![]() |
założe sie że pierwszy owner rekina teraz sie z was śmieje! On nigdy nie przeżywał tego tak jak wy i niech nikt nie mówi że on grać nei umiał bo wiele rzeczy słyszałem o jego problemach z ftp i o tym że sie im sprzeciwiał. Ja bym mu sie nie dziwił bo ftp od początku tak działa że polacy sie kłucą między sobą. Nigdy tego nie zrozumiecie i będziecie tu pisać ciągle: asen noob, pan noob, ten nie umie grać a ten liże dupe br. Przypomnijcie sobie dawne czasy! Nie było tak czasami jak jest teraz?? moze nie az tak ale tez sie kłucicie a nie macie czego!!!! Przyznaje racje panu że nie warto ufać ftp ale nie ma racji że mówi noob o każdym tak jak reszta o nim. Sami przed sobą "liżecie" dupe bo on przecież jest w ftp. Ftp jest najsilniejszą glidią !! oni umieją grać itd... Wcale nie... na innych serverach polacy sie umieli dogadać i oni robią pa brazolom. Gdybyście się zaczeli jakoś dogadywać to lepiej by się wam grało na silverze.
Więc skończcie temat o tym noob-stwie !! X( pozdro dla tych którzy juz w to nie grają !:cup::cup::cup::cup::cup:;) |
@Mendo~
Jak nie placil.. :p Tyle co mial huntow to szkoda mowic, cala silvera :( Jeszcze jak gralem to pamietam ze mial hunta od plagena i cos musial mu placic :< dalej nie wiem co sie dzialo. @GhostShark Thx za pozdro :D @Poreda W sumie to masz racje: o Btw.. z tej okazji ze pisze posta, chcialbym wam zlozyc wszystkiego najlepszego, udanego sylwestra i w ten wspianialy wigilijny wieczor oderwania sie od codziennosci (np grania w tibie) i spedzenia czasu z rodzina ^^ |
@up
Ofc, że z rodziną :). Nie chodziło mi o ogólne paymenty, ale o ten, żeby wejśc do FTP na przykład :p. edit: Shivoxy Banished: until deletion because of account sharing |
Cytuj:
Weź se sobą Lemona:P |
FTP jak zawsze pokazało swe umiejętności nie potrafiąc trapnąć w dokładnie 13 osób Lady Mixx, w VENORE gdzie uliczki są wąskie na 2 SQM. Gratulacje FTP! Chajl wasze ajkiu!
|
@up
ahushaushuahsu xD chce to zobaczyc :) btw. to Lady Mixx miala (jak ja gralem) dobre pvp (nie mowcie mi ze pvp nie istnieje bo sa hotkeye, poniewaz samym wciskaniem hotow nie trapniesz kogos trza to mniej wiecej ogarniac :P ) Zreszta to wlansie Lady mnie ujebala (z 50~ rp) i przyczynila sie ze nie gram w tibie i zreszta to dobrze I na koniec Chcialbym zyczyc wam wszystkiego najlepszego i dolaczyc sie do zyczen all osob z tego forum :D |
Gz wstapienia do ftp lamusy... Padniecie tak jak i te inne szmaty... Robia was w chuja i to ostro... a wy sie dajecie nabrac ... Moim zdaniem w Add~ po odejsciu barinas team zostali juz sami dobzi ludzie.. i jak ftp dostanie po pizdzie to silvera moze miec jakas przyszlosc.. chociaz i tak wydaje mi sie ze nawet jak ftp przegra to nie bedzie retired tylko i tak sie all znowu zjednocza i bedzie zje**.. nom ale co do Asena i Vake (jebanych zlodziejow) i innych ktorzy dolaczyli do wojny by walczyc z ftp to poprostu gz lamusy... powodzenia w dalszej zjebanej grze... po wojnie cos czuje ze sie skoncza przyjaciele bo przyjaciola sie skoncza pieniadze i od was beda chcieli pieniedzy...:baby:...
A jesli po tych wszystkich huntach i tak dlugiej grze na tym servie nie macie jeszcze wyrobionego zdania o ftp i nie wiecie jacy oni naprawde sa i walczycie o ich przetrwanie... to poprostu gz dla was... jestescie zajebisci... k,thx,bye |
Cytuj:
No ale cóż... z deka rozumiem co macie na myśli , wiadome że ftp potrzebuje pomocy i rekrutuje do gildi ;x ambel , vake , asen @ Nic do was nie mam ale wd. mnie powinniście zostać neutral , ale cóż wasz wybór :p ( nie warto ftp ufać .. ) @Ambel Z tego co słyszałem to nieźle podpadłeś DICU :p Maja wysoki priorytet na zabicia ciebie , więc uważaj xD Wesołych Świat! Mam nadzieje że nikt ich nie spędzi przed tibią xD Pozdro. |
oooo chociaz kacperka widzi o co tu chodzi:))) a tak kazdy mi jedzie ze krytykuje taki ludzi: np destro "Ja naprzyklad jestem i bylem za ftp"
a kto cie ubil jak nie ftp;) ale powodzenia |
Witam wszystkich
Wytłumaczy mi ktoś co słychać na silverze- tak w skrócie, bo nie chce mi sie czytać kilkuset postów...I jak wygląda teraz Tibia?która profesja jest najlepsza itp.? Ostatni raz zalogowałem sie ponad tydzień przed update-m więc nie wiem ;/ |
@doskonały
Czemu mówisz, że FTP ubiło Destroyera? Z tego co wiem to go ubił Keunecke, a są też tam ludzie dla których mam respect. @Kacperka Byłbym może za Add~ ale Seth mnie ostro wkur*ił zabijając Vake. W FTPA przecież jest wielu Polaków, a on ich ruszył. A przecież jest tylu botterów br ;x. |
Cytuj:
@Rekin Wojna... A Asen i Vake doszli to FTP w sumie sami chyba nie wiedząc czemu. No ale jak to napisał wcześniej Asen jak padneisz dają ci kase na aola i blessy... Ładne fragi zacziczył Seth, na Viollatorze i Vake. |
Keunecke nie ubil go sam , przeciez pisaliscie ze wpadli w paru, a respekt masz do ftp? pewnie tylko do pl ktorzy w nim sa bo to twoi kumple,a nie wiem nadczym wy sie zastanowiacie czy byc po stronie ftp czy (neuro,seth ...itp) jhehe to tu nie ma nadczym myslec a ze paru polakow poszlo do ftp to swiadczy o nich,all pl byli traktowani jak szmaty,a eraz wielce ich do gildi wzieli O.o zobaczymy po wojnie o ile ftp wygra co sie stanie z pl w ftp.
shaka, seth ubil vake bo jest w ftp , czyli jest po ich stronie, wiec dlaczego jestes oburzony tym wydarzeniem,sam kiedys jechales na ftp teraz widze zmieniasz decyzje wiec moze tez dolaczysz do ftp |
@up
Vake nim padł był w FTPA. Seth go ubił robiąc mu na złośc i to wiem lepiej od ciebie. Ja z destro mamy respect do paru ftp, m.in. Ransoex, Profyan, Xeosnar, Crovax, Iro'nya i jeszcze paru. |
hahahha gogo noob 2 pruba, moze za 3 razem ci sie uda xD liz dupke ftp :)
2:18 Asen Yokar [144]: exori gran 12:18 You lose 42 hitpoints due to an attack by Asen Yokar. 12:18 You lose 74 hitpoints due to an attack by Asen Yokar. 12:18 You lose 105 hitpoints due to an attack by Asen Yokar. 12:18 Using one of 35 strong health potions... 12:18 You lose 70 hitpoints due to an attack by Asen Yokar. 12:18 Pan Doskonaly [68]: utani hur 12:18 Pan Doskonaly [68]: p set 12:18 You lose 89 hitpoints due to an attack by Asen Yokar. 12:18 Pan Doskonaly [68]: ^^ 12:18 You lose 38 hitpoints due to an attack by Asen Yokar. 12:18 Asen Yokar [144]: exori hur 12:18 You lose 28 hitpoints due to an attack by Asen Yokar. 12:18 Asen Yokar [144]: ;p 12:18 You lose 41 hitpoints due to an attack by Asen Yokar. 12:18 Asen Yokar [144]: exori hur 12:18 You lose 25 hitpoints due to an attack by Asen Yokar. 12:18 Asen Yokar [144]: exori hur 12:18 Using one of 34 strong health potions... 12:18 You lose 110 hitpoints due to an attack by Asen Yokar. 12:18 You lose 24 hitpoints due to an attack by Asen Yokar. 12:19 You lose 88 hitpoints due to an attack by Asen Yokar. 12:19 Pan Doskonaly [68]: xd |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Down No wlasnie - na zlosc, ale nie im, tylko na zlosc FTP, zeby ich maksymalnie wnerwic.. : P |
@neo
Jeden owner Trixela, chyba główny bo on najczęściej gra, czyli Noel jest moim kumplem, więc po częsci tak, a do Deosy never. @Rzot Na złośc będą robic, bo zamiast ubijac br, będą ubijac pl, co nic im to nie da. Polacy są może i tymczasowo rekrutowani do pomocy, ale jak FS i Add~ będą ubijali osoby, które praktycznie w tej wojnie się nie liczą to gó*no z tego będzie. edit: ta rzeczywiście się przejmą polakami, przejmą sie najbardziej jak padnie rl. |
Cytuj:
|
Cytuj:
HAHA dobry teks8o . w sumie masz racje tak jest ale fajnie to brzmi padlem?? zadzownie do 2 3 4 ownera niech poexpia:D |
Cytuj:
|
@All
Ja to wszystko widzę tak: Asen vake i krzychu zawsze mają we mnie frienda Źle sie stało że dołączyli do ftp/ftpa ale oni pewnie <chyba> widzą że ftp/ftpa wygra tą wojnę i będą potem tylko dobijac tych co się im sprzeciwili. To normalne że będą chcieli odzyskac straty więc wiadomo kto pierwszy pójdzie do odstrzału. moim zdaniem Asen, Vake i krzychu dobrze zrobili idąc do ftp ale... pamiętajmy co jeszcze kiedyś przed wojnami nam ftp robiło i co się stanie z ftp jak przegrają wojnę. Tak więc podsumowując pl w ftp mają farta że dołączyli bo mogą trochę pokozaczyc a jak przegraja to chyba zostanie im opcja allegro.pl bo chyba sie nie wybija no zawsze jest tez sprawa paymentow xD wiec wszystko sie może zdażyc |
Mutley Itajoka - Hacked
Lesterzenho - Killed by Plagenzenho Boca Marley - Dead by FS Thi Lasko - Killed by Lester Oandrs - Hacked @edit Taifun Devilry chyba sprzedał chara komuś z Vision bo zaczał expic o,O 13 Dec 2007 +195,686 1 267 311,504,044 14 Dec 2007 +1,144,212 1 267 312,648,256 15 Dec 2007 +1,083,265 1 268 313,731,521 16 Dec 2007 +2,257,775 1 268 315,989,296 17 Dec 2007 +1,742,801 1 269 317,732,097 18 Dec 2007 -4,336,818 1 267 313,395,279 19 Dec 2007 +1,608,943 1 268 315,004,222 20 Dec 2007 +1,782,161 1 268 316,786,383 21 Dec 2007 +1,822,835 1 269 318,609,218 22 Dec 2007 +2,777,434 1 270 321,386,652 23 Dec 2007 +3,112,550 1 271 324,499,202 24 Dec 2007 +3,581,540 1 272 328,080,742 Nice xD |
Cytuj:
|
0 1 267 311,048,467
04 Dec 2007 +259,891 1 267 311,308,358 05 Dec 2007 0 1 267 311,308,358 06 Dec 2007 0 1 267 311,308,358 07 Dec 2007 0 1 267 311,308,358 08 Dec 2007 0 1 267 311,308,358 09 Dec 2007 0 1 267 311,308,358 10 Dec 2007# n/a n/a n/a n/a 11 Dec 2007 n/a 1 267 311,308,358 12 Dec 2007 A teraz? :s Przeciez on od xx czasu nie expil. |
@gorti
Taifun to new owner:p @Kacperka Vake nie brał udziału w wojnie..był w FTPA jak kilku Polaków, którzy są już tam kilka miesięcy. Wracał z expienia i go ubili i wtedy Uncle wziął go do FTP. Teraz możesz miec pretensje ale nie wtedy jak padł, bo jak dobrze pamiętasz sam chciałeś wejśc do ftpa, albo nasza polska gildia miałabyc na wzór ftpa ;p. |
@ Mendolina o TD
To nie dotyczy tego tematu ale jak już się tak o tym rozpisujecie to ja trochę to skoryguje : Taifuna Devilry kupił tak zwany "Orzech" właściciel Magiq i Laena oraz innych charów na wielu serwach. Grając nim miał nie kończące się kicki spowodowane złym łączem internetowym. Widząc jak dobrze sobie teraz radzi wnioskuje żę gra teraz ktoś inny z lepszym netem ..może Petro xD @Ovvner Ciężko mi zinterpretować twojego posta, może ta wypowiedź była ironizująca, ale jeśli nie to nie ogarniasz co się dzieje na Furorze. Już od dawana władze na serwerze ma Triada czyli Duski & Inshon & Da Crew & We Rule Again. Vision teraz robi masslogi czasem udane czasem nie.. |
Cytuj:
|
@Shaka
Od dawna bylo wiadomo ze bedzie war, wiec dochodzac do ftpa godzil sie na walke. |
Cytuj:
Stfu.. mi tu smierdzi z tym Orzechem.. ma kase na chara za xxxx zl a nie stac go na dobrego neta? bez jaj ;s |
Chciałbym powiedzieć że na każdym serverze jest PA, nie ważne czy rządzą polacy czy brazyle czy szwedzi.Po prostu na każdym serverze jakaś grupa wysoko lvlowych osób mająca władzę i to tylko gra więc zabijają dla zabawy, jeśli grasz na jakimś servie i nie jesteś dobrym kumplem albo rlem h-lvli to będą cię ubijać tak jest wszędzie i założe się że jeśli wy byście rządzili na silverze i mieli wysokie lvle też byście robili PA na polakach, br i na wszystkich, to jest tylko gra.
Moim zdaniem wygramy wojne czyli ftp i ftpa xD |
@up
Nie byłbym taki pewny, bo br zaczęli się hackowac(czyt. ownerzy), szkoda, że tak słabo albo wogole nie rookują. |
No wlasnie.. widac ze jest wojna DICU + FS vs FTP + FTPA i FTP vs FTP :evul:
|
:evul:Dziś przed ss ujebalismy Lord Fantastic (99ek ftpa)
Później jescze padły jakakies dwa 60~ :evul: |
No i jest powod: http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1956159 . Seth napisal "I know I killed Vake Stood and was a big "traitor" but I told him on 2 diffrents days "Leave war or you fighting against us" he didn't want to leave..." Wiec bylo ostrzezenie, nie poszli ubijac zeby go wnerwic raczej, war to war.
Edit: Polecam sledzic ten temat: http://forum.tibia.com/forum/?action...5&pagenumber=2 . Znow ftpa jest 'kozlem ofiarnym' tak jak kiedys.. :D Z tym ze kiedys to byly mmm ~50lvle a teraz to sa ~90.. W ogole to cos widzie ze Feel The Power Abuser sie zmniejszylo.. kiedys bylo z 2x wiecej czlownkow :D Gogo DICU (: Edit: Name: Royal Michael Sex: male Profession: Paladin Level: 66 World: Silvera Residence: Thais Last login: never logged in nice.. xDD |
Cytuj:
@Edit Next frag dla nas, Kilalla solo ubila shaka hatred ;) |
Czego wy sie tak sracie tym dedem vake omg padl no i odrobil nawet sie tym nie przejal...
|
Życzę wszystkim Wesołych i Pogodnych Świąt Bożego Narodzenia, a tym bardziej smacznego karpia, ryby po grecku, sałatki, rozklejana pierogów itd. xD :).
|
Next filmik:
http://uploads.tibiabr.com/?page=download&id=17380 (TibiCAM) Frag: You see a dead human (Vol:10). You recognize Viollatorzenho. He was killed by Seth The Dark. Dopiero teraz daje bo myslalem ze juz ktos dal :P |
nie wiem czemu ale teraz po upie tibiacam nie chce mi dzialac =/ wywala mnie z jakims errorem...kalor ma to samo
edit:k zainstalowalem od nowa i wszystko dziala:) nie bylo posta ; P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:50. |