Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Berylia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=197)
-   -   Wydarzenia z Berylii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=98171)

Wala 13-01-2007 15:39

@up
Żal mi Ciebie i w tej sprawie jak ja padlem to ty niemasz "zielonego Pojęcia":baby: a pyszczysz to ty tutaj cały czas!:D więcy wyp***dalaj na inny serw:p

Namitura 13-01-2007 16:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wala (Post 1194352)
@up
Żal mi Ciebie i w tej sprawie jak ja padlem to ty niemasz "zielonego Pojęcia":baby: a pyszczysz to ty tutaj cały czas!:D więcy wyp***dalaj na inny serw:p

Śmieszny jestes :)

Guardian anubite 13-01-2007 17:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Namitura (Post 1194549)
Śmieszny jestes :)

NIE to Ty jesteś smieszny! Jest was porównywalnie dużo do Ruin a zebrac all polaków hunted 50+ to jest was 3x więcej i wy mówicie że nie macie szans hahaha Bo nie macie dowódcy .. Kajna... który kupił chara ( nie chdozi mi o rl kajna) lub rev'ica którego 2 owner młodszy brat ma nie wyparzony język... Może Carmage który daje passy ruin:D weź stary spójrz obiektywnie!! a CO do wala Mag to jest on na pewno bardziej szanowany niz ty.. podaj name chociaż... A nie ukrywasz się pod pseudonimem pisząc "my" " my robilismy ataki" itp...

Corso 13-01-2007 17:57

Guild Left
You have left the guild.

Związku iż nie mam czasu w rl, postanowiłem odejść i po tym incydencie z Dakituconelwo.

Gl irl:)

Guardian anubite 13-01-2007 17:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Corso (Post 1194714)
Guild Left
You have left the guild.

Związku iż nie mam czasu w rl, postanowiłem odejść i po tym incydencie z Dakituconelwo.

Jakim incydencie?

krychan 13-01-2007 18:40

edit : pokłócił się Dak~~ z innymi - i opuścił RUIN

tibiaq 13-01-2007 19:37

@corso
To ty wczoraj do mnie na rooku pisałeś ?
hmm...jak to bylo...
"teraz gra drugi owner" :)

Floy 13-01-2007 19:50

szczerze? Wątpie żebyś sam odszedł z RUin..to raczej oni cie wywalili

Vatariel 13-01-2007 19:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Guardian anubite (Post 1194705)
NIE to Ty jesteś smieszny! Jest was porównywalnie dużo do Ruin a zebrac all polaków hunted 50+ to jest was 3x więcej i wy mówicie że nie macie szans hahaha Bo nie macie dowódcy .. Kajna... który kupił chara ( nie chdozi mi o rl kajna) lub rev'ica którego 2 owner młodszy brat ma nie wyparzony język... Może Carmage który daje passy ruin:D weź stary spójrz obiektywnie!! a CO do wala Mag to jest on na pewno bardziej szanowany niz ty.. podaj name chociaż... A nie ukrywasz się pod pseudonimem pisząc "my" " my robilismy ataki" itp...

Aktualny owner Kajna to Zaznos/Morgana i Zaxuhe/Galana więc się nie wypowiadaj jak nic o nim nie wiesz...
Co do ukrywania się to też byś mógł podać nicka a co do wojny to już koniec i nie ma co gdybać...

Szkut 13-01-2007 20:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Corso (Post 1194714)
Guild Left
You have left the guild.

To bylo do przewidzenia.. I co warto bylo?

Mastermind Toothy 13-01-2007 20:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zanaffar (Post 1190607)
inteligetni wiedza co glupi mial na mysli* 8o 8o :D :D

Pwned buahahahahaahhahahahahah ...wychodź z tego pz locka !
@Guardian
Przestań dupe lizac, klocic sie bo i tak wszycy beda na ciebie wjezdzac po tym co zrobiles tutaj na forum-.- hail ls hail ls corso sux!!!! <loading50%> hail ls nieodzywaj sie corso szkoda ze battle przegrali ale kh/ruin bylo duzo lepsze!<lo ading 96%) hail Ruin_/ corso i tak ssie!
@Corso
Szkoda Cie troche chociaz zachowales sie podobnie jak Guardian-miales jednak wiecej klasy w tym...

Guardian anubite 13-01-2007 20:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vatariel (Post 1194999)
Aktualny owner Kajna to Zaznos/Morgana i Zaxuhe/Galana więc się nie wypowiadaj jak nic o nim nie wiesz...
Co do ukrywania się to też byś mógł podać nicka a co do wojny to już koniec i nie ma co gdybać...

Nie no naprawde "oddac" sova za darmo to naprawdę dobry gracz.

Dreso 13-01-2007 21:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Guardian anubite (Post 1195105)
Nie no naprawde "oddac" sova za darmo to naprawdę dobry gracz.

Omg zamknij juz morde... Ty w zyciu nie bedziesz mial sova. Oddac, a zostac trapnietym w taki sposob jak on to roznica. Nie wiesz jaki to gracz, przestan sie wreszcie wypowiadac, bo NIC o NIKIM nie wiesz, NIC nie wiesz o wojnie...graj ta swoja postacia, siedz cicho i zachowaj tam gdzies w kącie resztki honoru.

Guardian anubite 13-01-2007 21:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dreso (Post 1195382)
Omg zamknij juz morde... Ty w zyciu nie bedziesz mial sova. Oddac, a zostac trapnietym w taki sposob jak on to roznica. Nie wiesz jaki to gracz, przestan sie wreszcie wypowiadac, bo NIC o NIKIM nie wiesz, NIC nie wiesz o wojnie...graj ta swoja postacia, siedz cicho i zachowaj tam gdzies w kącie resztki honoru.

Ta trapneli go w dp i musiał wyłożyć sova hahahahahhahahahahahahahahahahahahhahahahahahaaaaa hhahahaha

Mastermind Toothy 13-01-2007 22:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Guardian anubite (Post 1195391)
Ta trapneli go w dp i musiał wyłożyć sova hahahahahhahahahahahahahahahahahahhahahahahahaaaaa hhahahaha

Czytaj ze zrozumieniem, bo nic takiego nie napisał.

Patrick II 13-01-2007 22:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Namitura (Post 1194299)
Milcz !!! X( NIC niewiesz, niemasz zielonego pojęcia jak było!!!
Daark pallka dosięgnie sprawiedliwośc na thorii :)

Jak narazie moj brat ma najwiekszy lvl z ludzi z beryli chodz gra sam nie tak jak niektorzy i ma jeszcez czas na dziewczyne

A co do sprawiedliwosci nawet neiwieszz jaki ma nick ^^ i kto niby ma go shuntowac :p jak zna tych co ma znac i nawet zaden pk go nie zaatakowal

Szkut 13-01-2007 23:09

Namitura wrzuc na looz na thori jest luzacko B)

Namitura 13-01-2007 23:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Patrick II (Post 1195590)
Jak narazie moj brat ma najwiekszy lvl z ludzi z beryli chodz gra sam nie tak jak niektorzy i ma jeszcez czas na dziewczyne

A co do sprawiedliwosci nawet neiwieszz jaki ma nick ^^ i kto niby ma go shuntowac :p jak zna tych co ma znac i nawet zaden pk go nie zaatakowal

Bo najwcześniej zaczął...gdy miało byc "peace" wrócił i strugał pawiana pod dp.

dozobaczenia :)

Rev'ico 13-01-2007 23:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Guardian anubite (Post 1194705)

Mylisz sie , aktualnie w gildi aktywnych bylo 15 osób jeszcze niedawno xd a u ruin codziennie 25-30 CALY DZIEN , niewiem czy oni na mc jechali czy nie , ( nie wnikam ) lecz jednak nawet jak sie nas 20 zebralo to gdy ich gylo 30 NIEMOGLIS MY NAWET SNEAKA ZROBIC... teraz to juz po ptokach , game over ^^ moze jeszcze kiedys cos powalczymy :)

Dreso 14-01-2007 00:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Guardian anubite (Post 1195391)

Ech...gadaj z dupa to cie obsra... No, ale coz...brak argumentow sklania do robienia z siebie debila. Powodzenia, opinia o tobie siega coraz glebszego dna;)

Patrick II 14-01-2007 09:07

Corsa nie ma w Ruin

Co sie stalo Maciek xD?

Guardian anubite 14-01-2007 11:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mastermind Toothy (Post 1195083)
Pwned buahahahahaahhahahahahah ...wychodź z tego pz locka !
@Guardian
Przestań dupe lizac, klocic sie bo i tak wszycy beda na ciebie wjezdzac po tym co zrobiles tutaj na forum-.- hail ls hail ls corso sux!!!! <loading50%> hail ls nieodzywaj sie corso szkoda ze battle przegrali ale kh/ruin bylo duzo lepsze!<lo ading 96%) hail Ruin_/ corso i tak ssie!
@Corso
Szkoda Cie troche chociaz zachowales sie podobnie jak Guardian-miales jednak wiecej klasy w tym...

Loading 100%
Jestem noobem ;p . Neutral ;p

Kajn 14-01-2007 12:10

Hail Guardian haha ! xD

Szkut 14-01-2007 12:43

Guardian Biatch ;d

Mastermind Toothy 14-01-2007 12:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Patrick II (Post 1196163)
Corsa nie ma w Ruin

Co sie stalo Maciek xD?

Napisał już, przeczytałbyś kilka stron wstecz.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Guardian anubite (Post 1196326)
Loading 100%
Jestem noobem ;p . Neutral ;p

Owned ;)

Kajn 15-01-2007 11:03

Hiszpańska część ruin odeszła z ruin, utworzyli oni gildie Inquisition.

Pies de'pato : Jan 14 2007, 21:52:44 CET Killed at Level 68 by Arwyn Shard

Hmm dziwne, może kolejna wojna? Raczej w to wątpie jak cos bede wiedzial, napisze :)

Guardian anubite 15-01-2007 11:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kajn (Post 1198728)

Hmm dziwne, może kolejna wojna? Raczej w to wątpie jak cos bede wiedzial, napisze :)

Nie wątp nie wątp , jeszcze troche Nemesis niech poczeka i mozna wracać:D

Wala 15-01-2007 13:01

Oj mi się wydaje że wojna będzie B) I to będzie Ruin Vs Inquisition:evul:
Po rozpoczęciu wojny i pare dni po niej polacy wrucą na serwa :)
Tak myśle i to jest chyba dobre rozwiązanie :] Jeśli chcecie coś zrobić :)
Pozdrawiam

Kajn 15-01-2007 13:07

Excail wyzucil ich all, czemu tego nie wiem ale powiedzial ze wojny nie bedzie, zreszta expia teraz i ci i ruin :p

Guardian anubite 15-01-2007 13:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kajn (Post 1198848)
Excail wyzucil ich all, czemu tego nie wiem ale powiedzial ze wojny nie bedzie, zreszta expia teraz i ci i ruin :p

Niby teraz niema... ale wyrzucając ich ma nowego "przeciwnika" lada moment sie pozabijają:D

Rev'ico 15-01-2007 13:15

hehe zobaczymy jak to bedzie choc szczeze wątpię w to zeby oni walczyli ( przynajmniej narazie ) ja z deczka niemam zamiaru wracac na ten server , zreszta hmm , sam niewiem xD

Gemaro 15-01-2007 16:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kajn (Post 1198728)

Gadałem dzis z liderem Inquisition i mowil ze narazie nie bendzie zadnej wojny a jesli chodzi o psa to arwyn mial powod zeby go zabic i dlatego to zrobił !

ale nie watpie ze po jakims czasie dojdzie do wiekszej kłotni ale ja tez mam watpliwe uczucie co do powrotu :)

Pozdro
Bobster

Tokkyuu_Shirei 15-01-2007 16:37

"ja z deczka niemam zamiaru wracac na ten server "
nikt juz nie ma zamiaru tracic tu czasu

Wala 15-01-2007 16:40

Ale tutaj na serwie coś przynajmiej ciągle się dzieje :P Bo samo expienie jest nudne :)
Pozdrawiam

Rev'ico 15-01-2007 18:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wala (Post 1199308)
Ale tutaj na serwie coś przynajmiej ciągle się dzieje :P Bo samo expienie jest nudne :)
Pozdrawiam

no pewnie ze expienie jest nudne ! Ja osobiscie uwielbiam wojny , jednak tutaj narazie juz nic nieda sie zrobic :) przegrywac tez trzeba umiec z honorem :)

Majkeloo 15-01-2007 21:05

Ehh.. Kiedy to forum uruchomia na tibia.com bo tutaj widze, ze tylko jeden temat jest walkowany ;p

Corso 15-01-2007 22:59

I już koniec war'a jest , szkoda :(

A tak z innej beczki , jak komuś się nudzi niech zaglądnie :
http://www.youtube.com/watch?v=L4BFjjJlEaU

http://chuligani.com/index.php?show=..._filmu=39&id=8

Aż miło posłuchać :)

Rev'ico 16-01-2007 00:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Corso (Post 1200444)
I już koniec war'a jest , szkoda :(

A tak z innej beczki , jak komuś się nudzi niech zaglądnie :
http://www.youtube.com/watch?v=L4BFjjJlEaU

http://chuligani.com/index.php?show=..._filmu=39&id=8

Aż miło posłuchać :)

spoko , jescze kiedys cie fragne B)

Guardian anubite 16-01-2007 01:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rev'ico (Post 1200653)
spoko , jescze kiedys cie fragne B)

Nie fragniesz on retired:D tak napisał w comencie:D

Street"Fighter 16-01-2007 08:27

Retried narazie ma a potem? Chyba bedzie tą postacią grał jeszcze:]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:58.