Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   News prosto z iridi (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=82707)

Pharaun 17-09-2006 13:56

Dobrze, że takich jak ty jest tylko niewielki odsetek. W innym wypadku ciągle byśmy mieszkali w jaskiniach.

Paco88 17-09-2006 14:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mocny Smok (Post 991537)
Wczoraj expiac z kumplami padlem na ******* D-lordach ;/ te **** nie maja extaushed ;/ ale coz przejdzmy do rzeczy ;) . Padlem i zauwazylem ile knight ma wad ;/ Na 50 lvl + jest cholernie nudno expic ciagle na tych sammych expowiskach i na potworach ktore daja ci max 500 expa nie tracac na nich uh ;[ wiec dochodze do wniosku ze Smok narazie sobie odpocznie :) i zaczne grac swoim palem [brata pallem] bo mozna sobie niezle poexpic :) i to na dragach. Btw Pall ma 42 lvl :) nicku narazie nie podam ale jak ktos napisze na smoku jaki to pall to z checia odpisze. A tak na koniec KURWA ! wczoraj Chealino W....al sie na nasz resp i pisze : LEAVE NOW OR DIE ;/ i pomyslcie sobie co sie bedzie dzialo jak polacy przegraja wojne :/ . A tak przy okazji jak Smok bedzie online i pall brata to nie piszcie ze mc lub cos Poprostu mam laptopa i gramy we 2 w jednym pokoju :) Good Luck Zwariowane Melodie :PP szkoda ze era smoka sie skonczyla ;/

Chealino prawie caly dzien spedza na DL wiec przypuszczam ze on tam byl przed toba

Adolphus Elbragol 17-09-2006 14:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bez~ (Post 991685)
a moze ty bedziesz wjebywal sie na spawny ? skoncz gadac glupoty matole :)

Ja tez. Ale to pozniej. ; ) Pozatym, jak juz pisalem, nikt jeszcze nie zmusil mnie do zaprzestania postowania.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mocny Smok (Post 991734)
A tak na koniec to Bezok nie bedzie wyjebywal z Respu Polakow a przynajmniej mnie bo go znam i wiem ze nie jest taka swinia :) GL Bezok :)

Jakos z wyrzuceniem mnie i teamu z hydr nie mail zbyt wielkich oporow. Fakt, bylo to dawno (~60 lvli Bezoka temu), ale nie wierze, ze sie od tamtego czasu zmienil. Odnosnie swin dyskutowac nie bede, rzuce tylko 'Pozdro, Rhyriel' i wspomne czasy dyskusji na forum po wojnie z Fusion.

Paco88 17-09-2006 14:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adolphus Elbragol (Post 991819)
Fakt, bylo to dawno (~60 lvli Bezoka temu),

co ty gadasz, to nie bylo wcale dawno :))

Bez~ 17-09-2006 15:10

@ Right xD

Harru 17-09-2006 15:18

....... dobrze ze thundera mayano ubil ;-) jak mowilem go nietrzeba bic go albo wykoncza dragi albo 60 magi ^^

Adolphus Elbragol 17-09-2006 15:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Paco88 (Post 991875)
co ty gadasz, to nie bylo wcale dawno :))

Wystarczajaco dawno, zeby wiekszosc ludzi, z ktorymi wtedy gralem wyrosla z Tibii. ;<

Alora 17-09-2006 20:35

Special for Berger

Otóż kochany Bergerku zapomniałam o tobie! Wybaczysz mi? Nie pleciesz glupot ani nie jestes niepoinformowany. Ale pewien typek mayanato gra mi coraz mocniej na nerwach. Wiesz skoro nie umiesz czytac ze zrozumieniem i jestes jak sam to ujales "debilem" to moge cie poprosic zebys sie nie udzielal. Sek w tym ze "debil" tego nie zrozumie i trzeba go porzadnie opierdolic zeby zaczail. A ty skoro nie umiesz czytac ze zrozumieniem i jest "debilem" jak sam to ujales no to zaslugujesz takim razie an opiernicz. Mayanato wez sie zamknij lognij do gry laz za hlvlami mecz kogo se chcesz dowiedz sei wszystkiego i dopiero udzielaj sie na forum. :)

Btw. Mam nadzieje ze jakis nowy Evul modek nie da mi warna/bana/kasacji konta za mego posta :P

nightwish_88 17-09-2006 20:58

[CHAR]Chealino[/CHAR] Iridia Paladin 145 +1,232,429
[CHAR]Huxy[/CHAR] Iridia Knight 146 +746,328

Widze, że chłopaki zbytnio sie nie przejmują wojną... Z drugiej strony wcale im sie nie dziwie skoro nikt im nie stawia oporu ...

Banditos 17-09-2006 21:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez nightwish_88 (Post 992606)

Widze, że chłopaki zbytnio sie nie przejmują wojną... Z drugiej strony wcale im sie nie dziwie skoro nikt im nie stawia oporu ...

łatwo się mówi :P

Pharaun 17-09-2006 21:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez nightwish_88 (Post 992606)

Chealino rlem też się zbytnio nie przejmuje. Tibia mu się widać spodobała. Bardzo.

nightwish_88 17-09-2006 21:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pharaun (Post 992701)
Chealino rlem też się zbytnio nie przejmuje. Tibia mu się widać spodobała. Bardzo.

Fakt :P Z drugiej strony jestem ciekaw jak Kashowi sie na rlu powodzi :)

myanato 17-09-2006 22:14

@alora
nie wiem czy to do mnie czy nie ale ja jestem myanato a nie "mayanato":)
przeciez gdybym mogl grac to bym tu nie siedzial tylko zapierdzielal na jakims expie ale coz wyszlo ze nie moge:(
a tak poza tym to lubie sie udzielac nawet nie proszony:)

Lovah 17-09-2006 22:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pharaun (Post 992701)

Paru osobom nawet jakby się spodobała to trudno byłoby expić ;P

berger 18-09-2006 01:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez berger (Post 988422)
Ja plote glupoty czy jestem zle poinformowany?? :(

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alora (Post 992544)
Otóż kochany Bergerku zapomniałam o tobie! Wybaczysz mi? Nie pleciesz glupot ani nie jestes niepoinformowany. Ale pewien typek mayanato gra mi coraz mocniej na nerwach. Wiesz skoro nie umiesz czytac ze zrozumieniem i jestes jak sam to ujales "debilem" to moge cie poprosic zebys sie nie udzielal. Sek w tym ze "debil" tego nie zrozumie i trzeba go porzadnie opierdolic zeby zaczail. A ty skoro nie umiesz czytac ze zrozumieniem i jest "debilem" jak sam to ujales no to zaslugujesz takim razie an opiernicz.

Gdzie napisalem ze jestem debilem? Wiesz co to nadinterpretacja?...
A co do czytania ze zrozumieniem to jest tak tylko wg Adolfusa~ ,i chyba sam sobie zaprzeczasz piszac ,ze nie plote glupot a pozniej ,ze ze wzgledu na to iz jestem "debilem" radzilbys bym sie nie udzielal. paradox czy niesluszny opiernicz? :) moze posty z main charow? ja sie nie ukrywam;p

Btw nie uwazacie ze wypowiadac sie tutaj o stanie wojennym powinni ci co uczestnicza w war wiedza co sie dzieje w gildiach i sa w war aktywni all the time?(smiem twierdzic ze wiem wszytsko). bo ja tak, dzieki temu unikniemy wielu postow ktore sa zwyklymi domyslami nie majacymi odzwierciedlenia w prawdzie i poczynaniach naszych dzielnych loonley tunesów z wytworni WB :D.

Mistik Vannesa 18-09-2006 09:04

Mistik Vannesa Killed at Level 46 by Mahatman Gandhi and by Aynamaa.

Srry ze tak póżno ale wczoraj się porządnie schlałem za tego deda.

08:36 Mistik Vannesa [45]: Hi
08:36 Chealino [146]: hi
08:36 Mistik Vannesa [45]: Why did you order to kill me?
08:36 Chealino [146]: You are hunted
08:36 Chealino [146]: And have to pay also
08:38 Mistik Vannesa [45]: After all I am not participating in the war!
08:38 Chealino [146]: You won't get free until you pay
08:38 Chealino [146]: bye
08:41 Mistik Vannesa [45]: Why am I supposed to pay? After all I killed nobody?? I am not a spy!
08:43 Mistik Vannesa [45]: so?

No dla wyjasnienia chealino wymyślił sobie ze się woże i chciał mnie się pozbyć...
Dziki Chrisowi :* za co serdeczne dzieki Chris :* nie musze płacić i jestem wolny.
Lecz widać odrazu jaki Pa z chalino.. już teraz.

Mocny Smok 18-09-2006 11:13

Widzicie?!!

A mowicie ze Bezok sie bedzie wozil po respach jak wygramy wojne -.- Chealino jest przykaldem ktory jak wygra bedzie rzadzil na maxa. Szkoda Mistic ze na ciebie trafilo ;/ A tak przy okazji to Gites ze sie najebales :) ja jak padlem smokiem nie mialem za co sie najebac :)

TyranX 18-09-2006 12:03

Chriss
Rusz od czasu do czasu glowa. Wiesz ze historia lubi sie powtarzac !!!
Chyba nie trzeba ci przypominac jak bylo z Ethical pare miesiecy temu!!
Nie rob 2 razy tego samego bledu. Pokaz ze masz jaja !!!

Anum 18-09-2006 14:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TyranX (Post 993107)
Chriss

Z [GUILD]Ethical[/GUILD] parę miesięcy temu było tak, że dołączyli do wojny i ci którzy teraz są „wyzwoleńcami pl” zdradzili ich. Jeśli się mylę proszę mnie poprawić :).

Paco88 18-09-2006 14:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TyranX (Post 993107)
Chriss

I własnie dlatego ze historia lubi sie powtarzac nie dolacze do wojny :))

@up nic nie pomyliles~

@mistik- nie ma za co, nie wiem jak bylo na prawde, ale ja wierze ze chealino nie jest PA, znam go od momentu gdy on mial lvl 60 a ja 75~ i wiem ze koles jest w porzadku. Tutaj tez mozna zauwazyc ze chea liczy sie z moim zdaniem, a nie jak ktorzy twierdza,ze mu sie podlizuje- lmao loosers.
Dodam tylko, ze pomagam tylko tym ktorych znam\widzalem w rl albo sa mi bliscy w grze, wiec prosze nie piszcie do mnie obce osoby z prosba o pomoc~

Poza tym wyrzucilem z gildii tych, którym nie ufam lub ktorych wystarczajaco nie znam, teraz jestem pewien ze juz nikt wiecej nie padnie z mojej gildi od strony Arc~

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:10.