![]() |
@up
Żal mi Ciebie i w tej sprawie jak ja padlem to ty niemasz "zielonego Pojęcia":baby: a pyszczysz to ty tutaj cały czas!:D więcy wyp***dalaj na inny serw:p |
Cytuj:
Śmieszny jestes :) |
Cytuj:
|
Guild Left
You have left the guild. Związku iż nie mam czasu w rl, postanowiłem odejść i po tym incydencie z Dakituconelwo. Gl irl:) |
Cytuj:
|
edit : pokłócił się Dak~~ z innymi - i opuścił RUIN
|
@corso
To ty wczoraj do mnie na rooku pisałeś ? hmm...jak to bylo... "teraz gra drugi owner" :) |
szczerze? Wątpie żebyś sam odszedł z RUin..to raczej oni cie wywalili
|
Cytuj:
Co do ukrywania się to też byś mógł podać nicka a co do wojny to już koniec i nie ma co gdybać... |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Guardian Przestań dupe lizac, klocic sie bo i tak wszycy beda na ciebie wjezdzac po tym co zrobiles tutaj na forum-.- hail ls hail ls corso sux!!!! <loading50%> hail ls nieodzywaj sie corso szkoda ze battle przegrali ale kh/ruin bylo duzo lepsze!<lo ading 96%) hail Ruin_/ corso i tak ssie! @Corso Szkoda Cie troche chociaz zachowales sie podobnie jak Guardian-miales jednak wiecej klasy w tym... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A co do sprawiedliwosci nawet neiwieszz jaki ma nick ^^ i kto niby ma go shuntowac :p jak zna tych co ma znac i nawet zaden pk go nie zaatakowal |
Namitura wrzuc na looz na thori jest luzacko B)
|
Cytuj:
Bo najwcześniej zaczął...gdy miało byc "peace" wrócił i strugał pawiana pod dp. dozobaczenia :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Corsa nie ma w Ruin
Co sie stalo Maciek xD? |
Cytuj:
Jestem noobem ;p . Neutral ;p |
Hail Guardian haha ! xD
|
Guardian Biatch ;d
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Hiszpańska część ruin odeszła z ruin, utworzyli oni gildie Inquisition.
Pies de'pato : Jan 14 2007, 21:52:44 CET Killed at Level 68 by Arwyn Shard Hmm dziwne, może kolejna wojna? Raczej w to wątpie jak cos bede wiedzial, napisze :) |
Cytuj:
|
Oj mi się wydaje że wojna będzie B) I to będzie Ruin Vs Inquisition:evul:
Po rozpoczęciu wojny i pare dni po niej polacy wrucą na serwa :) Tak myśle i to jest chyba dobre rozwiązanie :] Jeśli chcecie coś zrobić :) Pozdrawiam |
Excail wyzucil ich all, czemu tego nie wiem ale powiedzial ze wojny nie bedzie, zreszta expia teraz i ci i ruin :p
|
Cytuj:
|
hehe zobaczymy jak to bedzie choc szczeze wątpię w to zeby oni walczyli ( przynajmniej narazie ) ja z deczka niemam zamiaru wracac na ten server , zreszta hmm , sam niewiem xD
|
Cytuj:
Gadałem dzis z liderem Inquisition i mowil ze narazie nie bendzie zadnej wojny a jesli chodzi o psa to arwyn mial powod zeby go zabic i dlatego to zrobił ! ale nie watpie ze po jakims czasie dojdzie do wiekszej kłotni ale ja tez mam watpliwe uczucie co do powrotu :) Pozdro Bobster |
"ja z deczka niemam zamiaru wracac na ten server "
nikt juz nie ma zamiaru tracic tu czasu |
Ale tutaj na serwie coś przynajmiej ciągle się dzieje :P Bo samo expienie jest nudne :)
Pozdrawiam |
Cytuj:
|
Ehh.. Kiedy to forum uruchomia na tibia.com bo tutaj widze, ze tylko jeden temat jest walkowany ;p
|
I już koniec war'a jest , szkoda :(
A tak z innej beczki , jak komuś się nudzi niech zaglądnie : http://www.youtube.com/watch?v=L4BFjjJlEaU http://chuligani.com/index.php?show=..._filmu=39&id=8 Aż miło posłuchać :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Retried narazie ma a potem? Chyba bedzie tą postacią grał jeszcze:]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:58. |