Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Obsidia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=190)
-   -   Obsidia .... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80574)

Misterio 12-08-2006 14:41

Old Widow nie byl tylko na pohu lecz Azared loorowal pod Dwarf Bridge i tam sie krecilo wielu ludzi wiec sadze jak by wszyscy pobiegli to daliby rade [;

^Awolver^ 12-08-2006 15:17

[quote=Kiroy Wind]3. Gdyby nam tzn. Kuci Kuci wypowiedziano wojne wyglądało by to 100x lepiej, napewno pierwszego dnia z 30 osób nie zrobiło by się 10?... I przez tydzień wojny jak narazie 0 akcji..QUOTE]

jak zwyle gadasz glupoty -.-"

osob bylo 22.. a jest 18~ mowisz ze bylo 0 akcjii a to nie prawda... a czy ng mialo akcje? rowniez tylko dorpaz i mannow cos probowali ale zawsze odzielnie...

co do Veer~ zalamales mnie... chcialbym wam oswiadczyc ze to nie kuci kuci ani ng rozdaje karty w tej wojnie... wiecie tyle co precietny 20 lvl na servie o deja vu... nie macie prawa krytykwoac czegos o czym nie macie pojecia -.-"

Veer~ 12-08-2006 15:40

Hrhr.. Może nie wiemy ale to nie zmienia faktu że szans z takim czymś jak teraz reprezentujecie to nie macie. Nastepna sprawa jest to że wystarczy wam kilka palkow do przeprowadzania wiekszości akcji +2 knightow. MS nie zawsze przechylaja szale zwycięstwa choć są pomocni. Poprostu to 1 osoba ma decydować co robicie i nie ważne czy się padnie i straci ten lvl. W waszym wypadku to wyglada tak: Hey! On jest zalogowany! Idziemy go lać? Czekaj bo nie ma lidera. No to nie idziemy... I skoro tak mało wiemy o Dejavu jak 20lvle to czemu już macie tyle fragów a okazji nie brakowało? :_)

Nirvy 12-08-2006 15:50

xd

Poczekamy ,zobaczymy xD

Duriel 12-08-2006 16:33

Kłócicie sie i kłócicie.....jak tak dalej pójdzie to bedziemy mieli wojne Kuci Kuci vs. Dejavu ... zamiast przekrzykiwać jeden drugiego może próbowalibyście sie dogadać ...??:confused:
Rzucona zostala propozycja uzywania Ventrilo to juz niektorzy takim "archaizmem" są obrażeni, że wogóle ktoś zaproponował taki prostacki program. A uczyli was gdzieś kiedyś, że najprostsze rozwiązania są najlepsze?

Ptak~ 12-08-2006 17:31

mhm, Ryba, powiedz mi ile osób z Dejavu chce walczyc za lidera ? Bo za Zasą szli wszyscy... Nie musieli ale szli :) A u Was ? :confused:

ahh, co do mojego PVP czy o co tam pytałeś...jest takie, jak przystało na kogoś kto gra ponad półtorej roku ale stara sie zawsze rozwiązać sprawy na spokojnie, nie bije sie ;) chociaż teraz i tak jest CIPbot:confused:

Veer~ 12-08-2006 18:56

Konkretnie nie chodzi mi o Ventrilo bo wg mnie to jeden z najlepszych programów tego typu. Prosty i użyteczny. CHodzi mi konkretnie o wersje tego programu.

Nirvy 12-08-2006 19:17

xd

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ptak~
mhm, Ryba, powiedz mi ile osób z Dejavu chce walczyc za lidera ? Bo za Zasą szli wszyscy... Nie musieli ale szli :) A u Was ? :confused:

ahh, co do mojego PVP czy o co tam pytałeś...jest takie, jak przystało na kogoś kto gra ponad półtorej roku ale stara sie zawsze rozwiązać sprawy na spokojnie, nie bije sie ;) chociaż teraz i tak jest CIPbot:confused:

To prawda, za zasą szli wszyscy, i będą szli ja też pójde jeśli zajdzie potrzeba:D

Peeroman 12-08-2006 20:07

@Verr~ Podalem te wersje dlatego , ze Kuci kuci jak narazie nie bierze udzialu w tej wojnie.
Mysle ze to bedzie dobre rozwiazanie na tym kanale beda tylko ludzie aktywnie bioracy udzial w wojnie , rozumiesz o co mi chodzi ??
Pozdrawiam

^Awolver^ 12-08-2006 20:20

Mowiac krotko... nie potrzebujemy kuci kuci na ventrilo ...

....::::Matek::::.... 12-08-2006 20:32

:|

Ja zrobie to co każdy niebierzący udziału w wojnie powinien zrobic.
Nie bede komentował!
Mam o niektorych tutaj na forum przez te ich wypowiedzi swoje zdanie ktorego ujawniac nie mam zamiaru.
Poprostu nie bede powodowal niepotrzebnych konfliktow! -.-
Tutaj juz niewytrzymalem :D
pitt6ull@
Widze ze zostales glownym doradca Liderow Devaju.
Oni sami powinni wiedziec co maja zrobic.
Myslisz ze jak jeden czy drugi przeczyta twoj post to zastosuje sie do rad zawartych w nim?
Odpowiedz brzmi nie!!!
Moze niekazdy ma takie zdolnosci przywodcze aby zmotywowac cala ekipe do wspolnych dzialan.
Ciekawe czy jakbys byl w takiej samej sytuacji postapilbys tak jak napisales w swoich postach.
Nie mowie, ze nie, ale watpie w to.

Duriel 12-08-2006 21:03

I to jest własnie nasze polskie "postaw sie i zastaw sie" .... ktoś rzuci propozycje jak walczyc to oczywiscie znajdzie sie ktoś kto naturalnie wie lepiej i sie nie zastosuje ... bo po co, "moja metoda jest lepsza po co mam go słuchać..." ludzie jeju ... wezcie schowajcie dume do kieszeni i postarajcie sie chodź raz posłuchać czyjejś rady .. może nie jest najgorsza

^Awolver^ 12-08-2006 21:06

Wsztsct sugerujecie ze nie sluchamy sie liderow -.-" a tak n prawde nawet nie ma oldierow a jest lider... dajcie spokoj z tymi "podpowiedziami" bo to jest juz nudne -.- kazdy tak umie.... "sluchajcie mussicie sie zorganizowac i sluchac ldiera.... ble ble ble -.-"
@matek
przykro mi to mowic ale nic nie wiesz i gadasz totalne bzdury ;<

Nirvy 12-08-2006 21:13

?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ^Awolver^
Wsztsct sugerujecie ze nie sluchamy sie liderow -.-" a tak n prawde nawet nie ma oldierow a jest lider... dajcie spokoj z tymi "podpowiedziami" bo to jest juz nudne -.- kazdy tak umie.... "sluchajcie mussicie sie zorganizowac i sluchac ldiera.... ble ble ble -.-"
@matek
przykro mi to mowic ale nic nie wiesz i gadasz totalne bzdury ;<

Jedno pytanie czemu mówisz ''my''? przecież nie jesteś w dejavu?

Duriel 12-08-2006 21:18

Nie sugeruje, że sie nie sluchacie(bo niby gdzie to napisalem?) ... tylko ze taka jest nasza polska natura i mogliby polacy jako ogół sprężyć i spróbować choć raz posłuchać sie jednej osoby i nie wtrącać swoich 3 groszy ...

P.S.
Sukces murowany

Misterio 12-08-2006 21:53

Matek Ty sie lepiej nie odzywaj bo jestes taki pr0 ze padasz stojac pod dp -.-'. Kazdy co sie wtraca to niech lepiej swoja opinie zatrzyma dla siebie Dejavu moze wie co robi, ale to ich sprawa...

Veer~ 12-08-2006 23:03

Gz pierwszego fraga na Archinie. Gz tez zabicia swojego :o Nie szaleć mi z tym Ue. To nie zabawka

....::::Matek::::.... 12-08-2006 23:07

:p

Misterio@
Bylem afk na chwile!!
A tak dla ciebie po moich5 dedach i jego 2 nie wychodzil z depo jak stalem ze skullem.
JA bylem wyposarzony w gfb i to nie 1 bp a on co?
Wand i tyle.
Jak bys widzial ostatnie 2 walki to bys nie pier....lil tego co teraz napisales.
Uciekal jakbym mial z 50 lvl a mialem 19 (on 26)
Aha jeszce jedno mi chara nie szkoda i nie uciekalem jak mnie jego berserki mnie bily.
Za to ty w depo siedziales wystraszony cala sytuacja.
Fakt ze z 23 lvl zrobil sie 19 ;( ale konec byl wart poswiecenia.
Mysli ze ma pro 110lvl i zadzi.
Go,no prawda.Siedzial i piszczal w depo ze mam hunted
Dark'Kage jego nick dla tych co nie wiedza o co chodzi.

Duriel 13-08-2006 09:09

Nie chce byc niegrzeczny ... ale raczej nie znam nikogo komu szkoda byloby 23 lvla stracic ... nie porownoj 80-100 lvla z 20+ ... na 20 ma sie eq za grosze i po deadzie tracisz max 10k expa. Ne levelach 80-100 traci sie "troszke" wiecej, a nie kazdego stać na aola.

Offtopic:
@up
Drugia sprawa ... czytaj posta zanim go wyslesz na serwer ... i jak nie jestes pewny pisowni jakiegos wyrazu zastąp go innym ...:confused:

....::::Matek::::.... 13-08-2006 11:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Duriel
Nie chce byc niegrzeczny ... ale raczej nie znam nikogo komu szkoda byloby 23 lvla stracic ... nie porownoj 80-100 lvla z 20+ ... na 20 ma sie eq za grosze i po deadzie tracisz max 10k expa. Ne levelach 80-100 traci sie "troszke" wiecej, a nie kazdego stać na aola.

Offtopic:
@up
Drugia sprawa ... czytaj posta zanim go wyslesz na serwer ... i jak nie jestes pewny pisowni jakiegos wyrazu zastąp go innym ...:confused:

Duriel@
On nie ma 80 lvl tylko 26 (ariza pall) to nie wiem co to twoje porownanie mialo tu znaczyc.
A co do pisowni, z tym u mnie gorzej xD

Przepraszam za spowodowanie malego konfliktu.
Poprostu wyrazilem swoja opinie, ktora nie wszystkim sie podobala.
Nastepnym razem nie bede komentowal. ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:10.