![]() |
Cytuj:
|
@Jinikao
Chodzi ci o Jima zapewne ta? huh... Jakby on nie był w domination nie mialby nic do gadania mimo takiego lvla... a nawet mimo tego, że jest w domination też w sumie wiele nie ma do gadania... ~~ |
Btw- od kiedy Aga umie szwedzki?
21:38 Aga [130]: döda cuchen nu[/quote] Trzeba Nauczyc Sie Obslugiwac : http://www.worldlingo.com/en/product...ranslator.html Wszystkie jezyki ;d:) |
Cytuj:
Tinup byl madry i go zaatakowal :] Potem twierdzil ze to na zarty, Pozatym co z tego ze jest w Domination? Jego sprawa i jego posatc i to za nim poszla cala gildia:] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Hmm co do blackd to lepiej żeby nie brał, prawda to że kiedys rozdawali a później hacki były :> A hacka nikomu nie życze :/ Cytuj:
Trzeba Nauczyc Sie Obslugiwac : http://www.worldlingo.com/en/product...ranslator.html Wszystkie jezyki ;d[/quote] Hmm ok a skąd obsługa znaków :> chodzi mi o "ö" wiem mogła to wkleić ale czy w momencie wklejenia tego do gry, nie powinien wyjść krzaczek(np jak w przypadku polskich znaków) :> Cytuj:
|
Cytuj:
-- Vatariel możesz sie odwołać , to nie problem dzięki mnie np. jak odowłałem się do samego cipsoftu oddeletowali Netana więc wiesz .. wystarczy dobrze zformułować treść :D pewnie to wiesz tylko tak sobie pisze |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Widac blackd haxzrz0rzuje ino berylijczykow. I jak bardzo nie chce, zeby sie okazalo ze w blackd keylogger to jednak tak samo bym chcial, zeby Corso zalapal hacka. Asslicker detected ;> |
Po całodniowym siedzeniu w pz. W nocy ls rusza do ataku
Ka'lel Nov 28 2006, 00:41:32 CET Killed at Level 66 by Malihra Zavanda and by Choseer @Rev'ico Więc czekam aż mnie zabijesz xDDD Cały dzień expiłem i nikt nie przyszedł :( |
Cytuj:
|
Cytuj:
Kozak wielki a pewnie gdzieś pod dp sobie ubił rata/buga czy coś w ten deseń i r0xi . Ale masz racje, przyjdzie na niego czas ;- ) |
Nie ubiłem rata żadnego ,bo expiłem na orcach na edron i trochę na pohu
@Guardian No to czekam na Ciebie chłopie , z tego co wiem to kupiłeś nową postać, która jest tera w LS (tak wynika z naszej rozmowy na gg). Pewnie i przyjdzie na mnie czas nie spodziewam się wygrać tej wojny bez zaliczenia deda :) |
Cytuj:
erig.net 28 Nov 2006 +48,826 107 83 8,944,515 jeżeli cały dzień expiąc wbija sie 83ek niecałe 50k expa to musisz być lamerem na prawdę:) w cały dzien to 300+k wbijesz |
Corso jak tak dalej będziesz expil to zostaniesz best playerem na Beryli:baby: . Dzis spotkałem Rizzle pogadaliśmy powiedział dokladnie to samo "na corsa nadejdzie czas ". Miej się na baczności :evul:. Przed chwilka widziałem jak Rizzlaa gonił Excaila
Excail Nov 28 2006, 13:12:37 CET Killed at Level 119 by Rizzlaa and by Asco Moor |
Cytuj:
Nov 28 2006, 13:12:37 CET Killed at Level 119 by Rizzlaa and by Asco Moor |
Nasz dyktator padl:D
A co z ponckiem? ma facca prawie wogole sie nie loguje .. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:53. |