![]() |
|
Cytuj:
TUTII MIAŁ HACKA :/ |
Mial dostac jeszcze rooka
|
^ Pro Zawodnik !
|
chyba przestane grac w tibie... z long swordem i arrowkami na peking? ... bursty od dysta ; oo ehh
|
Cytuj:
tyle broni dla knighta i wogole |
Yakapushi Mastah
Jun 09 2007, 12:25:38 CEST Killed at Level 145 by Zwidek X) ? |
duskiness zaczęło expic wiec w koncu musialo do tego dojść
|
Cytuj:
Chodzi wam pewnie o to ze z levelem nie bedzie rosła sila - teraz bedzie sprawiedliwie =] Ale byla wzmianka cos o tym ze wzamian za to co kilka poziomow bedzie sie dostawalo bonus do ataku - oco w tym chodzi to nie wiem. |
Gohan Oblivion
Banished: until Jun 24 2007, 14:24:37 CEST because of excessive unjustified player killing |
@wrogonastawiony
Czemu ma byc sprawiedliwie? Jak nie umiesz wbic lvla to slabo bijesz... proste ;O To swego rodzaju nagroda za pg ziomek... A teraz bede ciskal sd po 250 lub jakis 150 ek bedzie mogl zmiazdzyc takiego czipsa? ;O beka nie? |
Juz od kilku lat ludzie narzekaja przed update, ale idzie sie przyzwyczaic (look soule, look stamina)
|
@Ymy:
Mu chodziło chyba o to, że pall to nie sorc czy druid i nie będzie tak mocno walił z sd jak prof. magiczna :p Też uważam to za "sprawiedliwe" :) |
Imargam jestes low'em zeby wchodzic na guardie i podawac sie za mnie po to zeby wyludzic GG od moich memberow i wyslac im plik po czym wbic na postac jednego z nich i krasc od kogo sie da. Przypuszczam ze matka w dziecinstwie Ci cukierkow odmawiala na zakupach, to musiales krasc ;)
P.S: Zacytuje Ciebie "Furora 1: 0 Roger", To nie mi przykrosc zrobiles tylko tym ktorych okradles.. Ja na tym nic nie stracilem. Obiecuje Ci tylko ze Vision straci wiecej na blessy niz ty zyskales na Guardii. @down Milcz. |
@master
soule i stamina to i tak dobra rzecz... ale czytajac to juz nie bedzie takiego czegos ze f axe to najlepsza bron jednoreczna na ktora moga se pozwolic lvlki 70+... beda jakies axy bumerangi ;p @up ja bym sie klocil kto tu jest nie wychowany... ty wjezdzajac na rodzine ;<<? |
Ja tam lubie krzysia i age :)
Btw. slyszalem ze nowa cukiernia na rogu otwarta ^^ |
Cytuj:
to zdanie ma pokazać jego słabość do okradania innych a nie tego ze jego matka była jakaś nie taka a nawet jeśli głębiej spojrzeć w to zdanie to można wywnioskować że miał bystra mamę bo wcześnie zauważyła że jej dziecko nie zasługuje na cukierki o.O? Dalej nie będę ci tłumaczył bo stwierdzam że taka porcja wiedzy na dziś ci starczy... |
nie wiem czy dobrze czytalem i nie chce mi sie sprawdzac ale na temat tych bumerangow to tylko taki czar do ktorego uzywa sie tej broni jakiej ma sie na sobie chyba nie bedzie jako takich pociskow do tego :D:D:D
|
Cytuj:
WoW aż tak Cie to smieszy? Pokaż siebie beybe plax!!!! ;* Wjeżdżając na kogoś wygląd, pokazujesz swój poziom inteligencji... A to że lubisz jakiś tam ziomków, nie musisz się tym podniecać tutaj, wszyscy wiemy że bardzo się tym ekscytujesz, ale możesz to w sobie stłamić, choć trochę przestać się tym podniecać... |
@res'tes
zgadzam sie z podpisem @update czytając najnowsze infa zaczynam się bać... @ człowiek nie lata? na pewno? http://www.zedge.net/videos/176/gymnast-fun-video/ tutaj lata :d |
@widzialem~
ale musi do mamusi sie odwolywac ; >> @neutral tak zle przeczytalem ; p |
Cytuj:
a co do tych poziomow to mysle ze na jakies 5 lvl dostaniesz bonus w postaci +2 do vis albo cos w tym stylu :D jak dla mnie kiedys bylo lepiej dlugi exp sorcem runami, cholernie ciezko bylo wbic ten poziom, ale za to sila sorca po tym byla przyzwoita, a i sorcow bylo tylko kilku na serverze no i kazdy knight sie liczyl nawet 50 lvl na wojnie bo runki lecialy z lapy, no ale cipsoft zmienil bo polowa i tak korzystala z botow do strzelania wiec nie bylo sensu |
Ta. I moim zdaniem tibia zeszla na psy od tego czasu =p
|
Cytuj:
Ciekawe jak Ty byś urozmaicał grę za te 360zł na rok które wydaje na pacc, pewnie byś rozdał co 5 lvli kupki po 100cc, i jazda idzcie sobie expić exp x 5. Moim zdaniem updaty są coraz lepsze, nie dlatego że gram knightem, tylko dlatego że np. po wprowadzeniu addonów widać kto jest "mastah" hlvl, i kogo stać na lepszy strój, a nie wszyscy , nawet 8 lvlki które mają pacca wyglądają np. jak Taif. Choćby ten update, prowadzą teraz że lepsze bronie od lepszego lvla, a nie 15 knight sobie wyskilował skile i Ci po ofie z SoVe kupionym na allegro lata na non(noob)-pvp. To jest żal ; d Choć z 2 strony boję się, że cena SoVa spadnie do drastycznej ilości, i teraz każdy będzie mógł mieć kupkę SoVów w domku.... |
widze ze nawiazales do cen sovow
to mnie irytuje dlaczego lepszy miecz jak avanger widze po 400k, a sov ktory jest slabszym mieczem lata po 1kk |
Cytuj:
na przykladzie jednorecznych axów - najlepszy jest SCa (50 atk, 30 def) a drugi jest fire axe (38 atk, 16 def) wiec pojawi się kilka broni MIEDZY sca a fire axe i do tego SCA bedzie mozna uzywac dopiero od np 100 lvl to samo ze swordami (bs a SoV) fakt cena troszke spadnie bo w koncu bedzie wybór miedzy sca za 1kk a bronia mimimalnie gorsza za np 500k |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Master of Puppets
Podpisuje się obiema rękami... I nogami pod Twoimi słowami ;) Pamiętam tę cudną szatę graficzną, te śmieszne wyglądy itemków :D Teraz jak widze robi nam się drugi Lineage 2 z Tibii... Jedyny plus to istotnie pomysł z addonami. Uważam ze urozmaica to grę :) Ale i tak stara Tibia rox. Ehhh... Ci UH-makerzy pod depo :D @edit Zapomniałem dodac, ze wtedy noobów było jakieś 10x mniej... Z tego co pamiętam na swoim 1 rooku nie miałem ani jednego: Hunted od main!!! :D |
Cytuj:
|
Wiem że miło powspominać stare dobre czasy, ale chcecie żeby znowu zamknęli ten temat?
|
Super fajnie wszystko ale chciałem przypomnieć że ten temat jest do rozmowy na temat wojny a nie przyszłych bądź przeszłych zmianach w Tibi ;)
|
@Grzegol
Narazie na furorze nic ciekawego się nie dzieje więc temat jest jaki jest:) |
no dobra wiec widze nasze zwroty byly zle sformulowane(dobrze ze bluzgow nie bylo, a rozmowa byla calkiem na poziomie)
inaczej jak myslicie czy imargam i spaaw po update beda lepsi i bardziej sie przydadza w wojnie niz jaka osoby ktore blokuja swoj team przed atakami przeciwnika :p??(teraz na temat :D??) |
@UP
Hmm... myśle że będzie trudniej złożyć takiego knajcika jak ima czy spaaw ale znowu bez przesady:) Tylko TRUDNIEJ!Może teraz trzeba będzie troszke więcej myśleć:p |
na pewno beda duzo silniejsi i przestana byc tylko ruchomym murem w waskim przejsciu i trudniej bedzie ich zabic ale bez przesady nei zrobia z najtów niezniszczalnych czołgów - okaze sie w praktyce jak to sie zmieni
btw dobrze ze obie strony maja ~200 ek z 9 mlvl bo jakby tylko jedna strona miala to zaraz by byl krzyk ze niesprawiedliwy update :D |
Hmm... Na pewno będą przydatni. Co nie znaczy, że bardziej pancerni. Może nawet gorzej? Skupią się bardziej na ataku i mogą się niewyuhać...
@neutral.forum.fighter Słyszałeś kiedyś o akcji jak kolo przez misslick zabił paru swoich UHmakerów UE? ;) Od razu BAN na miech :D Ah ta stara Tibia... |
Moim zdaniem knighty (zeby nie bylo offtopu z DUSKOW i VISION),
jezeli chodzi o zwyczajne PK zyskaja na sile, ale jezeli chodzi o wojne, to beda kim byli: Cytuj:
|
Cytuj:
Knightci nawet jak zyskają na sile, całe exhaused będą przeznaczali na uhanie się, więc nie mam mowy o jakiej kolwiek walce... |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:52. |