![]() |
Old Widow nie byl tylko na pohu lecz Azared loorowal pod Dwarf Bridge i tam sie krecilo wielu ludzi wiec sadze jak by wszyscy pobiegli to daliby rade [;
|
[quote=Kiroy Wind]3. Gdyby nam tzn. Kuci Kuci wypowiedziano wojne wyglądało by to 100x lepiej, napewno pierwszego dnia z 30 osób nie zrobiło by się 10?... I przez tydzień wojny jak narazie 0 akcji..QUOTE]
jak zwyle gadasz glupoty -.-" osob bylo 22.. a jest 18~ mowisz ze bylo 0 akcjii a to nie prawda... a czy ng mialo akcje? rowniez tylko dorpaz i mannow cos probowali ale zawsze odzielnie... co do Veer~ zalamales mnie... chcialbym wam oswiadczyc ze to nie kuci kuci ani ng rozdaje karty w tej wojnie... wiecie tyle co precietny 20 lvl na servie o deja vu... nie macie prawa krytykwoac czegos o czym nie macie pojecia -.-" |
Hrhr.. Może nie wiemy ale to nie zmienia faktu że szans z takim czymś jak teraz reprezentujecie to nie macie. Nastepna sprawa jest to że wystarczy wam kilka palkow do przeprowadzania wiekszości akcji +2 knightow. MS nie zawsze przechylaja szale zwycięstwa choć są pomocni. Poprostu to 1 osoba ma decydować co robicie i nie ważne czy się padnie i straci ten lvl. W waszym wypadku to wyglada tak: Hey! On jest zalogowany! Idziemy go lać? Czekaj bo nie ma lidera. No to nie idziemy... I skoro tak mało wiemy o Dejavu jak 20lvle to czemu już macie tyle fragów a okazji nie brakowało? :_)
|
xd
Poczekamy ,zobaczymy xD
|
Kłócicie sie i kłócicie.....jak tak dalej pójdzie to bedziemy mieli wojne Kuci Kuci vs. Dejavu ... zamiast przekrzykiwać jeden drugiego może próbowalibyście sie dogadać ...??:confused:
Rzucona zostala propozycja uzywania Ventrilo to juz niektorzy takim "archaizmem" są obrażeni, że wogóle ktoś zaproponował taki prostacki program. A uczyli was gdzieś kiedyś, że najprostsze rozwiązania są najlepsze? |
mhm, Ryba, powiedz mi ile osób z Dejavu chce walczyc za lidera ? Bo za Zasą szli wszyscy... Nie musieli ale szli :) A u Was ? :confused:
ahh, co do mojego PVP czy o co tam pytałeś...jest takie, jak przystało na kogoś kto gra ponad półtorej roku ale stara sie zawsze rozwiązać sprawy na spokojnie, nie bije sie ;) chociaż teraz i tak jest CIPbot:confused: |
Konkretnie nie chodzi mi o Ventrilo bo wg mnie to jeden z najlepszych programów tego typu. Prosty i użyteczny. CHodzi mi konkretnie o wersje tego programu.
|
xd
Cytuj:
To prawda, za zasą szli wszyscy, i będą szli ja też pójde jeśli zajdzie potrzeba:D |
@Verr~ Podalem te wersje dlatego , ze Kuci kuci jak narazie nie bierze udzialu w tej wojnie.
Mysle ze to bedzie dobre rozwiazanie na tym kanale beda tylko ludzie aktywnie bioracy udzial w wojnie , rozumiesz o co mi chodzi ?? Pozdrawiam |
Mowiac krotko... nie potrzebujemy kuci kuci na ventrilo ...
|
:|
Ja zrobie to co każdy niebierzący udziału w wojnie powinien zrobic.
Nie bede komentował! Mam o niektorych tutaj na forum przez te ich wypowiedzi swoje zdanie ktorego ujawniac nie mam zamiaru. Poprostu nie bede powodowal niepotrzebnych konfliktow! -.- Tutaj juz niewytrzymalem :D pitt6ull@ Widze ze zostales glownym doradca Liderow Devaju. Oni sami powinni wiedziec co maja zrobic. Myslisz ze jak jeden czy drugi przeczyta twoj post to zastosuje sie do rad zawartych w nim? Odpowiedz brzmi nie!!! Moze niekazdy ma takie zdolnosci przywodcze aby zmotywowac cala ekipe do wspolnych dzialan. Ciekawe czy jakbys byl w takiej samej sytuacji postapilbys tak jak napisales w swoich postach. Nie mowie, ze nie, ale watpie w to. |
I to jest własnie nasze polskie "postaw sie i zastaw sie" .... ktoś rzuci propozycje jak walczyc to oczywiscie znajdzie sie ktoś kto naturalnie wie lepiej i sie nie zastosuje ... bo po co, "moja metoda jest lepsza po co mam go słuchać..." ludzie jeju ... wezcie schowajcie dume do kieszeni i postarajcie sie chodź raz posłuchać czyjejś rady .. może nie jest najgorsza
|
Wsztsct sugerujecie ze nie sluchamy sie liderow -.-" a tak n prawde nawet nie ma oldierow a jest lider... dajcie spokoj z tymi "podpowiedziami" bo to jest juz nudne -.- kazdy tak umie.... "sluchajcie mussicie sie zorganizowac i sluchac ldiera.... ble ble ble -.-"
@matek przykro mi to mowic ale nic nie wiesz i gadasz totalne bzdury ;< |
?
Cytuj:
Jedno pytanie czemu mówisz ''my''? przecież nie jesteś w dejavu? |
Nie sugeruje, że sie nie sluchacie(bo niby gdzie to napisalem?) ... tylko ze taka jest nasza polska natura i mogliby polacy jako ogół sprężyć i spróbować choć raz posłuchać sie jednej osoby i nie wtrącać swoich 3 groszy ...
P.S. Sukces murowany |
Matek Ty sie lepiej nie odzywaj bo jestes taki pr0 ze padasz stojac pod dp -.-'. Kazdy co sie wtraca to niech lepiej swoja opinie zatrzyma dla siebie Dejavu moze wie co robi, ale to ich sprawa...
|
Gz pierwszego fraga na Archinie. Gz tez zabicia swojego :o Nie szaleć mi z tym Ue. To nie zabawka
|
:p
Misterio@
Bylem afk na chwile!! A tak dla ciebie po moich5 dedach i jego 2 nie wychodzil z depo jak stalem ze skullem. JA bylem wyposarzony w gfb i to nie 1 bp a on co? Wand i tyle. Jak bys widzial ostatnie 2 walki to bys nie pier....lil tego co teraz napisales. Uciekal jakbym mial z 50 lvl a mialem 19 (on 26) Aha jeszce jedno mi chara nie szkoda i nie uciekalem jak mnie jego berserki mnie bily. Za to ty w depo siedziales wystraszony cala sytuacja. Fakt ze z 23 lvl zrobil sie 19 ;( ale konec byl wart poswiecenia. Mysli ze ma pro 110lvl i zadzi. Go,no prawda.Siedzial i piszczal w depo ze mam hunted Dark'Kage jego nick dla tych co nie wiedza o co chodzi. |
Nie chce byc niegrzeczny ... ale raczej nie znam nikogo komu szkoda byloby 23 lvla stracic ... nie porownoj 80-100 lvla z 20+ ... na 20 ma sie eq za grosze i po deadzie tracisz max 10k expa. Ne levelach 80-100 traci sie "troszke" wiecej, a nie kazdego stać na aola.
Offtopic: @up Drugia sprawa ... czytaj posta zanim go wyslesz na serwer ... i jak nie jestes pewny pisowni jakiegos wyrazu zastąp go innym ...:confused: |
Cytuj:
Duriel@ On nie ma 80 lvl tylko 26 (ariza pall) to nie wiem co to twoje porownanie mialo tu znaczyc. A co do pisowni, z tym u mnie gorzej xD Przepraszam za spowodowanie malego konfliktu. Poprostu wyrazilem swoja opinie, ktora nie wszystkim sie podobala. Nastepnym razem nie bede komentowal. ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:10. |