![]() |
Cytuj:
|
Wiem, u mnie to samo... :P
Hólp mi plaxor ;< |
Moze by juz dosc tak tego offtopu co? -.-
|
Cytuj:
hehehe :P Drom NIE ŚPIJ JUZ! OśWIEć NAS XD |
@Rhodd
Dobsh juz nieplacz ;* Teraz cos na temat : LóPIe TipiEE!11!!jedenoneoneone!14#@#11! |
Kopiując te wasze durne 600 komentarzy, mógłbym książkę napisać.
|
Cytuj:
|
Jak przyjdziesz na premiere ...
|
Raffi: Jak widzisz ja mam tak samo i też ani z url ani z dysku nie działa.
Temat: Drom ty głupi wielbłądzie, może wreszcie byś coś napisał czy to był żart czy sierio z tym apdejtem, bo jak już ktoś napisał - to już dawno przestało być śmieszne -.- A przy okazji powiedz mi czemu mi avatar nie działa -.^ |
każdy niecierpliwie czeka na ogłoszenie że to żart [;
|
Cytuj:
Kopiując twą twarz i wysyłając do Cipsoftu powstała by nowa wersja Crypt Shamblera. |
Cytuj:
Każdy niecierpliwie czeka co z tym suxowatym afótarem :P |
Cytuj:
Ale przynajmniej wyglada to ladnie ;) Mysle ze posypia sie ostrzezenia za offtop. @topic Drom moze juz nam powiesz ze to byl zart?:S |
A własnie ze brzydko :P
@Drom Say or die :< |
Cytuj:
Widze że Ci nie pasuje mój komentarz, bo 450 z tych 600 to twoja głupota. No ale cóż... nie będę się przekrzykiwał z 12 letnim smarkaczem, który myśli że jest bogiem bo zna 1 hasełko. pzdr dla Ciebie |
A własnie ze brzydko :P
@Drom Say or die :< |
Save Server jest teraz!! Polacy (w tym ja) biegniemy teraz na hydry bo wiemy ze brygada BR tez chce dziś na hutnta iść :P Wczoraj sie spoznilismy i 12h tam br siedziało -,-
|
Cytuj:
Po kolei : Nie gram w tibie, a temat to joke. Nienapisałem nawet 100 komentarzy wiec sie zastanow zanim cos napiszesz. Niemam 12 lat, i nieuwazam sie za boga. Dzieki za pzdr i nawzajem. @topic Jak juz mowilem temat to joke poniewaz wskasuje to min. milczenie Droma... gdyby niebyl to joke - napisalby. 2 powod to zmienne ip niektorych graczy. 3 - ehe, akórat na tibii.pl byłby taki news a na tibii.com i innych serwisach nie?:> Jest jeszcze kilka powodow ale po co sie meczyc... |
Co do avatarów to sprawa jest już w naprawie, trzeba było poszukać na forum, a nie się dopytywać w pierwszym lepszym temacie klik
A co to tematu, to przestańcie walić offtopy i spamować, czekajcie grzecznie aż się Drom odezwie jezeli się tak denerwujecie -.- |
...
Huuh...
Jeśli naprawde tak bedzie to przeciez 60 % ludzi przestanie grać w tibie z tego co grało 30 % bedzie kupowalo paca ? zeby tylko :P |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:04. |