![]() |
"masowo"
1 słowo- LOL A na furorze sharing coraz wiekrzy ;] 09:32 Valest: fajnego sharingu;P 09:32 Valest: gratz* 09:32 Nekazz: lolx 09:33 Valest: ~~3ownerów :] 09:33 Nekazz: 2 09:33 Nekazz: 3 owner nieraz gra 09:33 Nekazz: nieraz |
Cytuj:
:D :D :D :D :D |
Imragam do buj
moglibyście przestać uzywać tego słowa "polaczki" ?
o ile pamiętam to tak na nas niemcy wołali w czasie II wojny ;p A co do Ciebie Imargam to już nawet się zaprzeczać do "sharu' nie musisz. I się już nie czepiajcie biednych furorowiczów którzy ciężko pracowali na swoje levele :) i nie mówcie ze sharuja przecież to nieprawda. ;) |
Cytuj:
xDDDDDDDDDDDDDDD XDXDXDXDXDDDDDD ja nie mowi polaczki tylko polacki :p |
Hej Sarandiel jaka jest nazwa muzyczki w twoim filmie "vmw1?"
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Na furorze byla wojna, walczylem, pomagalem kolegom z ktorymi naprawde dobrze zylem, gildia duskiness, a raczej Taifun zabija kazdego kto zblizy sie do niego z lvlem... na poczatku Mestor rhu, potem moj rl kolega Draverik.
moze mnie pamietacie, Jubi'ler.... Legends never die, playing in memory Mestor rhu and seth drone. |
Cytuj:
|
a moze mi podasz??xD
|
Ja se pójde na Kyre jak bedzie dla Facc bo Pacca nima ;(
@up masz troche racji moi kumple z Celesty high levele przeprowadzili sie i teraz przez Swe i Br wrócili bo im sie znódziło bo tam dużo tyków to br i swe ale jak Kyra bedzie Facc to Polacy bedą rządzić :] :) |
Cytuj:
|
Jakzesz to ta furora straszna jest :p Kyra to poprostu eden muhaua. Lepszy swe i br od polskiego servera ? noto na hu* marudzicie ze duzo tam swe i br przeciez oto wam biegalo zeby polacy niezadzili noto macie swoj server, uczcie sie pomalu szwedzkiego bo z tamtad co ja gralem jak ktos niegadal po szwedzku to padal albo placil :D .
|
Don't hate the player, hate the game.
|
See you.
http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1069751
Retired, poczytajcie, wpiszcie się jak możecie, wyraźcie swoją opinie. |
http://forum.tibia.com/forum/index....hreadid=1069751
Retired, poczytajcie, wpiszcie się jak możecie, wyraźcie swoją opinie. |
Cytuj:
nc |
Dzis zostal wykonany quest zwany w skrocie "HoTA".
Ekipa: Spoxster Taifun Devilry Imargam Pare osob oczywiscie pomoglo na koncowym bosie ;) |
HAHAHAHA
Katrila lvl 102+ to dopiero sharing ..najlepsze sa wypowiedzi ludzi na forum tibia.com piszacych ze to jest pg :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D |
Nikt nie wspomina, a przeciez kolejny Anihilator zakonczony sukcesem:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:52. |