Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   News (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=54243)

Maxo 03-05-2006 01:09

no to bye bye Db ;)

Valard 03-05-2006 12:58

Załużcie sobie nowe forum jak chcecie bo mnie już te ciągłe kłótnie DB Dan~ vs. reszta forum troche nudzą, a was nie?? A Dan~ zostawcie w spokoju bo to był jego wybór że doszedł do Arc i czy liże dupe do Szwedów czy nie to też jego sprawa :)

Pharaun 03-05-2006 15:40

Co prawda to prawda. Dajcie sobie ludzie spokój, bo to naprawde jest żalosne żeby siebie nawzajem wyzywać. Rozumiem, że siebie nie lubicie z pewnych względów, ale bez przesady.

Anum 04-05-2006 00:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szelma De'Master
buehhehehehehehhehehehhehe ale fake gz
pomyslu
21:11 Danthorr: dzieki tobie, zaden de'master tu nie pogra =)
tak cie pojechale ze az takkkkk sie zdolwales ze fake wstwiasz xD ale cioooota jestes
pffffffffffffffffffffffffffff Niedasz rady mi dogadac slimak z ciebie bez kituuu idzzzz

Styl wypowiedzi w cytacie odpowiada mi do tego co piszesz na forum więc nie sądzę żeby to był fake.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maxxonek
Hmm DB w wojnie? Dzięki, że ktoś mi o tym powiedział, bo jak widać nie mogę teraz grać. Aż żal -.-

Przeczytałem sobie. Xandar jest u mnie w mieście z Anumem i nic mi nie powiedzieli. No gratz. Nie wypowiadam się, bo aż przykro.

Podziękuj mamusi zresztą już chyba wszystko sobie na rl wyjaśniliśmy nieprawdaż?
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yamahati
jesli nie beda liczone jako fragi to nie bedzie zadnej wojny

arc sprzedaje swoje chary, chealino jedzie na cale wakacje wiec GL dla db :) z ktorymi nie chcielismy walczyc ale mus to mus =(

Anumrati
May 02 2006, 02:27:34 CET Killed at Level 42 by Scotty Starburst

Fragi będą liczone ale nie jako Arc vs AO ale jako DB vs AO. Jeśli Arc sprzedaje swoje chary to ich wybór nie nasz a DB sobie poradzić umie ;).

OT.
Jak już Maxx wspomniał odbył się mini meeting (z ~20 osób przyjechały 2) DB. Myślę, że jest to jakieś wydarzenie z Iridii bo nie sądzę, że dużo było jakichkolwiek meetingów na Iridi i ;).

Adolphus Elbragol 04-05-2006 01:02

Od dluzszego czasu nie gram, loguje sie na iridie tylko zeby pogadac. Coz, powiem tyle - decyzja lidera. Gdybym gral, zapewne zaczeloby sie dla mnie ostre expienie z otwarta lista vip. I pewnie kupilbym pacca. Niestety, pixele maja to do siebie, ze po pewnym czasie powszednieja.

berger 04-05-2006 15:08

Siemka wszyscy... Nie stety z pewnych powodow w RL nie logam i pozbywam sie chara;p a ciekawi mnie troszke co sie dzieje na iridi i czy DB teskni za mna? XD

A wiec QUE PASSA??

Maxxonek 04-05-2006 21:28

Ye ;) Ja tęsknię, tym bardziej, że z powodów osobistych nie mogę grać ;)

Adolphus Elbragol 05-05-2006 00:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez berger
Siemka wszyscy... Nie stety z pewnych powodow w RL nie logam i pozbywam sie chara;p a ciekawi mnie troszke co sie dzieje na iridi i czy DB teskni za mna? XD

A wiec QUE PASSA??

Brakuje nam twojego f(r)agowego spamu na forumach, boastful boy. <3

Danthorr 05-05-2006 22:11

Dzis ao popisalo sie kolejnym znakomitym masslogiem, tym razem na mnie =)

Anas Kiro 05-05-2006 22:42

Niemam zamiaru sie kłócić gratz kolejnych fragów dla was Danth~ale nie wprowadzaj ludzi z wynikiem w błąd bo jest 11-3 ... Elu,Majado,Galix,Darlenor nie są zaliczani do fragów w tej wojnie

Danthorr 05-05-2006 23:12

Prowadze wlasną liste.

Anas Kiro 05-05-2006 23:52

No chyba,że tak xDDD
Jak tak patrze na tą liste to mógłbyś dodać
Rapphe:
May 02 2006, 22:34:51 CET Killed at Level 61 by Majado

berger 05-05-2006 23:59

@ DB ja juz na stale wywalilem Tibie z mojej glowy ale w jakims stopniu pozostaniecie w mojej pamieci :* . Maxx ja tez z prob RL nie gram i juz nie bede grac, chcoc moze pozniej(w odleglej przyszlosci) logne sie raz na jakis czas.

Pozdro dla all moich friendsow.

@ Danth wiemy ze wladza i zadki szwedow uderzyly ci do glowy ale nie musisz tego udowadniac na forum. I to ty chyba miales opis "bloodbrother to Zielper'archer"... Nie liczy sie nie jest w arc?? humm... a moze mial zbyt duze rozwolnienie??

Elevarm 08-05-2006 06:09

Zamiast bumpnięc tematu powiem od siebie ze dzis na Iridie zawital boss - Old Widow we własnej osobie. Jak piąty raz dedalem noobcharem miała już przywołanych 5 gsów - bp jeszcze z czasów rooka (wraz z zawartościa) juz nie odzyskam.

Szkoda ze ssa nie zdążyłem strzelic...

Troche ironii - jeden gs mi brakował do levelu i juz miałem isc spac ;)

Erevador
May 08 2006, 05:07:15 CET Killed at Level 19 by a giant spider
May 08 2006, 05:02:18 CET Killed at Level 19 by a giant spider
May 08 2006, 04:55:22 CET Killed at Level 20 by The Old Widow
May 08 2006, 04:50:36 CET Killed at Level 21 by a giant spider
May 08 2006, 04:14:33 CET Killed at Level 21 by The Old Widow

Danthorr 08-05-2006 08:04

Wczoraj był też najazd scarabów na ankrahmun =)

Może doczekamy sie najazdu dwarfów na Ab

Valard 08-05-2006 15:13

Gratuluje 100 Dan~ :]

Lovah 08-05-2006 16:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Danthorr

Amazonek na Carlin plx... znając to miasto, zwane też miastem noobów - amazonki sprawiłyby że całe carlin campowałoby Pzta ;S

Miasto noobów, ale to własnie tam sie 'wychowalem' XD

Massior 08-05-2006 16:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lovah
Amazonek na Carlin plx... znając to miasto, zwane też miastem noobów - amazonki sprawiłyby że całe carlin campowałoby Pzta ;S

Miasto noobów, ale to własnie tam sie 'wychowalem' XD

do czego to powiedziałeś? jeśli masz coś przeciwko Carlin to nie chodź tam... PROSTE nieprawdaż? ;)

BTW. ja bym pzta nie campowal... amazonki nie są takie harde :p chociaż zalezy dla kogo 8o

Elevarm 08-05-2006 16:51

Cytuj:

Skocze dziś na Edron D Lair, może dla odmiany Orsha spotkam po drodze ;)

berger 08-05-2006 17:15

Chcialem tylko dodac do informacji niektorych osob ze jesli zobaczycie Bentero biegajacego badz nobujacego nie piszcie do niego "Berger" itp albo co robi, bo to nie ja ;p. Bardziej wtajemniczeni wiedza o co chodzi.

Anum 08-05-2006 17:22

16:29 Bentero: im new
16:29 Bentero: dont have cash

16:30 Anumrati: hello
16:30 Anumrati: new owner or some joke?
16:30 Bentero: hi
16:31 Bentero: a znalismy sie??
16:31 Anumrati: new owner?
16:31 Bentero: tak a co?
16:31 Anumrati: a nic tak pytam ;)

Ale psikus mnie spoktał :P.

berger 08-05-2006 19:17

@Anum - wynika cos z tego?? bo to juz wszyscy wiedza... Btw. pewnie bedziecie go ubijac, ale pamietajcie ze mnie juz nie ubijecie :d Ja juz kaske mam i all mnie wali.

Lovah 08-05-2006 20:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Massior
do czego to powiedziałeś? jeśli masz coś przeciwko Carlin to nie chodź tam... PROSTE nieprawdaż? ;)

BTW. ja bym pzta nie campowal... amazonki nie są takie harde :p chociaż zalezy dla kogo 8o

E tam :||

Carlin miasto noobów, ale mam do niego uczucie ;)

Jurand~ 09-05-2006 22:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ripper
Fake? No nie powiedziałbym. Ludzie na poziomie Danthorra i wyższym mają lepsze sposoby na rozprawianie się z takimi kretynami jak ty. Z resztą, sam pamiętam tą sytuację.

" Ludzie na poziomie Danthorra" - HAUHAUHAUHAUHAUHAUHAUHAUAHUAHAUHUHUAHAUHAUHAUAHAUH AUHAUAHAUHAUHAUHAUAHUAHAUHAU o jakim Ty mowisz poziomie? "to"(Danthorr) przeciez nie ma poziomu

Danthorr= AAAAAAAAAAAAASSSSSSSSSSSSSSSLICKER

Lovah 09-05-2006 22:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jurand~
" Ludzie na poziomie Danthorra" - HAUHAUHAUHAUHAUHAUHAUHAUAHUAHAUHUHUAHAUHAUHAUAHAUH AUHAUAHAUHAUHAUHAUAHUAHAUHAU o jakim Ty mowisz poziomie? "to"(Danthorr) przeciez nie ma poziomu

Danthorr= AAAAAAAAAAAAASSSSSSSSSSSSSSSLICKER

Też byłeś w Arc~ so plx stfu!

zwirek 10-05-2006 08:02

co sie co sie co sie stauo ?! :o

Jinikao 10-05-2006 12:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zwirek
co sie co sie co sie stauo ?! :o

Maciek, Maćku

Daj śrubokręt

Jurand~ 10-05-2006 14:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lovah
Też byłeś w Arc~ so plx stfu!

No i co z tego ze bylem w Arc? no bylem i zobaczycie tak samo jak wy****ali mnie to tak samo wy****aja Danthorra, a pozatym ja nielizalem dupy membersom arc zeby do nich dolaczyc i tu miedzy nami jest spora roznica, bo wiem co nieco:)

Danthor = AAAASSSSSSSSSSLICKER

Danthorr 10-05-2006 15:49

Zamknij ryj jurand bo gówno wiesz.
Niby kiedy lizałem dupe?

W tym ze zaproponowalem pomoc w zabiciu idiotów z ao/klimy/dd?

Szelma De'Master 10-05-2006 15:52

ehhhhhh

Heh Moze I Cisnolem po Danthorze ale moim zdaniem Niemasz Prawa Wypowiadac Sie na Jego Temat Jurandzie =] Pamiętam Dobrze Jak Byles Nieleprzy Od Niego =] Tak Samo Jak On Polozyl Na Zielpa(Mlona Nr 1)
Tak Samo Ty polozyles Na Swoich Znajomych Taaak Samo Byles Zaslepiony Wladzą =] Przypomniec =] Np ;] Pamietasz Akcje W Venore Przed Tą Akcją Jakos Dobrze Bylo Ci kumac Sie Z Danythem ;]
Cuz ale Wiesz No Jak Arc Go bije To i Ty A potem Co bylo?? ;] "Hahaha Fajnie Padles" <---Twoje Slowa =] Panie jurandzie wielki Trzymam kciuki Za Ao =]Ale ty Tamn Niepasujesz =] Jedynymi Goscicmi Tolerancyjnymi Ktorzy Byli W Arc Są Asilles =] Ktory Kiedys byl Moim Super kumpelm I Aure Z ktorym Nawet podczas wojny dalo sie normalnie pogadac =] Wiec Stul Dziup Dzieciole I Sie Niewtrancaj Bo Sam Jestes Nieleprzy =]

Danthorr byl Bazantem I bedzie Ale Tyyy Jestes gorszyyy O Wiele =] Aaaaa I jeszce Jedno Zgadnij Kto Wtedy po tobie Pocisną Z postaci Danytha =] (Danyth Niejest Zbyt Dobry W Jechaniu po Ludziach ;/)Wiesz no Akuurat bylem W poblizu =] Jak Sie Nabijales Z Danytha Niemogem Na to Spokojnie Patrzec Wiec Ci Delikatnie Mowiąc troche Dokopalem =] Muahahaha

Danthorr 10-05-2006 16:34

Jesli wyzywanie kogos od 'bazantow' itd to wedlug ciebie dobre 'jechanie po kims' to musze cie zmartwic. Gówno ludzi obchodzą twoje puste wyzwiska.

Sylur 10-05-2006 18:05

Z tego co pamietam to "Jurand~" chyba nie jest Jurandem Wyrocznia .

Anas Kiro 10-05-2006 21:42

Danthorr idiotą to możesz nazwać siebie niechciałem sie z Tobą kłócić ale widze że jesteś kolejną osobą która od władzy odje*** do łba

Danthorr 10-05-2006 23:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anas Kiro
Danthorr idiotą to możesz nazwać siebie niechciałem sie z Tobą kłócić ale widze że jesteś kolejną osobą która od władzy odje*** do łba

Nie znasz mnie =)

Massior 10-05-2006 23:41

Dziś w sumie miały miejsce niezbyt miłe wydarzenia... Laubau prawdopodobnie chcąc skończyć z iridią/tibią walnął ue pod dp w carlin. Skończyło się to banem =\ Krol Arturek również nie będzie mile tego dnia wspominał ale to już jego sprawa. Jeśli będzie chciał powiedzieć więcej na ten temat to się wypowie. Czekamy na koniec Test Serva :p

Adolphus Elbragol 11-05-2006 00:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anas Kiro

Danthorr i wladza? Rotfl!! xDDD

<3 ya anyway, Danthie

Szelma De'Master 11-05-2006 15:37

hahahaha

:)
Cytuj:

Jesli wyzywanie kogos od 'bazantow' itd to wedlug ciebie dobre 'jechanie po kims' to musze cie zmartwic. Gówno ludzi obchodzą twoje puste wyzwiska.

Hahahah A co nie Wzrusza cie to niby ???? A kto Wpytwal Sie o muj Nowy nick I Na JAkim Swiecie Gram ??????hahahahaha =] Bo mogles G......o Mi Zrobic =] Wiec Zamieszczales Fake Na tibia pl I Zekomo Zalatwiales mi Przechlapane Na Furorze ;] Muhahahahahaha I nie..,,,,l Ze Cie to niewzrusza Dzieciole Idz Sie umyj =] Bo az tu wali ;]

berger 11-05-2006 16:03

srry double

berger 11-05-2006 16:05

Dla mnie Debile beda debilami... I tak hitem sezonu jest Danth~ ktory chce podobno od nowego ownera 240k, ciekawe skad on mu to wezmie? huehehue. Ale to juz nie moja sprawa... nie wnikam :)) U cant catch me xD

Soul of Pothi 11-05-2006 16:18

Cytuj:

Nie znasz mnie =)

Danthorr myslisz ze ktoś o zdrowych zmysłach chciał by Cie znać?? Bo moim zdaniem NIE

Przyznaj sie Danthorr jesteś "lizodupcem" i tyle.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:50.