![]() |
Cytuj:
wez bo ci skapiszonuje morde |
Cytuj:
|
Kto ma cos do mojego miasta ?B)
|
Horrigan, respekt.
...mimo iż traktowany jestem jako dzieciak z piaskownicy. |
oj dobra przestancie sie kłócic bo znowu zamkną temat ;s
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Bosiak Kazdy mial kiedys niski lvl, to ze balem sie wysokich lvli nie jest do konca prawda, balem sie gdy bylem bity lub bylem ofiara PA, gdy stalem, robilem runy, expilem, nawet nie myslalem o h lvlach, a ty o tym trabisz jakbym ciagle gadal z toba i mowil "oh no ida po mnie ja sie boje zeby mnie nie zabil jakis 50+". Zreszta chlopie takiego posta przyjebales jakbym ci cos zrobil. Udalo mi sie zrobic wiekszy lvl niz ty. Zazdrosc ? _/ Pozdro Zremb |
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozdrawiam ... |
@zremb Dednolbys mnie ale ucieklem ;> Masz 60lv+ a ja zaledwie 20 :< I next razem idz se rob PA gdzie indziej -.-
|
Cytuj:
Zremb -> kolejny forumowy predator... A, jeszcze jedno: Oszczedźcie sobie posty w stylu "zgadzam sie z nim itp". Bez obrazy. Osobiście mam w dupie czy 12-letni Zbysiu z Sulejówka się ze mną zgadza i co sądzi o mojej wypowiedzi. Pozdrawiam: Horrigan/Michael |
Cytuj:
jak by chciał to by Cie zabił... wiec nie szpanuj ze mu zwiales... |
Cytuj:
@Azura Player A ty kiedy pokazesz swoja klase wielki wojowniku ? Smieszne by to bylo jakbys TY walczyl przeciwko dziewieciu 100+, zapewne bys stal i sie bil, tez bys mogl zrobic bajer ze stoperem i ciekawe po ilu sek bys zobaczyl "You Are Dead" wielki wojowniku. |
Cytuj:
Pozdrawiam! ;) |
Gówno wiecie a piszecie...
Czy Zremb kozaczy ? Widac ze go nie znacie 8o Widze Zrembus ze nooby ci fanclub robią ;) |
Akademia
taka mała sprawa... dlaczego akademia została rozwiązana ?;/ niewiem wogule oco chodzi bo wtedy nie byłem w domu. Moze mnie ktos oświeci ? ;p
|
Cytuj:
Pozdrawiam... ;) |
Cytuj:
|
siema robie bezsensowny post jakich tu wiele o bezsensownosci tego posta niech swiadczy besens tego posta .dziekuje . z nowego yorku max mariusz kolonko
|
Cytuj:
dzieki |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:22. |