![]() |
|
Magiczna gratz rsa ogarniacie xDDDD
|
WOJNA CHŁOPAKI WOJNA !
ŁOKIEĆ , ŁOKIEĆ , GARDA I Z BANI ! :evul::evul::evul::evul: |
@up
W tych czasach juz taka napinka to nie wystarcza ;) xdddd __________________________________________________ _____________________________________ Cath Ironbeard Apr 03 2010, 14:54:21 CEST Slain at Level 63 by Antrevis, Nexerius, Pallek Thunder'Blade, Rohus Rebla and Xolaas. Surprido Apr 03 2010, 14:54:49 CEST Slain at Level 65 by Andruill, Antrevis, Dona Natroni, Nexerius, Pallek Thunder'Blade, Rohus Rebla and Xolaas. Thunder Zunn Apr 03 2010, 14:56:38 CEST Slain at Level 62 by Andruill, Antrevis, Cedoor, Dark Morgana Knight, Dona Natroni, Rohus Rebla and Xolaas. + bonus Fidos'Fyb Apr 03 2010, 15:06:55 CEST Killed at Level 157 by Akon Yode, Cedoor, Pallek Thunder'Blade and Zyth Dari. |
|
lol ;(
@Mateusz nie ma takiego bicia ;/ |
Cytuj:
Hehe tak Mefju nie ma to jak podjarac sie fragami , jak zawsze ty zaczynasz sie tym jarac nie dziwie sie w twoim zyciu to jedyny powod do zwalenia konia dupa :) ;ub innych wybrykow emocjonalnych szacun _/ co do mojego zgona padlem ze swojego nie ogarniecia i potrafie sie do tego przyznac a nie wkercac jak co niektorzy nie ulip ? "nie mialem hotkeyow" pozdro ~ Pozatym wesolych swiat panowie i panie ^^ --- Kuraa dodał 9 minut i 3 sekund później --- Cytuj:
@JAcek and toksong Jacek swoim postem dales mi do myslenia i juz naprawde nie wiem po ktorej stronie jestes i uwazam ze jestesmy podobni chodzi mi o choragiewke , widze ze w ostatnim poscie zawialo cie do flow :) a toksong twoje zarty jak dla mnie sa zalosne malo smieszne wiekszosc pewnie tez to zauwazyla :))) to jest chyba ten czas w ktorym moge powiedziec oficjalnie ze mam wyj... na pixele ;0 sa wazniejsze rzeczy od tego i wlasnie to zauwazylem :) takze powodzenia guys ~ Kura :) |
ja pierdoleeeeeee kuraaaaaaaa nie udawaj fajnego bo ci nie wychodzi ;x
|
Mateusz daj mi się trochę ponapinać ;<
Dajecie chłopaki , orororororoorororo i napina ! :evul::evul::evul::evul::evul: Fifi |
No dobra, niech ci bedzie Jacek :(
:evul::evul::evul::evul::evul::evul: |
Cytuj:
Twoje posty pokazuja ze jestes dzieckiem placzacym w koncie z bezsilnosci. Wysmianym przez obie strony. Tibia to taka gra, w ktorej nawet jak stracisz postac i kase zostac Ci moze honor i paru fajnych kumpli. Czuje ze skonczysz z niczym jak zwykle scierwo. |
Lepiej bym tego nie ujął, jedynie moge dodac.
"wiec na koniec kurwo won stąd, bo zalatujesz wioską, jak Maserak w bluzie Prosto." :evul::evul::evul::evul::evul::evul::evul: |
@Kura
Co do Jacka to prędzej bym to nazwał osobą bezstronną. Ty jesteś chorągiew i nie wciągaj w to innych |
Cytuj:
Co do "ritajred" to myślę że żadnej straty z Ciebie nie będzie. Idź grać w piłkę, może to Ci lepiej wychodzi... |
Bogatynia to matka młodych adeptów sportowych. Karamba , kurak itpe kazdy piłkarz kalsowej światy okręgówki
|
Cytuj:
Nie znasz mnie skurwysyny , nie wiesz jak gram i gdzie wiec stul psyk ;)) A jezeli kiedys chcialbys zobaczysz jak gram zapraszam. |
Cytuj:
Nie brzmiało to słowo w słowo, ale miało taki sens. |
Siema siema elo 5 2 0 dawno mnie nie było tutaj, nie mam czasu ani chęci by wszystko przeczytać ale skomentuję jedną rzecz:
Kakeej: Guild membership: Soldier of the Flow Nie spodziewałem się tego szczerze mówiąc. Szkoda. |
Cytuj:
Ja myślę inaczej, nie wiem dokładnie jak to jest, czy Kakej doszedł do FLOW temu, że ma tam wielu znajomych, czy może temu, że nie miał zamiaru walczyć po jednej stronie z takimi ludźmi jak np. Kura (dlaczego on jako przykład, wiedzą o tym wszyscy członkowie starego AB i większość FLOW). /Wesol |
Cytuj:
Osobiście lubię bardzo wielu ludzi z Rebellion starego i dlatego robię chara na kyrze, żeby sobie z Nimi pograć, ale że we Flow mam rli to dlatego też tam poszedłem. |
Cytuj:
W nagrode otrzymujesz kaganiec na pysk abys tak nie szczekal. Suko. http://www.kacikpupila.pl/sklep/imag.../Dino/3325.jpg |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:00. |
|