![]() |
|
Na tym forum jest wiecej taboretow niz w ikei.
|
Cytuj:
|
Wystarczy tylko sprawidzić na sobie by poczuć conajmniej 8 żeber.
NVM Zniknęła gildia Suns, za to pojawiła się Legion Etrangere |
MÓWIŁEM ŻE NIE DOPISAŁEM PAR OMG?!
dobra, zresztą skończmy ten temat omg, bo twoje wjazdy na rodziców są zajebiście idiotyczne ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Lisek zebys ty tak karał na furorze jak na forum co chwile odpisujesz na kazdego posty a i jeszcze jedno naucz się edytowac xd
|
Cytuj:
|
Lisek ten koleś z twojego avataru mi przypomina saptusa :O :D
|
|
Czytam i czytam te wasze posty i teraz z przykrością stwierdzam, że tutaj normalni ludzie się nie wypowiadają.Po co dajecie się prowokować byle komu dlaczego bulwersują was wypowiedzi na wasz temat jeśli są one wypowiedziami ludzi niekompetentnych, ludzi którzy nie osiągną nigdy nawet połowy z tego co wy osiągneliście, w szczególnej mierze kieruje te słowa do liska do którego mimo wojny nic w sumie nie mam ^^. Tarrin miło , że przypominasz ludziom początek tych wszystkich konfliktów.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Dosyc konkretna ;/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
|
Matura nadchodzi ....... postaraj sie swa kreatywnosc spozytkowac w inny sposob... ;s
co do kerstona i expa w sylvka .. uahha ekipa vision kurwa zajebisci pro realliferzy sa -.- "lato z radiem" w gdansku a ci na*******aja dzien i noc , 18 to trzeba sobie pg pierdolna, albo expic 2 dni z talerzem 50 kanapek przygotowanym zeby od kompa nie odchodzic... kazdy robi jak chce i mnie to pierdzieli ale po huj to wypominac.. ;s i stalem sie forum fajterem jak co niektorzy ehh ;p |
Co z tego ze matura nadchodzi ;s ? Moze zamiast grac w tibie zaczniesz chodzic do szkoly ? :(((((
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:40. |
|