![]() |
Cytuj:
Taak... Nuuda. Nie sądze, byśmy jeszcze zobaczyli taką walkę jak w kwietniu 2005 roku... To była bitwa... Teraz to albo wogóle nie ma albo malutkie "bitewki"..... ^_^ |
Fakt... ostatnio zrobiło się dosyć cicho i spokojnie, ale wątpie, że długo będzie to trwało.
|
Może i spokojniej ale i tak sie czasem boje isc po miescie kiedy "Flugany" stoją przed dp (juz mialem raz taką sytuacje).Najbardziej mnie wkurza,ze chodzą jakies male lvl swe z red skullami i bija kogo popadnie a jak sie zemscisz to np. Kalas Flugan: pay 10k and i don't kill u.... X(
|
@kamyk778
To już nie jest związane z wojną. TO jest poprostu pokazenie szwedzkiej strony jacy oni potrafią być. Ale zapewniam Cię, że na innych serwach Polacy też są do tego zdolni...... -.- |
***a tam ****a spokojnie polowa serwera mnie sciga a druga pewnie zaraz zacznie, 70 dni paca poszlo sie ***ac.
|
Wiem i niektórzy polacy tez mnie wkurzają, Polacy powinni sobie pomagac a nie ****a chodzic po kopalniach 6-osobową ekipą i wybijac wszystkich. Tak padlem (k-legi poszly sie ****ć) X(
|
Shh...
...to tylko cisza, przed burza...
...chmury sie zbierają, ale nie wiadomo jaki z tego bedzie deszcz. |
Deszcz wojny zapewne ;)
Wyobrażacie sobie inny stan rzeczy na Azurze? Nie sądzę... |
Jak tak się zastanawiam to chyba bym nie wybrał Azury. Nie moge czasem sobie spokojnie poexpic... :(
|
Dof Sf ,Wanted spojrzyjcie z dystansem na to ;) 2lata temu byliście paczką zgranych qmpli teraz jesteście paczką nie zgranych rzucających miesem w siebie
"ludzi".Czy to wszystko poszlo o jednego malutkiego Corsa?czy jezeli od początku go nie lubiliście czemu mu tego nie powiedzieliście? hehe azura zmienia się baardzo szybko ale wkrótce wy wszyscy odpadniecie z tamtąd i ktoś inny sobie porządzi:-)ps.przynajmniej tak mi sie wydaje |
Cytuj:
|
Cytuj:
Myślisz, że tu walczy cały DoF? W Sf było paru Polaków. Tylko 2 czy 3 z nich przeszlo do Death~, a reszta co była to jest w DoF. Więc nie zwracaj się do DoF'u tylko do tych paru Polaków. Wiem, że napewno do Corsa Enta, Yorba ( xD ) a Zordan opuścił tą gildię. Nie wiem ilu ich tam jeszcze jest, ale napewno nie aż tylu, że mówić to z takich rozmachem. Głównie tu chodzi o Corsa i PARU polaków z DoF'a ale to naprawdę nie wielka liczba. |
Cytuj:
Pomijając juz ortografię, to "wydaje Ci się źle": Wszyscy odpadniecie, ktoś inny sobie porządzi... tak jakby nagle wszyscy mieli poprześcigać ich w lvl`ach, a oni schować się pod miotłą i trząść portkami... Ci, którzy byli naprawdę dobrymi qmplami, dalej nimi są... |
""porusza pozostałych""-"ależ to wprost ciekawe"
|
Jeśli to ironia, to jaki jest jej cel -.- ?
|
Cytuj:
jasne? |
bla, bla, bla- przeglądam forum = wiem wszystko :confused:
Nawet jeśl czytasz forum, to nie znaczy, że wysnuwasz dobre wnioski... "jasne?" |
Sorry za off topic, ale nie wiedzialem gdzie to napisac, to chyba jedyny temat o Azurze..
A wiec rozpoczelem tu gre.. Koledzy mnie osrzegali przed tym swiatem, szczegulnie przed 6-15lvl noob charami, ktorzy Cie atakuja, a jak ich ruszysz to wiadomo jak to sie skonczy... Co prawda to prawda, co chwila widac ciala... musze powiedziec ze troche tu niebezpiecznie ;) Jestem Ciekawy czy bez wiekszych znajomosci jest szansa na wybicie sie i na przetrwanie... hehe joke ;) A oznak wojny nie zauwazylem ;) |
Jesli umiesz szybko expowac to oczywiscie ze sie wybijesz ;)
|
Cytuj:
kazdy jakos zaczynal , jakby co to moge ci pomoc B) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:58. |