![]() |
Dobrze, że takich jak ty jest tylko niewielki odsetek. W innym wypadku ciągle byśmy mieszkali w jaskiniach.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@ Right xD
|
....... dobrze ze thundera mayano ubil ;-) jak mowilem go nietrzeba bic go albo wykoncza dragi albo 60 magi ^^
|
Cytuj:
|
Special for Berger
Otóż kochany Bergerku zapomniałam o tobie! Wybaczysz mi? Nie pleciesz glupot ani nie jestes niepoinformowany. Ale pewien typek mayanato gra mi coraz mocniej na nerwach. Wiesz skoro nie umiesz czytac ze zrozumieniem i jestes jak sam to ujales "debilem" to moge cie poprosic zebys sie nie udzielal. Sek w tym ze "debil" tego nie zrozumie i trzeba go porzadnie opierdolic zeby zaczail. A ty skoro nie umiesz czytac ze zrozumieniem i jest "debilem" jak sam to ujales no to zaslugujesz takim razie an opiernicz. Mayanato wez sie zamknij lognij do gry laz za hlvlami mecz kogo se chcesz dowiedz sei wszystkiego i dopiero udzielaj sie na forum. :)
Btw. Mam nadzieje ze jakis nowy Evul modek nie da mi warna/bana/kasacji konta za mego posta :P |
[CHAR]Chealino[/CHAR] Iridia Paladin 145 +1,232,429
[CHAR]Huxy[/CHAR] Iridia Knight 146 +746,328 Widze, że chłopaki zbytnio sie nie przejmują wojną... Z drugiej strony wcale im sie nie dziwie skoro nikt im nie stawia oporu ... |
Cytuj:
łatwo się mówi :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@alora
nie wiem czy to do mnie czy nie ale ja jestem myanato a nie "mayanato":) przeciez gdybym mogl grac to bym tu nie siedzial tylko zapierdzielal na jakims expie ale coz wyszlo ze nie moge:( a tak poza tym to lubie sie udzielac nawet nie proszony:) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
A co do czytania ze zrozumieniem to jest tak tylko wg Adolfusa~ ,i chyba sam sobie zaprzeczasz piszac ,ze nie plote glupot a pozniej ,ze ze wzgledu na to iz jestem "debilem" radzilbys bym sie nie udzielal. paradox czy niesluszny opiernicz? :) moze posty z main charow? ja sie nie ukrywam;p Btw nie uwazacie ze wypowiadac sie tutaj o stanie wojennym powinni ci co uczestnicza w war wiedza co sie dzieje w gildiach i sa w war aktywni all the time?(smiem twierdzic ze wiem wszytsko). bo ja tak, dzieki temu unikniemy wielu postow ktore sa zwyklymi domyslami nie majacymi odzwierciedlenia w prawdzie i poczynaniach naszych dzielnych loonley tunesów z wytworni WB :D. |
Mistik Vannesa Killed at Level 46 by Mahatman Gandhi and by Aynamaa.
Srry ze tak póżno ale wczoraj się porządnie schlałem za tego deda. 08:36 Mistik Vannesa [45]: Hi 08:36 Chealino [146]: hi 08:36 Mistik Vannesa [45]: Why did you order to kill me? 08:36 Chealino [146]: You are hunted 08:36 Chealino [146]: And have to pay also 08:38 Mistik Vannesa [45]: After all I am not participating in the war! 08:38 Chealino [146]: You won't get free until you pay 08:38 Chealino [146]: bye 08:41 Mistik Vannesa [45]: Why am I supposed to pay? After all I killed nobody?? I am not a spy! 08:43 Mistik Vannesa [45]: so? No dla wyjasnienia chealino wymyślił sobie ze się woże i chciał mnie się pozbyć... Dziki Chrisowi :* za co serdeczne dzieki Chris :* nie musze płacić i jestem wolny. Lecz widać odrazu jaki Pa z chalino.. już teraz. |
Widzicie?!!
A mowicie ze Bezok sie bedzie wozil po respach jak wygramy wojne -.- Chealino jest przykaldem ktory jak wygra bedzie rzadzil na maxa. Szkoda Mistic ze na ciebie trafilo ;/ A tak przy okazji to Gites ze sie najebales :) ja jak padlem smokiem nie mialem za co sie najebac :)
|
Chriss
Rusz od czasu do czasu glowa. Wiesz ze historia lubi sie powtarzac !!! Chyba nie trzeba ci przypominac jak bylo z Ethical pare miesiecy temu!! Nie rob 2 razy tego samego bledu. Pokaz ze masz jaja !!! |
Cytuj:
|
Cytuj:
@up nic nie pomyliles~ @mistik- nie ma za co, nie wiem jak bylo na prawde, ale ja wierze ze chealino nie jest PA, znam go od momentu gdy on mial lvl 60 a ja 75~ i wiem ze koles jest w porzadku. Tutaj tez mozna zauwazyc ze chea liczy sie z moim zdaniem, a nie jak ktorzy twierdza,ze mu sie podlizuje- lmao loosers. Dodam tylko, ze pomagam tylko tym ktorych znam\widzalem w rl albo sa mi bliscy w grze, wiec prosze nie piszcie do mnie obce osoby z prosba o pomoc~ Poza tym wyrzucilem z gildii tych, którym nie ufam lub ktorych wystarczajaco nie znam, teraz jestem pewien ze juz nikt wiecej nie padnie z mojej gildi od strony Arc~ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:10. |