![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wiesz ile takich przymiarek bylo??? Slyszalem ze Tengu dobrze sie gra na Xerenie. I nie sadze by Russel chcial wywalic Niza :) @Down Fajnie, nie??? |
@vandoz
Za przeproszeniem, "gówno" wiesz :) |
1. Tengu nie będzie walczyło o Morganę. Tego akurat jestem pewien. Nie mają tutaj praktycznie nic, tylko Ayman mógłby mieć dobre eq od Aarona (myślę, że zainteresowani wiedzą o kogo chodzi ;) ).
2. Russel i Ahazin to koledzy Niza. Nie będą walczyli przeciwko sobie. Hurricane też chyba nie chce wojen... |
Cytuj:
@Didier~ O widzisz! ! ! ! ! TY GOWNO WIESZ xD |
Vaikor wymiata:P Hack czy kamikadze??
|
@Torp
dziękuje :) |
Cytuj:
|
Nie zrokował charów. Są wciąż na mainie ;P
btw. ciekawe ktory ma teraz mlvl na 8 lvlu.. @edit Tibia Forum Message The forum is temporarily closed. ->forum.tibia.com Co jest ? |
Vandoz sorry ale sklej wary :)
|
Ok, widze, że toczy się spór o to dlaczego ma być, albo nie być wojny na morganie. Rzucę troche światła na tą spawę. Otóż jak dobrze wiem, życie jest jak telenowela, tibia jest jak życie, to czemu tibia miałaby nie być jak telenowela? Otóż wiele osób zarówno z gildii Niza~ jak i z No Quater Blood Oath czy Huricane, to dobzi kumple. Huricane siedziało na jednym stołku z Nizahe i Ahazinem na tytanii, Victeron jest dobrym kumplem Nizahe... itp, itd. Mógłbym tak wymieniać te wszystkie więzy rodzinne bez końca. Aczkolwiek należy zauważyć, że od pewnego czasu nie ma trwałej gildii sprawującej władze nad servem (coś takiego jak koalicje w polsce :D ). A te wszystkie próby scalenia dobrej gildi kończą się na niczym, bo Nizahe~ nie potrafi stworzyć gildii idealnej w świetle jego oczekiwań. Coraz bardziej widoczny jest Power Abusing, szczególnie ze strony moich kumpli zza zachodniej granicy (tzn. Thumpe, Trix~ ). Huricane widzi dwie strony medalu. Z jednej strony przyjaciele w gildiach pod skrzydłami Nizahe~, a z drugiej strony sposobność do walki w okresie destabilizacji gildii panującej. To jest widok na całokształt wydarzeń okiem sceptyka. Wojna wisi w powietrzu, kiedy nastąpi? Jaki będzie jej rezultat? Dowiecie się już wkrótce... Wolałbym, żeby tej wojny nie było, gdyż nie wiem po której stronie bym stanął.
|
Reserved. Mile widziane opinie graczy z gildii zaangażowanych w to wszystko.
|
Na razie sytuacja na Morganie podoba mi się i moim zdaniem ta wojna niepotrzebna jest... Coraz więcej osób wraca na Morganę, dzisiaj było nawet 405 osób online, czyli tyle ile nie było od długieeeeeego czasu ^^ Jeżeli jednak ta wojna będzie, to postaram się pozostać neutralnym...
|
Dawno mnie w tym temacie nie było... Sytuacja na Morganie się zmienia, a sytuacja na tym forum ciągle ta sama. Vandoz wie mało, a gada dużo - to co zawsze.
|
Cytuj:
Rozmawiam czesto z osoba, ktora jest w to jako-tako zamieszana :P |
Wiele osob z huntem zapewne dolaczy do rebeliantow.
Jezeli mialbym sie bic, to po anihilatorze :) BTW- 18:17 You see Mitzu Dexterius (Level 72). He is an elite knight. Co sie stao :D |
Cytuj:
Cytuj:
|
hmm morgana stala sie spokojnym serverm bez duzej ilosci ludzi z tym samym wiaze sie brak kickow freezow etc a takze brakiem run :)
My czyli Tengu radzimy sobie doskonale na xerenie przejelismy server jest juz nasz i watpie czy kiedykolwiek i ktokolwiek nam go odbierze :) the best lvl ma mitzum :P zapalony powergamer 145 ms :) teraz nikt z nas nie zawraca sobie glowy morgana :) o dziwo dobrze zyja z nizahem czesc z nas :O tylko zawsze rogstah ma jakies problemy :) ur Osamek/ Samek Emberius |
Cytuj:
Tak wygląda Xerena TYLKO z Twojego punktu widzenia ;) Nie oszukujmy się... Na razie na Xerenie jest większe PA niż na Morganie... Jedyny Ayman co stara się żeby Xerena normalna była, ale ostatnio kiepsko mu się to udaje... Btw. Na Xerenie liczba ludzi online ciągle maleje, a na Morganie wzrasta... |
Cytuj:
Zreszta Morgana nie wiem w 100% jak teraz wyglada, ale wiem, jak wygladala. Niekoniecznie jestem sklonny wierzyc w poprawe. (To tak, jak wierzyc w poprawe resocjalizowanego wieznia) A na Xerenie wcale nie jest tak zle, imho. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:55. |