![]() |
maleńka prozba;p
Cichy plz filmik z dojcia na Banhsee quest przez ghoust land;] najlepiej razem z worlockami itd:D
plz plz plz:p mi to potrzebne ale moze i byc ciekawe;] |
Informacje o tych miejscach znajdziesz w filmikach ghost land, i isle of kings.
|
Filmik z demony troche chaotyczny ale nikt nie zapanuje nad tyloma ludzmi :)
Tak czy inaczej trzymasz poziom , graty :) |
:)
Che che, tez tam byłem :) Wcale nie chaotyczny tylko źle zoorganizowany :P Obrywało mi sie że afkowałem ... phi, cuż ale pozostaje dziękować całej ekipie, bo choć wykonanie słabe to jednak cel osiągnięty :D
|
Hey Cichy, masz w planach jakies dziny? :P
|
Plany mam.... z realizacją gorzej.
|
No to zrealizuj coś łatwiejszego dla low lvli :p Roty, trolle gobliny... całe mnustwo i nie potrzeba żadnej ekipy :D
|
Scraby
Gdzie jest dziura do 5 koplani scrabów?
|
Cytuj:
|
Mam pytanko...
Cichy, mógłbyś mi powiedzieć jak się nagrywa filmy na tibi 7.6. Bo niezabardzo jestem w tym obeznany. A tak to filmiki są spoko :P
|
A ja bardzo bym się ucieszył jakby tutaj tego filmiku z ukrytymi scarabami nie było... Bo to imho spoiling tak wspaniałej miejscówki...
|
UP@
No wiesz wejścia nie ma więc co ci tak przeszkadza? Jak ktoś chce znaleźć wejście wchodzi na tibianews i już ma... |
Sorry nieznam sie na angliku
Jak wogole sciagnac tego plika???
|
nie wiem czy to już było
Chciałem sie dowiedzieć czy wiesz gdzie jest wejście do PoI?? Jeśli to Juz tu bylo to sry nie czy talem all postow i jakbys mogl to filmik plaxx:D a wogole te filmy to kawal naprawde dobrej roboty
|
UP@
Czy masz na myśli to miejsce zagrodzone na tiquandzie? Bo ja nei w temacie nei wiem co masz na myśli... DOWN@ Już taki jest poszukaj lepiej... |
Cichy zrob filmik z Mintwalin z dojsciem na miejsce plx0r!
|
Darth Kiszek - prosze o prośbe nakręcenia czegoś co jeszcze nie zostało nakręcone :evul:
|
xD
Cytuj:
To może byc trudne xD :D huum amoze nakrecilbys filmik z dl na draconi bo niewiem czy juz byl a jak byl to sry xD to nakrec z anihilatorem :P;) znajac twoje szczescie wykonasz za first razem ;p i jeszcze ci z demona mpa poleci xDehau |
A może pozostałe tomby za teleportem?
|
A ja caly czas czekam z niecierpliwoscia na dziny :) No i moze sie pokusisz o jakiegos faraona :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:21. |