![]() |
Gremar
Apr 11 2006, 03:16:25 CET Killed at Level 101 by Spoxster Dalanthi Apr 11 2006, 03:16:25 CET Killed at Level 103 by Spoxster Solo Style :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Czytaj UE Spamm Style...:baby: |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wydaje mi sie ze on wogole nie ma pojecia jak grac. Lvl tutaj nie robi wielkiej roznicy. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Mowienie ze sorc jak spamuje UE to nie jest pvp to tak jak by mowic ze knight uhajac sie tez ma slabe pvp... nic dodac, nic ujac. |
Cytuj:
|
@up
poniewaz ma dobre pvp? |
Cytuj:
Cytuj:
wtf?0.o Przeciez Gremar to rl friend spoxstera :O Czyzby sie poklocili ??:> |
<bump>
Double post ; p <bump> |
Cytuj:
Bynajmniej do tej pory. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozatym nie masz pewnosci ze zrobil to bez bota. Nikt sie nie przyzna do tego przeciez... Prawda taka ze w dzien boi sie zaatakowac i robi to w srodQ nocy kiedy wszyscy spia.. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
James Caros
Apr 12 2006, 02:02:17 CET Killed at Level 82 by Spoxster |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ehh grales takim sorcem? Wydaje mi sie ze nie bo pierdolisz glupoty. Nie bede tego komentowal bo i tka mnie nie zrozumiesz. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
bywa:) ja za to yiubh juz to odrobilem a nie tak jak ty sellnolem chara osobie ktora juz mu zbila 8lvli:p |
Cytuj:
Widac ze nie grales takim sorcem bo pierdolisz 3 po 3. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
PS - ty grales 160+ ms? |
Niestety nawet ja uwazam ze SS przegra... ^^
|
LOL. Jestem obiektywny, ale poki co, to w ostatnich dniach nie bylo zadnych fragow ze strony Dusk&Sun, wiec nic nie komentuje o taktyce SS.
Jak moga byc fragi gdy SS wychodzi z pz kiedy wszyscy z Dusk spia?8o A w Pz ciezko jest ich ubic :S James, nie podniecaj sie tak. Jeszcze o mnie uslyszysz nie raz :D (a moze i nie). A ten ziomek, co Yiubha kupil - no comments. Strasnzie pewny jestes siebie. Daj mi swoj nick plx jesli grasz na Furorze. Gralem. Na OTSie. Tych, co graja czysto - niby Dusk&Sun graja czysto? Nikt tutaj nie gra w ten sposob, wiec bez takich tesktow, plz. Skad mozesz wiedziec ze nie graja czysto jak nie znasz ich wystarczajaco zeby cos takiego powiedziec wiec pierdol sie Idiota - to slowo tlyko mi do Ciebie pasuje. PS - ty grales 160+ ms? Blisko 160 bardz blisko. |
Cytuj:
|
OMFG. Pokazcie mi post, w ktorym napisalem, ze LUBIE Duskiness i Sublade albo ten, w ktorym napisalem, ze LUBIE Sixth Sense. Po prostu wkleilem fragi i skomentowalem co nieco.
Co zlego w pewnosci? Nicka nie dam, nie chce miec znowu klopotow (z reszta - nie wiem, za co). "Idiota - to slowo tlyko mi do Ciebie pasuje." - dziekuje bardzo. |
Ja teoretycznie jestem za SS ;] troche to dziwne bo przez Spoxstera musialem wyemigrowac i sprzedac chara :cup: :cup: Ale byly powodu a taifun itp. to cioty ...............................:baby::baby: :baby: :baby: baby:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie wiem, o co Ci biega z ta za duza pewnoscia - to, ze mialem (uwaga) CZELNOSC nie zgodzic sie z Toba? |
Cytuj:
"Mar 16 2006, 17:13:00 CET Killed at Level 100 by Taifun Devilry " - Uwielbiasz go za to, ze cie zabil nie? Kolejny dowod na to, ze raczej za Dusk&Sun nie jestes... |
Cytuj:
Nie kminie was, przypierdoliliscie sie do tego, ze wkleilem fragi z forum i "bronilem" Spoxstera/Nemtora. Za Sunblade i Duskiness nie jestem. W SS mam kilku ziomkow. Ale ta wojna mnie poprostu jebie. |
Cytuj:
|
[quote=Risofek]Faworyzuje tych co na to zasluguja grajac czysto..
Widac ze nie grales takim sorcem bo rzodkiewka jest superisz 3 po 3.[/Qy0 czipsu ty grasz najczysciej uzywajac Macro Makera na mfy, sdki, uhy i vite B) zal mi ciebie dzieciaku grajacy w 5 ben ty mody i 3 moczykijow ale nie wnikam zastanow sie co piszesz bo zygam toba btw. tutaj widac jaki jest czysty Your Download-Link: http://rapidshare.de/files/15963639/...pwned.rec.html XDDDDDDD Pozdrawiam |
Spoxster nocny hunter, hihi xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:58. |