![]() |
Kto mi powie jedną rzecz? Czemu się nie wypowiado nic Xularin i ta Kashia. Czy oni już nie grają?
|
Cytuj:
|
No !! Patsi dostaja w dupsko, Oen, Irlo, Sltan, Gaostic etc, gz Polacy gz!!, a i Sakia, ide spac rano all fragi zobacze;D
|
Ta dostali wpie***l haha niestety od nas padl Vidente =(((((((((((((((((((((((((
|
Sakia,oen,irlo, master slatan,veccia,balwyn,Tyrandos, Gaostic,ledrick.
Vidente u unbr~~. Ta bitwa dodaje mi otuchy :D:D !!! |
ja pierd*** ale po ******* dostali ku*** mac ;d
|
http://rapidshare.de/files/15931930/battle2.rec.html
http://rapidshare.de/files/15931388/War_3.rec.html A tu 2 filmiki;p Raz my górą raz oni,dawno takiego war nie było;] PS.W razie problemu z kimś z Unbreak~ pisać do mnie odrazu o co chodzi,a nie cześć jest sprawa,masz czas. Bye;] |
gratulacje chlopaki , pokazaliscie dzisiaj ze tak latwo sie nie poddacie :)
niezle fragi zaliczyliscie dzis , jeszcze kardear i kekz do kolekcji bo to najwieksze pa :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Świeta prawda Ryba filmik centralnie do bani juz wole stac i runki pod domkiem robic ;p
|
No wczoraj (to jest 19 marca) ladnie patriots dostalo po dupsku... Biegałem po pustyni i oglądałem co się dzieje i padali jeden po drugim... Gratuluje udanej bitwy... ale szczerze mowiac to obawiam sie co to bedzie jesli wygraja Unbreak~ z tyloma ludzmi i venezuelą w składzie... mogą być cięzkie dni na galanie jeśli to wygracie...
Kuczer88, Lipa i Adam? Muhahahaha, dziwny traf nicków? Niesądze... co się kłucicie bydgoszczaki? =P |
No wkoncu Demi przywrociliscie nadzieje, że jednak z organizacja nie jest tak źle :D Nastepnym razem organizujcie sie w strefie dla Facc bo z tego co słyszalem to kilka 60+ lvl z Unbreak~ i Despe~ stało w GH w Veno :/ A kazda pomoc jest potrzebna...
Widac po fragach, ze kilka osób kótre w poprzedniej potyczce mialy mniejszy udzial w koncu sie zrehabilitowały... GZ ta trzymac :D:D:D:D |
Cytuj:
dlatego jak napisalem we wczesniejszym poscie, patsy padaja, dobrze, a im wiecej pada venezueli tym jeszcze lepiej :D |
Next osoba odchodzi z US tj Boltina
|
A właśnie...
Dlaczego boltina już nie w Unb~ ?? A poza tym to życzę wszytkim Polakom w Unb~ powodzenia w walce oraz mam nadzieję że po wygranej wielkiej nowej gildii nie dojdzie do nowej dyktatury Południowo Amer. - tego przecież nie chcemy ... omg |
Cytuj:
bo Boltina to noob nie wiecie , kupil typek chara na 111 lvlu lub wiekszym i rzadzi , pozatym nie ma nic pojecia o wojnach a o pvp to juz nie wspomne jezeli w ogole wie co to jest , kiedys bylem z nim w gildii , cwaniak afiszowal sie nie podobaly mu sie warunki jakie lider stawia i chcial przejac gildie a kiedy zgodzil sie lider by przejal to nawet Boltina nie umial zaakcepotowac by stac sie liderem , musielismy mu wytluamczyc ze trzeba wejsc na tibia com i sie zalogowac 8o honoru w ogole nie ma a tak na marginesie to ostatnio patrze sobie na kanal trade a tam Boltina daje ogloszenie ze "bieze slub z Skorpion Warrior , moga tylko przyjsc 60 lvle+" omg i jak to skomentowac albo na 115 lvlu (protected by konda) na takim lvlu to sie ma znajomosci a nie protekcje wyszedl z gildii bo nie umie walczyc , raz padl i to mu juz wystarczy |
niezle filmiki , mam zastrzezenia co do nich jak na przyklad film blooca tak jak ryba pisal 98 minut stania i okolo 2 minut akcji najs a co do filmiku Wahewry to tak samo 140+ minut stania i 20 akcji ale chociaz cos , na drugi raz mam prosbe
nie robcie takich "węży" bo zasnac idzie , filmujcie tylko akcje hehe to wszystko co mam do powiedzenia , jeszcze raz mowie gz fragow i powtorze ubijcie Kekza i Kardeara do kolekcji ;) |
Nom mozna tak powiedziec zeby krecili ostatnie 20 minut ale popierwsze nikt nie wiedzial o ktroej patsy przyjda [mieli byc o 20:00] a walka zaczla sie kolo 22. Potem jak juz akcja sie zacznie to ciezko jest wlaczac film. Kazdy mysli ze to zaraz, zaraz a tu dupa. Na filmie widac jak ladnie stoje pol godziny i daje loga z gory za to przepraszam poprostu musialem isc. A za ta zmiana planow w Un~ to nie mozna nadazyc czasem poprostu. A i to czekanie............................
|
Ta Bitwa Dodala Nam Morali :D Oby Tak Dalej
Pozdro :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:20. |