Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80742)

Toca 25-04-2007 13:50

Po 1. Nie jest to forum pilkarskie.
Po 2. Reverton lizesz dupe madhouse czy mi sie tylko tak wydaje ? =)

Poznanski Rycerz 25-04-2007 13:56

...

@up
Dobrze ci sie wydaje. Wole na pewno ich od VO, a w dodatku w madhouse jest Rumcio ^^

Toca 25-04-2007 14:25

@Up
Rumcio rowna sie twoj boosss ?

Toca 25-04-2007 15:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez WizOz (Post 1388086)
Domyślny Uwaznie posluchac!!!!!!Niedac sie hakerom!!!
Jestem Z Forum Tibi Org Prosze Uwazac Na Virusy Typu Owntibia!!!!!!!
Niedajcie Sie Z Czasem Probojemy To Zwalczyci Ale Okazuje Ze To Powazny Problem Wiec Sluchajcie Probowalem Dzisiaj Sciagnac Filmik Sciagam I Co AntiVir Mi Oszalał Patrze a Tu Trojan Wiec Jak Narazie Jedyna Metada jest AntiVirus
Kaspersky Anti-Virus Jak Narazie To On Wykrywa Te Paskudne Zarazki.
Opis Programu:Wielokrotnie nagradzany program antywirusowy, należący do czołówki najlepszych produktów w swojej grupie. Narzędzie umożliwia identyfikację oraz usuwanie wirusów z plików, baz poczty elektronicznej (formaty MS Outlook, MS Outlook Express, MS Exchange, Eudora, MS Mail, Pegasus Mail, Netscape Mail, JSMail, elementy MIME i SMTP/POP3, obiekty OLE i treść wiadomości), programów, boot-sektorów i z pamięci głównej.plikacja znakomicie współpracuje z klientami poczty elektronicznej sprawdzając pocztę przychodzącą i wychodzącą w czasie rzeczywistym (współpracuje z dowolnym klientem pocztowym wykorzystującym protokoły POP3 i SMTP). Wykrywa i eliminuje znane i większość nowych (algorytm heurystyczny) wirusów komputerowych, włącznie z wirusami polimorficznymi i samoczynnie szyfrującymi się, wirusami skryptowymi, wirusami stealth i phantom, trojanami, wirusami HTML, makrowirusami (takimi jak te infekujące pliki Word'a, Excel'a i Access'a). Program wykrywa także wirusy w plikach skompresowanych (ZIP, ARJ, LHA, RAR, itp.) i usuwa zarażone pliki (ARJ, CAB i RAR).
licencja/cena Trial (30 DNIOWA ZA DARMO)
producent / dystrybutor Kaspersky Lab
rozmiar pliku 11.93 MB
Mozna Go Sciagnac Nizej Podalem Link

Download:http://www.speedyshare.com/125881578.html

Pamietajcie Niedajcie Sie Nabraci Ani Niedajcie Odebrac Tego Co Naprocowaliscie!!!!!!!!!!!!!!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~Pozdorwienia Od Tibi.org.pl~~~~~~~~~~~~~

Jeden glupszy od drugiego -,- chociaz ten pierwszy mial lepszy pomysl =), a iten jeszcze analfabeta jest ;( <załamka>

Poznanski Rycerz 25-04-2007 15:39

...

@boltina
Moze tera bede grac, bo wakacje ^^

@toca
Kurcze, rumciio = boss to malo powiedziane xD, nie no ale nie lubie gain tiny i tych idiotow typu aylitha, uzupatorka, co sie zachowuja jak brazylijczycy HAHAHHSAUHSAUSUAUS - wiesz o co chodzi xD

Toca 25-04-2007 15:50

Ty nie mow na Br tylko zobacz co sie dzieje na trade lub w depo thais, normalnie wytrzymac nie mozna jak sie na to patrzy, stanie jakis koles i spamuje ci "chcesz zobaczyc moja sisostre nago ?" co za idiota :S

Poznanski Rycerz 25-04-2007 15:52

...

Na szczescie tego nei widzialem haha xD

Toca 25-04-2007 16:09

Kolejny debil cos napisal tylko ze admin usunol naszczescie =)

aragorn uczciwy 25-04-2007 20:21

Cytuj:

Domyślny Uwaznie posluchac!!!!!!Niedac sie hakerom!!!
Jestem Z Forum Tibi Org Prosze Uwazac Na Virusy Typu Owntibia!!!!!!!
Niedajcie Sie Z Czasem Probojemy To Zwalczyci Ale Okazuje Ze To Powazny Problem Wiec Sluchajcie Probowalem Dzisiaj Sciagnac Filmik Sciagam I Co AntiVir Mi Oszalał Patrze a Tu Trojan Wiec Jak Narazie Jedyna Metada jest AntiVirus
Kaspersky Anti-Virus Jak Narazie To On Wykrywa Te Paskudne Zarazki.
Opis Programu:Wielokrotnie nagradzany program antywirusowy, należący do czołówki najlepszych produktów w swojej grupie. Narzędzie umożliwia identyfikację oraz usuwanie wirusów z plików, baz poczty elektronicznej (formaty MS Outlook, MS Outlook Express, MS Exchange, Eudora, MS Mail, Pegasus Mail, Netscape Mail, JSMail, elementy MIME i SMTP/POP3, obiekty OLE i treść wiadomości), programów, boot-sektorów i z pamięci głównej.plikacja znakomicie współpracuje z klientami poczty elektronicznej sprawdzając pocztę przychodzącą i wychodzącą w czasie rzeczywistym (współpracuje z dowolnym klientem pocztowym wykorzystującym protokoły POP3 i SMTP). Wykrywa i eliminuje znane i większość nowych (algorytm heurystyczny) wirusów komputerowych, włącznie z wirusami polimorficznymi i samoczynnie szyfrującymi się, wirusami skryptowymi, wirusami stealth i phantom, trojanami, wirusami HTML, makrowirusami (takimi jak te infekujące pliki Word'a, Excel'a i Access'a). Program wykrywa także wirusy w plikach skompresowanych (ZIP, ARJ, LHA, RAR, itp.) i usuwa zarażone pliki (ARJ, CAB i RAR).
licencja/cena Trial (30 DNIOWA ZA DARMO)
producent / dystrybutor Kaspersky Lab
rozmiar pliku 11.93 MB
Mozna Go Sciagnac Nizej Podalem Link

Download:http://www.speedyshare.com/125881578.html

Pamietajcie Niedajcie Sie Nabraci Ani Niedajcie Odebrac Tego Co Naprocowaliscie!!!!!!!!!!!!!!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~Pozdorwienia Od Tibi.org.pl~~~~~~~~~~~~~

Yeah, tak dawajcie wiecej, mam ejszcze 80 gb na wirsuy!!

Azenus 25-04-2007 22:18

i na chuj to cytujesz

Azenus 25-04-2007 22:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir-Babolek (Post 1387276)
Witam

Skopo ty już lizałeś dupke nieraz :), ja sie trzymam z moim bro ( RUMCIO ) i mam gdzieś twoje nędzne wypowiedzi.

(to było skierowane do mnie)

hahaha a od kiedy ja to skopo? haha dobre, dobre :D

Heelto 25-04-2007 23:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Boltina89 (Post 1386052)
Heh..Typowa gadka typowego prostaka. Co to wszystko ma za znaczenie?? Poza tym skad mozesz wiedziec ile i jak dlugo gram jakim charem i na jakim serwerze?
Jestes dla mnie osoba anonimowa dlatego prosze nie wypowiadaj sie juz wiecej na moj temat

Bo gram na Galanie 2 lata? I pierwszy owner Boltiny mi kiedyś pomogł jak to keekz wpadł na cave i PA na mnie zrobił bo chcial expić ;d

Aha prostakiem to możesz ty być

Cytuj:

@Heelto pamietaj ze bedzie killed by adelao, wiesz za co =)
Dla mnie może być ja swoje 200 zł dostałem i skończyłem z Tibią i jestem zadowolony wbiłem 60 lvl i tyle, a tak btw nie lepszych kozaków na klacie miałem jak Rica Thim i Vaero jak lub Levandero i nie kozacz bo gdybym grał 1 st charem którego kiedyś robilem (Vanas Willian) to byś nie kozaczył

NaRuTo__xD 25-04-2007 23:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Azenus (Post 1389175)
i na chuj to cytujesz

Bo ma za dużo tłuszczu w uszach i go swędzą włosy...
Głupie pytanie głupia odpowiedź...
Pasuje ?:D:( :( :( :( :(

Poznanski Rycerz 25-04-2007 23:45

...

@heelto

Nie lansuj sie bo jedyne co mozesz to napisac na tym forum. bye bye

Heelto 25-04-2007 23:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz (Post 1389351)
@heelto

Nie lansuj sie bo jedyne co mozesz to napisac na tym forum. bye bye

Dobra ty nie liż dupy Catrishii, bo pamietam post jak pisales, że możesz wstapic jakby brak im bylo sd power. yeah mastah pvp ;)

Azenus 25-04-2007 23:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NaRuTo__xD (Post 1389343)
Bo ma za dużo tłuszczu w uszach i go swędzą włosy...
Głupie pytanie głupia odpowiedź...
Pasuje ?:D:( :( :( :( :(

Z tego co widzę masz imponujący iloraz inteligencji.

Poznanski Rycerz 26-04-2007 00:19

...

@heelto
PRzeczytaj wszystkie posty, ktore o nim napisalem. Zfrustrowany dzieciak

Heelto 26-04-2007 00:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz (Post 1389396)
@heelto
PRzeczytaj wszystkie posty, ktore o nim napisalem. Zfrustrowany dzieciak

I kto to mówi ;)

Ajron 88 26-04-2007 01:22

Skończcie pogaduszki , chwilowo się nam (pozytywnie) temat rozkręcił , większość postów była "na temat" , a wszystkie były na tyle ciekawe że warto było je czytać, teras znowu zaczyna sie zwyczajowe rzucanie błotem , już widze wjazd na wiek , za 1-2 strony będzie jazda po ortografii i tak wkółko to już sie robi nudne.

Z wydarzeń , Konda logował sie dzisiaj troche, i zarówno ja jak i kilku moich znajomych uważamy że jest to nadal Viktor, a postać nie została sprzedana (może nie takie znowu wydażenie ale co tam :D).

I jeszcze moje pytanie , ktoś kto ma teras kotakt z Kardear'em i może powiedzieć czy to jest :

a) Ten sam Kardear
b) Nowy owner
c) Tymczasowo sharing na czas wojny.

Dziękuje :D

Sir-Babolek 26-04-2007 01:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Azenus (Post 1389182)
(to było skierowane do mnie)

hahaha a od kiedy ja to skopo? haha dobre, dobre :D

Bo jak Wielki Dajmos z tobą sharował to się wypeplał :) *wspomniał iż azneus to noob char skopo" więc utrzymuje jego wersje do chwili obecnej

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ajron 88 (Post 1389466)
Skończcie pogaduszki , chwilowo się nam (pozytywnie) temat rozkręcił , większość postów była "na temat" , a wszystkie były na tyle ciekawe że warto było je czytać, teras znowu zaczyna sie zwyczajowe rzucanie błotem , już widze wjazd na wiek , za 1-2 strony będzie jazda po ortografii i tak wkółko to już sie robi nudne.

Z wydarzeń , Konda logował sie dzisiaj troche, i zarówno ja jak i kilku moich znajomych uważamy że jest to nadal Viktor, a postać nie została sprzedana (może nie takie znowu wydażenie ale co tam :D).

I jeszcze moje pytanie , ktoś kto ma teras kotakt z Kardear'em i może powiedzieć czy to jest :

a) Ten sam Kardear
b) Nowy owner
c) Tymczasowo sharing na czas wojny.

Dziękuje :D

Odpowiadam : Tak nadal jest ten sam idiota co był wcześniej :d,

@@ Kuczer

Jesteś przygłupem ? bo dzieciaczki z podstawówki wyrażają się tak jak ty na forum ^.-, kolejna sprawa nasza gildia napewno płacić niebędzie :) o to sie niemusicie martwić... War dopiero trwa mhmmm może z 2 tygodnie więc to dopiero początki.

P.S

Przekaż Dredz'owi że niemam zamiaru się zapłacać i może sobie w kakao włożyć swoje propozycje ...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Heelto (Post 1389356)
Dobra ty nie liż dupy Catrishii, bo pamietam post jak pisales, że możesz wstapic jakby brak im bylo sd power. yeah mastah pvp ;)

Pewnie i się przyłączy ( mile widziany będzie ) :d, 2-3 tygodnie poczekajcie bo nasi przyszli membersi expią do " okrągłych " lvków, więc czas pokaże kto komu do doopska nakopie...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:23.