Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Nowa wojna? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=55319)

Arbalest 17-01-2006 13:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qba =]
Przypuszczam, że pożyjemy to przywilej tylko nielicznych :)
Nuda... ale wielu modliło się o tę nudę ;)

Taak... Nuuda.

Nie sądze, byśmy jeszcze zobaczyli taką walkę jak w kwietniu 2005 roku... To była bitwa... Teraz to albo wogóle nie ma albo malutkie "bitewki".....

^_^

jed 18-01-2006 13:53

Fakt... ostatnio zrobiło się dosyć cicho i spokojnie, ale wątpie, że długo będzie to trwało.

kamyk778 18-01-2006 15:41

Może i spokojniej ale i tak sie czasem boje isc po miescie kiedy "Flugany" stoją przed dp (juz mialem raz taką sytuacje).Najbardziej mnie wkurza,ze chodzą jakies male lvl swe z red skullami i bija kogo popadnie a jak sie zemscisz to np. Kalas Flugan: pay 10k and i don't kill u.... X(

Arbalest 18-01-2006 15:53

@kamyk778

To już nie jest związane z wojną. TO jest poprostu pokazenie szwedzkiej strony jacy oni potrafią być. Ale zapewniam Cię, że na innych serwach Polacy też są do tego zdolni...... -.-

wr00n 18-01-2006 17:21

***a tam ****a spokojnie polowa serwera mnie sciga a druga pewnie zaraz zacznie, 70 dni paca poszlo sie ***ac.

kamyk778 18-01-2006 17:47

Wiem i niektórzy polacy tez mnie wkurzają, Polacy powinni sobie pomagac a nie ****a chodzic po kopalniach 6-osobową ekipą i wybijac wszystkich. Tak padlem (k-legi poszly sie ****ć) X(

Mr Time 19-01-2006 00:32

Shh...

...to tylko cisza, przed burza...
...chmury sie zbierają, ale nie wiadomo jaki z tego bedzie deszcz.

Qba =] 19-01-2006 11:20

Deszcz wojny zapewne ;)
Wyobrażacie sobie inny stan rzeczy na Azurze? Nie sądzę...

kamyk778 19-01-2006 15:15

Jak tak się zastanawiam to chyba bym nie wybrał Azury. Nie moge czasem sobie spokojnie poexpic... :(

PiXik 19-01-2006 16:05

Dof Sf ,Wanted spojrzyjcie z dystansem na to ;) 2lata temu byliście paczką zgranych qmpli teraz jesteście paczką nie zgranych rzucających miesem w siebie
"ludzi".Czy to wszystko poszlo o jednego malutkiego Corsa?czy jezeli od początku go nie lubiliście czemu mu tego nie powiedzieliście?
hehe azura zmienia się baardzo szybko ale wkrótce wy wszyscy odpadniecie z tamtąd i ktoś inny sobie porządzi:-)ps.przynajmniej tak mi sie wydaje

Nosso Mc'Furry 19-01-2006 16:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PiXik
Dof Sf ,Wanted spojrzyjcie z dystansem na to ;) 2lata temu byliście paczką zgranych qmpli teraz jesteście paczką nie zgranych rzucających miesem w siebie
"ludzi".Czy to wszystko poszlo o jednego malutkiego Corsa?czy jezeli od początku go nie lubiliście czemu mu tego nie powiedzieliście?
hehe azura zmienia się baardzo szybko ale wkrótce wy wszyscy odpadniecie z tamtąd i ktoś inny sobie porządzi:-)ps.przynajmniej tak mi sie wydaje

Chłopcze, DoF jest w tej wojnie po niczyjej stronie (jak narazie) i raczej tak pozostanie.

Arbalest 19-01-2006 18:31

Cytuj:

Myślisz, że tu walczy cały DoF? W Sf było paru Polaków. Tylko 2 czy 3 z nich przeszlo do Death~, a reszta co była to jest w DoF. Więc nie zwracaj się do DoF'u tylko do tych paru Polaków. Wiem, że napewno do Corsa Enta, Yorba ( xD ) a Zordan opuścił tą gildię. Nie wiem ilu ich tam jeszcze jest, ale napewno nie aż tylu, że mówić to z takich rozmachem. Głównie tu chodzi o Corsa i PARU polaków z DoF'a ale to naprawdę nie wielka liczba.

Qba =] 19-01-2006 22:46

Cytuj:

Doskonały przykład, jak osoba nie mająca większego pojęcia o ostatnich wydarzeniach porusza pozostałych...
Pomijając juz ortografię, to "wydaje Ci się źle": Wszyscy odpadniecie, ktoś inny sobie porządzi... tak jakby nagle wszyscy mieli poprześcigać ich w lvl`ach, a oni schować się pod miotłą i trząść portkami...
Ci, którzy byli naprawdę dobrymi qmplami, dalej nimi są...

wr00n 20-01-2006 08:22

""porusza pozostałych""-"ależ to wprost ciekawe"

Qba =] 21-01-2006 00:38

Jeśli to ironia, to jaki jest jej cel -.- ?

PiXik 21-01-2006 13:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qba =]
Doskonały przykład, jak osoba nie mająca większego pojęcia o ostatnich wydarzeniach porusza pozostałych...
Pomijając juz ortografię, to "wydaje Ci się źle": Wszyscy odpadniecie, ktoś inny sobie porządzi... tak jakby nagle wszyscy mieli poprześcigać ich w lvl`ach, a oni schować się pod miotłą i trząść portkami...
Ci, którzy byli naprawdę dobrymi qmplami, dalej nimi są...

jasne?jakoś przeglądam forum i wszyscy bronili corsa nagle zmienili zdanie o 360 stopni
jasne?

Qba =] 21-01-2006 14:05

bla, bla, bla- przeglądam forum = wiem wszystko :confused:
Nawet jeśl czytasz forum, to nie znaczy, że wysnuwasz dobre wnioski... "jasne?"

Andreff 21-01-2006 15:41

Sorry za off topic, ale nie wiedzialem gdzie to napisac, to chyba jedyny temat o Azurze..
A wiec rozpoczelem tu gre.. Koledzy mnie osrzegali przed tym swiatem, szczegulnie przed 6-15lvl noob charami, ktorzy Cie atakuja, a jak ich ruszysz to wiadomo jak to sie skonczy... Co prawda to prawda, co chwila widac ciala... musze powiedziec ze troche tu niebezpiecznie ;) Jestem Ciekawy czy bez wiekszych znajomosci jest szansa na wybicie sie i na przetrwanie... hehe joke ;)
A oznak wojny nie zauwazylem ;)

Dragoholikus 21-01-2006 17:56

Jesli umiesz szybko expowac to oczywiscie ze sie wybijesz ;)

fea_umarth 22-01-2006 01:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Andreff
Sorry za off topic, ale nie wiedzialem gdzie to napisac, to chyba jedyny temat o Azurze..
A wiec rozpoczelem tu gre.. Koledzy mnie osrzegali przed tym swiatem, szczegulnie przed 6-15lvl noob charami, ktorzy Cie atakuja, a jak ich ruszysz to wiadomo jak to sie skonczy... Co prawda to prawda, co chwila widac ciala... musze powiedziec ze troche tu niebezpiecznie ;) Jestem Ciekawy czy bez wiekszych znajomosci jest szansa na wybicie sie i na przetrwanie... hehe joke ;)
A oznak wojny nie zauwazylem ;)

nieee.... po prostu ciekawie
kazdy jakos zaczynal , jakby co to moge ci pomoc
B)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:58.