![]() |
Oct 29 2008, 14:20:25 CET Killed at Level 92 by Madam Bloodshade
and by fire Oct 29 2008, 14:17:56 CET Died at Level 94 by a minotaur guard Oct 29 2008, 14:14:51 CET Died at Level 96 by a wyrm Zniszczyliscie go .... HEHEEHEHEH Oby tak dalej i oby inni mieli tak marną psychike...:baby: ciekawe do jakiego wyniku dojdzie D: ROOK???? WIdze jedzie dalej :) Oct 29 2008, 14:26:05 CET Died at Level 87 by a wyrm Oct 29 2008, 14:21:48 CET Died at Level 89 by fire Oct 29 2008, 14:20:25 CET Killed at Level 92 by Madam Bloodshade and by fire Oct 29 2008, 14:17:56 CET Died at Level 94 by a minotaur guard Oct 29 2008, 14:14:51 CET Died at Level 96 by a wyrm Oct 29 2008, 13:46:20 CET Killed at Level 98 by Irasu na razie wynik 85 :) |
Oby tak dalej ;)
Widze ze trzeba byc inteligentnym :P wbic rs ... i to na 7 lvlach :D a potem Psychika pada :< |
Kakejowi pesymiscie trzeba skopac tylek w rl ;) a na chomiczka musisz sie bardziej postarac bejbe.
i nie wiem co masz Kacperku do Izoldy, zobacz jak ogarnela ucieczke przed kopengasami xdd roxando he |
ludzie robia kariere ogolnie :P
|
B)
Nikola teraz ja będe Twoim MENEM :) @) rzuć tamtych ;) No chyba żeby Kamila się miała pogniewać to przygarne Was obie ;) WIec Wara od moich Kobiet ;) B) aaaaa wynik wynosi na razie Name: Madam Bloodshade Sex: male Profession: Elite Knight Level: 81 Ale on dalej walczy - chyba dalej zaczepia 7 lv .. bedą mogli powiedzieć że to był HAK ( czytaj hack - lub odwrotnie) i że to złe Arpens, lub Flow a najprędziej hakerzy ( czyt hackerzy) z RISE zrobili ... |
Ne ma sie co tak jarac, ale dobra robota. Openki sa najistotniejsze.
|
Cytuj:
********************************* źle sie dzieje !!!!!! NIKOLA nie bij mnie!!! Jeżeli nie chomiczek to w takim razie hmm... słoniczkiem będe !! |
Dobra zamknijcie wasze dzieciece twarze i nie gadajcie juz o Nikoli bo nikogo nie obchodzi ze dala wam kiedys pixelowe buzi a wy sie poczuliscie jakby waszym berlem sie bawila.
|
Cytuj:
NIKOLA JU BREJK MAJ HART! ;( xdd rotfl gz Akcji Madaam _/ |
Heheh Madame nie wytrzymał ciśnienia ;)
Swoją drogą, to chciałbym wiedzieć, co by zrobił, gdyby był w sytuacji bodajże 117 ek zabitego przez abcoków. Skoczył by z okna ? ;d |
co taka cisza ?;d
|
Cisza przed burzą xd
bTw. Kiedy next openka ? :p |
Dopoki Vicka nieodbanuja pewnie nie bedzie zadnego ob ;] moje zdanie ofc
|
A mnie doszły ploteczki że dziś o 22 ma byc OB XD
|
A mnie doszly, ze nie posiadasz penisa.
|
lol XDDDDDDDD
|
Raus ?! A do mnie nic nie dochodzi ... siedziec cicho ...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ale jednak cos sie szykuje czy jak? ... cala gildia Kopengasow stoi w ank...
|
Niech se stoją xdddd
|
mnie to tam walili a co to znaczy prawie Arpens ... Jaz jakim charem ogarniasz ;>?
|
Nudzi im się :(
A tak serio to Adde ma urodziny i stwierdzili, że zrobią party w ankh tawernie ;) |
Cytuj:
@Xome Widocznie plotki okazały fałszywe. |
LEtko, Pepon, Volltio gleba,
Elven Tenshi Xomerek Mekkron Lavio Cold Little Mysterious Druid Carlos Lavio combo leader gleba i znowu padaja jak muchy:baby::baby: |
Berig Mage, Druid Carlos, Master the Arrow, Ernesto,Zab'ster, Kenami tez glebe zaliczyli .....
;/ szkoda .. zycie |
troche bez sensu sa juz te OB Xd
|
kenami gleba
|
ta wogole Rise nie ogarnia az zal patrzec :/
|
Eh, ostra jazda ;)
|
Podobno mieli super niespodzianke i kopengasi all na glebie 8o8o8o
cos nie wyszlo :baby: Arvena , wadee , zabster , arman gleba |
nie ze nie ogarnia.... nie chcesz to nie patrz nikt Cie nie zmusza.... sam widzisz jakie to jest zalosne....z combo botem ustawionym na Roghstaha... To jest zabawa...!
http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=vk6p1sf8j8pn8oed http://tibia.looki.de/forum/showthread.php?t=131598 btw .. pytanie do Lavia ? map clicka walnales przypadkowo? |
Mają zajebiste combo na bocie.
20 tysięczyn noob charów... my uderzamy w lewo, później w prawo, lecimy do góry a tam 20144567896 noob charów. Początek był dobry, padła elita sorków, pada Lavio przez głupi błąd i rzeź. |
[poważnie] Tak jak mówiłem to wcześniej, nie wiem czym spodowane jest takie dawanie dupy przez Polaczków :| Lepiej oddajcie komuś chary albo zmieńcie battle comandera, bo Katrila cos slabo ogarnia. A w ogóle ktoś z Kopengów padł ?
|
No kilku sie wyjebało od nich
Mell, Pepon |
To dużo ;|
|
Progres to progres ;]]
|
Te kakej jak twoim zdaniem Katrila słabo ogarnia, to jesteś dla mnie żałosny gnojem siedzący w okularkach przed komputerem któremu stara przynosi herbatę i pyta czy pomieszać... I wiedz jedno Jedna gwiazda ci nie wygra całego meczu.
I skończ wypisywać na forum bzdury typu WOJNA PRZEGRANA OB JUŻ NIE BĘDZIE BO BYŁO W DUPĘ ! ZA 2 dni KOLEJNY OB I MAM NA TO WY*****E CZY BĘDZIE 80 do 3, bo to nie twoja sprawa jak nam to wychodzi. |
Cytuj:
P.S Tylko po przeczytaniu tego nie skacz z okna ok ? plx!!! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:52. |