Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Mundial 2k6 (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=77749)

Herhor 10-07-2006 13:34

Zidane zaostał wybrany najlepszym piłkarzem MŚ. Co by nie mówić należało mu się.

Badzo 10-07-2006 13:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul
Po pierwsze to Ronaldo chce iść do Realu. Nowy prezydent ani się z nim nie kontaktował ani nie stawiał go jako jeden z celów. Capello tylko wspomniał, że cieszy się, że Ronaldo wyraził chęć grania w tym klubie. A nawet jak przyjdzie to co w nim takiego, że niby Real schodzi na psy? Napewno jest lepszy od Beckhama.

A to wybacz. Mam jakies trefne informacje. Po prostu któryś z komentatorów kiedyś powiedział, że Capello chce go sprowadzic do Realu.
Poza tym Ronaldo nie gra nic. Raz uśmiechnie sie do kamery, raz sie wywali i już oh ah jaki on jest wspaniały.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez piknik, czy jak mu tam
hahahahahahahahahaha
wyjdź zamknij drzwi na kłótkę
żal.pl

O co Ci chodzi, czlowieku?
Nie wiem jak tam u Ciebie jest, ale u mnie w domu drzwi zamyka się na zamek... (Takie coś, wkłada się klucz, przekręca i drzwi są zamknięte)Mówie Ci, fajna sprawa takie coś.

Vandoz 10-07-2006 13:37

Cytuj:

To dziękuję Bogu, że Real jest postrzegany jako klub "schodzący na psy" tylko poprzez kupowanie pewnych piłkarzy. Przecież na przykład taki Juve czy Milan to klasa sama w sobie.
Btw, Figo w jego wieku nie był tym samym Figo co teraz.

A co do tej afery we Włoszech to mam nadzieję, że nie będzie żadnych odwołań z powodu wywalczenia MŚ.

Figo to przeszlosc -.-

Niech beda odwlania!
Zasluzyli sobie :)

Ghost Nieudany 10-07-2006 13:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vandoz
No wiesz, w regulaminowym czasie byly 2x karne nieuznane dla Francji.
Choc Luca Toni przy swoim golu nie byl na spalonym.
To Iaquinta.

Dlatego IMHO mecz powinien się skończyć 2:2 albo 3:2 na korzyść Francuzów.
Ale w sumie, to dobrze, że Włosi wygrali - jednak nakopali tym gópim Szwabom, za co mają plusa. ;]

Cytuj:

Przecież na przykład taki Juve czy Milan to klasa sama w sobie.

ROTFL, Juventus klasą samą w sobie? =DDDD
Wybacz, ale Juve nie miałoby szans z Górnikiem Zabrze z moich okolic, a Milan poległ w boju z Dudkiem, którego swego czasu Włosi tak olewali. ;]

Vandoz 10-07-2006 13:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ghost Nieudany
Dlatego IMHO mecz powinien się skończyć 2:2 albo 3:2 na korzyść Francuzów.
Ale w sumie, to dobrze, że Włosi wygrali - jednak nakopali tym gópim Szwabom, za co mają plusa. ;]

W tym meczu bylo duuuuzo bledow arbitrow.
Podglad plx!

Wsk 10-07-2006 13:56

Sedziowanie na mundialu bylo ciut na slabym poziomie IMHO :-)
Raz karne nie uznane, raz jak karnego nie bylo to sedzia widzial. Ja odnosze wrazenie ze slabe sedziowanie bylo. Sedziowie nie nadazali. Przyklad: mecz USA: Włochy. z 4 minimum czerwone kartki od razu wystawiano. Nieporozumienie

Vandoz 10-07-2006 14:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wsk
Sedziowanie na mundialu bylo ciut na slabym poziomie IMHO :-)
Raz karne nie uznane, raz jak karnego nie bylo to sedzia widzial. Ja odnosze wrazenie ze slabe sedziowanie bylo. Sedziowie nie nadazali. Przyklad: mecz USA: Włochy. z 4 minimum czerwone kartki od razu wystawiano. Nieporozumienie

Przygotowanie fizyczne, np. ten Rusek nie panowal nad meczem.
W 100% sie z Toba zgadzam.
Przekupstwo? Mozliwe.
Potrzebne jest wprowadzenie podgladu!

Maximus89 10-07-2006 15:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Herhor
Zidane zaostał wybrany najlepszym piłkarzem MŚ. Co by nie mówić należało mu się.

Co by nie mówić,bardziej należało sie Cannavaro.....Za tą czerwoną w finale Zidane nie powinien być brany pod uwagę, mimo iż grał naprawdę dobrze....

Łuk4sz 10-07-2006 15:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiślaczek
Hmm... A jaka jest jedyna niepokonana druzyna na tych MS?

No niby Włosi, ale oni mieli ogromną ilość szczęscią, gdy ten Francuz (niepamiętam nazwiska) trafił w poprzeczke przy karnych.No i Francuzi nie mieli Zidane i Henry.
Cytuj:

A ile strzelili bramek?

Jedną, ale nie ilość goli decyduje o poziomie gry.Liczy się styl, taktyka i ta umiejętność.Przecież Francuzi grali wzorcowo, szybko, dynamicznie, rozważnie.Włosi ciągle byli zagrożeni, tylko mieli dobrego bramkarze.Przecież gdyby nie Bouffon to Zidane by pięknie strzelił z głowki gola w dogrywce.Włosi mieli bardzo dobrego bramkarza, który ich uratował.
Cytuj:

A kto strzelilm nie uznana bramke?

Włosi, tylko że z pozycji spalonej.
Cytuj:

A oddali wtedy jakis celny strzal?

Celny nie, ale długo oblegali Włoskie pole karne.
Cytuj:

Nie szczescie lecz umiejetnosci.

Ja dalej twierdze, że Włosi mieli szczęście.
Cytuj:

To Twoje subiektywne zdanie.

Zgadzam się.Byłem za Francją, bo prostu twierdze, że grali lepiej i oni zasłużyli sobie na tytuł mistrza świata.

spider-bialystok 10-07-2006 15:44

Francja grala lepiej, kibicowalem im ale coz..:( Najbardziej mnie zastanawia co Materazzi powiedzial do Zidana, bo to musialo byc naprawde mocne skoro zareagowal w ten sposob, a tak pozostaja tylko domysly. Wierze jednak, ze skoro zrobil to Zidane to Wloch zasluzyl sobie na to.

Vandoz 10-07-2006 16:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez spider-bialystok
Francja grala lepiej, kibicowalem im ale coz..:( Najbardziej mnie zastanawia co Materazzi powiedzial do Zidana, bo to musialo byc naprawde mocne skoro zareagowal w ten sposob, a tak pozostaja tylko domysly. Wierze jednak, ze skoro zrobil to Zidane to Wloch zasluzyl sobie na to.

Na co sobie zasluzyl!!!???
Pewnie to ledwo poczul!
A teatralnie sie przewrocil.

Destroyex 10-07-2006 16:27

To był mój ulubiony moment w meczu. Kibiciowałem Italii, ponieważ Francuzi udupili Portugalię. ;P

Vekegi 10-07-2006 16:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ghost Nieudany
ROTFL, Juventus klasą samą w sobie? =DDDD
Wybacz, ale Juve nie miałoby szans z Górnikiem Zabrze z moich okolic, a Milan poległ w boju z Dudkiem, którego swego czasu Włosi tak olewali. ;]

Chyba z rezerwami Juve to może Górnik nie dałby im szans.

Maximus89 10-07-2006 17:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vekegi
Chyba z rezerwami Juve to może Górnik nie dałby im szans.

Chyba nawet juniorzy Juve rozbili by jakiś tam Górnik.......

Kele 10-07-2006 17:29

Cytuj:

Pewnie to ledwo poczul!

Tutaj to już bez przesad, widać było jak Zidane uderzył z dość sporym rozpędem materaca, ale szkoda, że nie zrobił tego jeszcze mocniej :)

Sokochłap 10-07-2006 17:40

Materazzi powiedział Zidanowi, że gra jak Rasiak ;)

Wiślaczek 10-07-2006 18:23

Cytuj:

No niby Włosi, ale oni mieli ogromną ilość szczęscią, gdy ten Francuz (niepamiętam nazwiska) trafił w poprzeczke przy karnych.
Jezeli Francuzi nie umieja strzelac karnych to sami sa winni...
David Trezeguet trafil w poprzeczke pdczas rzutow karnych.
Cytuj:

No i Francuzi nie mieli Zidane i Henry.
Nie mieli rowniez:
Francka Ribery czy Patricka Vieiry.
Ale co z tego wynika?
Przeciez nie wlosi ich wyrzucili z boiska.

Cytuj:

Jedną, ale nie ilość goli decyduje o poziomie gry.Liczy się styl, taktyka i ta umiejętność.Przecież Francuzi grali wzorcowo, szybko, dynamicznie, rozważnie.Włosi ciągle byli zagrożeni, tylko mieli dobrego bramkarze.
Licza sie bramki a nie styl :>
Cytuj:

Przecież gdyby nie Bouffon to Zidane by pięknie strzelił z głowki gola w dogrywce.Włosi mieli bardzo dobrego bramkarza, który ich uratował.
Zycie...
Bramkarz czasami musi sie wykazac. Ale sadze ze wiekszosc klasowych bramkarzy obronilaby ten strzal. Byl to mocny strzal ale w srodek bramki.
Cytuj:

Celny nie, ale długo oblegali Włoskie pole karne.
A Szwedzi oblegali Czestochowe i jej nie zdobyli ;>

Cytuj:

Ja dalej twierdze, że Włosi mieli szczęście.
Szczescie sprzyja lepszym.
Cytuj:

Zgadzam się.Byłem za Francją, bo prostu twierdze, że grali lepiej i oni zasłużyli sobie na tytuł mistrza świata.
Zgadzam się.Byłem za Włochami, bo prostu twierdze, że przez caly turniej grali lepiej i oni zasłużyli sobie na tytuł mistrza świata.

Cytuj:

Pewnie to ledwo poczul!

Jestes smieszny...
To bylo MOCNE! i CELOWE uderzenie w klatke piersiowa.

Maximus89 10-07-2006 19:37

@up W pełni podzielam Twoje zdanie:) Fajnie jest tak podyskutować na wysokim poziomie;)

@off
Ma kos może skrót z tego spotkania,albo chociaż serię rzutów karnych? Bo chciałbym jeszcze raz na swobodnie i bez nerwów obejrzeć i przeanalizować całe to spotkanie(lub najciekawsze fragmenty)

Vandoz 10-07-2006 20:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kele
Tutaj to już bez przesad, widać było jak Zidane uderzył z dość sporym rozpędem materaca, ale szkoda, że nie zrobił tego jeszcze mocniej :)

Jakby mu przypalil w klate mocno, to tamtego by przydusilo, a nie wygladalo na to :p

@Wiślaczek
Skad wiesz?

Picasso 10-07-2006 20:29

@maximus

A na co ci skrot? Jak ten mecz bedzie pewnie lecial przez najblizsze pol roku w polsacie sport :F

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:15.