![]() |
Gratulacje panowie nic dodac nic ujac
|
Open
Obejrzalem film i musze przyznać ze imponująca była ta fala magic walli po ktorych darota nie mogla uciec;d szokda ze kleyton uciekl anyway gl next time
|
Cytuj:
|
Nie powiedzialem ze bardzo pomogl:D
@Boixos Nastepnym razem ci zaspiewam:cup: |
Cytuj:
|
Daj mfy to bede expil dla ciebie :]
|
a mi najbardziej podobalo sie
Darota [126]: exura Darota [126]: exura Darota has left the party. |
Ladnie to tak cavebotow na ob uzywac xD?
|
a ja cos innego znalazlem : P
22:31 Darota [126]: dawac mi tu tego battle 22:59 Darota has left the party. Aug 27 2007, 22:59:53 CEST Killed at Level 126 by Memy Chemics and by Alith Takilbya xD jak szybko doszedl to tak szybko padl :cup: |
blessy kupione dzisiaj nie pije :D panowie chocby bylo we fragach 100 do 0 to wy i tak sie poklocicie :D bedzie tak jak ostatnio tak mi sie wydaje no ale moge sie mylic
|
zapewne masz racje : ( niestety to jest w zwyczaju (w naturze?) przeciwnikow ng
|
Masz całkowitą racje. To tylko kwestia czasu.
|
jak dla mnie to juz przegrana wojna :/
taki frag ! w takim stylu ! normalnie az no zaniemowilem . naprawde zal was sluchac . to jest tylko jeden frag , nie wazne na kim . |
No chyba wuja Kiroy coś szykuje , zakupił pacca ;]
|
dorota (hacked?) sie rokuje
|
Tak wlasnie do mnie Gal dzwonil ze hack zanim odzyskalem passy to 79 lev tak to jest jak cala rodzine korzysta z kompa. wszystko sie ....
|
Taa, najlepiej(i najłatwiej) zwalić na rodzinę.
|
zreszta to tylko gra wiec trudno sie mowi zycie
|
a jak tam dzisiejsze battle? jakies fragi?
|
Cytuj:
|
Nie dawaj nikomu passow i nie kupuj chara zmniejszysz prawdopodobienstwo hacka, chyba ze naprawde zaufanym znajomym.
Heh szkoda Daroty ;/ kolejny polak hacked :( |
Cytuj:
|
Buauhsuhasuhasuhasuhasuhasuhuas
09:12 Madik [79]: inaczej grac nie umiecie? 09:12 Slayer Del'Sal [66]: inaczej? 09:12 Madik [79]: tylko hak i zjeanie chara Daroty zeby wara wygrac? |
Qubat 383485
PALADINKA 841915 dranit 878638 pomozcie koledze i poblokujcie te accounty jak sie wam nudzi ;) @Slayer cos mi sie wydaje ze bys sie z Madikiem dogadal |
up
what da faaak? |
Skorr, któremu koledze pomagasz xD?
|
Ancient Patwa
Aug 30 2007, 22:05:36 CEST Killed at Level 126 by Memy Chemics and by Waxxi gz |
09:19 Slayer Del'Sal [66]: najwazniejsze ze polew z ciebie maja
09:19 Madik [79]: chce poczytac? 09:19 Madik [79]: tylko ja przekazalem to co pisal senah 09:20 Madik [79]: ze mnie haknie i ojebie iwara wygracie.. 09:20 Madik [79]: -.- |
|
serio jestes anonimowy kalafior :)
|
Cytuj:
/Taer |
Rogal : ziom niezly jestes z tym kalafiorem :P
|
bylo open Cemetary Gates vs Vorstigarna&Dream Fusion
Fragi Cg : Morindel Angelo Aug 31 2007, 21:43:38 CEST Killed at Level 77 by Waptor and by Ripplah Thor Gungir Aug 31 2007, 21:15:47 CEST Killed at Level 100 by Vany Hod and by Arcazan Gunahkar-Geceler Aug 31 2007, 21:26:32 CEST Killed at Level 68 by Waptor and by Snel Ko Demonilitonist (nie jestem pewien czy padl na ob) Aug 31 2007, 20:08:49 CEST Killed at Level 52 by Zutt Distans Master Aug 31 2007, 21:14:03 CEST Killed at Level 71 by Waptor and by Zutt Drearm Minus Aug 31 2007, 21:12:53 CEST Killed at Level 61 by Vany Hod and by Zutt Fragi Vorst~ i df : moze i jakies byly ale nie wiem bonus Kentar - Banished: until Sep 07 2007, 21:59:23 CEST because of excessive unjustified player killing |
:>
Ładnie ale dlaczego rozpetala sie ta wojna??...ktoś wie?..i czekam na filmy ;d
|
Double Post ;p
A tak wogóle to sie pomyliles bo nie Vorstingarna vs Cementary Gates&Dream Fusions tylko Cementary Gates(czyjk to tam sie pisze) vs Vorstingarna&Dream Fusions
|
Z takim koniem trojańskim jak Azared to kolejne openy tez pewnie tak sie skończą :p. na tibia.de na filmiku jakos tak niechetnie - jakby pod przymusem niekiedy uderzal. W ogóle dziwnie sie zachowywal. Może to tylko takie mylne wrażenie a może nie. Zreszta przeciez nie zrani swego przyjaciela z real life i vice versa. A większość ludzi z gildi może poświęcić(z wyjatkiem Degranda ktory pewnie nie pojawi sie za żadnym open) bo w końcu Szwedzcy przyjaciele(vany) ważniejsi.
|
A moze ktos podac link do tego filmiku? xD
|
ja tez bym poprosil o link ;)
|
|
Ubic Ripplaha ! muah !
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:21. |