Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   Co najcenniejszego wypadlo wam podczas śmierci (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=3299)

Dragu 23-03-2005 11:57

A ja sobie trenowalem no i przyszedl debil i mnie zabil i stracilem wszystko plate set, spike sword ,dragon shield,i takie smieci rozne

Ghantlin 25-03-2005 11:12

Bohy plx

No to u mnie taka sytuacja. Kupiłem bohy na 8 lvlu ( kasa z inengo chara ) i postanowilem ich nie nosic na hunty bo moga wypasc. Uzywalem ich tylko do przemieszczania sie miedzy miastami itd. Na 2 dzien cos mnie pokusilo aby isc sprobowac Solnac DSa pod fibula. Poszlem, zabilem DSa i myslalem lawo bylo no to na nastepnego. DS red hp a tu roty mnie otaczaja nie moge sie ruszyc i DS zablokowal ostatnia kratke wolnego miejsca na ucieczke. W 2 sek przed smiercia kapłem sie ze mam Bohy na nogach. Plask czarny ekran i You are Dead. Helma i Bohow nie ma :( Odrodzilem sie W ab bo tam zarejestrowany bylem. I nie dobieglem do ciała na czas. ;( ;( ;(

Morzewik z Aurei 25-03-2005 11:29

Mi na 38 levelu wypadl crown armor ;( , bo mnie 3 PK zabilo X( - trap .
41 lev - niewiem ale chyba knight
37 lev - palladyn
27 lev - master sorc z truskawka*
mialem troche UHów i sie bronilem ale w ruch poszly SD i uhy mi sie skonczyly :(

byli to BR X( X( X(

*truskawka - red skull

Rybzor 25-03-2005 11:36

*** ludziska ide sobie ide wczoraj do thais a tu nagle niedaleko mostu dwarfow mi GS wyskakuje!! jakis koles musial zlurowac, nie zdazylem dobiec spowrotem do mostu i mi p legi wylecialy:(, ale zrobilem 10 runek i kupilem nowe:/ sie wkur.... :]

Destruktor 25-03-2005 15:50

Co znalazlem po smierci potwora najcenniejsze?? Tylko long sword. Resztę ekwipunku muszę kupować ;( . To jest najperfidniejsze!!!!

Cyr Szeryf 25-03-2005 16:23

mi na 15 lvlu nic nie wypadlo ale w plecaku nowiotka plate armor(wypadla z valkyri :D)ale przed smierciom wrzucilem do wody zeby PKer niemial lootu B) a na 20 lvlu noble armor ale zdarzylem przyleciec B) :]

Marciken 25-03-2005 16:53

no cóż...mi na 8 levelu podczas mojego 3 deda w karierze :p wypadly Plate legs , szalik , i plecak w którym było 50k :( i to nie tak ze moglem to odzyskac gdyż zabil mnie jakis bandyta na 56 levelu :p dla mnie te rzeczy byly bardzo cenne poniewaz mam dopiero 8 level

Loozak 26-03-2005 11:32

eh...mi wypadł bp zapchany forsą,było tam jeszcze dragon scale armor.Gdy zginąłem,właśnie podchodził jakiś gostek... ;(

Kebes 26-03-2005 14:15

Ja właśnie przed chwilą zaliczyłem świeżutkiego deda przez swoją głupotę :P Siedziałem sobie w Ghost Landzie koło Carlin na Ghulach... zostało mi 28 many, a że nie miałem pełnego życia zużyłem ją na Exurę... co było błędem bo zatruł mnie skorpion, a nie było many na Exana Pox... O kurde ale się rozpisałem :P Straciłem tylko albo aż plecak. Było w nim ok. 360GP, 2 Viking Helmety (do sprzedania po 66GP każdy), 4 Brass Helmety (po 30GP każdy), lina, łopata, zapasowy torch i Axe Ring działający jeszcze przez 13 minut :P

Grzyb 28-03-2005 22:45

a mi wczoraj wypadly: fire axe, vamp shield, kilka bp uhow i hmmow, troche kasy i jakies badziewie typu lopata
taki maly niefart w sumie z mojej winy B)

wojtas sorcerer 04-04-2005 10:51

ja mialem gorzej

niestety mialem gorzej od was bo gdy bylem na cycach,i skonczyly sie uh-y zginalem stracac moje blue robe i c-legi plus w bp mialem bp of hmm i nie zdarzylem ich wychorzystac ;( lecz to dopiero poczatek bo spokojnie lezalo tez ok 6k. ehh to bul pech niectety nie zdorzylem tego odzyskac

Srutek 04-04-2005 20:25

:/

A ja bylem se pewnego razu na vampirach i patrze prond wysiadl...
I wiecie co ,i wiecie co MIALEM AOLA!!!! hahahahah ale was przestraszylem...:D

Srutek 04-04-2005 20:42

Omg

TERAZ PRZED chwilom bylem se znowu na vampirach jak pisze w poście wcześniej...
I bylem na vampirach i poprostu znowu wylonczyli prond jak ja sie wkurzylem na te s***...
Po jakims czasie wlonczyli wlogowuje sie i patrze i nie mam DSM,ROYAL HELMETA i... W bp mialem 6 BP UH'uw, 4 BP SD , 5 BP HMM 3 BP mana fluiduw I 3 BP GFB...
JAK SIE WKURZYLEM POSZLEM DO TEJ ELEKTROWNI I POWYRYWALEM WSZYSTKIE KABLE I I PODSADZILEM BOMBE MA WYBUCHNONC ZA 3 2 1 teraz

POJAKIS 2 DNIACH WIECIE CO NICO :P SZYBKO ODROBILEM STRATY...:)))))

Volli 05-04-2005 14:03

Moja najcenniejsza strata byly p legsy i bp z hmm i gfb:(

Gromnjir 05-04-2005 14:25

plate armor i dwarven shield :) + 10 HMM

Rafciu Mistrz 06-04-2005 15:06

Buuu...

Mi wypadly kiedys BOHy.... nienawidze PK -.- odzyskalem je dzieki mojemu kochanemu protectorowi =* pozdro dla niego :P

Wymiatacz 06-04-2005 16:09

Ja straciłem 5 sd 0,5 bp uhuw i 0,5 bp hmm + p legi ;/.Straciłem to przez you are exhaunted(czy jakoś tak)na mino archer.

Mar Cin 06-04-2005 16:33

Po śmierci? To jakieś 200gp i pełny lootbag jak mnie dwarf soldki zdybały kiedy z polowania wracałem (soldkom pomugł pewien niemiluch blokując mnie w przejściu, oraz lag utrudniający wyminiecie gościa).
A moją największą stratą (ale nie po śmierci) było to, kiedy przez missclicka wyrzuciłem lootbag pełen hatchetów na dach sklepu Timura w Fibuli. Sklep był niestety dwupientrowy, więc po parcelach wejść się nie dało...

Hopek14 06-04-2005 17:53

C-armor ( no coment ) :(

mr.marm 06-04-2005 18:50

Po dzisiejszym DEAD wyleciały mi Plate legs i Guardian Shield... Odzyskalem, ale z Zapłatą dość dużą dla znalazcy... Właśnie w takich chwilach odechciewa mi się grać :( Ale wziąłem się w garść i zaczynam odrabiać straty!! Czyli pół levelu, jeden skill (miałem 60/60) i około 4,2K ...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:12.