![]() |
mielismy szanse ... na deada;p
|
no wlasnie co z tym alunirem?? wycofuje sie?? ciekawe czemu tak jest, boi sie czy co? albo moze chce wbic w spokoju 200lvl
|
Dobra chlopaki, nie ma co sie przejmowac! Jedziemy, jedziemy!
Robcie jakis open battle czy cos. A tak btw. Malo osob sie cos z DPFT loguje :( przestraszyli sie czy cos? |
wiekszosc pracuje albo sie uczy ;P a nie tak jak wiekszosci z Beach ciagle online
|
:) moze i masz racje
a co z open battle? |
[quote=Soul Hunter;1189650]no patrz...pożycz mu kasę, a może się wykupi..
wiesz, że jeśli przegrają to nie pograsz za długo - taka moja przepowiednia [quote] mi przepowiedzieli 6 w totka i ciagle niemam ;( |
tak btw to jest 3:1
Abyheari Zenor Jan 08 2007, 17:28:55 CET Killed at Level 137 by Tiuso |
Cytuj:
|
@Notop: lol nie padles tylko dlatego ze ci Polacy z DPFT dupe uratowali i mogles sie wyplacic i nie zaliczyc zgona pozniej, a jak przegraja ta wojne to twoja osoba na tym serwie bedzie powazana jak kazdy gostek co mu sie udalo z rooka wyjsc :] choc wlasciwie i teraz nie najlepiej z tym - gdyby ktos cie chcial z jakiegos spawna wykopac czy cos takiego to i tak pewnie z duzym oporem by sie nie spotkal - teraz jest gorzej niz przed wojna z 7k a jesli dpft przegraloby tą wojne to juz bedzie totalne dno (chyba domyslasz sie czemu nie dostales inva do beach zaraz po tym jak zostalo stworzone i wszyscy z twojej bylej gildi tam poszli "fosa doesn't like sua nanananaa" i nie tylko on :P) ... w sumie to moze taka gra ci sie podoba ... no ale o gustach sie nie dyskutuje :D
|
Soul Shady zaplacil:)
|
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH xD
|
to nowy owner :) wiec mu sie nie dziwie ;P
|
no ciekawie to sie zapowiada tak czy owak bedzie cos sie dzialo ;)
|
Cytuj:
przez takich wielkich Polakow wiekszosc jest hunted ,a z tego co slyszalem to fosfik nic nie mial do notopa (moze zle slyszalem):baby: ps.najgorsze jest to jak Polak rzadzi Polakiem |
ehh czy forum wkoncu zacznie na tibia.com dzialac...:Dmoze oni juz o nim zapomnieli^^
|
Cytuj:
10-lecie tibii to zarazem jej koniec , dzialalnosc ma sie zakonczyc z dniem 31.01.2007 roku. Tak podal dziennik Fakt, i co my teraz poczniemy:( |
Soltys robi czystki w dpft:D troche typa polecialo np. Fary/Chambawamba
|
a ty aro po której stronie będziesz ?
|
Cytuj:
Ofc 80% Polakow w DPFT to PA i nie ma co ukrywac ze tak nie jest xD co nie zmienia faktu ze jakby nie oni to Notop nie moglby sie wyplacic i grac tzn wyplacilby sie na bank ale pozniej by padl i dalej hunted :P ... a Fosfik go nie lubi i tyle :P nie wiem za co ale tak jest :P ah i nie traktowac tego jako jakas propagande :P bo i tak to czy Sua dojdzie do kogos czy nie to i tak nic nie zmienia bo jak sam mowi nie moze sie prawie ruszac co wyklucza jakakolwiek walke a chara pewnie nie da - tylko chodzi mi o to ze przekonanie ze jak DPFT przegra i Polacy z DPFT poleca to nic sie nie zmieni w jego i innych ludzi sytuacji jest conajmniej bledne :] |
Myślę że dpft nie będzie miało szans na open battle, porównajcie sobie choćby ilość ludzi... Pozostają im masslogi ;p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:25. |