Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Titania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=203)
-   -   Eiv vs Aliance (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=129519)

Dominatorrr 27-10-2007 12:14

latam po za Pztem nawet jak jest nas 4 na Vencie wiec po co pierdolisz jak nie wiesz chyba ze twierdzicie ze unas jest full team24/7 XD

po za tym co sie kłucic wy nie wychodzicie nawet jak jest was 12 a nas 2 online co szukam któregoś pz depo ankr albo coś w tym stylu. Wiec po co zaczynać temat.

Master Vilum 27-10-2007 13:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skrzatorr (Post 1714098)
BUCHAMY BUCHAMY TYCH KNIGHTÓW.................

Battle= ok poszalałem sobie troche niahahahahaha

P.S : MAM FRAGA NA ŻYDZIE (Vilum&kolczyq tim =*)

Wiec sharujecie xD <Luxay> xD

Dominatorrr 27-10-2007 16:20

Hah Vilum jak tam Gabriel twoj wierny WASAL hehe napisalem mu na priv jeszcze zobaczymy kto będzie sie śmiał i nagle dostal mw za plecy wepchneli go i go dedlo XD

Scroopy 27-10-2007 19:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Vilum (Post 1714253)
Wiec sharujecie xD <Luxay> xD

Powiedzial czlowiek ktory nigdy nie dawal passów Emziemu czy komus tam ;)

Master Vilum 27-10-2007 19:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skrzatorr (Post 1714630)
Jakbyś troche poszperał po komentach ovenowych to byś coś zauważył kurwa mać... jak mój gościu od Po to mówi : "Jesteś bystry jak woda w klozecie" Pozdro

Nie mam co robić tylko patrzeć na idiotów commenty.....

(Wojtek prócz ciebie) xDDD

Master Vilum 28-10-2007 11:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Martinesz (Post 1715849)
Co Cie obchodzi jak Vilum wygląda w RL? masterbujesz się na jego widok? każdy jest inny, dlatego powinno się go cenić...

@war

cisza przed burzą (?)

Przecież ja jestem przystojny:D:D haha

Torpedo 28-10-2007 11:59

Hah mila niespodzianka po mojej dwu dniowej nie obecnosci na kompie:P szkoda wojtus ze padles:P :P ale kiedys musiales glebke zaliczyc :D:D

Wojtemo 28-10-2007 12:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Torpedo (Post 1715967)
Hah mila niespodzianka po mojej dwu dniowej nie obecnosci na kompie:P szkoda wojtus ze padles:P :P ale kiedys musiales glebke zaliczyc :D:D

Hehe:PKiedys musial byc ten pierwszy raz.Ale najlepsze bylo to, ze po moim dedzie co chwile ktos z Vitality pisal na prv i sie smial ze padlem.A tu zaraz puf i sie posypali:)

Latim3rid 28-10-2007 13:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wojtemo (Post 1716031)
Hehe:PKiedys musial byc ten pierwszy raz.Ale najlepsze bylo to, ze po moim dedzie co chwile ktos z Vitality pisal na prv i sie smial ze padlem.A tu zaraz puf i sie posypali:)

Nie wiem czy cos Cie obchodzi moja opinia, ale za to Cie lubie ze nie jestes taki jak cala reszta, no oprocz Czekala i Kirshny ich tez lubie xd

Torpedo 28-10-2007 13:51

Wojtasa ni8e mozna nie lubic :D

Miku 28-10-2007 14:05

da sie, jest za lechem xD

wojtas <3

Master Vilum 28-10-2007 14:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Torpedo (Post 1716260)

RAACJAAAA

xDDDDD

Skrzatorr 28-10-2007 14:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Torpedo (Post 1716260)

Bo to moja czarna dziewica <3

Scroopy 28-10-2007 14:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Latim3rid (Post 1716222)
Nie wiem czy cos Cie obchodzi moja opinia, ale za to Cie lubie ze nie jestes taki jak cala reszta, no oprocz Czekala i Kirshny ich tez lubie xd

Majnen bjacz ;* xD

Torpedo 28-10-2007 14:54

Tej zostawcie mojego Dzióba w spokoju :D HAHAHAH

Wojtemo 28-10-2007 14:59

Hihi:) Wszyscy mnie kochaja:p Ja po prostu wiem kiedy sie odezwac na dany temat, a nie ciagle sie klocic bo to nie ma sensu. To jest tylko gra, a ze walczymy przeciwko sobie to nie znaczy ze trzeba sie od razu jechac... Moze moj post nic nie wniesie ale jak pare osob tak napisze to w koncu inni to przemysla i skoncza pisac jakies durnoty.

Master Vilum 28-10-2007 15:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wojtemo (Post 1716421)
Hihi:) Wszyscy mnie kochaja:p Ja po prostu wiem kiedy sie odezwac na dany temat, a nie ciagle sie klocic bo to nie ma sensu. To jest tylko gra, a ze walczymy przeciwko sobie to nie znaczy ze trzeba sie od razu jechac... Moze moj post nic nie wniesie ale jak pare osob tak napisze to w koncu inni to przemysla i skoncza pisac jakies durnoty.

Wiec od dzisiaj sie tylko kochamy ^.^ bez wyzwisk itp?:D:D

Latim3rid 28-10-2007 20:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scroopy (Post 1716407)
Majnen bjacz ;* xD

:* xdddddddd

Skrzatorr 28-10-2007 23:21

Niech Żyje Rl Life !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No Lify Do Pieca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!

Wesha 28-10-2007 23:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skrzatorr (Post 1717647)
Niech Żyje Rl Life !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No Lify Do Pieca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!

Ty od razu slesz wszystkich do pieca nie ladnie :<

Latim3rid 29-10-2007 08:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wesha (Post 1717670)
Ty od razu slesz wszystkich do pieca nie ladnie :<

W koncu Oven xdddd

Master Vilum 29-10-2007 18:02

Morita de'vrie i Knight Zeebee delete <3

Wesha 29-10-2007 18:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Vilum (Post 1718451)
Morita de'vrie i Knight Zeebee delete <3

ojoj smutaski :<

Latim3rid 29-10-2007 19:28

Hehehe zal starego Mority, ale chara Zeebego nienawidze =d

Wojtemo 29-10-2007 19:32

Tym razem sie wypowiem...nie macie sie z czego cieszyc, bo Rosteina tez to pewnie spotka.

Komisarzyk 29-10-2007 19:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wojtemo (Post 1718593)
Tym razem sie wypowiem...nie macie sie z czego cieszyc, bo Rosteina tez to pewnie spotka.

Ok juz sie nie cieszymy :(

Morii 29-10-2007 19:55

Pewnego kwietniowego wieczoru na 18 -stce obok mnie usiadła jedna istota, która zmieniła wszystko, od tego dnia Tibijski Morita przestał w zasadzie istniec , Czemu na 198? nie miałem chęci już po prostu, czemu dele? bo po co trzymac cos co tylko kusi i robi problemy... Czemu nie sprzedac? Tibia była jest i będzie grą i nie przekładam tego na materialny świat, Items zostały podzielone miedzy przyjaciól z rl. Mówcie co chcecie i komentujcie jak chcecie, mnie to już przestało bawic prawdę mówiąc to osiągnąłem wszystko co było można.. Zaczniecie wypominac mi zmiany stron w wojnie itd, Grałem dla poziomów i questów, wojny nigdy nie były moją mocną stroną, ale w tym co sie dla mnie liczyło czyli pg, byłem i pozostanę już najlepszy, teraz ludzie biją szybciej, tylko teraz ta gra jest łatwiejsza i to o wiele, wykonałem i zdobyłem wszystko co się dało :) Jestem zadowolony i z honorem odchodzę , miłego czerpania radości w jakikolwiek sposób to robicie z tej gry. Pozostało sie podziękowac wszystkim z którymi miałem stycznośc, wrogom, za ciekawe bitwy, przyjaciołom za hunty i mile spędzony czas =) Prośbą moją jest tylko żebyście pomimo wielu różnic zapamiętali mnie pozytywnie, Farewell,
Marcin aka Morita De'Vrie,Darth Torax,Fargoss,Lowrenc,Menda Mac'Bone, Jejebu, Jejebu De'Vrie,Rekin Vens, Kadim Zomlas, Morita Inferno Knight Zeebee, Zeebee, OrmetItd..

Scroopy 29-10-2007 20:09

No coz... nie pozostaje mi nic do powiedzenia jak tylko gl irl Mori ;) i odzywaj sie na msnie ;)

Kozi_the_pall 29-10-2007 20:14

zycze ci powodzenia mimo ze nigdy sie nie poznalismy w grze i gratulacje za szczera wypowiedz, bo niejeden szedl by w zaparte ze dele to pomylka lub cos w tym stylu

Wojtemo 29-10-2007 20:16

Szkoda:( Bo nikt mi nie pomogl w tej grze tak jak ty.Wiec chcialbym Ci podziekowac za mile spedzony czas w tibi. teraz zostaje siatkoweczka i piwko oczywiscie.

Torpedo 29-10-2007 20:41

Baju Mori:) :D zawsze jak masz ochote to mozesz wbic na torpesqa hihihi:D

Mefisto.16.Psk 29-10-2007 20:50

Bardzo ładnie napisałes i szczerze chodz;) Równiez zycze powodzenia w rl widze ze lubicie to co ja siatkówka i piwko Gl Mori:)

Skrzatorr 29-10-2007 21:07

Szkoda ale z jednej strony kurwa jego mać dobrze wam tak bo dopiero teraz zrozumiecie co to rl life... Nawet napisałem wam rymowanke....

Raz dwa trzy cztery morita i niklas deleted do cholery
pięć sześć trzydzieści części Vitality dostanie gonga z pięści :P

Pozdrawiam Marcin i życze ci najlepszego z Agatą ;*

albert0 29-10-2007 22:13

SKRZAT TO PAŁA SRRZAT TO PAŁA. Ok. Zacznijcie sie znow wyzywac bo nie mam sie z czego smiac na tym forum XD X*

Skrzatorr 29-10-2007 22:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez albert0 (Post 1718964)
SKRZAT TO PAŁA SRRZAT TO PAŁA. Ok. Zacznijcie sie znow wyzywac bo nie mam sie z czego smiac na tym forum XD X*

Ja to zaczne! DO LASU!!!!!!

Master Vilum 29-10-2007 22:33

Real Life ....ciekawe xDDD wiem jak to wygląda..dam przykład:

Widząc nowe buty kolegi mówisz: Ale zajebisty addon.

Chcąc wrócić do domu ze szkoły stawiasz ławki pod ścianą i prosisz o TP.

xDD

Skrzatorr 29-10-2007 22:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Vilum (Post 1719034)
Real Life ....ciekawe xDDD wiem jak to wygląda..dam przykład:

Widząc nowe buty kolegi mówisz: Ale zajebisty addon.

Chcąc wrócić do domu ze szkoły stawiasz ławki pod ścianą i prosisz o TP.

xDD

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA to mnie rozjebało XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

To całkiem było z Sa isą : Podobno jak się najebała to mówiła do koleżanek teleport please xD

Martinesz 29-10-2007 22:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morii (Post 1718633)
Pewnego kwietniowego wieczoru na 18 -stce obok mnie usiadła jedna istota, która zmieniła wszystko, od tego dnia Tibijski Morita przestał w zasadzie istniec , Czemu na 198? nie miałem chęci już po prostu, czemu dele? bo po co trzymac cos co tylko kusi i robi problemy... Czemu nie sprzedac? Tibia była jest i będzie grą i nie przekładam tego na materialny świat, Items zostały podzielone miedzy przyjaciól z rl. Mówcie co chcecie i komentujcie jak chcecie, mnie to już przestało bawic prawdę mówiąc to osiągnąłem wszystko co było można.. Zaczniecie wypominac mi zmiany stron w wojnie itd, Grałem dla poziomów i questów, wojny nigdy nie były moją mocną stroną, ale w tym co sie dla mnie liczyło czyli pg, byłem i pozostanę już najlepszy, teraz ludzie biją szybciej, tylko teraz ta gra jest łatwiejsza i to o wiele, wykonałem i zdobyłem wszystko co się dało :) Jestem zadowolony i z honorem odchodzę , miłego czerpania radości w jakikolwiek sposób to robicie z tej gry. Pozostało sie podziękowac wszystkim z którymi miałem stycznośc, wrogom, za ciekawe bitwy, przyjaciołom za hunty i mile spędzony czas =) Prośbą moją jest tylko żebyście pomimo wielu różnic zapamiętali mnie pozytywnie, Farewell,
Marcin aka Morita De'Vrie,Darth Torax,Fargoss,Lowrenc,Menda Mac'Bone, Jejebu, Jejebu De'Vrie,Rekin Vens, Kadim Zomlas, Morita Inferno Knight Zeebee, Zeebee, OrmetItd..

jak sie nie myle to morita grales do 164 a nie do 198 kkthxbye

Master Vilum 29-10-2007 23:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skrzatorr (Post 1719038)
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA to mnie rozjebało XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

To całkiem było z Sa isą : Podobno jak się najebała to mówiła do koleżanek teleport please xD

Jak to usłyszałem to też mnie odrazu rozjebało xDDmoże takie debile są na świecie xD ale mam nadzieje że nas jeszcze tak nie posrało xDD

Dominatorrr 29-10-2007 23:56

BB Mori i glin rl :D
Martnesz to czy to on ,czy nie ,nie powinno Cię obchodzić. Nawet w takiej sytuacji widać twój brak kultury i honoru co do wroga/przyjaciela bądź osoby z która łączyła Cię pasja tej gry.

Jeszcze raz pozdro Mori

A Skrzy Nie powiem kto ostatnio Krzyczał Zabiłem Kolczyka HEH.
TY RL LIFIE

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:40.