![]() |
blue robe
Koleś biegł do Thias i za pierwszym mostem padł patrze blue robe i bp uh'ow.Drugi koleś=crown helmet.Trzeci koeđ war hammera i troche blank runow i 150gp'oddalem:D
|
Backpack wypchany do zesrania gp
|
Heh....
A ja znalazłem ciało (napisałem post o tym :p) a w nim.... a czytajcie se temat (nazywa się: Moja przygpda :])
|
Ja na ziemi znalazłem 10 zł
co to wogule za głupi temat :> |
Nom
Rook: studded armor i sabre
Main: soldier helmet |
ja znalazłem halbarde :D
|
Knight Axe
|
Cytuj:
|
Ja znalazlem C-Mace poniewaz goscowka polozyla na depo i sie chwalila i jom wylogowalo :).
Dragon Necklace na drodze do veno sobie na trawce lerzal. Scraf niedaleko Desert Quest ((( tam jest resp szalikow ))) :D Bp of uh lezal sobie w gosciu ktory deadnol i nikt go nie sprawdzil I plate armor w Varkini (zabitej i prawie "zgnilej") :cup: |
[quote=targud]Popieram! po co zawracac sobie glowe smieciami. Cooper shieldy to na rootach leza i nikt tego nie rusza nawet! Jeszcze jakis Chain Armor to tak (70 gp) a nie jakies viking chelmety, sabre itd..
taaa... moze bym sie zgodzil calkowicie ale sam mowisz ze chai to nie smiec bo chodzi po 70 gp a potem piszes ze viking helmet to smiec chociaz na mainie kosztoje 66 gp... hmmm..... ciekawe a sam to na rooku znalazlem pelno studded armorow, studded shieldow, 200 gp, 15 ham, mace i viking helmet. A na Mainie to parcele z 1k, 7 scale armorami, golden amulet, silver amulet, i small rubbe |
R00kGarD - 2 plate shieldy (ukryte w bagu pod drzewem)
Mainland - kiedyś na serverze titania ubili jakiegoś 45 lvl'a wypadł z niego bright sword i crown armor ludzie przerzucali loota kto pierwszy złapie to ma szczęscie ja rzucilem na niego 2 torchy podszedłem i l00t mINe!!! btw. a kolesie mieli szczescie ze ze mnie wypadla vampire shield, noble armor ,fire sword , warrior helmet i kupe SD jak pk'owalem redem :P:D @up **edit** jak cos to swiat albo server ,,Lunara'' a nie miasto :P |
ja sie tam nie chwale ale za znalazle Knight legs demon shield i royal helmet:D
|
Ja w Ghostlandzie koło dziury najbardziej na północ znalazłem deda a w nim crown helmeta. :cup:
|
aha i an roku znalazelm viking helmet chain armor i carlin sword:) oprucxz tago takie gowna plate shield, studded armor i brass helmet
:P |
plate set na skrzynce w depo jedynie :/ potem plate arm w deadzie . duzo wiecej stracilem niz znalazlem (dragon shield x2 knight armor, fire sword x2, plate legs,10k) wow :D
|
Hymm najcenniesz co znalazłem na ziemi to loot bag który warzył 4700 oz :D ktoś go na foldzie zaraz koło skrzynki na górze zostawił schowanego za kamieniami koło skrzynki ( widocznie niemiał parcela ) heh w środku loot na 14 k :D jak na mój wtedy 16 lvl to było coś B)
|
Ja po zabiciu red skulla znalazłem w nim KNIGHT ARMOR, BRIGHT SWORD, CRUS HELMET, PLATE LEGS ,DRAG SHIELD I BOH
|
Ja tam znalazłem tylko warrior helmet. :cup:
|
JEEE!!! Dzisiaj z kumplem zabiliśmy red skula 35 RP ! walił z nas z power boltów i SDków xD ! po paru minutach wypadło z niego : Crown Helmet , CROWN ARMOR! , plate legs , BOH !! , 120 power bolts , niecałe 3 BP SD , 4 BP UH , 5k !! Mieliśmy niezłego farta ! JEJEJE !! xD ! A jescze coś ! Sprzedam knighta tego co w opisie poniżej ! Pisać na gg 6702880 :D
|
ja w parcelu w thais znalazlem fire sword i 1k w platinum cion
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:19. |