![]() |
Dolor myslisz ze masz troche wiecej grasz w Tibie niz woda ale to nei znaczy ze on musi byc noobikiem (bez obrazy) ale to jest chamskie. W pełni zgadzam sie z michalqiem (pozdro), ze on nie musi byc noobem
@michaleq to z ta kopalnia to nie ja sie pytalem gdzie mam expic tylko woda sie pytal i ja mu odpowiedzialem :P Pozdro for all |
@Dolor vel. Ligus
"Hihi"... Tylko tyle mogę powiedzieć, obiecałem milczeć ;) ---> Woda gra od tygodnia dopiero w Tibie <--- ---> Ludzie mog± kłamać ^.- <--- --->Ludzie mog± mówić prawde <--- ---> Ludzie mog± kłamać, że kłamali, że mówili prawdę że kłamali itp <--- Dobra, teraz główna czę¶ć postu ;) Może se przejde do moon~ ? ^.- |
w koncu zaczynasz mowic do rzeczy:P a dlaczego chcesz wrocic ??(namawiam namawiam, kasdy popelnia bledy :P) znudzile ci sie w angelsach??
|
thx woda ze jedyny mi odpowiedziales :D no chyba przenosze sie do kazo juz jutro :D kurde jak wy tak szybko nabijacie te lvl ja ledwo ciagne ten 22 na 23 i niemoge wyciagnac a rycerski niedawno ded a juz ma 42 lvl!!!!!!!!! :( tez tak chce aaa i szukam chetnych na dragona zeby mi ktos poblokował :D
|
Cytuj:
|
Z AoD z tego co widze odeszła oxygenz ciekawi mnie czy za ni± odejdzie kilka innych osób :P
|
Cytuj:
Pulpet czytaj dokladniej posty bo ja tam nienapisalem ze woda jest noobem |
@Dennis
Nie szukaj dragona żeby ci ktoś poblokował, tylko sam blocz lub soluj z war hammera, nie polecam skull staffa :P. A ja odrabiałem straty przez tydzień (przy okazji wbijając 2 lvl'e), a ty? Skill 4h, a exp 4h; straciłeś tylko 8 godzin! Chłopie, weź się w garść:) . @Dolor Ja gram tam w Tibię 9 miechów, a noobem przestałem być już daaaawno temu. Uruchomcie szare komórki :P. Skoro Woda Sedesowagra w Tibię od tygodnia, a tak się zna to coś tu jest nie tak... A Aikau nie ma kilku ownerów; na razie jest 1; chyba teraz dla tutora każdy następny ban to utrata stanowiska BTW: Aikau był na erigu chyba na 87 pozycji w tygodniowym czy tam miesięcznym expie; wbil jakies 7kk ;) @Down Po prostu masz problemy z netem, i tyle. |
****aaaa co sie stalo se jestem na cyckach nagle kick i niemoge sie wlogowac strona glówna tibi tez jakby padla :/ cipsft sux!!
|
Cytuj:
|
No ... tak sobie siedze i patrze jakie bzdety pisza niektoorzy a co do tego ze druid da first carp lady i JA :P jestesmy z jednego osiedla to trochu nie tak to wyglada choc blisko a co do tego to ja nie musze uzywac macro zeby miec bajera skile ale nie mam czasu bo ja w poroownaniu do was mam panienke (zeby tylko 1:P) a poza tym mam jeszcze wlasny squad szkole gdzie chodze do liceum nie podstawoofki czy gim (pierwsza klasa albo druga kl. gim.) :cygaro: sprawdzicie na pewnym skilu kto szybko skiluje a jest to niezbyt mozliwe ;] samo przyjdzie
NARA a wogoole kto mnie raportnal ma rooked wiec lepiej szybko skilujcie i expic zaczynajcie bo wjade pelna para ... ;] narx i thnx za poparcie :) dla niektoorych |
Macho Yoo hacked... ;/
OMG, wbijam o 21:30 w tibie a tu... Macho Yoo hacked ;/ :( Cale eq stracil... all z domq, all z kazdego dp ;/ Hacker zostawil tylko label w domq z napisem "POZDROWIENIA OD HACK TEAM" Byl to polak i to chyba jakis z jego otoczenia (szkola) Wiem ze w szkole macho gral w tibie.. Klukes mi jeszcze mowil ze okolo 20:00 hacker sie go zapytal czy ma parcel, klukens mowi ze nie ma i zeby sobie kupil e sklepie bo ma kase, a hacker zapytal sie gdzie ma kupic... i tak sie skonczyla rozmowa. Nie wiedzial gdzie kupic parcel bo to bylo na darashi.. ehhh i macho konczy grac:( odzyskal pasy przez e-maila ale konczy grac :(
|
@Fantom
ja ostatnio nie siedziałam i nie czytałam jakie 'bzdury' pisz±, ale twoje 'bzdury' przeczytałam i wstyd mi za ciebie :confused: co ma to gdzie obecnie się uczysz? co ma wiek do koloru oczu? i jaki bajjjjerandzki hunted.. :evul: lol ps. oby ta nie 1 się nie dowiedziała, gdyż 2-timer nie jest popularny u dziewczyn chłopczyku :] d.Taube |
lOl
wczoraj ubilem jednego lepka name Władca Silvera (moze ktos zna) i ladny loot byl medusa shield i fs...ciekawe czemu ten noob mial to w bp a nie na sobie xD
|
Cytuj:
Gratz z loota:D :D |
Cytuj:
@ Fantom No i co zrobisz? Zrookujesz kogos? A co myslisz ze ja nie mam dziewczyny? Zalosne jest twoje zachowanie, az mi sie plakac chce. @ Holu Widac ze masz farta, lecz kiedys dostaniesz kopa w dupe. @ Qwez No i co? Bendziesz huntowal wode~ za co? Za to ze jest za widzewem czy za czym? Plakac mi sie chce jak czytam wasze posty CyA ODCHODZE Z TEGO SERVERA BO ZA DUZO TUTAJ DEBILI (NP. LADY FANTOM QWEZ) KIEDYS DOSTANIECIE KOIPA W DUPE OD ZYCIA I ZOBACZYCIE JAK TO JEST.... (druid, jeszcze sie spotkamy nie mysl ze to koniec) CYA FRAJERZY |
Heh ja nie wiem czemu wy wszyscy lejecie wladce of silvere on byl kiedys moim kumplem ale nie wiem co sie stalo ze wy wszyscy go ubijacie ;p
Pozdro all PS:Straznik szkoda ze odchodzisz ale chyba noie da sie ciebie juz zatrzymac :/ |
Cytuj:
czekam na tego kopa..chociaz juz jednego dostalem-myszka mi sie ***ie i mi koles bohy za***al bo zle rzucilem.a co do fantoma to jest od ciebie duzo starszy wiec zamknij morde smieciu ***any |
@Straznik
dodaj ze odchodzisz z tego serva bo nie masz tu qmpli bo wszczyscy ktorzy cie lubili odwrocili sie od ciebie i jeszcze dlatego ze masz hunta u wielu osob xD
|
@Holu
double post poza tym jeśli masz się wyrażać jak szczeniak z ulicy to ja proszę cię nic nie pisz bo to 'dziecko' Fantom nie ważne od kogo jest starsze - co powinieneś wiedzieć wiek nie gra tu największej roli, nie aż tak dużej by innych wyzywać czy też może z tego względu, że już dawno do liceum nie chodzę mam mieć o nim identyczne zdanie jak i ty o innych i tak samo o tobie - bo nie widzę abyś był starszy, poziom posta wskazuje na okolice gimnazjum? @Markizek nie podjudzaj ludzi, nie podjudzaj d.Taube |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:47. |