![]() |
|
Cytuj:
|
@Peter of Refugia
Po co robisz zdjęcie roweru, w dodatku stawiasz go na łóżku. Fetysz? |
Ta, rower na łóżku own : P Pewnie lubi zapach smaru na podusi.
|
Pedały wyglądają na plastikowe, z czego są? W ogóle wygląda jak nówka sztuka. To Twoja przytulanka czy jeździsz czasem?: D
|
@Albertus
Czemu nie masz białych sznurówek? ;s |
Cytuj:
|
Cytuj:
i nie boje sie anarchistow... U nas nie widzialem jeszcze Antify , w sumie Skinow tez nie widzialem (tak ubranych) |
Skin ; O
Ej, wpierdol mi bo jestem punkiem. |
A ja śmierdzącym, żydowskim metalem, który nienawidzi futbolu.
@down Idziesz do synagogi dzisiaj jak już skończymy zrywanie wlepek (wiesz, tych które ostanio nam poprzyklejali w garażu gdzie gramy na gitarach i planujemy jak okradać Polskę). |
Cytuj:
@Albertus: *wkleja wiadomość Argena*, a ponadto słucham punka. |
Czytając Twoje wypowiedzi tak właśnie sobie Ciebie wyobrażałem. Komicznie ubranego killerzydowannabe.
|
Mam wrażenie, że niektórzy mają przykre doświadczenia ze skinami...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Gierubesoen: tyś z Wrocławia, a jak gdzieś pisałem widziałem tam wlepkę z WKS i SHARP, więc u was są porządni skini ; ) u nas takich jeszcze nie widziałem, z wyjątkiem dwóch oi'ów, z którymi miałem okazję gadać. |
Po co Wy sie wszyscy produkujecie, żeby mu dogryść, skoro on ma na Was totalnie wyjebane? Oo
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Co do skinow Nie jak u Was, ale u nas w Warszawie robią niezłą rozpierduche, zwłaszcza na Ursynowie. Miałem tą przyjemność nie dostać, ale świadkiem byłem. Bydło. |
Cytuj:
|
Pokazałem ojcu zdjęcie, mówiąc "patrz jaki skin", a on "nasikałbym mu do buzi i kazał pić".
xd |
Cytuj:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:25. |
|