj jakąś większą winę kibiców? Kto sprowokował ten dym ?

Jeśli to miało być na korzyść "kibiców" to chyba troszeczkę ci nie wyszło. Pozwól że zapytam. Widzisz tam jakąś większą winę policjantów? A dym spowodowali "kibice"

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2639327)
sprowokowali kibicow , zobaczcie ze w pewnym momencie tej bramy nikt nie wywalal ale policjanci sami podeszli do niej i odrazu sie rzucilo chyba z 10 do bramy...

1. Tamci to nie byli kibice tylko jakieś małpoludy
2. To że policja podeszła w żaden sposób nie można nazwać prowokacją.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sey (Post 2639449)
Idąc Twoim tokiem rozumowania skoro raca stanowi zagrożenie a odpalający ją kibice mogą sobie zrobić krzywdę to robią to na własną odpowiedzialność, czyż nie ? Więc po co tu kary ? :confused:

Jeśli raca stanowi zagrożenie to kibice nie mogą odpalać racy w sektorach ze względu na innych, którym być może nie spieszy się do poparzeń

Cytuj:

Policjantow znam kolo 15-20 mniej wiecej z czego 2 normalnych

zydow osobiscie znalem z 20 (ale o wielu slyszalem w gazetach i tv) + widziamem cale tlumy na ulicy w ich dzielnicy , zaden normalny

murzynow znalem osobiscie kolo 30/40 + widzialem cale masy na ich dzielnicach. normalnych : 2

Taki z ciebie recydywa a znasz więcej murzynów i żydów niż policjantów.

Cytuj:

Mieszkam w normalnej dzielnicy ;D znaczy u nas miasto dzieli sie na 3 rejony
1. Pewne osiedle gdzie wiekszosc to narkomani
2.Domy jednorodzinne , tam wychowuja sie takie dzieci bogatych rodzicow
3. Miasto , zbior osiedli gdzie od malego wychowujesz sie pod blokiem , szybko poznajesz co to alkohol , papierosy itp. nawet czesto jakies nawalanki sa

Która to ta normalna xD?

Cytuj:

aa i jak bys watpil ze ich tyle widzialem to Ci powiem ze 2 lata mieszkalem za granica wiec sie naogladalem.

Ogółem to masz bardzo ciekawe życie. Powiedziałbym że niczym z filmu. 2lata za granicą, tam lepsze poznanie 40 murzynów i 20 żydów, w międzyczasie stanie się rasistą. Potem powrót do kraju, zamieszkanie w zdegenerowanym do szpiku kości mieście gdzie pobicia i morderstwa to codzienność, ciągłe konflikty z policją. W końcu stworzenie jakże nietypowego światopoglądu i to wszystko mając zaledwie 16 lat. Już nie wspomnę xxx historii zaczynających się od "U mnie...", "Kiedyś..."

A tak w ogóle to piszesz straszne pierdoły, czasem aż mi się smutno robi jak czytam te wypociny :(.

Albertus 01-09-2009 18:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Otakuma (Post 2639718)
Ogółem to masz bardzo ciekawe życie. Powiedziałbym że niczym z filmu. 2lata za granicą, tam lepsze poznanie 40 murzynów i 20 żydów, w międzyczasie stanie się rasistą. Potem powrót do kraju, zamieszkanie w zdegenerowanym do szpiku kości mieście gdzie pobicia i morderstwa to codzienność, ciągłe konflikty z policją. W końcu stworzenie jakże nietypowego światopoglądu i to wszystko mając zaledwie 16 lat. Już nie wspomnę xxx historii zaczynających się od "U mnie...", "Kiedyś..."

A tak w ogóle to piszesz straszne pierdoły, czasem aż mi się smutno robi jak czytam te wypociny :(.

w Tym miescie sie wychowalem , wyjechalem w 1/2 gim

morderstwa i pobicia to moze nie codziennosc , ale czesto slyszy sie o czyms takim. Pewnie dlatego ze to male miasto i szybko sie rozchodzi. Moze nie az tak dobrze ich poznalem , ale na tyle co mozna poznac kolesi ze szkoly , pare razy z nimi gadalem i tyle. I po tych kilku rozmowach juz moge powiedziec o nich to co mowilem. A z policja ciagle konfliktow nie mam , zdarzylo sie troche ale to tylko przez ostatnie 2 lata , kiedys moze pare razy tylko. Bardzo wiele osob czesciej sie z nimi widuje niz ja. A tak malo policjantow znam bo u nas za wielu nie ma (pomysl ilu moze pracowac na 16 k miasteczko? ) Ogolnie mam normalne zycie , jak kazdy.

Sey 01-09-2009 18:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Otakuma (Post 2639718)
Jeśli raca stanowi zagrożenie to kibice nie mogą odpalać racy w sektorach ze względu na innych, którym być może nie spieszy się do poparzeń

W "normalnych sektorach" ( czyt. nie w młynie) race nie są odpalane, więc leć na sektor pikników jak się boisz ;)

Otakuma 01-09-2009 18:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sey (Post 2639763)
W "normalnych sektorach" ( czyt. nie w młynie) race nie są odpalane, więc leć na sektor pikników jak się boisz ;)

Tu nie chodzi o strach, tylko o bezpieczeństwo innych. Nawet na młynie znajdą się tacy, którzy przynajmniej na razie nie chcą zamieniać twarzy w zapiekankę.

Sey 01-09-2009 18:47

Rzadko zdarzają się poparzenia racami, więc raczej nie powinieneś się tego bać ;)

Kurczakos 01-09-2009 18:53

Cytuj:

rtyrtyrthrthrthrthrthrt

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:02.