![]() |
latam po za Pztem nawet jak jest nas 4 na Vencie wiec po co pierdolisz jak nie wiesz chyba ze twierdzicie ze unas jest full team24/7 XD
po za tym co sie kłucic wy nie wychodzicie nawet jak jest was 12 a nas 2 online co szukam któregoś pz depo ankr albo coś w tym stylu. Wiec po co zaczynać temat. |
Cytuj:
|
Hah Vilum jak tam Gabriel twoj wierny WASAL hehe napisalem mu na priv jeszcze zobaczymy kto będzie sie śmiał i nagle dostal mw za plecy wepchneli go i go dedlo XD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
(Wojtek prócz ciebie) xDDD |
Cytuj:
|
Hah mila niespodzianka po mojej dwu dniowej nie obecnosci na kompie:P szkoda wojtus ze padles:P :P ale kiedys musiales glebke zaliczyc :D:D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wojtasa ni8e mozna nie lubic :D
|
da sie, jest za lechem xD
wojtas <3 |
Cytuj:
xDDDDD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Tej zostawcie mojego Dzióba w spokoju :D HAHAHAH
|
Hihi:) Wszyscy mnie kochaja:p Ja po prostu wiem kiedy sie odezwac na dany temat, a nie ciagle sie klocic bo to nie ma sensu. To jest tylko gra, a ze walczymy przeciwko sobie to nie znaczy ze trzeba sie od razu jechac... Moze moj post nic nie wniesie ale jak pare osob tak napisze to w koncu inni to przemysla i skoncza pisac jakies durnoty.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Niech Żyje Rl Life !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No Lify Do Pieca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Morita de'vrie i Knight Zeebee delete <3
|
Cytuj:
|
Hehehe zal starego Mority, ale chara Zeebego nienawidze =d
|
Tym razem sie wypowiem...nie macie sie z czego cieszyc, bo Rosteina tez to pewnie spotka.
|
Cytuj:
Ok juz sie nie cieszymy :( |
Pewnego kwietniowego wieczoru na 18 -stce obok mnie usiadła jedna istota, która zmieniła wszystko, od tego dnia Tibijski Morita przestał w zasadzie istniec , Czemu na 198? nie miałem chęci już po prostu, czemu dele? bo po co trzymac cos co tylko kusi i robi problemy... Czemu nie sprzedac? Tibia była jest i będzie grą i nie przekładam tego na materialny świat, Items zostały podzielone miedzy przyjaciól z rl. Mówcie co chcecie i komentujcie jak chcecie, mnie to już przestało bawic prawdę mówiąc to osiągnąłem wszystko co było można.. Zaczniecie wypominac mi zmiany stron w wojnie itd, Grałem dla poziomów i questów, wojny nigdy nie były moją mocną stroną, ale w tym co sie dla mnie liczyło czyli pg, byłem i pozostanę już najlepszy, teraz ludzie biją szybciej, tylko teraz ta gra jest łatwiejsza i to o wiele, wykonałem i zdobyłem wszystko co się dało :) Jestem zadowolony i z honorem odchodzę , miłego czerpania radości w jakikolwiek sposób to robicie z tej gry. Pozostało sie podziękowac wszystkim z którymi miałem stycznośc, wrogom, za ciekawe bitwy, przyjaciołom za hunty i mile spędzony czas =) Prośbą moją jest tylko żebyście pomimo wielu różnic zapamiętali mnie pozytywnie, Farewell,
Marcin aka Morita De'Vrie,Darth Torax,Fargoss,Lowrenc,Menda Mac'Bone, Jejebu, Jejebu De'Vrie,Rekin Vens, Kadim Zomlas, Morita Inferno Knight Zeebee, Zeebee, OrmetItd.. |
No coz... nie pozostaje mi nic do powiedzenia jak tylko gl irl Mori ;) i odzywaj sie na msnie ;)
|
zycze ci powodzenia mimo ze nigdy sie nie poznalismy w grze i gratulacje za szczera wypowiedz, bo niejeden szedl by w zaparte ze dele to pomylka lub cos w tym stylu
|
Szkoda:( Bo nikt mi nie pomogl w tej grze tak jak ty.Wiec chcialbym Ci podziekowac za mile spedzony czas w tibi. teraz zostaje siatkoweczka i piwko oczywiscie.
|
Baju Mori:) :D zawsze jak masz ochote to mozesz wbic na torpesqa hihihi:D
|
Bardzo ładnie napisałes i szczerze chodz;) Równiez zycze powodzenia w rl widze ze lubicie to co ja siatkówka i piwko Gl Mori:)
|
Szkoda ale z jednej strony kurwa jego mać dobrze wam tak bo dopiero teraz zrozumiecie co to rl life... Nawet napisałem wam rymowanke....
Raz dwa trzy cztery morita i niklas deleted do cholery pięć sześć trzydzieści części Vitality dostanie gonga z pięści :P Pozdrawiam Marcin i życze ci najlepszego z Agatą ;* |
SKRZAT TO PAŁA SRRZAT TO PAŁA. Ok. Zacznijcie sie znow wyzywac bo nie mam sie z czego smiac na tym forum XD X*
|
Cytuj:
|
Real Life ....ciekawe xDDD wiem jak to wygląda..dam przykład:
Widząc nowe buty kolegi mówisz: Ale zajebisty addon. Chcąc wrócić do domu ze szkoły stawiasz ławki pod ścianą i prosisz o TP. xDD |
Cytuj:
To całkiem było z Sa isą : Podobno jak się najebała to mówiła do koleżanek teleport please xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
BB Mori i glin rl :D
Martnesz to czy to on ,czy nie ,nie powinno Cię obchodzić. Nawet w takiej sytuacji widać twój brak kultury i honoru co do wroga/przyjaciela bądź osoby z która łączyła Cię pasja tej gry. Jeszcze raz pozdro Mori A Skrzy Nie powiem kto ostatnio Krzyczał Zabiłem Kolczyka HEH. TY RL LIFIE |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:40. |