Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Vison vs Duskiness (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=126948)

TaakHckaaT 08-06-2007 19:29

Look: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=132845 8o8o8o

Fake?

Flows 08-06-2007 19:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sallceson (Post 1472381)
Hak mi pliiiizzzz ??

a btw gdzie do cholery masz te sygraturke????

bum

a i chyba tego nie bylo...

Tutii Frutti
Banished: until Jul 05 2007, 09:52:23 CEST because of hacking

TUTII MIAŁ HACKA :/

H.L 08-06-2007 19:57

Mial dostac jeszcze rooka

druiDxD 08-06-2007 22:02

^ Pro Zawodnik !

Cyrillus 08-06-2007 22:18

chyba przestane grac w tibie... z long swordem i arrowkami na peking? ... bursty od dysta ; oo ehh

neutral.forum.fighter 09-06-2007 09:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cyrillus (Post 1473397)
chyba przestane grac w tibie... z long swordem i arrowkami na peking? ... bursty od dysta ; oo ehh

hmm pomysl fajny, ale z tego co widac sorc bedzie nudny(no i jeszcze go oslabia) :P
tyle broni dla knighta i wogole

Suppcio 09-06-2007 13:42

Yakapushi Mastah
Jun 09 2007, 12:25:38 CEST Killed at Level 145 by Zwidek

X) ?

sallceson 09-06-2007 14:00

duskiness zaczęło expic wiec w koncu musialo do tego dojść

wrogonastawiony 09-06-2007 15:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez neutral.forum.fighter (Post 1474107)
hmm pomysl fajny, ale z tego co widac sorc bedzie nudny(no i jeszcze go oslabia) :P
tyle broni dla knighta i wogole

Dlaczego ma byc nudny ? Prawie nic sie nie zmieni.. zmiany nie dotycza run, to po pierwsze :)
Chodzi wam pewnie o to ze z levelem nie bedzie rosła sila - teraz bedzie sprawiedliwie =] Ale byla wzmianka cos o tym ze wzamian za to co kilka poziomow bedzie sie dostawalo bonus do ataku - oco w tym chodzi to nie wiem.

Elisabett 09-06-2007 15:33

Gohan Oblivion
Banished: until Jun 24 2007, 14:24:37 CEST because of excessive unjustified player killing

druiDxD 09-06-2007 15:35

@wrogonastawiony

Czemu ma byc sprawiedliwie? Jak nie umiesz wbic lvla to slabo bijesz... proste ;O To swego rodzaju nagroda za pg ziomek... A teraz bede ciskal sd po 250 lub jakis 150 ek bedzie mogl zmiazdzyc takiego czipsa? ;O beka nie?

Master of Puppets 09-06-2007 15:49

Juz od kilku lat ludzie narzekaja przed update, ale idzie sie przyzwyczaic (look soule, look stamina)

Napster 09-06-2007 15:59

@Ymy:
Mu chodziło chyba o to, że pall to nie sorc czy druid i nie będzie tak mocno walił z sd jak prof. magiczna :p Też uważam to za "sprawiedliwe" :)

Nicole Sunrise 09-06-2007 16:02

Imargam jestes low'em zeby wchodzic na guardie i podawac sie za mnie po to zeby wyludzic GG od moich memberow i wyslac im plik po czym wbic na postac jednego z nich i krasc od kogo sie da. Przypuszczam ze matka w dziecinstwie Ci cukierkow odmawiala na zakupach, to musiales krasc ;)

P.S: Zacytuje Ciebie "Furora 1: 0 Roger", To nie mi przykrosc zrobiles tylko tym ktorych okradles.. Ja na tym nic nie stracilem.

Obiecuje Ci tylko ze Vision straci wiecej na blessy niz ty zyskales na Guardii.

@down
Milcz.

Cyrillus 09-06-2007 16:11

@master
soule i stamina to i tak dobra rzecz... ale czytajac to juz nie bedzie takiego czegos ze f axe to najlepsza bron jednoreczna na ktora moga se pozwolic lvlki 70+... beda jakies axy bumerangi ;p

@up
ja bym sie klocil kto tu jest nie wychowany... ty wjezdzajac na rodzine ;<<?

Joson*) 09-06-2007 16:16

Ja tam lubie krzysia i age :)
Btw. slyszalem ze nowa cukiernia na rogu otwarta ^^

Widzialem_Bota_Cien 09-06-2007 17:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cyrillus (Post 1475175)
@up
ja bym sie klocil kto tu jest nie wychowany... ty wjezdzajac na rodzine ;<<?

uważając zdanie "Przypuszczam ze matka w dziecinstwie Ci cukierkow odmawiala na zakupach, to musiales krasc" za wjeżdżanie na rodzinę mogę wywnioskować że wybierasz sie dopiero do gim ;(
to zdanie ma pokazać jego słabość do okradania innych a nie tego ze jego matka była jakaś nie taka
a nawet jeśli głębiej spojrzeć w to zdanie to można wywnioskować że miał bystra mamę bo wcześnie zauważyła że jej dziecko nie zasługuje na cukierki o.O?

Dalej nie będę ci tłumaczył bo stwierdzam że taka porcja wiedzy na dziś ci starczy...

neutral.forum.fighter 09-06-2007 21:53

nie wiem czy dobrze czytalem i nie chce mi sie sprawdzac ale na temat tych bumerangow to tylko taki czar do ktorego uzywa sie tej broni jakiej ma sie na sobie chyba nie bedzie jako takich pociskow do tego :D:D:D

Res'tes 10-06-2007 00:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Joson*) (Post 1475189)
Ja tam lubie krzysia i age :)
Btw. slyszalem ze nowa cukiernia na rogu otwarta ^^

WoW aż tak Cie to smieszy? Pokaż siebie beybe plax!!!! ;*

Wjeżdżając na kogoś wygląd, pokazujesz swój poziom inteligencji...

A to że lubisz jakiś tam ziomków, nie musisz się tym podniecać tutaj, wszyscy wiemy że bardzo się tym ekscytujesz, ale możesz to w sobie stłamić, choć trochę przestać się tym podniecać...

sallceson 10-06-2007 00:34

@res'tes
zgadzam sie z podpisem

@update
czytając najnowsze infa zaczynam się bać...

@
człowiek nie lata? na pewno?
http://www.zedge.net/videos/176/gymnast-fun-video/
tutaj lata :d

Cyrillus 10-06-2007 00:49

@widzialem~
ale musi do mamusi sie odwolywac ; >>
@neutral
tak zle przeczytalem ; p

neutral.forum.fighter 10-06-2007 09:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wrogonastawiony (Post 1475031)
Dlaczego ma byc nudny ? Prawie nic sie nie zmieni.. zmiany nie dotycza run, to po pierwsze :)
Chodzi wam pewnie o to ze z levelem nie bedzie rosła sila - teraz bedzie sprawiedliwie =] Ale byla wzmianka cos o tym ze wzamian za to co kilka poziomow bedzie sie dostawalo bonus do ataku - oco w tym chodzi to nie wiem.

tak jak powiedzialem w porownaniu do sorca knight dostanie nowe bronie i bedzie ich 60 jak napisane w "teaserze" no gra bedzie w koncu urozmaicona no, ale chyba o to walczyliscie te dlugie lata po tym jak sorcerer byl maszynka do expienia :P

a co do tych poziomow to mysle ze na jakies 5 lvl dostaniesz bonus w postaci +2 do vis albo cos w tym stylu :D

jak dla mnie kiedys bylo lepiej dlugi exp sorcem runami, cholernie ciezko bylo wbic ten poziom, ale za to sila sorca po tym byla przyzwoita, a i sorcow bylo tylko kilku na serverze no i kazdy knight sie liczyl nawet 50 lvl na wojnie bo runki lecialy z lapy, no ale cipsoft zmienil bo polowa i tak korzystala z botow do strzelania wiec nie bylo sensu

Master of Puppets 10-06-2007 10:50

Ta. I moim zdaniem tibia zeszla na psy od tego czasu =p

Res'tes 10-06-2007 10:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master of Puppets (Post 1476702)
Ta. I moim zdaniem tibia zeszla na psy od tego czasu =p

Ciekawe jak Ty byś urozmaicał grę za te 360zł na rok które wydaje na pacc, pewnie byś rozdał co 5 lvli kupki po 100cc, i jazda idzcie sobie expić exp x 5.

Moim zdaniem updaty są coraz lepsze, nie dlatego że gram knightem, tylko dlatego że np. po wprowadzeniu addonów widać kto jest "mastah" hlvl, i kogo stać na lepszy strój, a nie wszyscy , nawet 8 lvlki które mają pacca wyglądają np. jak Taif.

Choćby ten update, prowadzą teraz że lepsze bronie od lepszego lvla, a nie 15 knight sobie wyskilował skile i Ci po ofie z SoVe kupionym na allegro lata na non(noob)-pvp. To jest żal ; d

Choć z 2 strony boję się, że cena SoVa spadnie do drastycznej ilości, i teraz każdy będzie mógł mieć kupkę SoVów w domku....

neutral.forum.fighter 10-06-2007 11:11

widze ze nawiazales do cen sovow
to mnie irytuje dlaczego lepszy miecz jak avanger widze po 400k, a sov ktory jest slabszym mieczem lata po 1kk

sallceson 10-06-2007 11:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CM Craban
The new weapons will not mean that weapons like the SCA, thunder hammer or SOV will be weaker than before. It also is not planned to provide weapons significantly above those. They will still be the top rate weapons.
The new weapons are actually meant to close the gaps in strength of weapons. We want to provide new weapons every 5 levels for every fighting style and weapon class. So the effect will only be that knights will have more to chose from, and that high rate weapons like the ones mentioned will not be very useful in the hands of a low level knight. We are of the opinion that for example a SOV as a very good weapon also requires a lot of experience to handle right.

wniosek ? sov, sca i th beda dalej najlepsze - bronie ktore sie pojawia po prostu wypełnia luki miedzy poszczególnymi brońmi

na przykladzie jednorecznych axów - najlepszy jest SCa (50 atk, 30 def) a drugi jest fire axe (38 atk, 16 def) wiec pojawi się kilka broni MIEDZY sca a fire axe i do tego SCA bedzie mozna uzywac dopiero od np 100 lvl
to samo ze swordami (bs a SoV)

fakt cena troszke spadnie bo w koncu bedzie wybór miedzy sca za 1kk a bronia mimimalnie gorsza za np 500k

Bert 10-06-2007 11:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez neutral.forum.fighter (Post 1476727)
widze ze nawiazales do cen sovow
to mnie irytuje dlaczego lepszy miecz jak avanger widze po 400k, a sov ktory jest slabszym mieczem lata po 1kk

No wlasnie... bo na POIa idzie po kilkadziesiat osob i z tego potem jest kilkanascie Avengerow ktorych nie ma kto kupowac...

Master of Puppets 10-06-2007 12:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Res'tes (Post 1476712)
Ciekawe jak Ty byś urozmaicał grę za te 360zł na rok które wydaje na pacc, pewnie byś rozdał co 5 lvli kupki po 100cc, i jazda idzcie sobie expić exp x 5.

Wielu graczy, w tym ja, uwaza ze klient 7.4 byl najlepszy. Fakt ze przewijala sie tam masa boterow, ale byl klimat. Ludzie nie expili ile sie da, nikomu nie zalezalo na wbijanie super ilosci expa, liczyl sie hunt, liczyla sie zabawa.

Gelt 10-06-2007 13:17

@Master of Puppets
Podpisuje się obiema rękami... I nogami pod Twoimi słowami ;) Pamiętam tę cudną szatę graficzną, te śmieszne wyglądy itemków :D Teraz jak widze robi nam się drugi Lineage 2 z Tibii... Jedyny plus to istotnie pomysł z addonami. Uważam ze urozmaica to grę :) Ale i tak stara Tibia rox. Ehhh... Ci UH-makerzy pod depo :D

@edit
Zapomniałem dodac, ze wtedy noobów było jakieś 10x mniej... Z tego co pamiętam na swoim 1 rooku nie miałem ani jednego: Hunted od main!!! :D

neutral.forum.fighter 10-06-2007 14:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gelt (Post 1476989)
@Master of Puppets
Podpisuje się obiema rękami... I nogami pod Twoimi słowami ;) Pamiętam tę cudną szatę graficzną, te śmieszne wyglądy itemków :D Teraz jak widze robi nam się drugi Lineage 2 z Tibii... Jedyny plus to istotnie pomysł z addonami. Uważam ze urozmaica to grę :) Ale i tak stara Tibia rox. Ehhh... Ci UH-makerzy pod depo :D

@edit
Zapomniałem dodac, ze wtedy noobów było jakieś 10x mniej... Z tego co pamiętam na swoim 1 rooku nie miałem ani jednego: Hunted od main!!! :D

milo powspominac sam mialem 5 druidow :D

Milten 10-06-2007 14:31

Wiem że miło powspominać stare dobre czasy, ale chcecie żeby znowu zamknęli ten temat?

Grzegol 10-06-2007 14:56

Super fajnie wszystko ale chciałem przypomnieć że ten temat jest do rozmowy na temat wojny a nie przyszłych bądź przeszłych zmianach w Tibi ;)

FebroV 10-06-2007 15:11

@Grzegol

Narazie na furorze nic ciekawego się nie dzieje więc temat jest jaki jest:)

neutral.forum.fighter 10-06-2007 17:19

no dobra wiec widze nasze zwroty byly zle sformulowane(dobrze ze bluzgow nie bylo, a rozmowa byla calkiem na poziomie)
inaczej
jak myslicie czy imargam i spaaw po update beda lepsi i bardziej sie przydadza w wojnie niz jaka osoby ktore blokuja swoj team przed atakami przeciwnika :p??(teraz na temat :D??)

FebroV 10-06-2007 17:31

@UP
Hmm... myśle że będzie trudniej złożyć takiego knajcika jak ima czy spaaw ale znowu bez przesady:) Tylko TRUDNIEJ!Może teraz trzeba będzie troszke więcej myśleć:p

sallceson 10-06-2007 18:09

na pewno beda duzo silniejsi i przestana byc tylko ruchomym murem w waskim przejsciu i trudniej bedzie ich zabic ale bez przesady nei zrobia z najtów niezniszczalnych czołgów - okaze sie w praktyce jak to sie zmieni

btw dobrze ze obie strony maja ~200 ek z 9 mlvl bo jakby tylko jedna strona miala to zaraz by byl krzyk ze niesprawiedliwy update :D

Gelt 10-06-2007 18:13

Hmm... Na pewno będą przydatni. Co nie znaczy, że bardziej pancerni. Może nawet gorzej? Skupią się bardziej na ataku i mogą się niewyuhać...

@neutral.forum.fighter
Słyszałeś kiedyś o akcji jak kolo przez misslick zabił paru swoich UHmakerów UE? ;) Od razu BAN na miech :D Ah ta stara Tibia...

Master of Puppets 10-06-2007 18:25

Moim zdaniem knighty (zeby nie bylo offtopu z DUSKOW i VISION),
jezeli chodzi o zwyczajne PK zyskaja na sile, ale jezeli chodzi o wojne, to beda kim byli:
Cytuj:

ruchomym murem

Res'tes 10-06-2007 18:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master of Puppets (Post 1477771)
Moim zdaniem knighty (zeby nie bylo offtopu z DUSKOW i VISION),
jezeli chodzi o zwyczajne PK zyskaja na sile, ale jezeli chodzi o wojne, to beda kim byli:

Knightci nawet jak zyskają na sile, całe exhaused będą przeznaczali na uhanie się, więc nie mam mowy o jakiej kolwiek walce...

Suppcio 10-06-2007 19:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Res'tes (Post 1476712)

Moim zdaniem updaty są coraz lepsze, nie dlatego że gram knightem, tylko dlatego że np. po wprowadzeniu addonów widać kto jest "mastah" hlvl, i kogo stać na lepszy strój, a nie wszyscy , nawet 8 lvlki które mają pacca wyglądają np. jak Taif.

Choćby ten update, prowadzą teraz że lepsze bronie od lepszego lvla, a nie 15 knight sobie wyskilował skile i Ci po ofie z SoVe kupionym na allegro lata na non(noob)-pvp. To jest żal ; d

Choć z 2 strony boję się, że cena SoVa spadnie do drastycznej ilości, i teraz każdy będzie mógł mieć kupkę SoVów w domku....

Widzisz trafiłeś z kupnem chara x)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:52.