![]() |
I wojna [GUILD]Februarius[/GUILD] vs [GUILD]Pirates[/GUILD]
[CHAR]Asharel[/CHAR] był tak mądry i odważny więc ma czego chciał :) Ciekawe jak na tym wyjdzie |
Ojej, pewnie byś wspomógł swoją kochaną polacką mafię, ale wolałeś się podniecać magebombująć... No cóż, twój wybór!
Hail Pirates! /Kosher. |
Ech... Do wyboru, wspierać dawnych sprzymierzeńców lub wspierać dawnych sprzymierzeńców... FoR się chyba w to nie będzie mieszał, ale może się mylę. W końcu nie ja tu rządzę ;p
|
Dużo dzieje sie na servie ;o jak mnie nie było ;) ktos moze mi powie dlaczego F~ walczy z Piratami ;)?
|
Miejmy nadzieje, że żadna z innych gildii się do tego nie będzie mieszać.
/Jojo |
niech niky sie nie miesza , zobaczymy co sie bedzie dzialo :P.
btw.zlamalem reke,ale huj... |
Cytuj:
Lukcik został sprzedany na allegro za 14 baniek , kupił go mój rl znajomy zjechal go z 104 do 98 , wtedy passy dał ktoremus z ownerow Joxaziego ktory zaproponowal mu odrobinie lvla za to ze postac wezmie udzial w wojnie. Lvl odrobił , wdety Lukcik dostal invitke do chaty fast' molta ojebał mu all , tym wkurzyl wszystkich , kiedy przyszedl czas zmieniania r-keya zrobili nowego i pozmieniali passy tym samym kradnac mu postac , do konca nie wiem czy nadal gra nim ktorys owner Jox~ czy 1 owner Lukcika ale chyba ten 1 , mam nadzieje ze wytlumaczylem all :) DO KIDLEXA nie opieprzaj mnie zaraz za błędy , pisałem to na szybcika :D |
@up
Sam chcialem mu powiedziec, ze sam nie zrobil tego chara, a cwaniaczy, ale nie znalem dokladnej historii postaci. Dobrze, ze to wyjasniles. ;) @down Mow sobie tak dalej. Mow, mow... |
@Kidlerq gralem tutuaj duzo wczesniej niz Ty wiedziales ze jest taki serv jak Aurea wiec nie gadaj bo bylem tu 2 w expie.
|
Ej, Panowie no wiec co z tym listem Liama?
Jevino haknal Liama i wyslal do sieie rasistowski list tak? A ktos wie, co w nim zostalo napisane? A tak wogole to Lukcik to palka;) Jeszcze raz ujebiesz Joja palo,a wbije sie tam moim knightem jak mi sie tlyko ban skonczy:) [CHAR]Elite Punishman[/CHAR]to moj char, wiec prosze nie kozaczyc:> |
Cytuj:
Tak wogóle to też chcialbym wiedzieć co miał w liście Liam.... |
Cytuj:
27 kinia chyba, nie pamietam:) Zreszta i tak haknety char, niedlugo 3 ban, ale wypadalo by shuncic(zhuncic?) plebsa jakiegos :D |
Sa jakies filmy z wojny Pirates vs F~?
|
Dziś skończył się cromak :) Papa all
|
Cytuj:
;( |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
Zapewne stary. |
Cytuj:
|
@Wojna
21:31 Cromak [122]: lol jak na brazylijskich serwerach _./ |
|
A jednak to nie Sting Ninja ,a Endrox został sprzedany na allegro za pokaźną sumę , jego nowy owner pokazuje na co go stac i jest juz huntowany
Nov 13 2006, 22:19:50 CET Killed at Level 104 by Mastro Scue Nov 13 2006, 17:54:42 CET Killed at Level 104 by Fast'molt Dodam że ten sam typ wczesniej kupił Thalviona i wyexpił nim z 95~ do 50~ lvla :| Żal |
Sting Ninja byl wystawiony na allegro przez 1~dzien i nie zostal sprzedany a Endrox padl od Molta o ile sie nie myle za to ze zabil Eleni powodu czemu Mastro go zabil nie znam.
|
Cytuj:
Co to za nowa wojna?? |
Co do wojny.
Piraci bez powodu bili Mariel Zori. gildia zrewanżowała się biciem Asharela. chcieli pokoju i powiedzieli że zapłącą jednak asharel zarządał 150k za to że go bito no i to jest reason do wojny. krótko mówiać wojna wybuchła przez głupote Asharela. z tego co słyszałem For i Suave maja zakaz mieszania się w te wojne wydany przez Molta ;-) |
A już się cieszyłem, że jest spokój na serwerze Aurea, że Polacy wygrali,
A tu kolejna wojna, między kim? Między Polakami... |
Jeśli to prawda, Hail Molt _/
/Jojo |
Wiec tak. Mariel Zori z tej strony. Chcialem wytlumaczyc czemu gildia Februarius wywołała wojne z Piratsami.
Pewnego dnia expilem sobie "jak zawsze" na żółwiach.. Raptownie wpada po mnie ekipa "Pat'Primo , Maxpoder avatars , Greyman , Zeus of Infierno" prosze ich zeby nie bili moich potworków.. Ci jednak dalej za mna lataja i wala. Raptownie weszlem w tunel dostalem m walla i zostalem sdkowany i dostawalem z explo. dokladnie nie wiedzialem co sie dzieje, zaczelem im uciekac , Biegne na ostatniego zólwia .. a tam co? caly team piratsów i zaczeli za mna biec.. ja sie zawrocilem na 2 żólwia ... Asharel gdy sie go pytalem o co chodzi nie odpowiadal.. Zebralem moj team zeby pojsc po tych gosci ktozy zaczeli mnie walic.. Byli na tibianicku dodani juz do gildi zaczelismy ich bic.. Asharel raptownie wpadl i zaczol naszych sdkowac.. My trapnelismy asharela .. Zjechalismy mu góra 4 uhy.. "on mowi ze ponad bp".. Asharel zazyczyl sobie zeby nie bylo wojny Officjalnych przeprosin na forum.. Oczywiscie ja nie chcialem zadnej wojny i napisalem tego posta po czym on powiedzial .. ze dziekuje za przeprosiny ale jeszcze ze swoja gildia pomysli o tym czy bedzie wolnosc dla mojej gildi... Zaskoczylo mnie to ale mniejsza z tym... ja powiedzialem ze moge mu oddac to co stracil czyli "bp uh".. on nie odpisal .. Po zalogowaniu sie w drugi dzien Asharel zazyczyl sobie Payment w wysokosci 150k za to ze stracil "bp uh" i ze go trapnelismy.. :) ja powiedzialem ze nie zaplace to on powiedzial ze bedzie wojna, pozniej wyjasnilem wszystko po kolei dla Fast'molta on powiedzial ze FoR jezeli bedzie wojna to w to nei bedzie sie mieszal, po czym rozmawialem z Tookim tootsem on powiedzial tak samo. 20 minut przed zadeklarowaniem wojny dla Pirates rozmawialem ostatni raz z Asharelem, Zapytalem sie go : Chcemy grac spokojnie czy musimy sie bic z tych glupich powodów? nie odpisal.. pozniej napisalem " Peace or War ? ".. On napisal " IT IS NO PEACE " wiec ja powiedzialem ze jezeli chca to bedzie war on napisal ze tak .. ze chca war bo bp uh nie przyjmie .. Wiec na forum dalem officjalna Deklaracje wojny... Musicie wiedziec ze ta wojna to nie wina Februarius.. bo ja nie chce walczyc przeciwko moim kolegą tam "patrz : Xuzav,Nervy,Bonkaren,Dolkie" Tylko chcialem grac normalnie ... To wszystko Co chcialem powiedziec.. No prawie ;) 02:23 Warning! The murder of Xarcus was not justified. Wczorajszy masslog.. C 'ya .. 3majcie sie -Mariel Zori |
Zapowiada sie ciekawie ;p Zwłaszcza, że macie przewage liczebną....
Szkoda tylko, że dopiero co skończyła się półtoraroczna + wojna a zaczyna się nowa, wiem, że nie z waszej winy. Na Twoim miejscu myślę, że zachowałbym się tak samo ;) Pozdro od starego ownera Evadon Metok'a -.^ Hail Avangers?? :p @PS Jak narazie stan wojny to chyba 1;1 Jeśli licząc deda Kambiego z dnia 16 Nov 16 2006, 21:57:33 CET Killed at Level 80 by Nervy and by Cahir the Dark Archer. |
Narazie jest 6:4 dla nas .. ale 2 fragi z niczego zrobili pirates. Lox'em 44 ms nie ogarnial ze jest wojna :PP a Razer shark mial haka .. OTO spis fragów :
Frags made by Februarius Zimbli Nov 16 2006, 01:16:10 CET Killed at Level 61 by Mariel Zori Wollt Nov 16 2006, 22:23:53 CET Killed at Level 89 by Mastro Scue and by Nicco of Aurea Pat'Primo Nov 16 2006, 22:08:34 CET Killed at Level 97 by Mastro Scue and by Jevino Blaze'Kan Nov 16 2006, 21:57:40 CET Killed at Level 100 by Lord of Sorccer and by Bandita Vandalo Mage Jon Nov 17 2006, 01:34:17 CET Killed at Level 119 by Mastro Scue Xarcus Nov 18 2006, 02:22:48 CET Killed at Level 98 by Mariel Zori and by Lesik Frags made by Pirates Lox'em left war Nov 16 2006, 11:32:32 CET Killed at Level 44 by Deltarius Kamabi Artim Nov 16 2006, 21:57:33 CET Killed at Level 80 by Nervy and by Cahir the Dark Archer Mastro Scue Nov 17 2006, 01:37:06 CET Killed at Level 112 by Dolkie and by Mixor Korkeror Razer shark Nov 17 2006, 11:11:06 CET Killed at Level 86 by Mage Jon A tutaj macie link do ostatniego massloga :> http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/14241 |
Moim zdaniem Razer~ nie dostał haka ;) a co do piratów Asharel chcial wyjsc za kozaczka przy czym wywołał też wojne.
|
@Govinem
Razer mial haka,i do tego dzien wczesniej dziewczyna go rzucila.. i to ona jest najbardziej podejrzana o tego haka bo miala passy do jego postaci (lol) :D . Asharel byl pewien swego bo myślał ze Suave do jego nie dolaczy... A Suave po tym jak dowiedzieli sie wszystkiego co i jak to zostawili Asharela samego .. Asharel takze prosil Gildie Last Wish aby do jego doszli .. ale nikt do jego nie doszedl no i teraz ma to czego chcial .. walcza sami piraci na sam februarius .. |
Mariel, wyjasnisz skad ten atak na Ciebie przez Piratow? Czytalem co nieco na ten temat na forum www.tibia.com.
|
Oj coś nie fair idzie... Miało nie być żadnych dołączeń ludzików do gildii a tu widzę, że 18 lis dołączali do Februarius. No, ale mnie to lotto. Szkoda tylko jak najstarsza gildia na serwie przestanie istnieć ;p
|
@Dagothar
Powiedzmy tak... Mowią ze niby mial to byc test dlatego ze odeszlem z gildi .. Z powodu przechwalan sie "Asharela" no ale dziwne ze te osoby mnie trapowaly i sdkowaly a juz w drodze po mnie byla reszta pirates .. wiec wydaje mi sie ze w ich planach bylo zabicie mnie :) @Drizz~ Ale to są te osoby które chcialy dolaczyc juz przed wojną wiec no matter... A powiedz mi czemu Mage Jon do nich doszedl? Taka sama odpowiedz .. Chce pomoc kolega .. nawet nie wiesz ile osób chcialo do nas dojsc np :Sandersson , Henkie , Borixon ziomus etc i nie przyjelem .. Dlaczego? Bo powiedzialem ze nie potrzebujemy membersów ktorzy dolaczaja bo sie prowadzi w wojnie .. ja juz mam swoja ekipe z która jestem dobrze zgrany i jak narazie to jakos idzie.. zobaczymy czy na dluzsza mete :) .. Mam taka nadzieje .. Pozdro 600_/ -Mariel Zori |
Fajnie sam mam wojne moja gildia vs Baranowka Team xD
Barons _./ |
Cytuj:
|
@Gothic~
NOji Jaky w Tim PRÓBLEM? |
A to zwracam honor Marielku ;p Chyba dołączę do Baranówka Team, bo to w sumie niedaleko i wypada po koleżeńsku dojść...
|
@Drizzt~
No dolaczaj dolaczaj ale z fragami zebys nie przesadzil :P bo dla ciebie to bedzie raczej latwo nabijac.. albo mam lepszy pomysl .. wbiegnij pomiedzy caly team tej drugiej gildi i walnij ue :> morale im spadna napewno... no chyba ze wezma do swojej gildi Fast'Molta to bedziesz musial byc czujny xD =p -Mariel Zori |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:30. |