![]() |
Cytuj:
|
;)
Zerk + 4 Ork Ridery + 3 War Wolfy na raz 31 lvl ze skilami 59/52 ( no comment ) bez UH, bez exura z BSa ;)
7 Soldów na raz 24 lvl ( skili nie pamiętam, ale cos około 43 ) bardzo dużo UH + HMM poszło. No i 4 cyce na raz na 30 lvl skile 58/50, dużo UH. |
Zerk
Zerka na 19 levelu i guarda z 2 może 3 soldami na raz na 20 levelu
|
Moim Druidem (11 lvl, 6 mg lvl) zabilem cyklopa
Knightem (tym starym na 26 lvl - dwarf guard ) :P |
:cyclops: na 8 lvl sorckiem biedak nie zdazyl :D
|
Cytuj:
a to drugie zrozumialem ze zabiles na 17lv gsa(to jeszcze mozliwe) i potem sie naparzal z toba 94 elite ktorego zabiles nabijajac red skulla najleprze co ja zabilem to chyba gs na 40lv elite knight~ dozy wyczyn to niejest |
Moje solo to ds na 12 lvl drutem
A brata smok na 19 lvl sorkiem z explo drugi brat tez drag na 30 lvl z warhammera(knight) pomagał se runkami troche ale ile to 20 hp od strzału |
dragon druidem na 15 lvlu i chyba 40+mlvlem
|
Mino Guard na 9 LVL Druidem (To nie żart!!!).
Dokonałem tego dzięki mojej różdzce! :cup: |
a ja na 15 lvlu zabiłem dwarf guarda gdy szedłem na quest z ciasteczkami imperatora ktos zlurował do sali tronowej i mnie gonił walilem tylko z wand of dragonbreath i zwiewałem ale pare razy się oberwało do czerwonego życia mnie skosił to zlazłem na dół i pare exur gran dałem potem na górę i go dobiłem :cup:
|
Mojim najlepsze solo to : Demon Skeleton jak mial 9 lvl oczywiscie sorcem :D za pomoca rożdżki. :) mozecie tez sprubowac ale ropnijcie go na powierzechnie i caly czas uciekacjie nie zatrzymujcie sie chociasz na sek. i miejscie kilka uh, jak sie atrzymasz to ds sie dorwi i moze ci nawet wziasc hita za 90 hp jak nie wiecej :D
|
Solo Styl
Ja zabilem DL ;] A korci cos lepszego ;p
|
Ja?
Demona. Druidem za 100lvlu. Pacc mialam wtedy. To byly czasy!
|
Także Dwarf Guard {15lvl} B) . Nawet niezła jazda... ok 3 hity i red hp :p (oczywiście moje) heh
|
Demon, 83 elite.
|
GS solo na 19 lvlu :P B) :] I tak nikt nie uwierzy ale seio. Mialem 19 lvl i 33 magic
poszedl caly mana shiled, 3 uhy i 8 SD (jestem sorcem). Ale nie polecam. za duze straty i to bylo przed updatami :P teraz moga byc mocniejsze :p ;) I jak ktos chce to tylko na blood herbie zeby mozna sie bylo zejsc Uhnac ;) Inaczej-pewny zgon :P __________________________________________________ _______________ Hail Galana!! Pozdro For Konda (galana) :D Wpiszcie sobie na photobucket Konda i zobaczcie jego morde hahahah :D 8o :p |
ee
ee ja najlepsze zabilem gsa na 40 bodajze lvlu mysle ze teraz wziolbym dla ale by mi uh poslzo ladnie :) lvl 84 elite knight skile 83\76 :/
|
Hunter moją 1 postacią ;)
Miałem barbarian axe i noob-set skille 30/29 bodajże, wyszedłem z redem ;] bez uh |
Moje najlepsze solo to Elf Arcanist nawet troche giant Spider GS :cup:
|
Moj najlepszy solo to dragon na 15 levelu przed updatem z sd'kami:P
|
a ja zabiłem solo Giant Spidera, chociaz to niebył duży wyczyn ... mialem tylko 1-2,5 bp manasów w tył :P jestem elite knight 39 lvl
|
Huntera sorcem na 10 levelu (mlev 9) 6 razy walac z hmmków, bez zadnych uhów/ihów itd, jedynie zapas zarcia. Z pietnaście minut męczyłem skubanego...
|
@up
cos mi sie nie chce wierzyc ze wytrzymales z hunterem kilka minut bez ihow/uhow on wali czesto bardzo duze hity knighta aty jestes sorcem wiec tym bardziej @topic best solo - beholder (alezabilem ich z 50 juz:P) |
Cytuj:
moj to drag :) (a team DL) |
Sorcem bodajze na 21lvl zabilem draga na 7sd (moglem z hmm dokonczyc) a mialem mlvl okolo 30 :confused:
Paladynem tluczem caly czas cycki mino guardy :) od jakiegos 13lvlu a mam 15.... Knightem hmmmmm Valkiria chyba ale niewie Druidem szkoda gadac orc warrior @up3 niezdaje mi sie zeby na 6 strzalow z hmm.... no @up2 widocznie technika up and down^^ |
BEst Solo?
Drag i na cyclo lidera,3 zerki,archera,mino mag,arcanist powiedzmy ze naraz palkiem
|
Zerka, mino guardy, orc ridery itp . na 16 lvliku knightem bez uh
|
7 gsow (nienaraz ofkorz) na 20lvl sorcem. Szkoda ze looto niebylo bo sd zeszlo duzo.
|
Moje osiongniencia
Ja pokonalem Solo : Draga Team :Gs
27lv :lucznik: skils :61/50 :P 10 mlvl :mag: Oby tak dalej :cup: |
Moj najlepszy solo to Hero 49 EK o skilach 79\79 i 6 mlvl.Poszlo 1 bp explo i pare bp uh. :cup:
|
record
Ja rozwalilem 29lvl MS 50 mlvl banshee solo :P raz nawet mialem zabic yeti ale kolega dal mi msg ze anyluring i znikl :PPP
|
;)
Mi się udało pokonać BEHOLDERA(uważacie że słaby?) na 13 lvl drutem, bez run, bez blokera i całkowicie solo :cup:
|
Ja pokonałem Draga ze skillami takimi jak na dole z takim magiem go waliłem ale dałbym rade solo bo i tak go uhałem a on dostal 130 expa :p
Z takimi skillami jak po lewo a nie da dole :D |
Dwarf Guard z różdzki i fireball na full contakt czyli na klate i mialem red hp :D
18lvl sorcerer |
najgrozniejsze co zabilem solo to Orc Berserker :baby: ,a w teamie to drag :cup:
|
20 lvl skille po 70 z axe ringiem i d lancem zabilem Draga :D takto se skilluje i expie na slabszych potworach
|
Ja zabilem solo gsa druidem na 15 lvlu z 15 mlvlem, noob setem (scale armor, brass legsy, soldier helmet, itd.) na miejscowce w swamp (tam, gdzie quest na blood herb). Walnalem na poczatek chyba 5 sd, a pozniej dokonczylem z hmm. Oczywiscie metoda up/down. Niby nie jest to wielkie osiagniecie, ale jak widze, ze ludzie tutaj sie chwala zabiciem dsa albo guarda, to ja tez napisze swoje. :)
|
Ja zabilem Solo Dsa i Draga ale teraz sie wybieram na GSA moze pokonam :)
|
Cytuj:
|
lepjej nic niemuwic
zerk zabilem go knightem skille 59/57 bs bez uhow |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:10. |