Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Odpowiedź na zagadki: Mino Mage / Spike Sword / Domki (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=73450)

Red Kliff 30-06-2006 16:52

ok troche objasnie ale nie za duzo bo nie mam zamiaru dostac bana
Cytuj:

BUHAHAHAHAHAHA! Pokaż mi złociutki SS na trade, jak nie możesz bo akurat expisz to znaczy że jesteś kolejnym dzieckiem chcącym się popisać. Wezmę sobie twoją odp do podpisu!BUAHHAHAHAH!
Jak najbardzie moge ci pokazac na trade. A dlaczego bym mial nie moc? 8o I tak rzadko expie wiec nie widze powodu zebym akurat teraz mial expic.
Cytuj:

Ale mógłbyś choć się nieco pokazać, przedstawić, napisać kim jesteś, ile grasz w Tibię, jaki masz poziom (Twojego Rookstayera) i tak dalej. Bo wiesz... tak to i ja potrafię napisać: "eee, wiecie, a ja mam cztery komputery w domu!". I co, myślisz, że wszyscy by mi zaraz uwierzyli? (choć akurat to prawda: mam cztery komputery w domu :-P :-D).
OK moj char siergiej astapczik 14 lvl rookstayer na aldorze. Gram w tibie od 4 lat roznymi charami. Rl name ci nie podam bo to nic nie wniesie do sprawy
Cytuj:

Zawsze jednak, co na pewno nie byłoby żadnym quest spoilingiem, możesz podać jakąś pojedynczą wskazówkę: od czego zacząć szukać, jakieś nam nieznane jeszcze legendy towarzyszące temu questowi itd. Tylko wówczas Twoje stwierdzenie (choćby nie wiem jak było prawdziwe) będzie dla innych wiarygodne. :-)
Dawno dawno temu orki polowaly na wilki, a nastepnie organizowaly wspolna uczte przy ognisku.
Wiecej nie moge napisac bo juz bylby qs. (pogadaj z npc a dowiesz sie wiecej - pacca nie trzeba miec zeby to rozwiazac)

Poborca_Podatkowy 30-06-2006 16:55

To już się robi głupie, bo nadal nikt nie ma spike sworda. A wiemy tyle samo co na początku (czytaj: nic), bo to są tylko domysły. Zaczynam powoli w to wątpić... Może trzeba jeszcze raz dokładnie wszystko przeczytać???:gazeta: (nie wierze temu gościowi co mówi ze już rozwiązał ten quest)

Uther92 30-06-2006 16:55

Stonoga mam jakieś szanse żeby dostac sie do rook balanced ??To mogłoby być bardzo pomocne dla wszystkich z "żółtej ekipy".

Red Kliff 30-06-2006 16:58

ja mam i nawet wskazowke udzielilem a wy nadal swoje. Ludzie pogadajcie z npc! Zachowujecie sie jakbyscie pierwszy raz w zyciu questa rozwiazywali (no tak ale jak kazdy z was siedzi na tibia.org.pl i czyta co kliknac by questa zrobic to sie nie dziwie ze tacy tepi jestescie). Jak ktos samemu rozwiazuej questy na mainie to i z tym spokojnie da sobie rade bo znam trudniejsze questy na mainie nad ktorymi dluzej sie musialem glowic

Poborca_Podatkowy 30-06-2006 17:01

Daj pan tran

Daj chociaż koleś screena z tym swordem, to uierzymy i zaczniemy szukać. A nie nabijasz bezsensowne posty i myślisz że ktoś ci jeszcze w to uwierzy :baby: :baby: :baby:

Glowa14 30-06-2006 17:01

Kliff na jakim swiecie grasz ??Zrobie chara i mi pokazesz tego ss'a bo jakos nie wierze

Ameriov 30-06-2006 17:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Glowa14
Kliff na jakim swiecie grasz ??Zrobie chara i mi pokazesz tego ss'a bo jakos nie wierze

Już pisał, siergiej astapczik 14 lvl rookstayer na aldorze.

Red Kliff 30-06-2006 17:05

Ok gram na swiecie aldora
nick siergiej astapczik
zaloguj sie bede za pol godziny i ci na trade pokaze spike sworda (czekaj na mnie na stolikach)

Uther92 30-06-2006 17:06

Nikt mu nie wierzy bo on raczej nie ma bo jedyną osobą która wie co zrobić jest druida cośtam (tak przynajmniej mówi sunrise ), więc nie kłam bo to jest przejaw n00bowania

Ameriov 30-06-2006 17:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Red Kliff
Ok gram na swiecie aldora
nick siergiej astapczik
zaloguj sie bede za pol godziny i ci na trade pokaze spike sworda (czekaj na mnie na stolikach)

Pewnie wszyscy wtedy wbiją :p więc ja też ;)

@edit:
ja zaraz bede stal przy stolach zaczekaj;p

Red Kliff 30-06-2006 17:09

na 99% nie jestem jedyna osoba ktora umie zdobyc spike sworda wiec byc moze (a raczej na pewno) ktos inny tez wie. Bo jak juz mowilem - na mainie sa trudniejsze questy ktore juz ludzie rozwiazali i jest solucja na tibia.org.pl wiec czemu tego by mieli nie rozwiazac.

Glowa14 30-06-2006 17:10

Czekam na rynku dla FACC , ale pewnie i tak nie przyjdziesz bo " cos Ci wyskoczy" i bedziesz musial isc.... znam takie wymówki

P.S Jestem ubrany na biało

Red Kliff 30-06-2006 17:13

Zagadaj do mnie na priv bo tak to ja nie wiem czy cie znajde w tlumie (albo idz od razu na stoliki bo tam bede stal)
A dlaczego ma mi cos wyskoczyc skoro zaloguje sie na stolikach? Tam ewentualnie moze 1 rat tylko mnie odwiedzic -.-

Ameriov 30-06-2006 17:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Red Kliff
Zagadaj do mnie na priv bo tak to ja nie wiem czy cie znajde w tlumie (albo idz od razu na stoliki bo tam bede stal)
A dlaczego ma mi cos wyskoczyc skoro zaloguje sie na stolikach? Tam ewentualnie moze 1 rat tylko mnie odwiedzic -.-

jesteś offline to jak mam zagadać -.-
@edit:

modki jak nie wejdzie plz dajcie mu bana na forum za robienie chaosu xD

Red Kliff 30-06-2006 17:18

no kurde napisalem ze bede za pol godziny
wiesz co to znaczy? Bede kolo ~17

Layde Meni 30-06-2006 17:34

Bedziesz na rynku?CZekamisieokaze ;]

EDIT:
Ale ściema omg

Glowa14 30-06-2006 17:41

Red Kliff wlasnie udowodniles jak rodzice cie nie kochali...

Poborca_Podatkowy 30-06-2006 17:43

I po co on robił to ścieme? Debil jeden X( Trzeba go opodatkować!

Ameriov 30-06-2006 17:43

Skomentuje to za wszystkich:
Ta data dołączenia... tak myślałem, że to kolejne dziecko neostrady...

Uther92 30-06-2006 17:44

http://img159.imageshack.us/img159/2...ordfake3ih.jpg
A moze mi uwierzycie heh ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:08.