![]() |
|
To sie nazywa Pwned xD Siostra mi mowila ze dzis wypas lagi na tibi byly a patrze a na tibia.com nowy post o odnowieniu domów w ab oraz o swietlikach rozswietlajacych noc tibijksk± a to wszystko elfy otrzymaja od mikołaja :P
@edit przerwa spowodowana wprowadzaniem minor patcha :P tzn anty mage bomb :P jak czytaliscie to wiecie :D pozdro ! |
Cytuj:
O ile dobrze mi się wydaje, to grali¶my chyba nawet razem na Candi ;)? Stalney'o miałe¶ nick czy jako¶ tak a ja Nenasta :o. Dobrze kojarze ?:P |
nie, na calmerze gralem jak bylo okolo 8 serverow ogolnie w tibii, zaczynalem razem z Wooe, Notoryczny~, Archem i Warzycka.
edit: malo z was te czasy pamieta, ale Bleble powinien ;; |
[quote=pulosek;1071943]huehaueahu Elder :D co masz z polaka? hmm znajac zycie najstraszniejsza dla Ciebie jest szkola bo musisz do niej chodzic :D a najpewniajsza, ocena niedostateczna na koniec roku z języka Polskiego "IĆ POEKSP TROHE BO STRACIZ PYGY" hehe
@po piersze odpierdolcie się od mojego polaka |
Cytuj:
|
No ja tu wpadam by jakos zalagodzic atmosfere ale widze nie idzie :)
Chara nie kupilem :) jest moj, my precious! Stare czasy pamietam, cieie stanley nie kojaze bo nie znam twojego starego nicku. poznecalem sie nad rotami troche xD http://img.photobucket.com/albums/v1...6/shield28.jpg |
AaaaAAaaaa.....gadacie gluupoty!!
Jak byscie wiedzieli to maniak bleble od samego poczatku byl Maniaczka Bleble, ale operacja sie powiodla, tabletki hormonalne zadzialaly i o to jest on ;d 8o
A mnie?? A mnie znasz ?? To ja Cie zaciagnalem na DL'a : P http://img.photobucket.com/albums/v2...siek/glpek.jpg |
Tak noobku prawie padlem wtedy :) to byl moze moj drugi dl ktorego w zyciu widzialem :) ale nie oftopujmy tu bez screenow. Dawaj screeny rudo xD
|
hahah jaki maniak to lolo rozbojnik ;d
|
Haha jaki to Lolo Rozbojnik ? Przeciez to Piotrek :D
Czekamy, czekamyy kto jeszcze cos odkryje ? :P @mnie to juz nie kochasz ?Widac na milosc trzeba sobie zapracowac walac walkiem w glowee....i zaciagajac do ciemniej pieczary gdzie ofiara sie budzia z amnezja, a ty mowisz witaj "Kochanie to ja twoj skarb" :P |
Stanley'o to Loozaczek xD. Czyz nie?
na chuj mowiles teraz to sie nie przyzna xD |
Awiec moze ja opowiem moja historie lol. Najpierw mialem postac na lunarze nawet nie pamietam jej nicku juz :) zrobilem moze z 19 lvl. Potem sie przenioslem na calmere gdzie mialem postac o nazwie GrrWrr ktora dostala namelocka z niej powstal Lolo Rozbojnik, potem on poszedl w niepamiec i Maniak Bleble zaczal swoja kariere :P dziekuje za wysluchanei dowidzenia :))
A loozaczek to mnie kiedys na 40k okradl ale nie bede robil wyrzutow to bylo dawno itp xD @down dzidek i lov u :) @2x down lov you too martynka :) |
Cytuj:
|
A ja kopa w dupe za marchewke
Dzidek ma racje, prawdziwy lolo by sie ze mn± podzielił posiłkiem. 530 zl ? Za ten nick nie dałabym 30... @down: o! jestem na ssie, na ssie :P! |
House!!!
No i nareszcie mam swoje 4 k±ty :).
Mój pierwszy samodzielny domek xD. Wiem, że mały, ale mój UHSAUHS (wiem, że ciesze się jak Noob, ale co tam) http://i38.photobucket.com/albums/e1...row/UO0020.jpg (MPA, G Legi pod tapetami szkoda psuć zdjęcia xD) |
Cytuj:
Jea a Ty dzidek minie chciales powiedziec gdzie trenujesz na monkach w deep edron ; ( ehuhe |
|
Ależ Ci Majestatyczni Lordzi się tutaj rozgadali, jak nigdy, pozdro :P
@down: no tak, bocik skille zrobił to się expi, lol |
adv
|
Gz lvli !!
Pozdro dla ziomków !! :) Szkoda ze juz niegram na Calmerze ;/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:25. |
|