![]() |
Witam!
Chciałbym ogłosić rekrutacje do mojego fake'a pt. "Time War(Wojna Czasów jak kto woli)" Piszcie też, jakie nicki mają być!!! Obsady: Dobro: Główny Bohater: Imię Wymyślone przezemnie(Kal) Czarodziejka: Król(na końcówkę nicku będzie "Najwyższy"): Książe: Wyrocznia(wymyślcie jakieś imię pradawne, ok? :)): Król Elfów:Acceb Strażnik Więzienny1: Strażnik Więzienny2: Strażnik Więzienny3: Kapłan(sługa wyroczni): Przyjaciel Bohatera1: Przyjaciel Bohatera2: Przyjaciel Bohatera3: Książe Elfów: Mag Dobra: Podróżnik(dołączy się do drużyny w pewnym momencie): Wojownik(tak samo jak wyżej :]):Finrod Neutralne: Dowódca Buntowników: Buntownik1: Buntownik2: Buntownik3: Buntownik4: Farmer(pomaga drużynie, daje informacje): Nauczyciel(ze szkoły! bleee :(): Biedak1: Biedak2: Biedak3: Król Samerrii(niedawno odkrytego kontynentu, w którym jest baardzo ciepło :>): Zło: Zły Pan: Ciemny Mag: Darker Król Orków: Król Minotaurów: Król Krasnoludów: Król Trolli: Król Ciemnych Elfów:Vlad Wojownik Krwi1: Wojownik Krwi2: Wojownik Krwi3: Wojownik Krwi4: Wojownik Krwi5: Zamachowiec1(w którymś momencie będzie napadał króla): Zamachowiec2(w którymś momencie będzie napadał króla): Prosiłbym o jak najszybsze zgłoszenie się do fake'a. Będzie edytowany ten post, by dodać zgłoszone rolę, lub nowy, zależy. Pozdro, Szymor~ --------------UWAGA!!!!!!--------------------------- Rekrutacja będzie trwała do 16 lutego 07! Po terminie wolne imiona będą wymyślane. @Down: Przyjęty :) A książe elfów? On zaginie i będziemy go ratować ;) Oczywiście dołączy się.. Na pewien czas :) @Down: Dam ci imię vlad :) A Acceb, ty król elfów :) @Thor: Jesteś w fake :) |
To ja prosze o Wojownika! out:http://img261.imageshack.us/img261/3...la10bd4wa5.png
Imie- Finrod A tak z ciekawosci co bedzie robil ksiaze elfow? |
O! O! ja chciałbym być władcą mrocznych elfów!
Nick: Przemyslavius Zaraz zrobie outfit |
Ja sie zlaszam jako Król elfów albo straznik nick Aceb
|
|
Szymorferooor
@Do Szymorferooor:
Ja chce być Ksiaże, nick: Western OUTLIFT http://img213.imageshack.us/img213/3...wniklkkwr7.png |
Ja ! Ja ! Ja! Zły pan!
nick: Drakon Outfit dam jak zrobie :P Mam jeszcze pomysł na nazwe wyroczni: Dammarus Co mi tam jak masz tyle ról do obsadzenia |
@UP: Przyjęci :) A drakonowi thx za nick :)
Obsady: Dobro: Główny Bohater: Imię Wymyślone przezemnie(Kal) Czarodziejka: Król(na końcówkę nicku będzie "Najwyższy"): Książe:Western Wyrocznia(wymyślcie jakieś imię pradawne, ok? :)): Dammarus Król Elfów:Acceb Strażnik Więzienny1: Strażnik Więzienny2: Strażnik Więzienny3: Kapłan(sługa wyroczni): Przyjaciel Bohatera1: Przyjaciel Bohatera2: Przyjaciel Bohatera3: Książe Elfów:Athun Mag Dobra: Podróżnik(dołączy się do drużyny w pewnym momencie):Verious Wojownik(tak samo jak wyżej :]):Finrod Neutralne: Dowódca Buntowników: Buntownik1: Buntownik2: Buntownik3: Buntownik4: Farmer(pomaga drużynie, daje informacje): Nauczyciel(ze szkoły! bleee :(): Biedak1: Biedak2: Biedak3: Król Samerrii(niedawno odkrytego kontynentu, w którym jest baardzo ciepło :>): Zło: Zły Pan: Drakon Ciemny Mag: Darker Król Orków: Król Minotaurów: Król Krasnoludów: Król Trolli: Król Ciemnych Elfów:Vlad Wojownik Krwi1: Wojownik Krwi2: Wojownik Krwi3: Wojownik Krwi4: Wojownik Krwi5: Zamachowiec1(w którymś momencie będzie napadał króla): Zamachowiec2(w którymś momencie będzie napadał króla): Prosiłbym o jak najszybsze zgłoszenie się do fake'a. Będzie edytowany ten post, by dodać zgłoszone rolę, lub nowy, zależy. Pozdro, Szymor~ --------------UWAGA!!!!!!--------------------------- Rekrutacja będzie trwała do 16 lutego 07! Po terminie wolne imiona będą wymyślane. @Edit: Looknijcie na mój 1 fake :)((umieszcze go też w "Nasze pierwsze fake": http://img201.imageshack.us/img201/1...tu322uocw4.png @DOWN: Przyjęci :) Athun, książę elfów. |
To ja moge byc Ksiaze elfow albo wojownik 5 krwi
Dam ci 2 outy i jak cos 2 nicki Athun,Venim http://img266.imageshack.us/img266/3787/athun3if3.png http://img131.imageshack.us/img131/1921/athun65th.png jak cos to moge byc jeszcze jakims ludziem xD |
Podróżnik, taki nick jak na forum, bo Poprostu Pitbul by niee pasował xD. Out dam za chwilkę, bo teraz net mi się tnie ja cholera.
EDIT@ Nie bierz innych outów, tylko ten w ramce! http://img95.imageshack.us/img95/4610/outfity483xx3.png |
Dobra zrobiłem tego outa :P
Taki średnio udany prototyp, jak sie nie będzie podobał to coś innego wykminie :] http://img201.imageshack.us/img201/6...kknightjy1.png Nie bijcie :confused: @down Co za problem dla autora zmienić kolor rękawic na ciemniejszy? Kolory pozostawiam jemu :D |
@Drakon:
EEee.. Wiesz.. Bez urazy, ale on wygląda jak pan słońca... On musi byc evul(mroczny), najlepiej żeby był troche czarny ;) @UP: Jak myślisz, taki by się ludziom spodobał? http://img250.imageshack.us/img250/4...ightjy1io3.png Trochę pocieniowałem tego evul pana :) PRZYPOMINAM O REKRUTACJI! Obsady: Dobro: Główny Bohater: Imię Wymyślone przezemnie(Kal) Czarodziejka: Król(na końcówkę nicku będzie "Najwyższy"): Książe:Western Wyrocznia: Dammarus Król Elfów:Acceb Strażnik Więzienny1: Strażnik Więzienny2: Strażnik Więzienny3: Kapłan(sługa wyroczni): Przyjaciel Bohatera1: Przyjaciel Bohatera2: Przyjaciel Bohatera3: Książe Elfów:Athun Mag Dobra: Podróżnik(dołączy się do drużyny w pewnym momencie):Verious Wojownik(tak samo jak wyżej ):Finrod Neutralne: Dowódca Buntowników:Stratos Buntownik1: Buntownik2: Buntownik3: Buntownik4: Farmer(pomaga drużynie, daje informacje): Nauczyciel(ze szkoły! bleee ): Biedak1: Biedak2: Biedak3: Król Samerrii(niedawno odkrytego kontynentu, w którym jest baardzo ciepło :>): Zło: Zły Pan: Drakon Ciemny Mag: Darker Król Orków:Urk'Shai Król Minotaurów: Król Krasnoludów: Król Trolli: Król Ciemnych Elfów:Vlad Wojownik Krwi1:Cloy Wojownik Krwi2:Sezu Wojownik Krwi3: Wojownik Krwi4: Wojownik Krwi5: Zamachowiec1(w którymś momencie będzie napadał króla): Zamachowiec2(w którymś momencie będzie napadał króla): Prosiłbym o jak najszybsze zgłoszenie się do fake'a. Będzie edytowany ten post, by dodać zgłoszone rolę, lub nowy, zależy. Pozdro, Szymor~ --------------UWAGA!!!!!!--------------------------- Rekrutacja będzie trwała do 16 lutego 07! Po terminie wolne imiona będą wymyślane. @EDIT: Wymyślone jest imię króla orków:Urk'shai @Down: Przyjęty.. Ale zrób out, ok? Bo w tym doświadczenia nie mam :) @Str4t0s Przyjęty :) @Down: Sezowaty, ty będziesz miał nick Sezu( bo to ty xP), a outfit - mile widziany ;) |
Ja chce byc Wojownik Krwi1. Jak chcesz moge zrobic outfit jesli potrzebujesz.
@up Nie musisz przypominac o rekrutacji, bo i tak duzo miejsca zajmuje xD |
ja moge byc dowodca buntownikow
nick Stratos |
@Szymorferooor
Ja moge byc Wojownikiem Krwi 2 Jak chcesz Outfit to na PW Ci napisze. |
Ja chcę być Wojownikiem Krwi2.
Nick Aremoos. Aha czy potrzebujesz też outfitu? |
W razie czego(gdyby brakowalo ludzi) daj mnie jako przyjaciela bohatera pod nikiem Daeron z tym outem http://img329.imageshack.us/img329/7...mnikly6nm2.png
|
@up:
Outfity mile widziane i wszyscy up przyjęci :D aremoos, ty wojownik krwi 3 będziesz, co za różnica? ;p REKRUTACJA! Obsady: Dobro: Główny Bohater: Imię Wymyślone przezemnie(Kal) Czarodziejka: Król(na końcówkę nicku będzie "Najwyższy"): Książe:Western Wyrocznia: Dammarus Król Elfów:Acceb Strażnik Więzienny1: Strażnik Więzienny2: Strażnik Więzienny3: Kapłan(sługa wyroczni): Przyjaciel Bohatera1: Dareon Przyjaciel Bohatera2: Przyjaciel Bohatera3: Książe Elfów:Athun Mag Dobra: Podróżnik(dołączy się do drużyny w pewnym momencie):Verious Wojownik(tak samo jak wyżej ):Finrod Neutralne: Dowódca Buntowników:Stratos Buntownik1: Buntownik2: Buntownik3: Buntownik4: Farmer(pomaga drużynie, daje informacje): Nauczyciel(ze szkoły! bleee ): Biedak1: Biedak2: Biedak3: Król Samerrii(niedawno odkrytego kontynentu, w którym jest baardzo ciepło :>): Zło: Zły Pan: Drakon Ciemny Mag: Darker Król Orków:Urk'Shai Król Minotaurów: Król Krasnoludów: Król Trolli: Król Ciemnych Elfów:Vlad Wojownik Krwi1:Cloy Wojownik Krwi2:Sezu Wojownik Krwi3:Aremoos Wojownik Krwi4: Wojownik Krwi5: Zamachowiec1(w którymś momencie będzie napadał króla): Zamachowiec2(w którymś momencie będzie napadał króla): Prosiłbym o jak najszybsze zgłoszenie się do fake'a. Będzie edytowany ten post, by dodać zgłoszone rolę, lub nowy, zależy. Pozdro, Szymor~ --------------UWAGA!!!!!!--------------------------- Rekrutacja będzie trwała do 16 lutego 07! Po terminie wolne imiona będą wymyślane. |
Tu masz outfit. Wez ten z mieczem. Jeżeli będzie akcja jak się biją to wes z mieczem w ręku. A jak nie to na plecach xD
http://img64.imageshack.us/img64/9697/mojoutfitvo0.png |
@up:
Thx za outfit ;) @topic: Hej, nie bójcie się mnie! Nie gryzę! Stań na przeciw swojemu losowi i zgloś się do rekrutacji! DAWAĆ OUTFITY! Bo jak nie to... :D będa brzydkie, bo nie umiem za bardzo kolorować. Obsady: Dobro: Główny Bohater: Imię Wymyślone przezemnie(Kal) Czarodziejka: Król(na końcówkę nicku będzie "Najwyższy"): Książe:Western Wyrocznia: Dammarus Król Elfów:Acceb Strażnik Więzienny1: Strażnik Więzienny2: Strażnik Więzienny3: Kapłan(sługa wyroczni): Przyjaciel Bohatera1: Dareon Przyjaciel Bohatera2: Przyjaciel Bohatera3: Książe Elfów:Athun Mag Dobra: Podróżnik(dołączy się do drużyny w pewnym momencie):Verious Wojownik(tak samo jak wyżej ):Finrod Neutralne: Dowódca Buntowników:Stratos Buntownik1: Buntownik2: Buntownik3: Buntownik4: Farmer(pomaga drużynie, daje informacje): Nauczyciel(ze szkoły! bleee ): Biedak1: Biedak2: Biedak3: Król Samerrii(niedawno odkrytego kontynentu, w którym jest baardzo ciepło :>): Zło: Zły Pan: Drakon Ciemny Mag: Darker Król Orków:Urk'Shai Król Minotaurów: Król Krasnoludów: Król Trolli: Król Ciemnych Elfów:Vlad Wojownik Krwi1:Cloy Wojownik Krwi2:Sezu Wojownik Krwi3:Aremoos Wojownik Krwi4:Krolon Wojownik Krwi5: Zamachowiec1(w którymś momencie będzie napadał króla): Zamachowiec2(w którymś momencie będzie napadał króla): Prosiłbym o jak najszybsze zgłoszenie się do fake'a. Będzie edytowany ten post, by dodać zgłoszone rolę, lub nowy, zależy. Pozdro, Szymor~ --------------UWAGA!!!!!!--------------------------- Rekrutacja będzie trwała do 16 lutego 07! Po terminie wolne imiona będą wymyślane. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:11. |