Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Berylia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=197)
-   -   Wydarzenia z Berylii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=98171)

Jinikao 27-11-2006 19:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Corso (Post 1100867)
Żał takich postów jakie Ty piszesz , ale wiem czym to jest spodowane.
Podobno "twoi kumple" tacy jak Tinup Kith ciągle Cię tyrają i brechtają z Ciebie (tak mi Tinup powiedział w rl) :D

Haha ten twoj Tinup xD, a powiedzial ci ze ma hunta na Askarze bo zaatakowal mego rl brata??:D

Igrexou 27-11-2006 19:33

@Jinikao

Chodzi ci o Jima zapewne ta?

huh... Jakby on nie był w domination nie mialby nic do gadania mimo takiego lvla... a nawet mimo tego, że jest w domination też w sumie wiele nie ma do gadania... ~~

Patrick II 27-11-2006 19:44

Btw- od kiedy Aga umie szwedzki?
21:38 Aga [130]: döda cuchen nu[/quote]

Trzeba Nauczyc Sie Obslugiwac :

http://www.worldlingo.com/en/product...ranslator.html

Wszystkie jezyki ;d:)

Jinikao 27-11-2006 20:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Igrexou (Post 1101297)
@Jinikao

Chodzi ci o Jima zapewne ta?

huh... Jakby on nie był w domination nie mialby nic do gadania mimo takiego lvla... a nawet mimo tego, że jest w domination też w sumie wiele nie ma do gadania... ~~

Ta chodzi mi o Jima ty moj maly Acc traderze:]
Tinup byl madry i go zaatakowal :] Potem twierdzil ze to na zarty, Pozatym co z tego ze jest w Domination? Jego sprawa i jego posatc i to za nim poszla cala gildia:]

Vatariel 27-11-2006 20:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Klucio (Post 1100948)
Jak wyglądała ta sytuacja :D ?
Nikt chyba nawet dla zartów nie pisze ze ma 10 czy 4632476 ownerów :D ?

pOzDrO DlA VaTa...

No chyba nikt nie ma tylu ownerów w Tibi (specjalnie napisałem 10 i jeszcze że sharuje a Ajo) a na pewno nie pisałby o nich na forum jakbym już sharował... natrafiłem na Gm'a z brakiem poczucia humoru.

Klucio 27-11-2006 20:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vatariel (Post 1101441)
No chyba nikt nie ma tylu ownerów w Tibi (specjalnie napisałem 10 i jeszcze że sharuje a Ajo) a na pewno nie pisałby o nich na forum jakbym już sharował... natrafiłem na Gm'a z brakiem poczucia humoru.

No przeciez nie twierdze ze grasz w tych 10... Bo troche poklepane na ryj... :D:D:D:D:D:D Tylko skad taki pomysł :D ?:] :] :] :]

Brudinho 27-11-2006 21:05

Cytuj:

Ey chlopcy teraz uwaga bo mamy w naszych szeregach na forum gracza z ruin Lepiej nic nie pisac bo bedziecie miec hanta !xD
o_o kurde nie pomyślałem teraz to dopiero mam przesrane lepiej z depo nie wychodzić :)

Hmm co do blackd to lepiej żeby nie brał, prawda to że kiedys rozdawali a później hacki były :> A hacka nikomu nie życze :/

Cytuj:

Btw- od kiedy Aga umie szwedzki?
21:38 Aga [130]: döda cuchen nu

Trzeba Nauczyc Sie Obslugiwac :

http://www.worldlingo.com/en/product...ranslator.html

Wszystkie jezyki ;d[/quote]

Hmm ok a skąd obsługa znaków :> chodzi mi o "ö" wiem mogła to wkleić ale czy w momencie wklejenia tego do gry, nie powinien wyjść krzaczek(np jak w przypadku polskich znaków) :>

Cytuj:

Mnie to śmieszy :D Pisałeś już odwołanie :> Jak nie to na święta dostaniesz fajny prezent :] Znaczy oddadzą ci postać :P

Guardian anubite 27-11-2006 21:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jinikao (Post 1101440)
Ta chodzi mi o Jima ty moj maly Acc traderze:]
Tinup byl madry i go zaatakowal :] Potem twierdzil ze to na zarty, Pozatym co z tego ze jest w Domination? Jego sprawa i jego posatc i to za nim poszla cala gildia:]

Niby jestes mądry itp.. nie twierdze że nie ale to jest forum o beryli a nie jak podejrzewam askarze , a twoja wypowiedz nic nie wnosi do tematu.

--
Vatariel możesz sie odwołać , to nie problem dzięki mnie np. jak odowłałem się do samego cipsoftu oddeletowali Netana więc wiesz .. wystarczy dobrze zformułować treść :D pewnie to wiesz tylko tak sobie pisze

Jinikao 27-11-2006 22:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Guardian anubite (Post 1101703)
Niby jestes mądry itp.. nie twierdze że nie ale to jest forum o beryli a nie jak podejrzewam askarze , a twoja wypowiedz nic nie wnosi do tematu.

--
Vatariel możesz sie odwołać , to nie problem dzięki mnie np. jak odowłałem się do samego cipsoftu oddeletowali Netana więc wiesz .. wystarczy dobrze zformułować treść :D pewnie to wiesz tylko tak sobie pisze

Heh to byl komentarz do tego co napisal koles kilka postow wyzej. Moze usatlimy cos ok? Pierw uczysz sie czytat, pozniej czytasz tekst, dalej czytasz po raz drugi, a na koncu zaczynasz medytowac nad tym( ta myslenie to za malo w twoim wypadku) i wtedy dopieor piszesz to co chciales

Guardian anubite 27-11-2006 23:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jinikao (Post 1101785)
Heh to byl komentarz do tego co napisal koles kilka postow wyzej. Moze usatlimy cos ok? Pierw uczysz sie czytat, pozniej czytasz tekst, dalej czytasz po raz drugi, a na koncu zaczynasz medytowac nad tym( ta myslenie to za malo w twoim wypadku) i wtedy dopieor piszesz to co chciales

Wiem czego to się tyczyło ale to nie stwierdza faktu że nie wniosło to nic do tematu , tylko wyobraż sobie ja tu wjadę z thoria , ktoś inny z samerą , ktoś z guardią i powstanie syf

Bilduulach 28-11-2006 08:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rev'ico (Post 1100974)
Moze jakis Frag ?? ale chyba na nim Gahaha XD

Racja, Twoja możliwość jest bardziej możliwa8o . Corso pilnuj się śmierć jest bliska. Rev'ico możesz sie wykazać wrag na corsie mile widziany:cup: :cup: :cup:

Gallar 28-11-2006 09:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Brudinho (Post 1101593)
Hmm co do blackd to lepiej żeby nie brał, prawda to że kiedys rozdawali a później hacki były :> A hacka nikomu nie życze :/

Taki offtopic, ja tam blackd od prawie roku uzywam, przez raczki mi sie przewinela masa charow od pierwszych do 100+ lvli i haka nie mialem jakos.
Widac blackd haxzrz0rzuje ino berylijczykow.
I jak bardzo nie chce, zeby sie okazalo ze w blackd keylogger to jednak tak samo bym chcial, zeby Corso zalapal hacka.
Asslicker detected ;>

Corso 28-11-2006 09:44

Po całodniowym siedzeniu w pz. W nocy ls rusza do ataku

Ka'lel
Nov 28 2006, 00:41:32 CET Killed at Level 66 by Malihra Zavanda and by Choseer

@Rev'ico
Więc czekam aż mnie zabijesz xDDD Cały dzień expiłem i nikt nie przyszedł :(

Guardian anubite 28-11-2006 11:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Corso (Post 1102170)
Po całodniowym siedzeniu w pz. W nocy ls rusza do ataku

Ka'lel
Nov 28 2006, 00:41:32 CET Killed at Level 66 by Malihra Zavanda and by Choseer

@Rev'ico
Więc czekam aż mnie zabijesz xDDD Cały dzień expiłem i nikt nie przyszedł :(

Jakbys expił caly dzien to by ci lvl wpadł chyba ze na ratach pod thais siedziałeś:) nie cwaniakuj za dużo wyszedłeś zabiłeś dwa cyclopy i wielkie expienie.. na ciebie przyjdzie jeszcze czas

Gallar 28-11-2006 11:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Guardian anubite (Post 1102224)
Jakbys expił caly dzien to by ci lvl wpadł chyba ze na ratach pod thais siedziałeś:) nie cwaniakuj za dużo wyszedłeś zabiłeś dwa cyclopy i wielkie expienie.. na ciebie przyjdzie jeszcze czas

Cicho, Corso jest w Ruin to jest boss i postrach całej tibii. Idę o zakład ze nawet Logain się go boi ; - ), a Guido do codziennej modlitwy dodaje 'i oby mnie Corso nie dopadł, amen'.
Kozak wielki a pewnie gdzieś pod dp sobie ubił rata/buga czy coś w ten deseń i r0xi .
Ale masz racje, przyjdzie na niego czas ;- )

Corso 28-11-2006 13:33

Nie ubiłem rata żadnego ,bo expiłem na orcach na edron i trochę na pohu

@Guardian
No to czekam na Ciebie chłopie , z tego co wiem to kupiłeś nową postać, która jest tera w LS (tak wynika z naszej rozmowy na gg). Pewnie i przyjdzie na mnie czas nie spodziewam się wygrać tej wojny bez zaliczenia deda :)

Guardian anubite 28-11-2006 13:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Corso (Post 1102283)
Nie ubiłem rata żadnego ,bo expiłem na orcach na edron i trochę na pohu

@Guardian
No to czekam na Ciebie chłopie , z tego co wiem to kupiłeś nową postać, która jest tera w LS (tak wynika z naszej rozmowy na gg). Pewnie i przyjdzie na mnie czas nie spodziewam się wygrać tej wojny bez zaliczenia deda :)

Niewiem jak ty ale ja nie mam zwyczaju wydawać kase rl na tibie : ) nawet glupiego pacc wole za tibia cash kupić więc wiesz :) nic nie kupilem ... sam zrobilem coś , narazie sie nie dowiesz co
erig.net
28 Nov 2006 +48,826 107 83 8,944,515
jeżeli cały dzień expiąc wbija sie 83ek niecałe 50k expa to musisz być lamerem na prawdę:) w cały dzien to 300+k wbijesz

Bilduulach 28-11-2006 14:06

Corso jak tak dalej będziesz expil to zostaniesz best playerem na Beryli:baby: . Dzis spotkałem Rizzle pogadaliśmy powiedział dokladnie to samo "na corsa nadejdzie czas ". Miej się na baczności :evul:. Przed chwilka widziałem jak Rizzlaa gonił Excaila
Excail
Nov 28 2006, 13:12:37 CET Killed at Level 119 by Rizzlaa and by Asco Moor

Guardian anubite 28-11-2006 14:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bilduulach (Post 1102302)
Corso jak tak dalej będziesz expil to zostaniesz best playerem na Beryli:baby: . Dzis spotkałem Rizzle pogadaliśmy powiedział dokladnie to samo "na corsa nadejdzie czas ". Miej się na baczności :evul:. Przed chwilka widziałem jak Rizzlaa gonił Excaila

I go dogonił
Nov 28 2006, 13:12:37 CET Killed at Level 119 by Rizzlaa
and by Asco Moor

Szkut 28-11-2006 20:07

Nasz dyktator padl:D
A co z ponckiem? ma facca prawie wogole sie nie loguje ..

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:53.