![]() |
No i Westy Out Of Server Z Walecznym Wezu Ciekawi Mnie Tylko To Dlaczego Gipo Odeszło Od Nich =]? Ktoś Wie? ;> Obsrali Się Dubfire? Hm..?
|
Cytuj:
PS. Tak np bylo z moja neutralnoscia podczas BD vs COD pozniewaz "balem sie" dojsc do wojny wg niektorych ludzi, jednak moim zadaniem bylo wyciaganie z wojny ziomow np. Turrican , bodzinek ( wiecej mi sie nie udalo bo wszyscy chcieli twardo walczyc ... :| ) OFFTOPIC Dajcie spokoj juz z tym jezdzeniem po ludziach nikt nie jest idealny , jeden popelnia bledy ortograficzne ( np.ja :( ) inny jest wulgarny itp. pozdro dla WSZYSTKICH :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Rev'ico po co walisz exura san na utamce ;d?
|
.
Niekotrzy ludzie sa naprawde tepi i nie potrafia zrozumiec oczywistych rzeczy, a ja jako czlowiek wyrozumialy wytlumacze Wam (tym, ktorzy jeszcze nie zdali sobie z tego sprawy).
Na rev'ico od 2? miesiecy gra szwed, Nasz pl rev'cio stary sprzedal ta postac za 300euro i zrobil sobie druida (fragish). P.S A JEDNAK PO WEZU :dddddddddddddddddddddddD |
Reviko sprzedal chara juz dosyc dawno to prawie kazdy wie, ale chyba dostal jeszcze fragisha na xx lvlu.Tak ktoś bredził na vencie waszym.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Aby wywnioskowac cos z mojego postu przeczytaj moj awatar. pa |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mysli ze jest ml0dziezowy ;D?
|
Cytuj:
|
dam itemki na berylii (120k+ itemy) za itemki na iridii, pm lub msg to leksei
bye :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jesli jest to zwiazane z berylia to czemu nie, latwiej znalezc
|
Powodzenia w dalszej grze na berylii :)
I'm out :> czeeeessscccc! |
Cytuj:
Chciałbym żebyś pisał to szczerze i żeby to było naprawdę Twoje pożegnanie (z Tibią, myślę tu o forum tibia.com). Jeśli faktycznie tak się stanie, to żegnam i pozdrawiam, Filip. |
Wiecie za co was kocham? Etan? Liper?
Łatwo was sprowokowac;) widac kto jest dziecko cÓ |
Tak widac, to teraz pochwal sie ile lat masz. Pewnie 19 i masz wyjebane na nas, na tibie, na all
|
Cytuj:
|
Cytuj:
btw. ja gram a ty jestes out ;) bye @UP ;* |
Bardzo lubie takich cwaniaczkow jak ty, no po prostu jestes zajebisty. Myslisz ze mi zalezy, zeby grac tam, gdzie nie gram juz od roku? A ty chyba myslisz, ze tak, piszac teksty w stylu "ja gram heheehheeh jestem berylianem, hohohoo ale rox, gram na najbardziej zbotowanym swiecie pvp, oalodladolsaodlsaodlsao jestem zajebisty". Nadal nie powiedziales ile masz lat kozaczku.
A, i niech zgadne, westside forever brudasy? |
Co drugiego tutaj można palcem pokazać i wyśmiac. Nie lepiej żyć w przyjaźni i miłości?! Uściśnijcie sobie dłonie, napijcie wódki przez webcama i żyjcie w wojnie ... ale szanujcie swoich oponentów.
|
@up
Chicalbym zeby tak bylo, jednakze wiesz, w pewnym wieku (11-moze nawet 15) dzieci nie rozumieja tego i musza wyzywac. Ja musze ich wyzywac i zatacza sie bledne kolo XD |
Kruk i krab - postaci, które w mitologii ludu Murinbata z północno-wschodniego dystryktu Victoria River nauczyły ludzi, jak umierać. Kruk i krab spierały się o najlepszy sposób umierania. Krab powiedział, że zna dobrą metodę i poszedł poszukać dziury w gruncie. Zrzucił swój stary pomarszczony pancerz i czekał w jamie, aż wyrośnie mu nowy. Powrócił z nowym pancerzem, ale wówczas kruk stwierdził, że zna szybszy sposób umierania. Natychmiast zamknął oczy i upadł na wznak. Krab próbował ocucić go wodą, ale nie zdołał, ponieważ kruk był martwy. Według podań ludu Murinbata ludzie postanowili umierać w taki sam sposób jak kruk.
_______________________ Nie wiem jak to może odnieść sie do poprawienia komunikacji interpersonalnej między użytkownikami tego forum, a dokładniej ludźmi udzielającymi się w tym temacie .... ale wkleiłem bo kruk mi do nicka pasował. |
o kurwa, nie wiem co powiedziec ;p
@edit niech ktos opowie co sie dzieje na berylii, bo za chuja rozkmninic nie moge |
Stumbled & Dubfire & Gipo vs. Chaotic Syndicate & 3kg
Coś takiego :S Po przeczytaniu forum dochodze do wniosku ze jeszcze coś takiego: Stumbled & Dubfire vs. Chaotic Syndicate & 3kg & Gipo Oni chyba sami nie wiedzą ;p |
Cytuj:
Wyżal się mamie jak masz jakieś problemy. Ahh ta matczyna miłość. ///Rocznik 1991 pis ent lof |
Czyli 17 latek w tym roku, jak ja. Szkoda, ze tego nie pokazujesz.
|
Stumbled & Dubfire vs. Chaotic Syndicate & West Side & Gipo
Z Tego Co wiem to Gipo westy i chaotic ładnie w ciry dostali A Tak wolge o co poszło ?? ze tak sie pożarli ... ??hihiihi |
Taki z ciebie ForumFighter a nie wiesz ze deklaracja wojny jest na forum
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Btw. Soena gdy sie odemnie dowiedzial ze Blautel to Kajn to mial dosyc i chcial ich wyjebac (tak mi sie wydaje) no to sresztki Lyceum czy jak oni sie tam nazywali doszli do Dubf i mamy Indepenidence (czy jakos tak) |
sono michi nara dare nimo make naito
ude makurishitemiseta yokogao sae kagayai te mie tayo ano kimochi omoidashi te sobieru gake mo te wo tori nobori tsume warai attanoni dare nimo kimi no kawari wa dekinai remember the promise we made here ikutsu no meiro wo mayoi modori tsumazukinagara takami wo mezashi te kisoi atta raibaru yo michi nakaba deakiramenaide sainou no genkai wa mada saki chi no deru omoi wo tsumikasane te kitae nukareta kaze ni oi sugaruhodono kireaji tochikarawo kokomade kite nagedasa naide kanarazu modoru to shinji terukara nobody’s there, just sail away. sail away, sail away. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:42. |