![]() |
Jako, że jestem FACC to mógłby mi ktoś nakręcić filmiki ze zwiedzania Edron, Darashii i Ankrahmun :P?
|
witam plx dajcie filmiki z qlestami
Proslbym o filmiki z qlestow jakies lepszych typu demon helmet itp. mogabyc tez inne typu smieszne zabawy w tibi heheh dziex z gory B) :)
|
Proslbym o filmiki z qlestow jakies lepszych typu demon helmet itp. mogabyc tez inne typu smieszne zabawy w tibi heheh dziex z gory B) :)
__________________________________________________ _______________ Druid 20 lvl 36mlvl swiat celesta :cup: |
@Wu-tang
http://rapidshare.de/files/2725722/g...nhelm.rec.html <--- demon helmet :) 7.41 wersja http://rapidshare.de/files/521496/De..._solo.rec.html <---- demon helmet :) 7.3 wersja Smacznego! |
=/
Temat zostal strasznie zaniedbany... 98% postow to "Prosze o ***", "Plz dajcie ***" Ja osobiscie niemam czasu zajac sie tematem ale jesli ktos by mogl to by sie przydalo bo temat niema sensu.. Proponuje przyjecie kilq moderatorow do tego tematu, ktorzy odpowiadali by wszystkim, w postaci zamieszczania "zamowionych" filmow.
Prosze o rozwazenie tego co tu napisalem. |
Of quest
|
Oto link do filmiku kiedy to prawie cała Gildia Bad boys master robi rozrobe w Carlin
Oto link do filmiku kiedy to prawie cała Gildia Bad boys master robi rozrobe w Carlin na SS. http://rapidshare.de/files/3016824/b...arlin.rec.html
|
PLZ o filmik z GSami na mount seturn (czy jakoś tak)
to co w temacie bradzo prosze
|
Hell Gate plx
Ja mam goroncą prozbe o film z exploring Hellgate zwiedzanie i pokazanie wszykich jego zakamarków i zeby bylo pokazane jak wyjciś ;)
Z góry Wielki THXXX :p |
HellGate
@Mardok
Jest to hunt na Hell Gate. co prawda pokazuje jej niewielka czesc ale zawsze to cos. =] milego ogladania. =======> KLIK <======== 8o |
Ja poprosze o film, dlatego iż jestem początkującym palladynem a chce nim jak najlepiej grać. A więc:
Temat: Palek PAC - brak :P Opis: Jak grać nisko lvlowym palladynem(chodzi mi o to że jak grać jak wyjde na main) i jak najlepiej skilować. Miasto na maina wybieram Ab'dendriel :) Plx aby szybko był film :) Ps. z tym miastem to oto chodzi aby pokazać tam też dobre miejsca do expienia i skilowania :D |
Prosze o film jak sie expi palkiem w dragon lair
Bardzo bym chcial zobaczycjak palek expi w dragon lair, gdyz mam 40lvl RP skille 75/50 i Cyclopolis i Guardy mnie nudza.
|
Chciałbym poprosić o jakiś film z expu Sorcem/Druidem we wszyskich Drag Lair z DSami :-) Drags only... Dzieki z góry..
|
Niech ktoś da film z expowaniem sorca na 10-20 lvl pls!!!
|
Interesuje mnie filmik:
(Master) Sorcerer ~20lvl ~30mlvl Dwarf guardy ew. inny sposob na łatwe i dochodowe expienie z hmm'ów |
Gh
dajcie filmiki z guild halli zeby pokazac rozklad poki itp...napewno sa ludzie co w gh mieszkaja
|
Mythos Danubia
Proszę o film z wojny z udziałem szwedów np. Belth, Walkor. Z góry dziękuje.
|
xD
Ja prosilbym o nagranie filmu gdy sorc na 30-35lvl soluje necro;)
Z góry thx:) |
eternal oblivion
nareszcie ktos wyprzedzial buble byl nim chachero ale do akcji wkroczyl eternal oblivion prosilbym o nim filmik w roli głownej chcialebm zobaczyc jego eq skille widzialem na www.tibiabr.com prosilbym o zamieszczenie go w dziale z filmami :)
|
Zamówienie na
Chciałbym odrazu po wprowadzeniu updatu zobaczyć Tquandię :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:32. |