![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
a Rodrigeza zostaw w spokoju, bo dzięki niemu miałem przez 3 dni zwałe (jak go ubiłem 14 druidem kiedy trenował w nocy na macro i miał 3bp uh i nie włączony auto healing) :D co do wojny... mam dalej nadzieje, że Vision poradzi sobie, ale tych ob*****eńców Imargama i Zwidka powinien ktoś w końcu haknąć (mam nadzieje że Harcesh to czyta) bo to oni zawsze najgorsze PA robili @foto dusków już to pisałem w innym temacie ale z miłą chęcią to powtórze: w tych dresikach wyglądają jak kmioty... a te ich mordy nieskażone chwilą refleksji... ;) o maleństwie nic nie pisze :confused: bleee |
Na wojnie narazie spokoj a na forum taki spam... Wiekszosc nic nie wie, a sie wymadrza. żal.pl
|
@ kumulus
Harcesh ich nie haknie bo jest od nich z rl :D haha |
Cytuj:
To samo pytanie kieruje do sacho pansy i tego kolesia ktory kupil neanona kilka miesiecy temu i caly ch*** expa nim zrobil. Jak odpowiecie na te pytania to wtedy wyzywajcie ludzi od noobkow ktorzy "nic" nie zrobili |
Cytuj:
Co do wojny to Vision napsuje krwi Taifunowi jestem tego pewien :D |
@UP
Widze PlebaN1 ze masz ogromne pojecie o tym co sie dzieje :) Pozdrowienia |
pleban plx
Mam do Ciebie prosbe pleban a mianowicie co to znaczy? "maow" i "towj"
:) |
Cytuj:
|
Wiecie co??... Jesteście żałośni... Śmiejecie się z wyglądu członków Duskiness... Lepiej pokażcie jak wy wyglądacie... większość z was pewnie wygląda gorzej od Zwidka i się śmieje z innych... Bądzcie poważni, i niezachowójcie sie jak dzieci bo wasza gęba moze być 3 razy gorsza od nich =) Niekażdy człowiek jest modelem/modelką...
|
Cytuj:
elo |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@2up
@up Popieram was ;] tak samo mój kumpel z liceum wygląda jak menel i przypomina włuczykija i nieuka a dobrze sie uczy :) |
Cytuj:
|
Pozdro
Właśnie 30 min temu padł Tomo i Wampir ~ Pozdro dla nich ze zrobili se pZ. Pamietajcie my wiemy kiedy macie pz HAHA i wiemy kiedy atakowac wiec expijcie w spokoju :baby:
|
Niach Niach Niach :D Tomo i Wampir... Pierwsza Krew :D haha :) Pozdrowienia dla Vision, oby tak dalej :P
|
hehehe GL vision;)
|
GL&HF Vision
Hail Vision!
Hail free Furora! Malenkie Malenstwo omg omg omg efekt kuracji odchudzajacych? A z reszta Taifun nie grzeszy uroda. Wyglada jak by mial wytrzeszcz oczu. Kiedy byl on ostatnio u fryzjera? Przed zalozeniem chara? Ushahaha A ci co twierdza ze petroBot nie gra bo odwyk to zmartwie was. TS jest teraz a taifun to przeciez senior tutor wiec wydaje mi sie ze tam gna itp. Jak nie to mnie poprawcie. Ushaha nie moge z Taifuna. |
Otelepcie sie .. to nie jest Rl Fota -.- Idioci .. (bo inaczej was nie można nazwać).
A tak btw. to temat z tego co widze jest o Furororze a nie o zdjećiach z Furora .. el0s Hail Vision |
polowa z was wysmiewajaca sie z tej fotki to pewnie na rl'u pie.rd.olone zera.
dawajcie swoje zdjecia cwaniaki zza klawiatury. |
Cytuj:
|
Cytuj:
My naszczescie tez wiemy kiedy Wy macie pz , Dalanthi noob padl Tarrinku bylo nas dzisiaj zaledwie polowa gildii i magrami , czemu nie wyszlisci sie bic? to juz 2 swietna okazja byla , GL i pamietajcie nie pekowac nad ranem hihi, bo wasz pz konczy sie templem :) |
zal
prezmo jestes zalosny zachowujesz sie jak bys mial jende z nalepszych pvp i bylbys jednym z najlepszych graczy tibi! kozak jestes bo taifunowie cie obronia jebnij se solo z yamahaha lub z katrila ! a zapomnialem sam niedasz rady :( ehh to byly czasy kiedy taif przed spoxsterem i katrila uciekal:)i mowil ze niema manaskow hehe byly czasy...
|
Cytuj:
|
Cos ciekawego ?? Need to be hunted??
Rozmowa z noobkiem:
23:17 Thomast [18]: a jak myslisz czy to chara Xavaly 23:17 Thomast [18]: ? 23:18 ***** [28]: a i twoj kolega mnie nie straszyl ani nie wyganial 23:18 ***** [28]: bo nie chce byc pa tak jak ty probojesz 23:18 ***** [28]: 23:18 You see a wand of cosmic energy. It can only be wielded by sorcerers of level 26 or higher. It weighs 23.00 oz. Theenergy of a radiant star is trapped inside its globe. 23:18 Thomast [18]: kolega? 23:18 ***** [28]: loot z magow 23:19 Thomast [18]: to muj braciak jest a ja jestem 2 owner tego chara 23:19 ***** [28]: a spoko 23:19 ***** [28]: powodzenia witam na forum 23:19 Thomast [18]: cya n00b Teraz z Xavaly: 23:19 ***** [28]: thomast jest 2 ownerem tego chara?/ 23:19 Xavaly [60]: nie 23:20 ***** [28]: on tak twierdzi 23:20 Xavaly [60]: kiedys byl 23:20 ***** [28]: wiesz ze moge to podac na forum no nie?? 23:20 Xavaly [60]: kiedys byl jego har CO zrobic z takim gosciem???.... :evul: |
Cytuj:
Z toba? Powiesic... ;s |
Cytuj:
|
Bafee hacked,
LUL Character Information Name: Bafee Sex: male Profession: Royal Paladin Level: 25 World: Furora Residence: Ankrahmun House: Unklath I f (Ankrahmun) is paid until Dec 20 2006 Last login: Dec 10 2006, 16:45:31 CET Comment: Na kazdego przyjdzie pora :P Palmy znicze! ; dd [*] Account Status: Premium Account |
Cytuj:
Szkoda... Vision ma jednego do zabicia mniej :/ na nim zawsze sie dobrze fragi stukalo :P |
Comment: Na kazdego przyjdzie pora :P
Jakies sugestie?; d Harc~, who nekst?; d |
po 1. Połowa z was powie to w Rl Tibi a nie udaje takiego bossa na Forum i nie podaje nicku na Forum
po 2. wali od was taką zazdrością "Taifun ma 1000+ ownerów itp " moge sie zalożyc że połowa ludzi którzy tu piszą to jak by grali jednym charem to trudno by im było wbić 100 lvl... |
Cytuj:
Gratuluje Ci czlowieku inteligencji :) mowisz ze jestem psem ? A ty kim... suczka ? |
Ta cała wojna śmierdzi oszustwem na kilometr... jestem za Vision chociaż z pewnych źródeł wiem , że Vision hackuje abberatio( bardzo pewnych źródeł).
Zresztą trzeba być kompletnym idiotą żeby dane swojego konta komukolwiek pokazać albo na keyloggera się nabić, bo hacknąć czyjeść konto w sęsie prawdziwego hackowania to mało prawdopodobne. |
Zalezy od tego jak ktos sie zabezpieczyl, jesli ktos np ma jakiegos chu.owego f walla i anti vira, to nie jest takie trudne do obejscia;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
[quote=$irithcam;1121237]I to właśnie pokazuje jakie jest Vision naprawde. Niepotrafia wygrać to hackuja... Chociasz nabranie się na takie coś to noobostwo troche :P mnie Harcesh juz pare razy chcial zhackować ale mu się nieudało bo to n00b jest...
@Harcesh grozi mi od pol roku ze mnie hacknie niedlugo...:Dile jeszcze mam czekac ? ;/ |
Wpadnij czasem na Thorie ;)
pzdr... |
<Ziewak>
Ktos tu pisze ze nie potrafimy wygrac wojny. Wiec informuje ze my swoja wojne juz wygralismy. I to nie roznica 2 fragow bo mielismy 2 razy wiecej wiec pozdro. A to co teraz sie dzieje na Furorze to zwykłe niszczenie serwa przez Vision tak jak juz Ci co troche bardziej ogarniaja zdązyli zauwazyc. I wiemy ze to nie ładnie etc ale coz to jest gra w ktorej silniejszy dyktuje warunki a wiemy ze duski + aber~ na openie sa silniejsi od nas (JESZCZE) Jezeli strony sie wyrownaja to my napewno nie omieszkamy propozycja walki na otwartym terenie (=. BO my w odroznieniu od innych uczymy sie na własnych błedach. Po przegraniu 1 open battle z braku ludzi~naprawilismy swoj błąd i kazdy widzial co sie pozniej działo nawet w trapie karalismy 150 najcika jak bota.
Do wszystkich graczy na Furorce info: Ten serwerek bedzie tak dlugo niszczony dopoki nam sie nie znudzi! I nie piszcze jakis smiesznych postow ze sie boimy etc bo to jest smieszne. Przypuszczam ze wiekszosc z was zna Wojny tylko z OTSow albo TibiCam wiec takie osoby niech sie nie wypowiadaja.:baby: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:46. |