![]() |
CICHY JESTEŚ WIELKI!! ZROBIE SE POSTAC NA TWOIM SERWIE I NAPISZE CI ZE CIE KOCHAM I TO TYLE CO BEDE ROBIL NA TEJ POSTACI :) a to miejsce tajemnicze to wg mnie knight watch tower :)niewiem jak to sie pisze :P bo wiem ze jak oglądałem (tibia 7.5) filmik o ophu to podszedl to jakiejsc wierzy i powiedzialze niepokaze wam jak dojsc i ze tylko nieliczni tam wejda i umieja dojsc :P z tego co mi iwadomo KWT jest na pohu ;) jezeli sie myle to mnie zbanujcie xD
|
Cytuj:
|
Dlaczego bake nie pomga ci już zwiedzać???
|
Zasysam właśnie treasure island :) No Cichy, teraz już tylko ten film setny :P
Ale fajna ta treasure island :P A to quest spoiling jest jakiego itema potrzeba żeby gdziekolwiek tam wejść??? Sporo ludzi o tym wie, a już na pewno prawie każdy kto ma zrobiony dostęp do nargoru... |
Cytuj:
Bede pomagal nie boj sie ;) |
Treasure Island
Cichy, możesz mi powiedzieć czy żeby dostać się do podziemi trzeba kopać tak jak na tomba czyli kilka razy w jednym miejscu czy wystarczy raz? I czy mógłbyś podać kilka wskazówek np. czy treasure map coś daje czy nie lub w której części wyspy mam kopać, aby dostać się do podziemi? A może tu wogóle nie trzeba kopać tylko da się jakoś dojść przez Nargor, czy któredy? :p |
Jeszcze tylko 100 film xD chyba wiem co to bedzie... Raty na rooku xP
Bake _/ Zielona Xp |
A no, nie zwiedzili przecież miasta rookgaardu :D Więc będą raty an rooku + akademia i polanki z kurczaczkami i jelonkami i królisiami :P
|
Mam pytanie. Skąd mogę wziąć klucz do pomieszczenie miedzy jaskiniami dwarfow? Prosze o odpowiedz. Czekam :)
|
@Up:
Mam wrażenie, że chyba ci się pomyliły tematy. A ja i tak nadal uważam, że filmik 100 to będzie o Cichym, ekipie itp jak już mówiłem i nikt mnie od tego nie odwiedzie. :) |
Cytuj:
|
Mozna wiedziec kiedy jest planowany 100 filmik ? ;]
|
Film juz jest nagrany od paru dni, tylko z pewnych niezależnych odemnie powodów zwlekam z publikacją. Ale polecam codziennie sprawdzac temat.
|
Nie no, dajezs ten filmik jak najsybciej bo się posikamy ze zneicierpliwienia xD
|
@up
Mów za siebie! <wyciera podłoge pod sobą> Cichy, dawaj ten film, bo jak nie, to przy twojej najbliższej wizycie, tak Ci zaspamuje, z moich 16 postaci na 3 kontach, że Ci sie komputer zawiesi! |
Dobra, uznałem, że już nie warto dłużej czekać. Jutro o 20.00 udostępnie link.
|
Chyba nie wytrzymam;)
i popuszcze |
Chyba nie wytrzymam z ciekawości za 100 filmikiem :D Cichy ! Co ci zależy daj go teraz :P
|
W imieniu swoim jak i wszystkich ( chyba ) uzytkowników forum:
DAJ JUŻ TEN FILMIK, PROSZĘ |
Lubie filmy cichego ale nie do tego stopnia zeby nonstop patrzyc czy dodal cos nowego. Powiedzial ze wrzuci jutro to niech to bedzie swiete slowo :p
|
Cytuj:
@cichy: oczywiscie :D |
Cytuj:
mam nadzieje ze zostane/niemy mile zaskoczeni |
Cytuj:
|
Jutro o 20.00 to ja będę w kościele siedział ^^ Moze 18 albo 21? ;]
|
Mozesz napisac lub pokazac jak dostac sie na ramone chodzi mi o powierzchnie tej wyspy a dokladniej te miejsce obok shoduw gdzie sa jakies tp i do czego one slużą i czy trzeba przechodzic jescze zeby sie dostac na tą wyspe przez goromę?????????????????????????
|
UP@ Nie, bo byłby to quest spoiling jeżeli chodzi o przecodzenie przez tp... Jak chodzi o inną drogę to popatrz na filmik - kultści goroma i sam wyciągnij wnioski ;) Btw, bardzo sładny post nei ma co...
|
więc czy jest mozliwosc dojscia na powierzchnie ramony nie idac przez goromę???:) i do czego jest ten tp:baby:
|
Jest taka możlwiość, ale to byłby QS więc nei mogę powiedzieć (tym tp właśnie się tam można dostać) ;)
|
Czy ten tp znajduje sie na polnocy wyspy garoma i czy teleportuje do powiezchnii wyspy ramona
|
Dobra Panowie nie ma co tu czekac na Cichego, po co to przeciagac?
CHCIELISCIE FILMA?! NO TO MACIE!!!!! http://bonzai.8u.pl/Zwiedzaj***** Nie zdrazdajcie tym co nie ogladneli ;) |
Cytuj:
Taa i myslisz ze w to uwieze? Good joke xD Ale nawet sie nie postarales, a moze tak mialo byc? |
;D faaajne polecam sciągnać ale nikomu nic nie mówcie o czym bo zabawe zepsujecie ;]
|
Wow, NiezŁy, Genialny, Cudowny. Cichy Mac RzĄdzi!!!
|
Woo, nieźle ten Ferrumbras nawalał! xD
A potem to był Morgaroth? Bo takl szybko rowaliliście że nie widziałem XDDD Nie macie dla mnie litości xD! Nie dość że leje pod siebie ze zniecierpliwienia, to jeszcze coś TAKIEGO dajecie! xD .Zaznacz powyższy text. |
Hmmm jestem tak podjarany jakby conajmniej update sie zblizal a to tylko dlatego ze Cichy RZADZI (dobrze napisalem "rzadzi"?? XD)
Edita: Użytkowników czytających ten temat: 38 (zarejestrowanych: 16, gości: 22) I rośnie!! Edit2: 2 minuty pozniej Użytkowników czytających ten temat: 41 (zarejestrowanych: 20, gości: 21) EDIT3: GODZINA 20:00 Użytkowników czytających ten temat: 50 (zarejestrowanych: 25, gości: 25) |
No jeszcze 5 minut ;) Cichy wierze w Twoją punktualność xD
@edit chyba mi troche zegarek zle chodzi xD |
To co Odliczamy ? !!!!!
|
1 minutka ;D Dawaj,dawaj!
|
20.00. No to edytuje posta ;)
100. Film WMV podsumowywujący serię http://bonzai.8u.pl/licznik/100.php http://rapidshare.de/files/34278326/Cichy_mac*****.html |
no to spox
@edit z bonzai juz sciagany ale ja tam mialem buga xD i na rapidshare chyba bede pierwszy ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:58. |