Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna DPFT vs Era Zero (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=47927)

Karrith 13-11-2005 12:09

vorith odszedl bo nie chcial tracic lvli i skilli, przkonal sie o tym po deadzie, Sua Mea pewnie z tego samego powodu.

Valais 13-11-2005 12:21

hehe

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Medivh Shady
Sry ale mi się zdaje ,że jedna DPFT wygrywa ma wiecej fragów od EZ i ludzie z EZ zaczynają płacić np.Arris wczoraj :/

cieszysz sie ze arris zaplacil a sam wiesz jaka cipka z niego ze nawed na zadnej akcji nie byl to zadna strata tyle ze siedzial w gidli ;]
ostatnio zfragowalismy z 10 wy 1 50 lvl :(
wczoraj padl gilderoy 93 rp 106 ek 75 ek i jakis 42 ms ;p

Harru 13-11-2005 14:44

wedlo mnie EZ powinna to wygrac bez problemu przeciez sam vorith i sua mea i ten morximal i np valais powinni sami rozniesc te DPFT w tym DPFT tylko fosfik i alunir niewiem jak tam voritha pvp ale w expieniu jest niedo pobicia ;>

Medivh Shady 13-11-2005 17:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Valais
cieszysz sie ze arris zaplacil a sam wiesz jaka cipka z niego ze nawed na zadnej akcji nie byl to zadna strata tyle ze siedzial w gidli ;]

Szkoda mi ciebie. Jesli masz takie zdanie o arrisie to pewnie masz takie same zdanie o wszytkich co odeszli z ery.

Valais 13-11-2005 17:27

;]

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Medivh Shady
Szkoda mi ciebie. Jesli masz takie zdanie o arrisie to pewnie masz takie same zdanie o wszytkich co odeszli z ery.

niestety tak bo nie lubie jak ktos mnie w ***a robi umawialismy sie inaczej ;] nie wywiazal sie z obietnicy tym bardziej ze mu dalem 50k boh i kupilem pacc ;] to tylko plecy mam i nie lubie jak ktos zostawia kolegow

Valais 13-11-2005 17:29

;]

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Harru
wedlo mnie EZ powinna to wygrac bez problemu przeciez sam vorith i sua mea i ten morximal i np valais powinni sami rozniesc te DPFT w tym DPFT tylko fosfik i alunir niewiem jak tam voritha pvp ale w expieniu jest niedo pobicia ;>

sua vorith nie sa z nami ;]

Poll 14-11-2005 06:01

Wojna już dawno by była wygrana gdyby Polacy nie byli Polakami.Prawda o Polsce jest taka że Polacy sie biorą do roboty dopiero jak pożądnie dostaną w skóre,nawet zauważcie historie naszego kraju,najpierw musiałybyć rozbiory ,żeby potem się Polaczki zjednoczyly.Prawda jest taka ze większośc Polaczków nie zdaje sobie wogóle sprawy o co chodzi w tej wojnie.;]

Fosfik wywołał wojne bo dla niego łatwiej ściągnac kase z paymentów,prawie nic nie dac swoim ludziom,albo da po 10-15k i powie ze rozdzielił porówno,sam biorąc 1kk+,które wyda na kolejne sdki żeby wbić 150lv~.Potwierdzeniem mych słow jest przykład wczoraj gadam z Aldiusem Ostoherem,mówi że na blessy niema i aola,mówie że Fosfik mu da,on odpowiada że nie da mu ,bo to był "głupi dead".lol,Fosfik ma 2kk z paymentów i szkoda mu wydać na jednego z teoretycznie lepszych żołnierzy(chodzi o postać nie o umiejętności nowego ownera;p),który miał hacka jakieś pare meisiecy temu i poprostu niema kasy(widać po eq na filmie z ankh battle).Inny przykład Van Hel'sing chcał odejsc z wojny,miał hacka tego dnia,i Fosfik niechciał mu dać kasy na wyjście(200k),great lider myślący o swoich ludziach?

Dalej wracając do Polaków,omg,expili,expili,jak wszytsko było dobrze zadowoleni,wojna wybuchła to juz co po niektorzy sprzedaja postacie.W Tibi tak jest że wojny muszą od czasu do casu wybuchać i tego sie nie zmieni--',a panikowanie że jak wojne przegramy to juz koniec swiata to juz noobostwo.A płakanie jak sie padnie to juz wogole,itak niektorzy maja po 3 ownerów to co toza problem charem 100lv+,zrobic te 700k xpa...I odkąd gram w tibie to wlasnie mnie najbardziej wkurzało;p,bo np.swe i wiekszosc hiszpanow sra na swoje postacie.Bo wiedzą że jak padną to odrobią i tyle.

@Vorith-odszdł bo sie boi o postac i zarabia na tibi
@Sua Mea-chce sprzedać Druta
@Arris-niewiem itak był retired od hacka

Harru 14-11-2005 11:33

Cytuj:

sua vorith nie sa z nami ;]

ale byli ;>

PiXik 14-11-2005 16:01

moje skromne zdanie(gralem na poczotku na tym zrytym serverze)Historia z arcani jest rodem z telenoweli;)ba nawet zapomniałem jak to było z pierwszymi wojnami a jest o czym pisać.przejde do rzeczy.Po obu stronach są cheaterzy,power abuserzy,idioci,nooby.Era Zero-zarekrutowali zludzi z którymi wcześniej walczyli(w przeszłości też były takie przypadki przy wojnach z enigmą etc)Są tam tacy ludzie jak np.Coral Beach-Koleś jest niezłym pa:P.Turtles-Dark Thork,jedzie na botach co można było i dalej można zobaczyć po celnośći i tym że jego brat jechał na bocie przed upem.(każdy kto go zabił zginoł:P)to tylko pojedyńcze przykłady,można wymienić więcej.Ale zastanówcie się o co te 2 gildie walczą napewno nie o spokój a korzyści.Kto wygra zyska duży payement(albo mały;))i będzie nękany przez sneak attacks.Wygrana oznacza dowolne pa.Także lepiej dla neutralnych którzy nie mają wysoce postawionych kolegów dołączcie gdzieś:)na ten moment lepiej dla was żebyście wybrali turtlesów:)

Maciekk 14-11-2005 16:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Harru

zapomniales wymienic lamushiego czy jak to sie tam pisze

Valais 15-11-2005 11:57

medivh

cos wydawalo mi sie ze mowiles ze nie dorobie lvlu :P www.tibia.com
wczoraj jak bylo was 25 wbilem lvlek :( loot g arm 8x ss 2x b robe
jeszcze zarobilem xD
btw czemu wczoraj turtyle nie wyskoczyli na open ? bylo nas 20 was 25 :( i sie baliscie
dzis fosfik malo nie padl jak s*******al to beka byla ;p fuksa mial bo z***alem ww zrobilem zamiast do shyuana ggogog napisalem to do kolegi
i m wal znikl ;P

[<:Wuberto:] 15-11-2005 15:02

valais ehem zastawno sie ; P jesli jestescie tacy "doskonali" w tibi to czego zabijacie za pomoca bota? :confused: ; ) i to jeszcze cala gildi uzywa jadnego musi byc niezly i sie nie wypieraj ze nie masz bo bylem przy zabicu Xaiderka ... jeszcze na dodatek wyzywasz arrisa jesli taki z niego ciec to czegi mial :o taki wyski lvl ? bo kupil potac na allegro jak ty ? ; ) turtle wygraja ta wojne :D p. mm bravo ze nabiles lvl bo ostatnio tylko je traciles :baby: mam nadzieje ze Lamusini sie wykupi z tej wojny bo jako jedynego go szkoda ; ;) )

[<:Wuberto:] 15-11-2005 15:04

;o

sry za 2 posty male problemy z netem ; ]

Medivh Shady 15-11-2005 15:51

Valais

Wreszcie odrobiłeś gratz lota.
A co miał robić Fosfik stać aż wy go zabijecie -.- ile razy ty uciekałeś z gorszym skutkiem :/.Niewiem dlaczego nie wyszli na open ponieważ nie było mnie cały dzień.

Valais 15-11-2005 16:43

heh

hahah kupilem chara na allegro dobre: D? i moze jeszcze moja stara mi expila co :P? heheheh

Valais 15-11-2005 16:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez [<:Wuberto:]
valais ehem zastawno sie ; P jesli jestescie tacy "doskonali" w tibi to czego zabijacie za pomoca bota? :confused: ; ) i to jeszcze cala gildi uzywa jadnego musi byc niezly i sie nie wypieraj ze nie masz bo bylem przy zabicu Xaiderka ... jeszcze na dodatek wyzywasz arrisa jesli taki z niego ciec to czegi mial :o taki wyski lvl ? bo kupil potac na allegro jak ty ? ; ) turtle wygraja ta wojne :D p. mm bravo ze nabiles lvl bo ostatnio tylko je traciles :baby: mam nadzieje ze Lamusini sie wykupi z tej wojny bo jako jedynego go szkoda ; ;) )

heh

po 1 . zobacz ostatni tydzien dwa kto wygrywa ;/ kto ile fragow co i jak ;] w statach
po 2 . last dead xaiderka to bylo 3x ue ;]
po 3 . zal mi takich ludzi jak ty

Valais 15-11-2005 17:34

fosfik

hehe :P fosfik sie cyka chyba bic

17:59 Aeroxis: ppl who allways wanna fight but fosa says... hey stop!!

Valais 15-11-2005 17:35

;]

heh znowu frag dzis ;] jakis 88 ek padl ;p
nice przez ostatnie 2 tygodnie troche turtlow sie posypalo ponad 10~~ jak nie wiecej a nasz 1 :( 50 lvl

Medivh Shady 15-11-2005 19:31

Valais

:/Co ty piszesz jak pamiętam to jak wy expiliście to kiedy my robiliśmy mass logi i prawie codzienie kogoś zabiliśmy to ty zaraz na forum piszesz że "co z tego i tak odrobimy" -.- no to ci to samo moge powiedzieć odrobimy sobie :/

[<:Wuberto:] 15-11-2005 19:41

Cytuj:

heh

po 1 . zobacz ostatni tydzien dwa kto wygrywa ;/ kto ile fragow co i jak ;] w statach
po 2 . last dead xaiderka to bylo 3x ue ;]
po 3 . zal mi takich ludzi jak ty

haha xD stary ciebie tez mi zal ;] xaiderek ue 3x ? mmm sd 6x od 3 typow to dla ciebie ue 3x ... mmm .... i co zabijacie jakis low lvl z Turtli wez zabij Fosfika jak juz mowisz ze sie penia bic ;] albo Alunira

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:37.