![]() |
Cytuj:
btw. jak cokolwiek klikne na tibia.com mam error, tez tak macie? |
trening
Ciekaw jestem jak bedzie wyglądał trening knightem... przecież ja zatłukę slime'a w parę hitów... i tak na 82/82 padają szybko a co będzie teraz... wolę nie myśleć.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
a co ma taki palek powiedzieć? mam nadzieję że bardziej dostępne będą small stone. |
Cytuj:
|
Witam
Niestety 90% tego tematu to czysty spam, dlatego głupotą by było śledzenie każdego posta. Dla tych którzy przeczytają cudem mój (o ile nie będzie poprzedzony innymi zbędnymi wypowiedziami) prosze o odpowiedź odnośnie Enchant Spear ... interesuje mnie czy będzie je można kupić w sklepach z amunicją dla paladynów ... innej, nowej amunicji też to się tyczy. PS: pytanie kierowane głównie do osób będących na TS lub znających odp. z pewnych źródeł :) Pozdrawiam Marcin. |
@mage
nie niemozna kupic tego speara mozna go jedynie "zsummowac" zrobic tak jakby rune sie robilo z czaru dla palka |
Cytuj:
Edit: Ah ktoś jednak był szybszy, sry. |
Już jest nowy przeciek o update :)tibia.pl znowu do tylu :)
na TIbiabr.com jest już napisane |
no to czekamy na przetłumaczenie ;)
|
Cytuj:
To przetłumacz nam, czekam. |
Cytuj:
|
o juz jest na tibia.pl :) słodkkooooo
@edit Wyglada to jak jedno wielkie podsumowanie wszystkich teaserow :) |
Cytuj:
tylko, hmm...watpie zeby byli w stanie przewidziec co bedzie za 5 dni... |
Kiedy
zamiast powiedziec kiedy to sie czają
element zaskoczenia hehehehhe <lol2> |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
nie muszą xd
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@ up
a huj ich to placisz ? - cierp nie placisz ? - cierp za placacych i samego siebie podwojnie |
ani nie ma screenow ani nie ma newsow DUPA :(;( dzis ten news na www.tibia.pl to byla żenada juz nie mieliscie co dac w sumie to z www.tibia.com tylko tlumaczenie by zrobili to update a nie tera bedziemy czekac do sierpnia i co tydzien w piatek jakies gowno
|
tydzien temu wchodzilo tutaj 300 ludzi teraz po 30 widac chyba roznice?? ŻADNYCH newsow NIC!!! widac jak sie zaciekawienie zmniejsza
|
Cytuj:
|
ale mi sie nie chce czytac spamu chyba ze ty lubisz
|
potem sie zajmiemy fabułą jak wejdzie update tylko kiedy...
|
Weźcie ludzie nie spamujcie już tyle -.-
Cieszcie się że są w ogule jakieś uptady,Wy chyba woleliście tibie 1.0 bez zmian nie? |
KonON
"Jesli wszystko jest zle niech nie bedzie niczego "
|
nie było tibii 1.0 B)
|
to jakim numerkiem oznaczysz pierwsza wersje klienta? zal.pl
Mam nadzieje ze update już blisko i skończy sie to marudzenie :D |
Cytuj:
Ehh to jest dopiero zal.pl... pierwszy klient tibii miał numerek 3.0 (chyba) nOObie. I do kogo mówisz te zal.pl bo mi się wydaje że do siebie :baby: |
zal.pl ogolnie do tematu i marudzacych ludzi a Noob mozesz do kolegow przed blokiem mowica w archiwum tego nie sprawdze bo pierwszy news zwiazany z klioentem jaki jest na tibia.com to 6.0 beta (Tibia.pl ma klioenta 3.0 ale wczesniej musialy byc jakies bety) ;p a po drugie temat jest o tescie a nie o numerkach -.-
|
@all
Sry ,że sie pytam ale mam słabego kompa i nie chce mi sie szukać , a mianowicie chciałbym wiedzieć jakie potwory są na tej arenie itp. ;) i...Pozdr. :evul: |
Cytuj:
http://tibia.erig.net/Arena_Bosses |
@gerrard725
Zniewieściały debilu! Nie udzielaj się, bo widać jaki jesteś tępy i głupi. Weź spójrz na swoje bezsensowne, pojebane posty. Przydałby ci się rygor w domu, a z tego co widzę to jesteś zwykłym internetowym (12-13 letnim) trollem. Takich jak ty to tylko.... :evul: Każdemu kiedyś cierpliwość się kończy. :confused: |
@up
to i tak byłes cierpliwy :D @topic Są jeszcze jakieśquesty na lodowych wyspach? Ja sie doczytalem Areny i New Outfit a cos poza tym? |
Cytuj:
Tak wiec wiekszosc graczy patrzacych na ta gre przez pryzmat cyferek i exp/h nie przjedzie (ba nawet nie odkryje) ich bez solucji ;o |
zara będzie że była tibia 0,000000000000000000000000000000000000000000000000 00000000000000000000000000000000000000000000000000 00000001 :D
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:24. |