![]() |
Bezel wyjadacz, gratz xd
|
Cytuj:
tego ssa nie komentuje http://i74.photobucket.com/albums/i252/oleksak/ts2.jpg |
Test server rlz... ladnie ich "pyknoles" chociaz oni ciebie tez ;/
|
Imperial Warlock :P na OF go widuje czesto ;> fajne SS'y :P jak zwykle ;)
|
No bezel ale wymiatasz ... :D Daj jeszcze jakieś fajne screeny z akcja z test serva a nie dajesz same napisy jak padasz ;p Pozdro i do zobaczenia na next teście, maybe się spotkamy :>
|
@abyss ten imperial ganial mnie i astiego po calym desercie ank/dara:D
@Catum, Sosi uzytkownik forum ;o,na przyszlosc nie robie reda i bedziemy razem pkk :D enjoy |
Bezeeel nubku :P
To ja gralem Sosibiosem, ale niestety (naszczescie?) ban za pk :P Ssy bardzo ladne, jeden z najlepszych topicow z ssami :) Pozdro for Calmerian, Pacerian, Forterian Team :) |
Arut,powaga
@globson z exori visa w astiego klepal,to bylo SdB) |
Dobra koniec TS, koniec zabawy. Dawaj normalne ssy bo nie mam co komentowac i zamulam przy treningu xD
|
Cytuj:
Sux sd- like always http://i74.photobucket.com/albums/i2...sak/UO0206.jpg |
SD podobny do hmma hah : )
Pozdro ~MATIZ @Edit Z racji ze wrzystko co napisalem bylo na podstawie blednych informacji, oswiadczam ze ten post mial bledna tresc : ) Za nieporozumienie przepraszam. |
@ up
macro nie macro ale ma xD |
Yo, dawno tu nie pisalem. Nie bylo mnie a ty co?! przetrenowujesz sie na knighta! musze wpasc na fortere i skopac ci dupsko xD Pozdro
|
Bezel gz ss'ow ;] i hita z sd :D
|
No No Bezel jedziesz z koksem :D Wielkie Gz dla tego Pana :p
|
sski mi sie podobaja :) ogolnie jest dobrze czekam na wiencej :)
|
Dodam foty jak tagi img beda sprawne :)
|
Cytuj:
Tak btw stary geju to Gz 92lvl i fajnych ss'ów |
~Up to the sky
Bo pozniej tego nie znajdziesz i co bedzie wtedy? Ps Flogao widze updatujesz :p Pzdro, Hov |
Co ty bezel... wes dodawaj ss, temat na 4 stronie!?!? musialem skomentowac bo ty mój skomentowales... ;D
nie *eb sie, dawaj ss ;D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:26. |