Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany;p (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=60579)

Ramok 16-05-2006 15:58

Ktoś wie dlaczego Galana jest wyłączona?

katrol 16-05-2006 16:50

Tak, została cofnięta o jakieś 2 - 3 godziny... spadł mi lvl i wróciłem na rooka przez to X(

kamsz 16-05-2006 20:00

galana byla fajna za czasow jak gralo sie sugusitem ;]

kr,
k.

Xulorin 16-05-2006 22:42

Wiem że kiedyś jakiś Polak grał Sugusitem (tzn był sub ownerem), całkiem wpożo koleś to był :). Brakuje mi początków Galany wtedy to był klimat :D.

szkodi 17-05-2006 03:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kamsz
galana byla fajna za czasow jak gralo sie sugusitem ;]

kr,
k.

kamil? czyzbys to byl Ty? :D

kamsz 17-05-2006 11:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez szkodi
kamil? czyzbys to byl Ty? :D

taa, to ja ;] czyt. polski owner sugusita xd trzeba sie kiedys zebrac i powspominac stare czasy ^^

szkodi 17-05-2006 17:49

Cytuj:

taa, to ja ;] czyt. polski owner sugusita xd trzeba sie kiedys zebrac i powspominac stare czasy ^^

oj oj :P byloby co wspominac :D

kamsz 17-05-2006 21:45

Cytuj:

oj oj :P byloby co wspominac :D

gdzie cie mozna zlapac teraz? nadal galana czy gdzies indziej? daj jakies namiary zeby sie skontaktowac xd

szkodi 17-05-2006 22:36

Cytuj:

gdzie cie mozna zlapac teraz? nadal galana czy gdzies indziej? daj jakies namiary zeby sie skontaktowac xd

wiadomosc priv wyslana :D

kamsz 17-05-2006 22:43

Cytuj:

wiadomosc priv wyslana :D

chyba nie do mnie xd

szkodi 18-05-2006 00:30

Cytuj:

chyba nie do mnie xd

sprawdz jeszcze raz :) OET

motylek21 18-05-2006 22:56

dlaczego nikt nic nie pisze co sie dzieje na galanie?
PHP Kod:

http://s10.*********.pl/c.php?uid=47785 

szkodi 19-05-2006 00:52

Bon Devil nie moze sie splacic. Tzn moze ale musi zaplacic 500k + SOV

Lady Jah wbila 100 sworda.

Waherwa Berlinus odszedl z galany :(

padla Xalade Shielyna

cos jeszcze? :P Krupnik rzucil 100tke :)

pawlon 19-05-2006 02:41

taa walsnie... szkoda ich prawie all
xalade poleciala 3 lev w dol... brak blessow, szkoda slow.

a bon~, no coz z takim paymentem to tez bym zrezygnowal. zreszta pewnie o to im chodzilo, zwlaszcza ze payment zostal zmieniony na ostatnia chwile.

a poza tym nuda, maly techniczny updacik, cheaterzy pewnie cierpia na brak botow :) a inni sie ciesza ;)

szkodi 19-05-2006 11:42

Xalade 2 razy w nocy na DLu padla. Znajac zycie szedl/szla po swoj loot i mu nie wyszlo. Lvl 84.

Pawio 19-05-2006 15:34

LOL 500K+SOV
to tylko gra a wy robicie taka łaske.... omfg

Johanes19 19-05-2006 15:57

:ecul:

:evul: ZABIC SWE I BR :evul:

Vienek 19-05-2006 17:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pawio
LOL 500K+SOV
to tylko gra a wy robicie taka łaske.... omfg

no bon chyba nie pierwszy raz walczył przeciw pats/maffers czy jak kto woli ;)

pawlon 19-05-2006 17:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vienek
no bon chyba nie pierwszy raz walczył przeciw pats/maffers czy jak kto woli ;)

pierwszy raz walczyl... ten payment to duza przesada, po prostu nie chca zeby sie splacil, dlatego dali taki niemozliwy payment...

szkoda mi xalade :(

Miltoner 19-05-2006 18:19

Cytuj:

Bon Devil nie moze sie splacic. Tzn moze ale musi zaplacic 500k + SOV

Lady Jah wbila 100 sworda.

Waherwa Berlinus odszedl z galany :(

padla Xalade Shielyna

cos jeszcze? :P Krupnik rzucil 100tke :)

+ padla lady mot for free ofc

Pawio 19-05-2006 18:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miltoner

Nom, a od kogo?? OFC od szkodiego;)

szkodi 19-05-2006 18:57

Cytuj:

powod mialem. tego juz nie odwrocisz...

pawlon 19-05-2006 20:41

Cytuj:

powod mialem. tego juz nie odwrocisz...

powod byl.. chociasz sporo naciagany....
co wam w ogole do tego bylo? nikt was nie prosil o interwencje, moim zdaniem to tylko przykrywka dla random pk, pojawila sie okazja zeby to zrobic "justified" to ja wykorzystaliscie i tyle. moze zasluzyla na zgona, moze nie, ale o cos takeigo nikt was nie prosil.

szkodi 20-05-2006 00:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawlon
powod byl.. chociasz sporo naciagany....
co wam w ogole do tego bylo? nikt was nie prosil o interwencje, moim zdaniem to tylko przykrywka dla random pk, pojawila sie okazja zeby to zrobic "justified" to ja wykorzystaliscie i tyle. moze zasluzyla na zgona, moze nie, ale o cos takeigo nikt was nie prosil.

prosil nas Qreew. Dokladnie mnie. A gdyby to nawet byla przykrywka to przeciez server pvp. Swoja droga dzisiaj juz spadla do 69 lvla i jakos ktos ja jednak poparl w oswiadczeniu ze quittuje.

Kenseji 20-05-2006 01:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mlecziii
Tylko teraz new gildia kondy morze narobic sie wiecej wroguw i przegrac nastepnol wojne a po ich zahowaniu morzna sie domyslic ze oni hcol tej wojny .

ty idz moze lepiej sie uczyc ortografii ?

Qreew 20-05-2006 01:19

Cytuj:

Nie wiesz jak to bylo wiec nie komentuj... padla, poniewaz wywalila sinidowi loota do wody =] do tego wiele razy obrazala mnie i jego... poprosilem szkodiego o pomoc bo bylem zdenerwowany :) a Lady zamiast przeprosic za to co sie stalo (chodzi mi o tego loota) powiedziala, ze zaplaci odpowiednim osobom, zeby to rozwiazaly ( odczytalem to jako grozbe) no i padla ;] a powod nie jest naciagany... bo mnie to malo obchodzi czy ktos ma kicki... nie moj net nie moj problem...

Kenseji 20-05-2006 01:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qreew
Nie wiesz jak to bylo wiec nie komentuj... padla, poniewaz wywalila sinidowi loota do wody =] do tego wiele razy obrazala mnie i jego... poprosilem szkodiego o pomoc bo bylem zdenerwowany :) a Lady zamiast przeprosic za to co sie stalo (chodzi mi o tego loota) powiedziala, ze zaplaci odpowiednim osobom, zeby to rozwiazaly ( odczytalem to jako grozbe) no i padla ;] a powod nie jest naciagany... bo mnie to malo obchodzi czy ktos ma kicki... nie moj net nie moj problem...

Zgadzam sie,wrzucila loot do wody a potem sie wozila ;>
powinna sie cieszyc ze nie miala tego kicka na minosach bo by pewnie padla od nichale jak widac nie ma roznicy dla takich ewenementow.

Miltoner 20-05-2006 10:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qreew

Ciekawe co ty bys zrobil gdybys mial kicka logujesz sie po 5-10 minutach a ktos ci kope zajal...

Dragon86 20-05-2006 12:10

Nawet jesli miala kicka to chyba letter albo label zostawila skoro huncila tam czyz nie?? swoja droga powinna normalnie pogadac a nie robic takie akcje...

szkodi 20-05-2006 13:48

Cytuj:

Ciekawe co ty bys zrobil gdybys mial kicka logujesz sie po 5-10 minutach a ktos ci kope zajal...

ni 5 minut tylko 20. zreszta ten czas zmieniala juz kilka razy, to na 5, pozniej 10 a pozniej 15 minut :P

jezeli ownujesz jaskinie czy jakis exp spot to masz tam byc. jerzeli poszedles jesc to ktos moze Ci holdnac spawn. ale sorry - ktos moze sie lognac po godzinie i powiedziec. sorki - maielm kicka ale spieprzaj stad bo to moje expoowisko? :S

jej/jego wina. spawny sa dla ludzi ktorzy sa on. Ci ktorzy nawet maja kicki powinni sie z tym pogodzic ze powinni stracic spawn. mot nie zrozumial(a) i nie moze sie z tym pogodzic. chociaz.. mysle ze juz sie pogodzila.

Kenseji 20-05-2006 15:14

Mysle ze na pewno sie pogodzila o0

Seteus 20-05-2006 15:42

Cytuj:

Niestety padl dzisiaj Rumcio :/ Padl za to ze nie chcial wyjsc wanosowi z expowiska ;/

@Seteus
Nauczysz sie edytowac posty ??? Robisz syf na forum.

Nie nie naucze sie , nie mam na to czasu , ale na twoje szczescie "syf" ma to do sicbie ze nikt nie musi znim obcowac.. rozumiesz o co mi chodzi ?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vienek
Co do pierwszej części: Farren Nandur, Xerizezo, Kestro. Sharowali i nie dostali banów na 30 dni, tylko odrazu deleted ;) widać że sie znasz ;]

A co do drugiej części nie mówi mi że nie umiem sie z tym pogodzić bo każdy po dedzie ma lekką reakcje nerwów ;] poza tym nie jestem maniakiem że siedze po 12h przed tibią żebym sie tym denerwował ale nie lubie być 100k w plecy ;]

naszczescie ty tutaj jestes i oswieciles nas , jesli grasz na galanie od poczatku a nie opierasz sie na "zaslyszanych w kawiarence opowiesciach" to wiedzialbys ze po pierwszze oni dostali delete za "extreme sharing" , czyli pieprzone 24/7 online , i glownie dlatego ze to byl start servera i kazdy idiota wie ze przez takiego frajera uczciwy gracz nie ma szans na dobra zabawe na serverze.

Andrys 20-05-2006 15:45

;p

Tharrin ma 113 lvl...

Seteus 20-05-2006 16:25

Cytuj:

Wzwi.azku z tym że cenzura pokarała cały mój post zdaniem "uzwielbiam jesc banany" , robie maly edit i napisze tylko że Sinid wszedl do wolnegho mint , i jak to powiedzial "internet lady mot , to nie jest moj problem , i to nie ja bede sie nim martwic" , Lady padla drugi raz za grozenie Szkodiemu , za co trzeci niewiem , ale nie protestuje , zreszta jak sama powiedziala nie rga tutaj i nie zalerzy jej , wiec czemu mialo by zalerzec innym ?

do tych co pisza ze padla za nic , przedewszystkim do Miltoner'a , niebylo was tam.. wiec niewiecie jak bylo/

szkodi 20-05-2006 16:44

1 raz padla za powod powiedziany przez Sinida i grozenie mu.
2 raz padla za grozenie Qreewowi, mi oraz Sinidowi
3 raz padla po to zeby wreszcie slowa ze quittuje z galany staly sie prawda. a tak serio to zaatakowala qreewa :) kamikadze ale coz zrobic...

Miltoner 20-05-2006 19:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Seteus
do tych co pisza ze padla za nic , przedewszystkim do Miltoner'a , niebylo was tam.. wiec niewiecie jak bylo/

Przeczytalem forum tibia.com i jak dla mnie powod jej 1 deada byl bezsensowny... Ciebie tez tam nie bylo wiec niewiesz jak bylo ? :>

Kenseji 20-05-2006 19:23

Dzisiaj padl rivenn od kondy i kardeara.
Powod nieznany

Arturo Soprano 20-05-2006 19:50

Patrzac na wasze posty to na Galanie dalej PA "sie kreci":( . Ehh szkoda ze to nie ta Galana co na poczatku :(

Bartol1 20-05-2006 20:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kenseji
Dzisiaj padl rivenn od kondy i kardeara.
Powod nieznany

Padl bo zaatakowal Lady Jah

Lady69 20-05-2006 20:18

:D Haha czytam sobie to forum i widze ze duzo sie tu o mnie mowi. -.- Ale chyba niektorzy mysla ze skoro nie pisze na tym forum to moga sobie pisac bzdury wyssane z palca bo ja niezaprzecze, to sie myla. Zrobilam to konto zeby powiedizec co sie naprawde stalo, bo tu fajne wkrety widze

Cytuj:

1 raz padla za powod powiedziany przez Sinida i grozenie mu.
2 raz padla za grozenie Qreewowi, mi oraz Sinidowi
3 raz padla po to zeby wreszcie slowa ze quittuje z galany staly sie prawda. a tak serio to zaatakowala qreewa :) kamikadze ale coz zrobic...

Od poczatku. bylam na mintwalin, godzine czekalam przed wjesciem az koels skocnzy expic. o 12.00 wpuscil mnie, o 12:04 wylaczyl mi sie net imsuialamz resetowac kompa. na tiibie weszlam o 12:0? (15 minut podalam dla przykladu. -.-) wiec bylo to ok5-10 minut,potem znowu sie logam ia ptrze z emoejgo listu nie ma tlkyo ze Sinid expi. To pisze do niego "hey i got internet kick but i hunt here, leave plx" .. dobra nic nie odpowiedzial to po minucie sie wkruzylam i pisze dalej "wtf? leave i hunt here" on ze nie, wytluamzylam mu co sie stalo z moim netem ale dalej nie chcail wyjsc.to poszlam i zczelam expic z nim, ale on ubijal minosy ktore bily mnie przesuwa zdechle ciala i wkladal loot do sowjego baga. Wkurzylam sie wiec dalam folow i poczekalam az dodjzie do wody. POdchodzi, patrze you see bag it weigs 900oz (oczywiscie koels wkreca ze bylo 3k-.-) i wywalima loot do wody. Koles pwoiedizal ze zaplace za to , Qreew zaczal pisac do mnei na prv jakies zamulenia zebym wyszla i ze mam zalpcic za jego loot 5x wiecej ->ja ze nie zaplace. . OK wychdoze z minitwaln, o sie ebde z nobem klocic. Ok..pozniej wracam sobie do kazo jestem na dwarf brudgu podbiega kardear rahili i grimheim (lolki smai nie umieja mnie zabic tlyko w teamie -.- haha :baby: ) po dluugim czasie keidy wreszcie udalo im sie mnei trapnac :D padlam.

@Szkodi.
Nie wkrecaj-.- Sinidowi nie grozilam tlyko tluamzcylam mu co znaczy asslicker , powiedzialam ze "jezlei bym chciala to bym mogla zaplacic komus zeby go ubil ale tego nie zrobie bo nie jestem asslicker" itp.
po 2 nigdy z toba nie gadalam wiec jak moglam ci grozic-.- Qreewowi tez nei grozilam tlyko smialam sie z niego , maly insult. XD
po 3 nei zaatakawoalam qrewa tylko on mnie, nabil skula, ue e-vave i padlam, wiec jak nei wiesz jak bylo to sie nie udzielaj.
Moj drugi dead byl spowodowny tym ze zabilam jakeigos noba na low lvlu ale byl tokoels z rl od perma i prsyzedl perm z otxem i mnie ubli. potem wlasnei qreew mnie ubil, ja go nie atakowalam tlyko on mnie on nabil skula.-.-

Ok to wsyzstko. oczywiscie zaraz zaczna sie wkrety ale nie obhcodiz mnie to bo tu nie gram; CYA GALANA HELLO XERENA!! B)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:40.