![]() |
sorc 20 lvl 20+mlvl c helm,p arm,b legi, zwykle butki :D, beho shield, WOV i bp uh plus bp HMM i pytanie brzmi... ubije wyverne?... draga ubijalem ale nie wiem jakie jak bije wyverna ^^ czekam na odpowiedz... ale chyba predzej sam sprawdzem zanim sie dowiem :D
@edit pokonalem xDDDDD |
Cytuj:
Masz szanse ale nikłe. Poczekaj na ofensywne czary albo na summony. Chyba ze masz blokera lub kumpla co ci ds postawi. Mozesz wziasc sobie manasy i na utamo vita jechać. Ale lepiej narazie idź bić cyclopy albo pojedyncze respy guardów. Taka moja rada ;) EDIT: Sorki nie zauważyłem że zabiłeś:P |
Cytuj:
|
52 ek
73/69 dsm, rh, demonka, k legi, bohy, bs, gs, aol chcialbym pohuncic culty, ale nie wiem czy bedzie to dla mnie oplacalne ;s chdozi mi glownie o voododolle oraz o novice only. oplaci mi sie to? no i gs czy dmeonka+bs ? |
@up
Próbowałem trochę biegać tam swoim 50EK, podówczas skille bodaj 75/74. Mimo wszystko nie zabawiłem tam długo. Trochę sporo mf'ów mi szło. |
hey!mam skille 70/70 czy opłaca się mie expic w ghostlandzie na ghulach?mam 25lvl inieweim czy mge się wybrać nacoś lepszego naprzykład do okolic Thais na cyklopy?
|
Cytuj:
Cytuj:
chodzi mi o to ze: a) najlepszy exp, ale nie koniecznie zysk b) najlepszy exp i zysk! c) exp wszystko jedno i zysk jak najwiekszy d) zabawa <co do podpuntku d watpie:P ale ja lubie sie czesto bawic...> ale sie pytasz czy tez mozesz isc na cos lepszego, hmmm... mozesz przy takim skillu spokojnie... ale bez wiadomosci o EQ to raczej trudno powiedziec czy cos o wiele lepszego!! podaj EQ to ci doradzimy :) |
Czy knight na 44 lvl z GS, Plate armor i legs, Crown helmet da rade ubić coś mocniejszego niż wiverna? Skills 68/63...
Jeśli nie, gdzie można dosyć dobrze zarobić? |
Na jakim lvlu knightem można zsolować dl'a? Mam 51 lvl skille 81/78
|
Na twoim lvlu zskolojesz dla tylko wiesz... weź ze spobą troche uh bo zejdzie ci coś bp albo więcej
|
Hydry
Witam! Mam 26/30 lv sorca. Moj eq to golden armor/blue robe, knight legs, dragon shield, steel helmet, peleryna i szalik (dodają mi 2 punkty armoru). Planuje kupic też wand of cosmic energy. Pewien ED na 27lv powiedział mi, że mogę spokojnie expic na hydrach. Ma chłopaczyna racje?
|
Cytuj:
|
ok ja mam pytanie
mam 21lvl sorcerer Podpowiedzcie gdzie mam najefektywniej expic 8o |
mam pytanko knight 15 lvl skille daremne 38/34 eq fire sword , crown helmet , plate armor , plate legs , dwarven shield i leather boots. 10 slimow niezle mi dokopie :) ? aaa i na ktorym lvl rzucac sie na ghoul i elf scout?
|
10 slimow to niezle dokopie nawet knightowi 200 ze skillami 90/90 bo po prostu juz 3 przelamia shielding i beda Cie jechac
ghoul lvl nie ma wiekszego znaczenia mozesz nawet na 8 (z ihami) ale skille wazniejsze mysle ze te minimum to 45/45 i jakas lepsza bron,zalezy co trenujesz (ss/fs/knight axe) ale ogolnie to polecam ghoule od 55/55 elf scout zacznij od 55/55 choc i pewnie na nizszyzch zabijesz |
Cytuj:
|
Mam pytanie czy w teamie : 16lvl sorc(z hmm i 13mlvl) ,9 lvl sorc, 22knight (skile 56/55 z birght swordem), 21 knight (skile 56/53 z fire swordem) . Czym w takim teamie będziemy w stanie wykonać geomancer quest ( 1 geomancer i kilka gutków)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
po 1:Scaraby daja SŁABY loot, dlatego tylko knightci na nich expia po 2: Cyce obok thais ? to miał być żart? nie wyszedł ci po 3: pfff DC, te miejce to jedna wielka porażka jedyne co powiedziales dobrze to żeby poszedł na soldiery co jest najlepszym wyjściem dla niego |
15 knightem ze skilami 64/64 moge expic na zolwiach?
eq to f axe, medusa sheld,p set,crown helmet czy moge expic na nich bez uzywania uh, uzywajac tylko mana fluidy? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:24. |